KRUISKIP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRUISKIP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.411.436

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 28.04.2014 14105-0414-045
22/10/2014
ÿþMM Word 11.1

13 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

an cigebqQ. ELEG D

na neerlegging ter griffie r

ilitttnell

li OKT. 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

,

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.411.436

Benaming

(voluit) : KRUISKIP

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9870 Zulte, Oude Waalstraat 292

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Xavier Deweer te Olsene (deelgemeente Zulte), op 25 september 2014, geregistreerd te 1 ste reg. Gent 2 op 1 oktober 2014, boek 456, blad 72, vak 11. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00) De ea. inspecteur ai. : Luc Meervis, adjuncit-financieel assistent.

Dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRUISKIP", met zetel te 9870 Zulte, Oude Waalstraat 292, waarbij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING:

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, thans nog uitgedrukt in ex-Belgische frank, voortaan uit te drukken in euro, zodat het kapitaal van de vennootschap Vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35)beciraagt en artikel 5 der statuten wordt in die zin aangepast.

TWEEDE BESLISSING:

De algemene vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en artikel 5 der statuten wordt in die zin aangepast,

DERDE BESLISSING:

De algemene vergadering stelt vast dat bij beslissing van de zaakvoerders van 30 december 2006, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 februari 2007, onder nummer 07030729, de zetel van de vennootschap, met ingang van 1 januari 2007, werd verplaatst naar 9870 Zulte, Oude Waalstraat 292.

VIERDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 03 september 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van dit verslag door ervan, voorafgaandelijk dezer, een kopij ontvangen te hebben.

Dit verslag wordt niet aan dit proces-verbaal gehecht; het zal bewaard worden in het dossier van de ondergetekende Notaris.

VIJFDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering beslist een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van Vijfhonderdduizend euro (E 500.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), zijnde Vijftigduizend euro (E 50,000,00), hetzij een netto-dividend van Vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.00,00),

ZESDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B het kapitaal van de vennootschap te verhogen met het netto-bedrag van het tussentijds dividend, hetzij een bedrag van Vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00), om het kapitaal te brengen van Vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig eurocent (¬ 24.789,35) op Vierhonderd vierenzeventigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig eurocent (E 474.789,35), zonder creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

ZEVENDE BESLISSING:

De heer DE RUYCK Edwin en mevrouw LIPPENS Maureen, beiden voornoemd, de vennoten, verklaren elk individueel te verzaken aan het voorkeurrecht, hen toekomende ingevolge artikel 309 Wetboek van vennootschappen.

Op de laetste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.;$ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge ACHTSTE BESLISSING:

De voornoemde vennoten, zijnde de heer DE RUYCK Edwin en mevrouw L1PPENS Maureen, beiden voornoemd, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Na deze uiteenzetting verklaren:

- de heer DE RUYCK Edwin, voornoemd, 90% van het hem toegekende tussentijds dividend, hetzij een netto-bedrag van Tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) in de vennootschap te brengen en;

- mevrouw LIPPENS Maureen, voornoemd, 90% van het haar toegekende tussentijds dividend, hetzij een netto-bedrag van Tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) in de vennootschap te brengen;

De inbrengers verklaren bijgevolg een totaal bedrag van Vierhonderdvijftigduizend euro (E 460.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Dit totaal bedrag van Vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de instrumenterende notaris wordt overhandigd.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch zal de fractiewaarde van elk aandeel verhogen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime, zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 6 voorbije boekjaren.

BANKATTEST

De algemene vergadering stelt vast dat voormeld bedrag van Vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 6E09 0017 3778 0167, op naam van de vennootschap bij "BNP PARIBAS FORTIS", kantoor Kruishoutem te 9770 Kruishoutem, Markt 4, zoals blijkt uit een bankattest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 22 september 2014, welk attest in het dossier van de instrumenterende notaris zal bewaard blijven.

NEGENDE BESLISSING:

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van Vierhonderdvijftigduizend euro (E 450.000,00) werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende inschrijvingen en overdrachten als naar rechte, en heeft mij, notaris verzocht ervan akte te nemen dat het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op Vierhonderd vierenzeventigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig eurocent (E 474.789,35), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaartle van één/duizendste van het kapitaal.

TIENDE BESLISSING:

De vergadering beslist de huidige statuten, artikel per artikel, te herzien en te vervangen door de volgende nieuwe statuten.

ARTIKEL 1: Aard naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "KRUISKIP".

ARTIKEL 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Oude Waalstraat 292.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften van statutenwijziging.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, bestuurs en ultbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij gewoon besluit van de zaakvoerder.

ARTIKEL 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

"- Onderneming voor pluimveeteelt en industriële pluimveeteelt;

- Onderneming voor de teelt van huisdieren en sierdieren;

Groot- en kleinhandel in : neerhofdieren, pluimvee, huisdieren en sierdieren;

- Veevoeders;

- Artikelen en benodigdheden voor neerhofdieren, pluimvee, huisdieren en sierdieren;

- Onderneming voor het vervoer van dieren;

Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg."

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijzen die haar het best

geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap aile transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede

komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen

kopen, verkopen, huren en verhuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen onder meer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, eveneens ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

ARTIKEL 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 20 juni 1995.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 5; Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt Vierhonderd vierenzeventigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig eurocent (¬ 474.789,35) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste)van het kapitaal.

ARTIKEL 13: Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De heer DE RUYCK Edwin Roger Astrid, wonend te 9770 Kruishoutem, Duifhuisstraat 19, voornoemd, wordt als statutair zaakvoerder aangesteld.

In geval de heer DE RUYCK Edwin, voornoemd, zich in de onmogelijkheid zou komen te bevinden zijn functie van zaakvoerder verder uit te oefenen of in geval de heer DE RUYCK Edwin, voornoemd, zou komen te overlijden, zal hij in die functie onmiddellijk opgevolgd worden door mevrouw LIPPENS Maureen Margriet Rudolf, wonend te 9770 Kruishoutem, Dulthuisstraat 19, voornoemd..

Hij verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor de toekomst geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De zaakvoerder die ontslag neemt is verplicht in functie te blijven tot wanneer de algemene vergadering of de buitengewone algemene vergadering zijn ontslag heeft aanvaard en in zijn vervanging heeft voorzien.

Met mandaat van zaakvoerder kan, anders dan om ernstige redenen, slechts herroepen worden door eenparig besluit van de vennoten, hemzelf niet inbegrepen indien hij vennoot

De afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede. ledere arnbtsbeindiging en benoeming van zaakvoerders dient bij middel van verklaring door de zaakvoerders in functie neergelegd in het vennootschapsdossier om te worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

De zaakvoerders kunnen hun bevoegdheden als dagelijks bestuur en het uitvoeren van de besluiten opdragen aan één van de zaakvoerders of aan een directeur of bijzondere lasthebber, die geen vennoot moet zijn.

ARTIKEL 14: Intern bestuur

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-izenlijking van het doel van de vennootschap, met ultzon-Idering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algeme-'rte vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verdet handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 16: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

.. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 17: Bijzondere volmachten

, De zaakvoerder  indien er slechts één is, of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen gevolmachtigden van de vennoot-schap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 18: Plaatsvervangend zaakvoerder

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is..

ARTIKEL 19: Bezoldiging

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet kosteloos wordt uitgeoefend.

Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten, ongeacht aile eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten,

ARTIKEL 20: Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten Vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ARTIKEL 21: Gewone algemene vergadering - Buitengewone algemene vergadering

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de vennoten. De algemene vergadering beraadslaagt over aile zaken die de vennootschap aan belangen.

De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor elle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de tweede maandag van de maand maart om tien uur in de voormiddag; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de eventuele commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproeping medegedeeld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan moet het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, ten minste twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de

bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan de bevoegdheden niet overdragen.

ARTIKEL 24: Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich op de algemene vergade-Ting te laten vertegenwoordigen.

ARTIKEL 26: Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 26: Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorria(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

ARTIKEL 29: Verdaging van de vergadering

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Tevens kan elke andere algemene vergadering, tijdens de zitting door de zaakvoerder (s) met drie weken verdaagd worden. Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering doet definitief uitspraak. ARTIKEL 30: Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn, en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

ARTIKEL 31; Stem recht - Wijze van stem men

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoon-'lijk, hetzij door een gevolmachtigde, zoals in de statuten is be-ipaald.

ARTIKEL 32; Besluitvorming

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Wijziging aan de statuten en wijziging aan het maatschappelijk doel zal moeten gebeuren met de bijzondere meerderheden die de wet voorziet op het ogenblik van die wijziging.

ARTIKEL 33: Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, commissarissen, obligatie- en certificaathouders, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn van twintig (20) dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

ARTIKEL 34: Notulen

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in de notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die er om verzoeken.

Afschriften van de notulen worden ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen tegenover derden, zoals bepaald in onderhavige statuten.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ARTIKEL 35;'. Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

ARTIKEL 36: Bestemming van de winst - Reserve

Het batig overschot van de balans, na aftrek van aile lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL 37: Ontbinding - Benoeming van de vereffenaars

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan door de zaakvoerder(s) die op dal tijdstip in functie is of zijn, tenzij de algemene vergadering zou beslissen een of meer vereffenaars te benoemen; Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bij ontstentenis van beslissing van de algemene vergadering zal de bevoegdheid der vereffenaars zo ruim mogelijk zijn als alsdan wettelijk mogelijk.

ARTIKEL 38: Wijze van vereffening

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht, en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

ELFDE BESLISSING:

De buitengewone algemene vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren.

TWAALFDE BESLISSING:

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

_______________

De buitengewone algemene vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris- om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.



Voor beredeneerd uittreksel

Xavier Deweer

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25 september 2014, verleden door notaris Xavier Deweer te Olsene (Zulte);

- coördinatie van de statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 25.04.2013 13098-0567-033
04/07/2012
ÿþVoorwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van woensdag 25 mei 2012 :

Bij beslissing van de algemene vergadering wordt benoemd ais commissaris-revisor, de burgerlijke vennootschap BVBA Jacques Steyaert, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poolse Winglaan 98, gekend onder het ondememingsnummer 0432.234.275, vertegenwoordigd door de heer Jacques Steyaert, bedrijfsrevisor en dit voor een periode van drie jaar om te eindigen met de jaarvergadering van 2015.

Voor eensluidend uittreksel,

Edwin DE RUYCK,

zaakvoerder

2 5 MM 2012

III

KOOPHAIW L TE GENT

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Mh1I II II 1I I U1 III I II

*12117753*

Benaming

(voluit) : KRU1SK1P

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Waalstraat 292, 9870 Zulte

Ondernemingsnr : 0455.411.436

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.03.2012, NGL 27.04.2012 12102-0331-017
06/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.03.2011, NGL 29.04.2011 11101-0193-016
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 03.05.2010 10108-0534-016
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.03.2009, NGL 17.03.2009 09077-0144-015
13/05/2015
ÿþMO Woud 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Ondernemingsnr : 0455.411.436

Benaming

(volgit) : KRUISKIP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Waalstraat 292, 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

"

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 20 maart 2015:

Benoeming commissaris

De vergadering stelt aan als commissaris voor de vennootschap: de bv o.v.v. bvba Jacques Steyaert met

maatschappelijke zetel, Poolse-Wingtaan 98, 9051 Gent (Sint Renijs-Westrem), ingeschreven onder het

ondememingsnummer 0432.234.275 en dit voor een periode van drie jaar.

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een bvba Jacques Steyaert zal worden

vertegenwoordigd door de heer Steyaert Jacques, bedrijfsrevisor.

De commissaris zal de controle verrichten over drie boekjaren, namelijk de boekjaren 2014-2015,

2015-2016 en 2016-2017. Het mandaat neemt een aanvang na de jaarvergadering van 2015

om te eindigen, behoudens herverkiezing, met de jaaniergadering van het jaar 2018.

Voor eensluidend uittreksel,

Maureen Lippens,

Zaakvoerder.

e

\\MUMMIS

NE ER G E L E GI.

0 /,' -05- 20i5

RECHT$AT~TK `V`AN I KOErf~edDET. TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 12.03.2008, NGL 03.04.2008 08097-0237-013
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 12.03.2007, NGL 03.05.2007 07135-0283-013
22/02/2007 : OU040541
21/03/2006 : OU040541
13/04/2005 : OU040541
14/06/2004 : OU040541
22/03/2004 : OU040541
02/04/2003 : OU040541
05/06/1999 : OU040541
01/01/1997 : OU40541
05/10/1995 : OU40541
06/07/1995 : OU40541

Coordonnées
KRUISKIP

Adresse
OUDE WAALSTRAAT 292 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande