KUNST-H-ART

Association sans but lucratif


Dénomination : KUNST-H-ART
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 863.541.213

Publication

13/02/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111n1.111§11111

NEERGELE GD

-4-02-2014

RECHgtieK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 863.541.213

Benaming

(voluit) : Kunst(h)art vzw

(verkort):

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Wolterslaan 16, te 9000 Gent

Onderwerp akte : Ontslagen bestuurders en aanpassing van de statuten

ONTSLAGEN BESTUURDERS:

De Algemene Vergadering van 04/02/2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige.

aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft het ontslag uit de Raad van Bestuur aangenomen van:

-Dhr. Jan Babylon (Bestuurder) - Fleurusstraat 26/3, 9000 Gent

-Mevr. Saadia Touil (Bestuurder) - Jos Verdegemstraat 41, 9040 Sint-Amandsberg

-Dhr. Wim De Gent (Bestuurder) Orifantstraat 44, 9000 Gent

De Algemene Vergadering van 19/01/2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft het ontslag uit de Raad van Bestuur aangenomen van:

-Mevr. Lies Pinnewaert (Penningmeester)  Oude Schapenmarkt 16a, 9000 Gent

HUIDIGE RAAD VAN BESTUUR

Bovenstaande veranderingen levert huidige Raad van Bestuur op

-Dhr. Léonel Fredy Van Overbeke (Voorzitter) - Fuchsiastraat 88, 9000 Gent -Dhr. Dirk Thien pont (Ondervoorzitter) - Bunderweg 11, 9830 Sint-Martens-Latem

-Mevr, Jacqueline De Pauw (Bestuurslid) - Ferdinand Lousbergkaai 8, 9000 Gent -Mevr. Goddelieve-Marie Coppin (Secretaris) Lieven De Winnestraat 14, 9000 Gent

AANPASSING VAN DE STATUTEN

De Algemene Vergadering van 04/02/2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft besloten om de statuten op bepaalde punten te wijzigen.! Voor de volledigheid wenst zij de statuten integraal te vervangen door onderstaande tekst

De statuten

Titel I: NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Art. 1 NAAM

De vereniging draagt de naam: Kunst(h)art vzw

Art. 2 ZETEL

De vereniging is gevestigd te Woiterslaan 16, 9000 Gent en ressorteert onder het gerechtelijk: arrondissement Gent.

Art. 3 DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

De vereniging stelt zich tot doel:

01-Iet creëren, verspreiden, tentoonstellen en promoten van kunst en cultuurproducten in de breedste zin van het woord en dit van alle bestaande en toekomstige genres en via alle bestaande en toekomstige middelen, kanalen, wijzen, procédés, technieken en technische middelen. Bovenvermelde kunst en cultuurproducten bevatten zowel deze in eigendom van of toebehorende aan de vzw, de leden en toetredende leden als aan derden.

D(ten behoeve van kunstenaars,...) Openstellen van atelierruimtes en atelierwerking voorzien, al dan niet met begeleiding en dit zowel voor haar leden, toetredende leden als voor derden en dit zowel binnen als buiten haar eigen locaties

cillet geven van vorming, opleiding en begeleiding via cursussen, workshops of via welke wijze of middel ook dit zowel voor haar leden, toetredende leden als voor derden en dit zowel binnen als buiten haar eigen locaties.

01-Iet verspreiden en promoten van cultuur in de breedste zin van het woord door middel van voordrachten, lezingen, muziek, beelden, film, workshops, atelierwerking met of zonder begeleiding, tentoonstellingen, ook van eigen producties en deze van derden.

DKunst promoten door publicaties van eigen werk en werk van derden in alle genres en d.m.v. alle technische middelen.

0Creëren, uitvoeren en beheren van cultuur- en kunstprojecten ten eigen behoeve of ten behoeve van private en publieke organisaties, zoals scholen, overheidsinstellingen en aile derde-individuen en organisaties.

crHaar werking openstellen voor effectieve en toetredende leden en derden uit alle lagen van de maatschappij, ongeacht hun politieke, filosofische, geloofs- en levensbeschouwelijke overtuiging en dit met een bijzondere aandacht voor de sociaal, cultureel en economisch zwakkere.

-Om aan aile bepalingen te kunnen voldoen kan de vereniging roerende of onroerende goederen verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten en daarmee verband houdende activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die het doel kunnen bevorderen en trachten te verwezenlijken.

uzij kan, doch slechts op bijkomstige wijze, commerciële- en handelsdaden stellen enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor ze is opgericht.

Cociaal-artistieke projecten ondernemen, met evenveel aandacht voor het behalen van hoge kwaliteit in het sociale als het artistieke, en dit in een voortdurende dialoog - bevruchting tussen het sociale en het artistieke.

ElEen open toegankelijke vrije atelierwerking - met aile mogelijke bij- en nevenactiviteiten die in verband staan met deze atelierwerking, houden in kunsten (en dit in de meest ruime zin van het woord, en dit in interactie met tal van actoren.

131-let waarmaken van een organisatie en werking gedragen en gebaseerd op wisselwerking, actieve betrokkenheid, open debatcultuur, doorzichtige besluitvorming, en het opnemen van verantwoordelijkheden volgens ieders vermogen. Het onderhouden van een continu onderhandelingsproces, het voortdurend reflecteren en bijsturen van de organisatie en de werking, met als doel erover te waken dat er gehandeld wordt in respect voor ieders zijn en in respect met de beoogde doelstellingen.

[Aile bovenvermelde opsommingen zijn exemplatief en niet limitatief.

Art. 4 DUUR

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il: LEDEN

Voorwaarden en formaliteiten betreffende toetreding en uittreding van de leden, verplichtingen en lidgeld.

Art. 5

,r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het aantal leden is onbeperkt maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn effectieve leden. De vereniging Kan effectieve en toetredende leden tellen.. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister.

Art. 6

Als effectief lid Kan tot de vereniging toetreden: iedere natuurlijke persoon en rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de bijzondere band die deze persoon heeft met de vereniging.

Als toetredend lid kunnen tot de vereniging toetreden: iedere natuurlijke persoon en rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard

In beide voornoemde gevallen zal de raad van bestuur zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals desgevallend zijn opgenomen in het reglement van inwendige orde.

Art. 7

De leden van de vereniging zijn verplicht:

1.de statuten, het reglement van inwendige orde van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na

te leven;

2.de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden;

Art. 8

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten.

Art. 9

Elk lid kan ontslag nemen uit de vereniging mits het versturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Een lid ken slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen. De beslissing van de algemene vergadering is soeverein: zijis er niet toe gebonden haar beslissingen te motiveren of kenbaar te maken.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon:

1, die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel?, op ernstige wijze schendt

2. die ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan den vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt automatisch bij niet betaling van het jaarlijks lidgeld, door het overlijden van het lid of, ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement,

Art. 10

Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op maximum honderdduizend euro (100. 000 euro).

Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de consumptieprijzen. Basisindex is deze van de maand voorafgaande aan deze van de stichting De nieuwe index is deze van de maand november, voorafgaand aan de aanpassing.

De algemene vergadering bepaalt binnen vermeide grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur het lidgeld.

TITEL III: RAAD VAN BESTUUR

Benoeming ambtsbeëindiging, bevoegdheden en wijze waarop deze worden uitgeoefend.

Art. 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van drie of meer bestuurders, al dan niet lid van de

vereniging. De bestuurders handelen ais college.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn door deze altijd afzetbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

FACID 2.2

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Art. 12

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting het aantal bestuurders is teruggevallen onder

het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Art, 13

1.0e Raad van Bestuur beslist zelf over de functies binnen haar schoot voorzitter; ondervoorzitter; secretaris; penningmeester,.... De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

2.De raad Kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet ie bereikt kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zef beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt doorslaggevend.

3,Iedere bestuurder kan een schriftelijke volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

4.Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend warden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De ulttreksels die moeten werden overgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Art. 14

1,0e raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigd deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken,

2.Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

3.De raad van bestuur kan, voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meerdere bestuurders of zelfs aan een ander persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar. Dit mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan een persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

4.De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan een of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend optreden. De bevoegdheid van de bovenvermelde personen wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt Het mandaat kan met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

5.De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde reglement van inwendige orde. Wijzigingen van laatstgenoemde kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit reglement van inwendige orde mogen, zonder strijdig te zijn niet de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, aile maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtsverkrijgenden alles werden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

TITEL 11/: ALGEMENE VERGADERING

Bevoegdheden, wijze van bijeenroeping en wijze waarop haar beslissingen ter kennis worden gebracht.

Art. 15

De algemene vergadering is samengesteld uit aile effectieve leden. Wanneer zij dit wensen kunnen

.1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

ook toetredende leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht.

Ingeval op de algemene vergadering het quorum van minstens twee derde van de effectieve leden niet aanwezig of vertegenwoordigd is, moet een tweede vergadering worden belegd, waarop ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden kan worden beraadslaagd en besloten. De tweede vergadering mag slechts ten vroegste binnen de zestien dagen en ten laatste binnen de maand na de eerste vergadering worden gehouden.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de

oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste

aanwezige bestuurder.

Elk lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Eik !id kan evenwel maar één ander lid vertegenwoordigen (1 volmacht).

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Art, 16

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

het wijzigen van de statuten;

thet benoemen en afzetten van de bestuurders;

2. de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

3.ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4.de kwijting aan bestuurders en commissarissen;

5.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

6.het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

7.het uitsluiten van een lid;

8.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9.alle gevallen waarin onderhevige statuten dat vereisen.

Art. 17

1.0e algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Ze moet worden bijeengeroepen telkens wanneer 1/5 van de effectieve leden erom vraagt.

Ze moet tenminste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor dertig juni van dat jaar valt,

2.Alle effectieve leden worden minstens acht dagen voor de algemene bij gewone brief uitgenodigd op de algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

3. De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over de punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat aile leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn

Art.. 18

1.ln gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

2.In geval van uitsluiting van een lid, wijziging van statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Art. 19

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder. De notulen worden opgenomen in een bijzonder register. De uittreksels daarvan moeten worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Art. 20

Aile leden kunnen op de zetel raadplegen wat volgt

1.het ledenregister;

2.alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de 3.personen, al dan niet met een bestuurdersfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden;

MOD 2.2

Luik B - vervolg

'4,de boekhoudkundige stukken.

TITEL VI: BEGROTING - REKENINGEN  CONTROLE

Art. 21

1.het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot éénendertig december.

2.De raad van bestuur legt de rekeningen en begroting voor aan de algemene vergadering die, na ' goedkeuring van de jaarrekeningen en begroting, zich bij afzonderlijke stemming uitspreekt over de kwijting van de bestuurders en desgevallend, de commissarissen.

TITEL VII: ONTBINDING  VEREFFENING

Art. 22

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens de bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden,

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Art. 23

Voor elles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, de algemene wettelijke bepalingen, het reglement van inwendige orde en de gebruiken ter , zake van toepassing.

Aldus opgemaakt te Gent, op 04 februari 2012, in twee exemplaren en aangenomen op de algemene vergadering van 04 februari 2012.

Léonel Van Overbeke (Voorzitter) Dirk Thienpont (Ondervoorzitter)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

05/06/2015
ÿþlewIria \

MOD 2.2

a In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te

-' ~.~bij g~ maken kopie

na neerlegging van de akte ter_griffie - E \t

17 -a.~- ,. ~ "f~~5

~Ot~"i;~.~T TÉ GENT

~pp- F~1~~~1~~~.

Griffie

I 1I 111111111iUidi~iiii 1Q III

Ondernemingsnr : 863.541.213

Benaming

(voluit) : Kunst(h)art vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Wolterslaan 16, te 9000 Gent

Onderwerp akte : Ontslagen bestuurders

ONTSLAGEN BESTUURDERS:

De Algemene Vergadering van 0810212014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft het ontslag uit de Raad van Bestuur aangenomen van: -Mevr. Goddelieve-Marie Coppin (Secretaris) - Lieven De Winnestraat 14, 9000 Gent

En dezelfde Algemene Vergadering heeft de toetreding tot de Raad van Bestuur aangenomen van: - Mevr. Annie Marie Scheiris - Schoofmeerstraat 8, 9070 Destelbergen (49.09.22-228.10)

- Mevr. Ellen Machteld Bergacker - Park Te Poldere 7 BUS 6/101, 9840 De Pinte (47.03.31-084.91) - Dhr. Sven Albert De Bie - Rabotstraat 96, 9940 Evergem (74.09.18-265.36)

HUIDIGE RAAD VAN BESTUUR

Bovenstaande veranderingen levert huidige Raad van Bestuur op :

- Dhr. Léonel Fredy Van Overbeke (Voorzitter) - Fuchsiastraat 88, 9000 Gent

- Dhr. Dirk Thienpont (Ondervoorzitter) - Bunderweg 11, 9830 Sint-Martens-Latem

- Mevr. Jacqueline De Pauw (Bestuurslid) - Ferdinand Lousbergkaai 8, 9000 Gent

- Mevr. Anne Marie Scheiris - Schoofmeerstraat 8, 9070 Destelbergen - Mevr. Ellen Machteld Bergacker (Secretaris) - Park Te Poldere 7 BUS 6/101, 9840 De Pinte

- Dhr. Sven Albert De Bie - Rabotstraat 96, 9940 Evergem

Aldus opgemaakt te Gent, op 06 februari 2014, in twee exemplaren en aangenomen op de algemene vergadering van 08 februari 2014.

Léonel Van Overbeke (Voorzitter) Dirk Thienpont (Ondervoorzitter)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KUNST-H-ART

Adresse
WOLTERSLAAN 16 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande