KRIJGSMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRIJGSMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.021.206

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.09.2014, NGL 29.09.2014 14624-0292-012
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 25.07.2013 13351-0494-012
02/08/2011
ÿþ ~i Mod 2.1

i îii;rk" ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



G IFFIMC YWÁN:: VAN KOOPI-IANDEL

2 0. 07, 7011

DENDegfeMONDE

+11119081*

Ondernemingsnr : Benaming <2'10, - O '1. 2 o G

(voluit) : KRIJGSMAN

Rechtsvoren : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EDGARD TINELSTRAAT 91 - 9112 ST.NIKLAAS (SINAAI-WAAS)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN CVOA

Het jaar tweeduizend en elf op 24 juni wordt door ondergetekenden :

-Krijgsman Willem wonende te 9112 St.Niklaas (Sinaai-Waas) - Edgard Tinelstraat 91 - geboren te Dirksland (Nederland) 14/04/1970 en

-Notenbaert Nadine wonende te 9112 St.Niklaas (Sinaai-Waas) - Edgard Tinelstraat 91 - geboren te St.Niklaas 28/01/1970

een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid opgericht, beheerst door de volgende regels :

AFDELING I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1. De benaming van de vennootschap

"KRIJGSMAN CVOA"

Artikel 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te

9112 St.Niklaas (Sinaai-Waas)  Edgard Tinelstraat 91

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het

Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van

de zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de bestuurders respectievelijke zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

- import en export van wijn en alles wat hiermee verband houdt en de publiciteit hieromtrent - handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

- handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen

handelsbemiddeling in verf en vernis

- handelsbemiddeling in sanitaire artikelen

- handelsbemiddeling in machines voor de bouwnijverheid

- handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren - handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer - handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen

Dit alles in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel nastreven.

Artikel 4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering krachtens de inzake statutenwijzigingen geldende regels en voorwaarden.

AFDELING Il. Kapitaal - Maatschappelijke aandelen - Aansprakelijkheid

Artikel 5. Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte bedraagt 1.500,00 EURO, waarvan 1.500 EURO volstort is.

Artikel 6. Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit 150 aandelen met een nominale waarde van 10,00 EURO per aandeel

- Krijgsman Willem 750,00 EURO  75 aandelen, hetzij 750,00 EURO

Notenbaert Nadine 750,00 EURO  75 aandelen, hetzij 750,00 EURO

Een aantal maatschappelijke aandelen dat overeenstemt met het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal moet te allen tijde onderschreven zijn.

De raad van bestuur stelt de modaliteiten vast voor onderschrijving van de aandelen en bepaalt de verhouding waarin de maatschappelijke aandelen moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Artikel 7. De maatschappelijke aandelen mogen enkel worden afgestaan of overgedragen aan vennoten na akkoord van de raad van bestuur (of de algemene vergadering).

Artikel 8. De aansprakelijkheid van de vennoten is onbeperkt en hoofdelijk.

AFDELING III. Vennoten

Artikel 9. Zijn vennoten :

de ondertekenaars van deze akte ni. :

- Krijgsman Willem wonende te 9112 St.Niklaas (Sinaai-Waas) - Edgard Tinelstraat 91 - en - Notenbaert Nadine wonende te 9112 St.Niklaas (Sinaai-Waas) - Edgard Tinelstraat 91

De toetreding van vennoten blijkt uit de inschrijving in het register der vennoten. Het orgaan dat instaat voor het bestuur wordt belast met de inschrijvingen. De inschrijvingen geschieden op grond van documenten met bewijskracht, die gedagtekend en ondertekend zijn. Zij vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

De handtekening verbindt de ondertekenaar alleen op voorwaarde dat zij wordt voorafgegaan door de met de hand geschreven vermelding :

" Goed voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis ".

Artikel 10. Iedere vennoot mag slechts uittreden met instemming van de raad van bestuur (of van de algemene vergadering) tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar. Deze uittreding mag evenwel worden geweigerd indien zij de vereffening van de vennootschap tot gevolg zou hebben of het bestaan ervan in het gedrang brengt.

De aansprakelijkheid van de uitgetreden of uitgesloten vennoot verstrijkt pas bij het einde van het boekjaar waarin hij is uitgetreden of uitgesloten, onverminderd de toepassing van artikel 155 van de vennootschappenwet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. Een vennoot kan slechts uit de vennootschap worden uitgesloten wanneer hij ophoudt te voldoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden of wanneer hij handelingen verricht die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De uitsluitingen worden uitgesproken door de algemene vergadering (of door de raad van bestuur).

De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan de algemene vergadering, (of de raad van bestuur) binnen één maand nadat een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd.

Elk besluit tot uitsluiting wordt met redenen omkleed.

Een eensluidend afschrift hiervan wordt binnen vijftien dagen, bij een ter post

aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot heeft recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel zoals blijkt uit de balans van het boekjaar waarin het ontslag genomen of de uitsluiting uitgesproken wordt, zonder toekenning van een deel van de reserves.

In geen geval kan hem meer worden terugbetaald dan het door de vennoot volgestorte deel op zijn aandeel.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot kan tegenover de vennootschap geen enkel ander recht doen gelden.

De uitkering geschiedt in baar geld, na verloop van een termijn van vijfjaar te rekenen vanaf de datum van uittreding of uitsluiting. Mocht de uitvoering van vorenstaand beding voor een bepaald boekjaar evenwel leiden tot een aantal uitkeringen waarvan de totale som meer bedraagt dan vijf pct. van het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van het vorige afgesloten boekjaar, zal de raad van bestuur deze termijn met één jaar kunnen verlengen. Bij bepaling van de voorrang in de vervaldag van de uitkeringen zal rekening worden gehouden met de datum van uittreding of uitsluiting. De hiervoor genoemde termijnen kunnen door de raad van bestuur worden ingekort; deze beslissing wordt genomen bij 2/3 meerderheid.

De raad van bestuur kan eveneens beslissen dat op het aldus geblokkeerde kapitaal een interest wordt toegestaan, waarvan het percentage niet meer mag bedragen dan dat toegekend aan de aandelen van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 12. In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, ontvangen zijn erfgenamen, schuldeisers of wettelijke vertegenwoordigers de waarde van zijn aandelen overeenkomstig de bovenvermelde bepalingen.

Artikel 13. Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening van de vennootschap of het leggen van de zegels uitlokken, noch de vereffening of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op welke wijze ook in het bestuur tussenkomen.

Voor de uitoefening van hun rechten zijn ze gebonden door de inventarissen en rekeningen van de vennootschap en door de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering.

Bij onverdeelde eigendom van één aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de erfgenamen of onverdeelde eigenaars te schorsen, totdat één enkele persoon ais titularis werd aangewezen.

AFDELING IV. Bestuur en controle

Artikel 14. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit beide vennoten met alle machten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot

individueel of door één of meer controlerende vennoten of door een

commissaris conform de wet. Ze worden benoemd door de algemene vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurder is voor onbepaalde tijd, die van het mandaat van de controlerende vennoten of van de commissaris is eveneens voor onbepaalde tijd.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Het mandaat van de heer Krijgsman Willem is onbezoldigd.

Artikel 15. De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer :

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met

hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken

of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

Artikel 16. De controle op de activiteiten van de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of toevertrouwd aan één of meer controlerende vennoten of aan een commissaris. Zij hebben afzonderlijk of gezamenlijk een onbeperkt onderzoeks- en controlerecht op alle verrichtingen van de vennootschap.

Ze kunnen ter plaatse inzage krijgen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en van alle geschriften van de vennootschap.

AFDELING V. Algemene vergadering

Artikel 17. De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de plaats, datum en uur door de raad van bestuur vastgesteld.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand

juni om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering

op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Artikel 18. De voorzitter van de raad van bestuur, of bij onstentenis de hiervoor aan-

gewezen bestuurder, roept de jaarlijkse algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping geschiedt uiterlijk acht dagen vôôr de geplande vergadering, volgens de in het huishoudelijk reglement bepaalde modaliteiten met vermelding van de agendapunten.

Artikel 19. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij ontstentenis door de oudste of de oudste in dienstjaren aanwezige bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 20. ledere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit; nochtans mag het aantal door ieder geldig uitgebrachte stemmen, voor hem persoonlijk en als lasthebber, niet hoger liggen dan 1/10 van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Artikel 21. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen, behoudens behoorlijk gerechtvaardigde gevallen.

Een vennoot die rechtstreeks belang heeft bij één of meer agendapunten mag hierover niet stemmen. Bij de berekening van de stemmen, worden zijn stemmen niet in aanmerking genomen.

Artikel 22. Buitengewone algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Hij moet een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens de controlerende vennoten, of één of meer vennoten die één derde van de aandelen bezitten, erom verzoeken, en dit op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven.

De vergadering moet worden gehouden binnen de maand van het verzoek.

AFDELING VI. Boekjaar - balans

Artikel 23. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 01 juli 2011 en eindigt op 31 december 2012.

Artikel 24. Bij het einde van ieder maatschappelijk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op, de balans, de resultatenrekening met de toelichting en de door de wet bepaalde verslagen, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Artikel 25. De verslagen van de bestuurders en van de controlerende vennoten of van de commissaris worden voorgelezen aan de algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening (balans, resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans).

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit over de aan de bestuurders, aan de controlerende vennoten of aan de commissaris te verlenen decharge.

AFDELING VII. Verdeling van de winst

Artikel 26. Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt :

1°) 5 % aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

2°) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

3°) Het overschot aan het reservefonds of aan speciale fondsen. AFDELING VIII. Ontbinding - Vereffening

Artikel 27. De vennootschap is ontbonden ondermeer wanneer het aantal vennoten minder dan het wettelijk minimum bedraagt en wanneer het kapitaal beneden het statutair minimum daalt.

Voor-

behouden

aan het

+ Belgisch

Staatsblad

Zij kan ook worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijzigingen.

In geval van ontbinding ofwel vrijwillige, ofwel verplichte, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt.

Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de raad van bestuur van rechtswege met de vereffening belast.

Artikel 28. Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot evenredig worden verdeeld onder het volgestorte gedeelte van de aandelen. Het resterende overschot zal evenredig onder de aandelen worden verdeeld.

AFDELING IX. Diverse bepalingen

Artikel 29. De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement.

Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de vennoten of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vennootschap wordt geacht.

AFDELING X. Overgangsbepalingen

Daarna beslist de algemene vergadering het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op 1 en volgende persoon als zaakvoerder te benoemen :

- Krijgsman Willem wonende te 9112 St.Niklaas (Sinaai-Waas) - Edgard Tinelstraat 91 - geboren te Dirksland (Nederland) 14/04/1970

Vervolgens belist de algemene vergadering dat, overeenkomstig artikel 64 § 2 van vennootschappenwet, iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen.

Opgemaakt in drie exemplaren te Lokeren, 24 juni 2011.

Geregistreerd te Lokeren, zeven bladen geen verzendingen

op 6 juli 2011, boek 135 blad 46 vak 23

Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 ¬ )

Krijgsman Willem Notenbaert Nadine

75 aandelen 75 aandelen

Krijgsman Willem

Zaakvoerder

Krijgsman CVOA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

14/04/2015
ÿþMod Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL. GENT

01 APR, 2015

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemjngsnr ; 0838.021.206

Benaming

(voluit) : KRIJGSMAN

(verkort)

1111

" 1505363

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm . Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel " 9112 Sint-Niklaas (Sinaai-Waas), Edgard Tinelstraat 91

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting van CVOA in BVBA

Het proces-verbaal, opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op

zevenentwintig maart tweeduizend vijftien, luidt als volgt:

"Het jaar tweeduizend vijftien.

Op zevenentwintig maart.

Te 9160 Lokeren, Stationsplein 11.

Voor Ons, meester Filip Van der Cruysse, notaris met standplaats te Lokeren.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap niet

onbeperkte aansprakelijkheid "KRIJGSMAN" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9112 Sint-

Niklaas (Sinaai-Waas), Edgard Tinelstraat 91, met ondernemingsnummer BTW BE 0838.021.206 RPR Gent,

afdeling Dendermonde,

Deze vennootschap werd opgericht blijkens onderhandse akte de dato vierentwintig juni tweeduizend en elf,

bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee augustus daarna, onder nummer 11119081.

De statuten werden tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard,

ZIJN VERSCHENEN

1, De heer KRIJGSMAN Willem, geboren te Dirksland (Nederland) op veertien april negentienhonderd

zeventig, echtgenoot van mevrouw NOTENBAERT Nadine Leontine Octaaf, wonende te 9112 Sint-Niklaas

(Sinaai-Waas), Edgard Tineistraat 91.

Die verklaart eigenaar te zijn van vijfenzeventig aandelen 75

2. Mevrouw NOTENBAERT Nadine Leontine Octaaf, geboren te Sint-Niklaas op achtentwintig januari negentienhonderd zeventig, echtgenote van de heer KRIJGSMAN Willem, wonende te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai Waas), Edgard Tinelstraat 91.

Die verklaart eigenares te zijn van vijfenzeventig aandelen 75

vertegenwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

BUREAU.

De vergadering wordt geopend om elf uur, onder het voorzitterschap van de heer KRIJGSMAN Willem,

voornoemd,

Gezien het gering aantal aanwezigen, wordt niet overgegaan tot de aanstelling van een secretaris en van

stemopnemer(s).

UITEENZETTING

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren

A. Agenda van de vergadering

I, OMZETTING VAN CVOA IN BVBA

.Verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van

Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per,

éénendertig december tweeduizend veertien - verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel

777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per

éénendertig december tweeduizend veertien;

2.Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

II. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

1. Voorafgaande verslagen

a)Verslag opgesteld door de heer Erik Thuysbaert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het

Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f . . b)Verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

2, Kapitaalverhoging

a) Voorstel om te stemmen over een kapitaalverhoging van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) om het kapitaal van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de inbrengers hebben lastens de vennootschap, en dit ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00),

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen, met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) elk, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

e)Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

III. GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN  OVERIGE AGENDAPUNTEN

1.Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2,Ontslag bestuurders en benoeming zaakvoerder.

3.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen

besluiten.

4.Volmacht voor administratieve formaliteiten.

B. Oproeping bestuurders en commissarissen

De bestuurders, zijnde de beer KRIJGSMAN Willem en mevrouw NOTENBAERT Martine, hier beiden aanwezig, verklaren hierbij dat zij kennis hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en het toezenden van stukken voorzien door het Wetboek van Vennootschappen,

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er geen commissarissen aangesteld zijn.

C. Verzaking vormvereisten oproeping.

Dat aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat de vormvereisten voorzien door de statuten en het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de oproeping tot deze algemene vergadering niet hceven toegepast te worden.

D. Vaststelling aanwezigheidsquorum.

Dat de vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de voorgestelde agenda, gezien de

geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is.

E. Stemrecht

leder aandeel heeft recht op één stem. Bijgevolg zal aan de stemming worden deelgenomen met honderd

vijftig (150) stemmen,

F. Vereiste meerderheid.

Om aangenomen te worden moeten alle voorstellen op de agenda drievierden van de stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen wordt, behalen; behoudens voor de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, welk voorstel vierfvijfden van de stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen wordt, dient te behalen.

G, Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen.

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen. BERAADSLAGING  BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen:

I, OMZETTING VAN CVOA IN BVBA

EERSTE BESLISSING  VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de heer Thuysbaert Erik, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per éénendertig december tweeduizend veertien. De aandeelhouders verklaren kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de Raad van Bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend veertien en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor worden aan ondergetekende notaris overhandigd om te worden bewaard in het dossier.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato twintig maart tweeduizend vijftien luiden als volgt:

..5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de CVOA Krijgsman werd opgesteld.

Het netto-actief volgens de staat bedraag -36.356,99 EUR (netto-passief) en is kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 1.500,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Het verschil bedraagt -36.356,99.1.500,00 EUR = -37,856,99 EUR.

Het netto-actief is 18,550,00 EUR - -36.356,99 EUR = -54.906,99 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor een BVBA. Het netto-actief is 6.200,00 EUR - -36.356,99 EUR = -42.556,99 EUR kleiner dan het

j , 1 volgestort minimumkapitaal vereist voor een BVBA. Zelfs als de vennootschap die zich omzet een netto-actief heeft dat kleiner is dan het geplaatst kapitaal en het volgestort minimumkapitaal voorzien door het Wetboek van vennootschappen, dan kan de omzetting plaatsvinden, Terzake moet echter worden gewezen op het specifieke risico dat eruit voortvloeit, met name onder meer de eventuele aansprakelijkheid van de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap (artikel 785 wetboek van vennootschappen) en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 Wetboek van vennootschappen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (20.977,25 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Wij werden geïnformeerd dat het kapitaal zal worden verhoogd met 18.500 EUR om het te brengen van 1.500 EUR op 20.000 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de CVOA Krijgsman in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 20 maart 2015

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Erik Thuysbaert"

TWEEDE BESLISSING  OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, doch onder de opschortende voorwaarde van de onder agendapunt IL vermelde kapitaalverhoging.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, behoudens hetgeen hierna onder agendapunt Il. is vermeld, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0838.021.206 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Il. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

EERSTE BESLISSING : VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor, met name :

-Het verslag opgesteld door de heer Thuysbaert Erik, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld. De conclusies van het verslag van de heer Thuysbaert Erik, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de CVOA Krijgsman, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de heer Willem KRIJGSMAN en mevrouw Nadine Notenbaert en mevrouw Nadine NOTENBAERT, voor een inbrengwaarde van 18.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.850 aandelen van de CVOA Krijgsman, met een nominale waarde van 10,00 EUR.

Wij merken op dat voorafgaand aan de kapitaalverhoging de CVOA zal worden omgevormd naar een BVBA.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de CVOA Krijgsman en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 23 maart 2015

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Erik Thuysbaert"

-Het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge a De aandeelhouders verklaren te verzaken aan de termijnen voor het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en verklaren tevens te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING

Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) te verhogen om het van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de inbrengers hebben lastens de vennootschap, en dit ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) elk, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

Vervolgens komen tussen

1. De heer KRIJGSMAN Willem, geboren te Dirksland (Nederland) op veertien april negentienhonderd zeventig, echtgenoot van mevrouw NOTENBAERT Nadine Leontine Octaaf, wonende te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai-Waas), Edgard Tinelstraat 91,

2. Mevrouw NOTENBAERT Nadine Leontine Octaaf, geboren te Sint-Niklaas op achtentwintig januari

negentienhonderd zeventig, echtgenote van de heer KRIJGSMAN Willem, wonende te 9112 Sint-Nikfaas

(Sinaai Waas), Edgard Tinelstraat 91.

Die, na voorlezing van het voorafgaande, verklaren een deel van hun schuldvordering ten belope van

achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard

volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en

van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden de duizend achthonderd vijftig (1.850) uitgegeven

aandelen aan de inbrengers toegekend als volgt:

- aan de heer KRIJGSMAN Willem, voornoemd, worden negenhonderd vijfentwintig (925) aandelen

toegekend;

- aan mevrouw NOTENBAERT Nadine, voornoemd, worden negenhonderd vijfentwintig (925) aandelen

toegekend.

Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten

en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twintigduizend (¬

20.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) identieke en volledig volgestorte

aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) elk.

De voorzitter stelt vast dat de opschortende voorwaarde vermeld onder agendapunt I, werd vervuld.

III. GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN  OVERIGE AGENDAPUNTEN.

EERSTE BESLISSING: AANNEMING NIEUWE STATUTEN.

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen en beslissingen die voorafgaan

en waarvan de tekst luidt als volgt:

A. NAAM  DUUR  ZETEL - DOEL.

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap draagt de naam "KRIJGSMAN" en heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap is van handelsrechtelijke aard.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de

opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai-Waas), Edgard Tinelstraat 91. De zetel kan

zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij

besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

-import en export van wijn en alles wat hiermee verband houdt en de publiciteit hieromtrent

-handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

-handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen

-handelsbemiddeling in verf en vernis

-handelsbemiddeling in sanitaire artikelen

-handelsbemiddeling in machines voor de bouwnijverheid

-handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-handelsbemiddeling in textiel, kleiding, schoeisel en artikelen van leer

-handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap

verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden,

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel nastreven.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬

20.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen met een nominale waarde van tien euro (sr

10,00) per aandeel.

ARTIKEL 6 : KAPITAALVERHOGING.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone

algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van uitgiftepremie moet dat volledig worden

volgestort bij de inschrijving.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

ARTIKEL 7 : KAPITAALVERMINDERING.

Onverminderd de toepassing van de tweede paragraaf van dit artikel, kan de buitengewone algèmene

vergadering ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze

vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

Bij iedere kapitaalvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden,

gelijk behandeld worden.

ARTIKEL 8 : KAPITAALBESCHERMING.

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de

buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of

had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda

aangekondigde maatregelen,

De zaakvoerders (of zaakvoerdersraad) moeten hun voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag.

Onder "netto-actief' moet in dit artikel worden verstaan : het geheel van het actief zoals het blijkt uit de

balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot

minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft

wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden

geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

ARTIKEL 8 BIS : AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend :

1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem

toebehorende aandelen;

2/ de gedane stortingen

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de (een) zaakvoerder en dè

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

ARTIKEL 9 : OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN.

(a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van alle vennoten die de geheelheid van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

(b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

(c) De weigerende vennoten zijn ertoe gehouden aan de overdrager binnen drie maanden te rekenen vanaf de weigering mee te delen, of zijzelf de aandelen inkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. Is hun antwoord bevestigend, dan wordt de afkocp geacht te zijn tot stand gekomen.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is totstandgekomen, kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch moet hij dit recht uitoefenen binnen veertien dagen na het verstrijken van die termijn.

ift , (d) Bij afkoop za! de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, za! worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf jaar bedragen te rekenen vanaf het besluit tot inkoop. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor overdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen,

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL 10 : OVERGANG VAN AANDELEN BiJ OVERLIJDEN

a) De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten, die de geheelheid van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld. Deze instemming is eveneens vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

b) De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd, De zaakvoerders aan wie die kennisgeving wordt gedaan, zijn verplicht binnen de veertien dagen de andere vennoten daarvan op de hoogte te brengen.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht,

c) De weigerende vennoten zijn ertoe gehouden aan de overdrager binnen drie maanden te rekenen vanaf de weigering mee te delen, of zijzelf de aandelen inkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. Is hun antwoord bevestigend, dan wordt de afkoop geacht te zijn tot stand gekomen.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is totstandgekomen, kunnen de erfgenamen de ontbinding van de vennootschap vorderen, doch moeten zij dit recht uitoefenen binnen veertien dagen na het verstrijken van die termijn.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel negen van deze statuten is bepaald.

Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf jaar bedragen te rekenen vanaf het besluit tot inkoop. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor overdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

ARTIKEL 11: VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN.

De vennootschap kan hetzij zelf, hetzij door personen die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelen, door inkoop of ruiling geen eigen aandelen verkrijgen dan op grond van een besluit van de algemene vergadering van de vennoten.

ARTIKEL 12

Het voorschieten van middelen, toestaan van leningen of stellen van zekerheden door de vennootschap met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden of met het oog op de verkrijging of de inschrijving door een derde van certificaten die betrekking hebben op haar aandelen zijn onderworpen aan de wettelijke voorwaarden.

ARTIKEL 13.

Het in pand nemen van haar aandelen door de vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelt, wordt met een verkrijging gelijkgesteld.

Niettegenstaande elke anders luidende bepaling kunnen de vennootschap, noch de in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende persoon het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze gehouden onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 15 ; SALARIS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders besluit, In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 16 : INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 18 : BIJZONDERE VOLMACHTEN.

De zaakvoerders) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL 19 : BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissaris-revisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, Te allen tilde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 21 : BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter(s), hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

ARTIKEL 22 : BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot : ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in en vennootschap met een andere rechtsvorm.

ARTIKEL 23  BIJEENROEPING - BEVOEGDHEID - VERPLICHTING.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag, De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die allen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL 24 : VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN,

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

ARTIKEL 25 : BESLUITEN BUITEN DE AGENDA - AMENDEMENTEN.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

i = ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten

4 van de aangekondigde agenda,

ARTIKEL 26 : STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

ARTIKEL 27 ; SCHORSING VAN HET STEMRECHT.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

ARTIKEL 28 ; EFFECTEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP EFFECTEN.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de

daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij

oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Is een effect met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit effect verbonden stemrecht uitgeoefend

door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 29 : BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING,

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht

het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen gemaakt.

ARTIKEL 30 ; BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over

een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij

die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drievierden van de stemmen

verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

FI INVENTARIS : JAARREKENING - RESERVE - BOEKJAAR.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad

(of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur

verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G/ ONTBINDING VEREFFENING.

ARTIKEL 33 : ONTBINDING - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Ingeval van ontbinding zal het voorstel tot ontbinding worden toegelicht in een verslag dat door de

zaakvoerder wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over

de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is

vastgesteld.

De commissaris of, bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van

de externe accountants van het Instituut der Accountants die, door de zaakvoerder wordt aangewezen, brengt

over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige,

getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vereffening zal geschieden in het tijdstip en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene

Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal

vaststellen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging

worden voorgelegd.

ARTIKEL 34 : BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

" De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in wet, tenzij de algemene vergadering bij

gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

H/ KEUZE VAN WOONPLAATS.

V+bor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

I ARTIKEL 35,

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle

dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de

,verantwoordelijkheid van hun bestuur en hun toezicht.

ARTIKEL 36.

De bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen worden enkel vermeld ten titel

van inlichting en verwerven hierdoor geenszins het karakter van statutaire bepaling.

TWEEDE BESLISSING  ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING ZAAKVOERDER.

De vergadering aanvaardt het ontslag van 1/de heer KRIJGSMAN Willem, wonende te 9112 Sint-Niklaas

(Sinaai-Waas), Edgard Tinelstraat 91 en 2/mevrouw NOTENBAERT Nadine, wonende te 9112 Sint-Niklaas

(Sinaai-Waas), Edgard Tinelstraat 91, als bestuurders van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte

aansprakelijkheid met ingang vanaf heden en verleent hen kwijting voor de binnen hun mandaat gestelde

bestuurshandelingen.

De vergadering beslist om de heer KRIJGSMAN Willem, wonende te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai-Waas),

Edgard Tinelstraat 91, te benoemen als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met ingang vanaf heden en dit voor onbepaalde duur. Hij verklaart zijn mandaat te

aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

DERDE BESLISSING  TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE ZAAKVOERDER.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIERDE BESLISSING  VOLMACHT VOOR ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Boekhoudkantoor Thuysbaert, met zetel te 9160

Lokeren, Stationsstraat 8, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Thuysbaert Frank, evenals aan

haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of

noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 2.9.6.0.5. Vlaamse Codex

Fiscatiteit en van het artikel 214, §1 van het Wetboek op de Inkomstenbelasting.

INFORMATIE  RAADGEVING

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die

voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige

wijze raad heeft gegeven.

Ondergetekende notaris heeft partijen gewezen op de eventuele aansprakelijkheid van de leden van het

bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap (artikel 785 wetboek van vennootschappen) en het feit dat

elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 Wetboek van

vennootschappen).

BEVESTIGING IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger

vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

De ondergetekende notaris waarmerkt de naam, de rechtsvorm, de zetel, de datum van de oprichting en het

ondernemingsnummer van de vennootschap.

VOORLEZING EN TOELICHTING

1.De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben minder dan vijf

werkdagen voor het verlijden dezer. Zij verklaren deze verkorte termijn ais tijdig te beschouwen.

2,Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, al. 1 en

2 van de organieke wet notariaat.

3.De gehele akte werd door Ons notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht.

STEMMING.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven om elf uur dertig.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL,

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de partijen, met Ons, notaris, ondertekend."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Gelijktijdige neerlegging: uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de bedrijfsrevisor over de omzetting

van de vennootschap overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag van de Raad

van Bestuur over de omzetting overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag van

de bedrijfsrevisor over de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek

van Vennootschappen, verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15333-0149-013
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0171-013

Coordonnées
KRIJGSMAN

Adresse
EDGARD TINELSTRAAT 91 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande