KRUISHOUTEMS RECYCLAGEBEDRIJF EN TOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRUISHOUTEMS RECYCLAGEBEDRIJF EN TOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.546.839

Publication

29/09/2014
ÿþ«*lk Mod Word 11.1

,.t.'JI bit; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 8 SEP. 2014

Griffie

1111!!111.1131111111(

V. beh aai Bef Staa

Onclernemingsnr : 0897546839

Benaming

(voluit}: KRUISHOUTEMS RECYCLAGEBEDRIJF EN TOP (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9770 Kruishoutem, Ouwegemsesteenweg 215

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING  met DADELIJKE INVEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

TekUlt een proces-verbaal opgemaakt en verleden op ACHTENTWINTIG AUGUSTUS TWEEDUIZEND VEERTIEN, voor Meester STEVEN VERBIST, geassocieerd Notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering van -.de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRUISHOUTEMS RECYCLAGEBEDRIJF EN TOP", waarvan de zetel gevestigd is te 9770 Kruishoutem, Ouwegemsesteenweg 215 hierna genoemd blijkt dat volgende beslissingen werden genomen in aanwezigheid van alle vennoten en met éénparigheid van stemmen

Vaststelling vervulling van de wettelijke formaliteiten:

1. Op 12 augustus 2014, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld met' toelichting van het voorstel tot ontbinding met dadelijke invereffeningsteliing van de vennootschap; bij let verslag werd een staat van activa en passive per 30 juni 2014 ( die niet meer dan drie maanden voordien Is vastgesteld) overeenkomstig artikel 181 W.Venn.;

2. Op 22 augustus 2014, heeft VGD Bedrijfsrevisoren coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, kantoorhoudend te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562, vertegenwoordigd door Tony Moreels, een controle verslag opgemaakt over voormelde staat van actief en passief; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92.

Neerlegging

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze. akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

NOTAR1ELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181, §4 W.Venn., bevestigt de ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de Vennootschap krachtens artikel 181, § 1 W.Venn. gehouden is.

BESLISSINGEN

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving bestuursorgaan  staat van passief en actief.

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 12 augustus 2014, houdende voorstel tot ontbinding met dadelijke invereffeningstelling van de Vennootschap, met toelichting van het voorstel tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 W.Venn.; bij dat verslag werd een staat van activa en passive per 30juni 2014.

De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van gezegde verslag en de staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

TWEEDE BESLISSING Controleverslaggeving

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het controleverslag opgesteld door de heer Tony Moreels, bedrijfsrevisor, voornoemd, overeenkomstig artikel 181 W.Venn.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"8. BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, stelde de zaakvoerder van de BVBA Kruishoutems Recyclagebedrijf en Top een boekhoudkundige staat op in discontinuïteit, afgesloten per 30 juni 2014. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de. vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 38.260,59 EUR en een verlies over de periode 01/10/2013 t.e.rn. 30/06/2014 van 1.467,80 EUR. Het netto-actief (eigen vermogen) bedraagt 35.060,59 EUR.

blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselilke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud:

-van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controle van de administratie der directe belastingen, de BTW-administratie, en de RSZ.

-dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar kranten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het I.B.R., hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald..

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 1.646,06 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Gent, Op 22 augustus 2014.

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. OVBA vertegenwoordigd door Tony Moreels, Bedrijfsrevisor (getekend)." DERDE BESLISSING  Kennisname artikel 190 § 3 W.Venn.

Het bestuursorgaan heeft aan de vergadering bijkomende informatie verstrekt wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W,Venn. (toepassing van artikel 190 § 3 W.Venn.).

Werd verklaard;

N dat bij toepassing van artikel 184 § 5, eerste lid 2e W.Venn. alle schulden aan derden die blijken uit voormelde staat van activa en passiva werden terugbetaald, en dat zij het bewijs van betaling hebben bezorgd

e aan de bedrijfsrevisor voor het afsluiten van zijn controleverslag;

De instrumenterende notaris heeft vastgesteld dat het controleverslag melding maakt van deze

terugbetaling in zijn conclusies.

c:p

BI dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die opgenomen zijn in voormelde staat van activa

en passiva.

e

C/ dat er tussen de datum waarop de staat van actief en passief per 30 juni 2014 werd vastgesteld en de

datum van de huidige buitengewone algemene vergadering er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan, die

: tr een niet-aangezuiverde schuld zouden laten uitschijnen; en zich geen gebeurtenissen hebben voorgedaan die

de toestand van het eigen vermogen in belangrijke mate zouden kunnen beïnvloeden.

D/ dat zij er op gewezen werden door de instrumenterende notaris dat bij gebreke aan benoeming van een

" " el vereffenaar, het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W.Venn.

VIERDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 W.Venn. en over te gaan tot ontbinding met dadelijke invereffeningstelling van de Vennootschap.

Voormeld artikel laat de ontbinding en de dadelijke invereffeningstelling van de Vennootschap in één akte

et toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

et 2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

et

geconsigneerd;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

" el

eenparigheid van stemmen.

" En verder

a)Fiet controleverslag door een bedrijfsrevisor (artikel 181, § 1, derde lid) maakt melding van de

P: terugbetaling of consignatie de schulden in zijn conclusies,

b)De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

Nadat de vergadering heeft vastgesteld dat aile voorwaarden zijn vervuld, heeft de vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen tot goedkeuring van het verdelingsplan en de

et

berekening van de geraamde roerende voorheffing op de liquldatiebonus zoals opgenomen in het

P: controleverslag.

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen dat de liquidatie bonus door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen dat de vorderingen van de vennootschap in het bijzonder de vordering in RC jegens de BVBA Nesso worden teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

Verklaring van de vennoten:

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Zij verklaren :

a) in te stemmen dat het resterend actief en de vorderingen door henzelf worden teruggenomen overeenkomstig artikel 184 § 5 , 3e lid W.Venn,

b) dat zij in voorkomend geval aile toekomstige activa en passive, aile rechten en plichten van de

vennootschap overnemen.

VIJFDE BESLISSING lopend boekjaar.

De vergadering heeft uitdrukkelijk verklaard dat zij kennis heeft van aire rekeningen en aile verrichtingen van

het lopende boekjaar tot op heden.

De vergadering heeft uitdrukkelijk verklaard al deze rekeningen en verrichtingen goed te keuren.

ZESDE BESLISSING: einde van het mandaat zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding heeft de vergadering kennisgenomen van de van rechtswege beëindiging

van het mandaat van de zaakvoerders zijnde

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NESSO", waarvan de zetel gevestigd is te

9770 Kruishoutem, Ouwegemsesteenweg 215, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde

onder nummer BTW BE 0893.905.082, met als vaste vertegenwoordiger , de heer Jan VINDEVOGEL,

wonende te 9770 Kruishoutem, Ouwegemsesteenweg 215,

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN DEVRIESE", waarvan de zetel gevestigd

is te 9770 Kruishoutem, Platanendreef 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder

nummer BE 0897,159.037, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan DEVRIESE, wonende te 9770

Kruishoutem, Platanendreef 28.

De vergadering heeft met éénparigheid van stemmen kwijting verleend aan voornoemde zaakvoerders en

vaste vertegenwoordigers voor het uitgeoefende mandaat vanaf hun benoeming tot heden.

ZEVENDE BESLISSING: sluiting van de vereffening

Overwegende het bovenstaande hebben de vennoten beslist gezien het voorgaande, de vereffening

onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens heeft de vergadering niet éénparigheid van stemmen vastgesteld dat de vennootschap definitief

opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering heeft met éénparigheid van stemmen volmacht verleend op de bankrekening(en) van de

vennootschap aan : de heer VINDEVOGEL Jan, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de

vennoten.

ACHTSTE BESLISSING bewaring van de boeken en bescheiden

De vergadering heeft daarenboven beslist met éénparigheid van stemmen dat de boeken en be-'scheiden

van de vennoot-'schap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-'te termijn op ,

volgende adres: 9770 Kruishoutem, Neerrechemstraat, 1.

De vergadering heeft vastgesteld dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie

van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

NEGENDE BESLISSING volmacht formaliteiten

De vergadering heeft met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht verleend aan de heer

VINDEVOGEL Jan, voornoemd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht van

substitutie, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de

inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerde Notaris Steven Verbist,

Tegelijk neergelegd:

-Expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering

-Verslag orgaan van bestuur met staat van actief en passief 30/06/2019 artikel 181 VVVENN

-Verslag bedrijfsrevisor artikel 181 VVVENN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 10.04.2013 13087-0112-010
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.03.2012, NGL 16.04.2012 12087-0194-010
19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 13.04.2011 11084-0229-011
12/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.03.2010, NGL 02.04.2010 10088-0410-010

Coordonnées
KRUISHOUTEMS RECYCLAGEBEDRIJF EN TOP

Adresse
OUWEGEMSESTEENWEG 215 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande