KS KONSTRUKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KS KONSTRUKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.975.264

Publication

02/05/2013
ÿþmod 11.1

17.7,w-

"it +.- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

*13068(I39* IVII

RECHTBANK VAN

KOOPI-IAJ`.t7Ei.. Ti_ GENT

ri

e a .~ERCUELEGI7

Ondememingsnr: © - ia 1)- .2.b 4

Benaming (voluit) : KS Konstrukt

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waalbeekpark 3

9870 Zulte

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft, te Deinze, op 16 april 2013 dat:

1. De heer SEYMORTIER Kurt René Madeleine, geboren te Gent op 24 september 1971, wonende te 9870 Zulte, Waalbeekpark 3, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SDS TECHNICS", met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Waalbeekpark 3, BTW 6E0862.431.453, rechtspersonenregister Kortrijk 0862.431.453., opgericht blijkens akte verleden voor notaris VAN DEN WEGHE Xavier te Zulte op 12 december 2003, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 januari 2004 onder nummer 0003975, alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 16 van de statuten, door haar zaakvoerder, te weten: de heer SEYMORTIER Kurt René Madeleine, voormeld, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam KS Konstrukt, met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Waalbeekpark 3.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De voornoemde oprichters hebben ingeschreven als volgt :

- de heer SEYMORTIER Kurt René Madeleine, voor ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 18.500,00), volstort ten belope van ZESDUIZEND HONDERD EURO (¬ 6.100,00) en waarvoor hem honderdvijfentachtig (185) aandelen worden toegekend.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SDS Technics, voor HONDERD EURO (¬ 100,00), volledig volstort en waarvoor haar een (1) aandeel wordt toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE13 7370 3880 9339 bij de bank KBC , geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KS Konstrukt" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 21 maart 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in Belgie als in het buitenland, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- de invoer en uitvoer, het verhandelen, het leveren, het plaatsen van aile elektrische materialen, toestellen, verlichtingsarmaturen en alle aanverwante producten voor gebruik binnen en buiten private- en industriegebouwen en gebouwen in het algemeen ;het plaatsen van alarmsystemen en dom otica;

- het ontwikkelen, de import- en export, aan- en verkoop, distributie, plaatsen en herstellen van aile soorten van conventionele en alternatieve energiesystemen, zoals onder meer zonne-energie, windenergie, energie uit waterkracht en dergelijke en alle ermee verband houdende toebehoren en onderdelen in al zijn directe en indirecte facetten, levering en plaatsing van de periferische apparatuur;

- de invoer en uitvoer, het verhandelen, het leveren, het plaatsen van aile sanitaire en waterbehandeling installaties, gasverwarming, centrale verwarming, lood, kopen en zinkwerken en alle aanverwante producten voor gebruik binnen en buiten private- en Industriegebouwen en gebouwen in het algemeen;

- het uitoefenen van het beroep van sanitair installateur -- loodgieter, installateur van centrale verwarming gevoed door vaste, vloeibare of gasvormige brandstof, installateur van verwarming met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

} ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

gas met individuele toestellen, aannemer van zinkwerken en de plaatsing, herstelling, verandering en onderhoud van deze installaties;

- de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, chape werken, metalen en niet-metalen dakwerken, timmerwerken, leveren, fabriceren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vochtwering- en beschermingswerken, plafonneer en cement werken, beglazingswerken, elektrische en sanitaire installaties en alle bijhorende onderhoudswerken;

- het geven van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden; - de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, internethandel, huren verhuren, installeren, distribueren, onderhouden en herstellen van alle materiaal, toestellen en benodigdheden in verband met voornoemde activiteiten.

De vennootschap mag alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerend, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen te kunnen leveren of de afzet van haar producten te kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven en verhuren of huren, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens bestuursmandaten of toezicht en controle uitoefenen bestaande uit het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen in eigen naam of voor rekening van derden.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen, groeperingen en organisaties die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook.

De vennootschap mag alle investeringen en financiële verrichtingen uitvoeren met voorbehoud van deze welke door bijzondere wetten aan de depositobanken en aan private spaarkassen voorbehouden zijn.

Zij kan zich ten gunst van derden borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheiden verstrekken.

Het geven van management en consultancy, adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Deze lijst is niet limitatief en niet beperkend. De vennootschap zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door Inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder met een onbezoldigd mandaat: de heer SEYMORTIER Kurt, voornoemd en zijn mandaat aanvaardend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

' mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

5, De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de vijftiende (1 e)dag van de maand juni om 11.00 uur.

6. Elk aandeel geeft rechtop één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheld van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vijftiende dag van de maand juni 2015 om 11.00 uur.

3. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 april 2013 en aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

4. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan ais bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de CVBA Bartofis, te 9870 Zulte, Rijksweg 118 bus 3, vertegenwoordigd door de heer DHEEDENE Martin Medard.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0312-012

Coordonnées
KS KONSTRUKT

Adresse
WAALBEEKPARK 3 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande