KRISTOF VAN GOETHEM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRISTOF VAN GOETHEM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.117.376

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 23.07.2014 14337-0102-009
28/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*11307818*

Neergelegd

23-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0842117376

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): KRISTOF VAN GOETHEM

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9120 Beveren, Lindenlaan(BEV) 235

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats

te Beveren op 23 december 2011, vóór registratie, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN:

De heer VAN GOETHEM Kristof, belg, geboren te Beveren, op negentien augustus

duizend negenhonderdzevenenzeventig, nationaal nummer 770819-227-03, hier

vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, wonende te 9120 Beveren,

Lindenlaan(BEV) 235.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde elk.

Het kapitaal is volledig volstort.

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld als volgt:

De heer Kristof Van Goethem voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) waarvoor hem 100 aandelen toegekend zijn.

De aandelen zijn volledig volstort.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij AXA BANK nummer 751-2057710-89 geopend op KRISTOF VAN GOETHEM Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 20 december 2011 dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam KRISTOF VAN GOETHEM.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek

van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : KRISTOF VAN GOETHEM.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren Lindenlaan(BEV) 235.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in naam en voor rekening van de vennootschap,

zowel in België als in het buitenland:

De beoefening en de bevordering van de tandheelkunde in het algemeen en in al haar specialisaties en dit in de meest ruime zin; de uitoefening van alle technische, medische, tandheelkundige, radiologische en labaratorium prestaties.

Het verzorgen van alle diensten en zorgen in verband met tandverzorging, prothese, paradontologie, plaatsing van implantaten en suprastructuren op implantaten, radiografie, orthodontie, mondheelkunde en stomatologie alsmede alle verrichtingen die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De ontwikkeling, productie, aan- en verkoop, huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen, producten, software en de verwerking van producten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan of die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van het tandheelkundig kabinet.

Het inrichten van algemene diensten en een tandheelkundig secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

De ontwikkeling, het beheer en ter beschikking stellen aan de tandartsen van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de tandheelkunde uit te oefenen.

Het aanwerven van ondergeschikt personeel en paramedici die de tandartsen bijstaan in de uitoefening van hun beroep; het verder laten bekwamen op wetenschappelijk en praktisch vlak van de tandartsen en personen tewerkgesteld binnen de vennootschap door middel van cursussen, seminaries en congressen teneinde de tandheelkundige evoluties te blijven volgen.

De inrichting, organiseren en geven van allerhande opleidingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dat alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap en meer in het bijzonder met het tandheelkundig beroep; het bevorderen van studies in de tandheelkunde.

Het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkundige gebitsidentificatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rekening houdend met de eventuele Plichtenleer terzake kan de vennootschap deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren en/of tandartsen.

De vennootschap ontvangt en int rechtstreeks voor eigen rekening alle verschuldigde honoraria bij de uitoefening van haar doel; de feitelijke tandheelkunde zal enkel door gediplomeerde tandartsen uitgeoefend worden.

Het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten waarnemen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen, welke in het verlengde liggen met het doel van de vennootschap;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en onderneming.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deze activiteiten zowel in België als in het buitenland realiseren.

Zij mag alle verrichtingen stellen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag alle onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigd één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 15- SAMENSTELLING BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Artikel 19 - Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Artikel 20 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechtsvorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle

rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Artikel 24 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De algemene vergadering van vennoten, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de derde dinsdag van de maand april om achttien (18.00) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van de vennootschap het vereist, kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. Algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door een zaakvoerder of door de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die, alleen of gezamenlijk, één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 31 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen vóór de stemming om verzoekt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding  ja ,  neen of  onthouding .

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de titularis-pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van vennootschappen voorziene gevallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 33 - BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, de inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt met het oog op haar neerlegging, geldig ondertekend door één zaakvoerder of door een persoon hiertoe uitdrukkelijk gevolmachtigd door het bestuursorgaan.

Behoudens onder de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen stelt het bestuursorgaan een jaarverslag op, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 34 - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL 36  VERTEGENWOORDIGING

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 42 - WIJZE VAN VEREFFENING

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand april tweeduizend dertien om achttien uur.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen besloten het aantal zaakvoerder(s) de eerste maal te bepalen op één (1).

Volgende personen worden benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer VAN GOETHEM Kristof, voornoemd, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling.

Haar mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen opgenomen in de statuten en het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg is de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot de benoeming van de voorzitter van het bestuursorgaan op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgestelde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de terzake geldende bepalingen opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

VOLMACHT:

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Sven Masyn, Accountant, bij ABC Fiscaliteit BVBA, met zetel te 9120 Beveren, Stationsstraat 22, met recht van in de plaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. alsook te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.04.2015, NGL 29.09.2015 15620-0112-009
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.04.2016, NGL 30.09.2016 16642-0567-012

Coordonnées
KRISTOF VAN GOETHEM

Adresse
LINDENLAAN 235 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande