KROON HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KROON HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.124.270

Publication

28/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

11111,!!1,,p11,111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0447.124.270

Benaming (voluit) HUYSMANHOEVE N.V.



(verkort)

ReChtSVOCM Oaamloze vennootschap

Zetel I3erkenlaan 5

9971 Kaprijke (Lembeke)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :Ontslag & benoeming bestuurders - Naamwijziging zetelverplaatsing - doelwijziging - wijziging datum algemene vergadering statutenwijziging

Uit een akte verleden door notaris Daphne VANDEVELDE, geassocieerd notaris te Mafdegem, op 24 april 2014, neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "HUYSMANHOEVE", met maatschappelijke zetel te 9971 Kaprijke (Lembeke), Berkenlaan 5, BTW BE BE0447.124.270, rechtspersonenregister BE0447.124.270, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

BESLUIT 1. VASTSTILLING VAN HET OVERLIJDEN VAN BESTUURDERS.

De algemene vergadering nam kennis van het overlijden van haar bestuurders de heer Frank GEYSSENS, , overleden op 14 juli 2011, en de heer Jean Louis FOURCROY, overleden op 4 januari 2009. Door dit overlijden is hun mandaat van bestuurder komen te vervallen. Er wordt hen kwijting verleend voor het gevoerde beleid. BESLUIT 2. ONTSLAG VAN DE BESTUURDER.

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen ontslag te verlenen aan de bestuurder, mevrouw VAN DIJKE Maria voornoemd, te rekenen vanaf heden.

Er zal haar automatisch décharge verleend worden voor het gevoerde beleid bij de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening van de vennootschap op de eerst volgende jaarlijkse algemene vergadering. BESLUIT 3. BENOEMING VAN NIEUWE BESTUURDERS.

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen het aantal bestuurders vast te stellen op twee en als bestuurders te benoemen voor de duur van zes jaar:

1. De heer ROTSAERT Mario, [I.K. 591-1048466-951 [RR 71.101 1-189.72], wonende te 9991 Adegem, Zwepe 3.

2. Mevrouw GEYS ENS Eveline, [I.K. 590-9790513-38] IRR 82.08.29-154.75], wonende te 9980 Sint-Laureins, Celiekerkweg 7.

De voornoemde bestuurders, alhier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren hun opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van bestuurder zal kosteloos uitgeoefend worden tenzij de algemene vergadering anders beslist. De voornoemde comparanten, in hun hoedanigheid van leden van de raad van bestuur, verklaren met eenparigheid van stemmen te benoemen tot gedelegeerd-bestuurders, de heer ROTSAERT Merlo en mevrouw GEYSSENS Eveline, beiden voornoemd, die aanvaarden, die gedurende de tijd van zes jaar, de vennootschap rechtsgeldig zullen kunnen verbinden.

Dit mandaat van gedelegeerd-bestuurder zal kosteloos uitgeoefend worden tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BESLUIT 4. WIJZIGING VAN DE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "KROON HOLDING NY.".

BESLUIT 5. WIJZIGING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap over te brengen met ingang van heden naar 9991 Maldegem (Adegem), Staatsbaan 76/001,

BESLUIT 6. WIJZIGING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de bestuurders van de vennootschap, omvattende de verantwoording van de voorgestelde doelswijziging, en van de staat van activa en passive van de vennootschap in het kader van de doelswijziging afgesloten op 31 januari 2014.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben

_ _ _ _ _   .. _ _ _  _













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.....

genomen.

Het verslag van de bestuurders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van huidige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het doel te wijzigen en artikel drie van de statuten te vervangen door de volgende tekst

'De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die ' het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en' kapitalisatieondernemingen;

het verlenen van consulting en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D. het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G, het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

H, het organiseren van evenementen,

III. De aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in voile eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik, en het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

BESLUIT 7. WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING,

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar dertig juni om 18 uur.

BESLUIT 8. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET NIEUWE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de naamloze vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en te wijzigen na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, en aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van de vennootschappenwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken:

Naam : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "KROON HOLDING NV'.

Zetel : De maatschappelijke zetel bevindt zich te 9991 Maldegem (Adegem), Staatsbaan 76/001. Doel: De vennootschap heeft tot doet

L VODT1 eigen rekening:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

N

mod11.1

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen -en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen enu onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen"

aan derden, het aankopen, verkopen, ruUen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te ' richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C. het verlenen van consulting en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

H. het organiseren van evenementen.

De aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik, en het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op elle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bedraagt vierenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 64.400,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdveertig (1.840,00) aandelen op naam zonder

vermelding van de nominale waarde.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene

.vergadering van. aandeelhouders en_van_wiehet mandaat te. allen. tijde kan worden herroepen. Wanneer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbrad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.. _ ... ..

evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden ' bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule, vermeld onder artikel 15 van deze statuten, krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

'Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking arsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In gevel van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bestuursbevoegdheici van de raad van bestuur.

A. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet,

B. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

C. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor hot dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

yerteg-nwoordiqinclsbevoecidheid van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door een gedelegeerd-bestuurder, die alleen optreedt of twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens deldie vertegenwoordigd door een gevol achtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Alaemene vereadering

De jaarvergadering wordt gehouden worden op dertig juni om 18 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Als het bericht van bijeenroeping geen andere plaats vermeldt, wordt de vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen virorden door de gedelegeerd-bestuurder op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrlef medegedeeld.

Boekia_ar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het volgende jaar. Bestemming van de winst - Reserve.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-* behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

BESLUIT 9. LAATSTE BESLUIT MACHTIGING MN DE RAAD VAN BESTUUR EN DE GEDELEGEERD-BESTUURDER.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aile machten aan de Raad van Bestuur en de gedelegeerd-bestuurders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte vôôr registratie.

Gecoördineerde statuten

De Notaris, Christian VAN HYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 04.10.2012 12604-0145-011
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 30.08.2011 11501-0034-010
25/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A If r r r-" r~

I V L..1--.1 l\..dL1 LLaLI

13 MEI 2011

r2C,1 î bANFG VAN KOONf-iANGGriffie~



Luik B



VI beh, aa Bel

Staa " 11098913*

Ondernemingsnr : 0447.124.270

Benaming

(voluit) : HUYSMANHOEVE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Berkenlaan 5 te 9971 Lembeke

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 31 december 2009 blijkt dat de volgende beslisssing werd genomen:

- het ontslag als bestuurder van de heer Alfred-Alain Fourcroy wordt met ingang op 31 december 2009 aanvaard.

Frank Geyssens

gedelegeerd - bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 26.08.2010 10449-0026-011
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 25.08.2009 09629-0039-011
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 25.07.2008 08501-0276-010
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 25.03.2008 08082-0008-010
05/10/2005 : GE165373
29/10/2004 : GE165373
04/08/2015
ÿþ Mod Word 17.1

. ~S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



M~mxiw~iw~uu~

5112205*

NEERGELEGD

2 3 MU 2015

RECHTBANKVAN

KOOFHAt\l'. L' i GENT

Ondernemingsnr : 0447.124.270

Benaming

(voluit) : KROON HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Staatsbaan 76/1, 9991 Adegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & benoeming bestuurders

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2014 blijkt het ontslag als bestuurder van de heer Mario ROTSAERT, wonende te 9991 ADEGEM, Zwepe 3 en mevrouw GEYSSENS Eveline, wonende te 9980 SINT LAUREINS, Celiekerkweg 7, en dit vanaf 1 oktober 2014.

Er zal automatisch décharge verleend worden voor het gevoerde beleid bij de goedkeuring va de eerstvolgende jaarrekening van de vennootschap op de eerst volgende jaarlijkse algemene vergadering.

Als bestuurders, met onmiddellijke ingang, worden benoemd:

Derynck Financial Consulting bvba, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2000 Antwerpen, Amerikalei 119, en ondememingsnummer 0821.653.841, met als vast vertegenwoordiger de heer Stijn DERYNCK, met woonplaats gevestigd te 9000 Gent, Wellingstraat 81.

M-Consult Comm.V., met maatschappelijke zetel gevestigd te 9991 Adegem, Staatsbaan 76/1 en ondememingsnummer 0844.309.873, met ais vast vertegenwoordiger de heer Stijn DERYNCK, met woonplaats gevestigd te 9000 Gent, Wellingstraat 81.

Mario ROTSAERT

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

24/06/2003 : GE165373
31/07/2002 : GE165373
10/07/2001 : GE165373

Coordonnées
KROON HOLDING

Adresse
STAATSBAAN 76/001 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande