KUROSS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KUROSS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.226.476

Publication

28/10/2014
ÿþondernemingsnr: 0807.226.476

i;

Benaming (voluit) : KUROSS

(verkort) :

i;

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel URSELDORP 2 BUS 2

9910 KNESSELARE

In de bijlagen bij het Belgis na neerlegging ter griffie

mod 11.1

11%10111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

i; Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL DOELSUITBREIDING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, op 10 oKtober 2014, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders vani de BVBA KUROSS, waarvan de zetel gevestigd is te 9910 Knesselare, Urseidorp 2 bus 2, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing  verplaatsing maatschappelijke zetel.

De vergadering besliste tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9910 Knesselare (Ursel),

;! Urseldorp 2 bus 2 naar 9991 Maldegem (Adegem), Staatsbaan 96 bus 001.

De vergadering besliste de eerste alinea van artikel 2 der statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9991 Maldegem (Adegem), Staatsbaan 96g

bus 001,"

Tweede beslissing.

De vergadering besliste het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van

activiteit:

"De verhuur van/handel in klassieke inrichtingen die voor de organisatie van feestelijkheden

volgende

nodig zijn:

springkastelen, ontspanningstoestellen, speeltuigen, go-carts, gezelschapsspelen, tenten, frigos, tapinstallaties, tafels, stoelen,"..

En overeenkomstig besliste de vergadering tot aanpassing van de tekst van artikel 3 van de statuten, ais:: vole

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening !i van derden, of als tussenpersoon:

-het uitbaten van één of meerdere winkels in kranten, boeken, papierwaren, kantoorbehoeften, speelgoed, producten van suikerbakkerij, alsook rookartikelen en drank, met uitzondering van sterke dranken;

q -via commissionering optreden als tussenpersoon van kansspelen zoals Lotto, Nationale Loterij eru dergelijke.

-verkoop van voorverpakt brood en banketbakkerswerk.

-De vennootschap kan, teneinde haar doel te bereiken, maar ook met het oog op het opbouwen, uitbreiden,ij beheren en rendabiliseren van een patrimonium, alle onroerende goederen oprichten, aankopen, verkopen,: huren, verhuren, en in leasing geven en nemen, zowel in voile eigendom, blote eigendom als vruchtgebruik. Ze:: ken ook andere zakelijke rechten vestigen en bekomen, zoals recht van opstal en erfpacht alsmede aile handelingen stellen die van die aard zijn de opbrengst van het onroerend vermogen te bevorderen, zoals! ondermeer het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing van deze goederen, het aangaan van leningen en het hypothekeren van haar onroerende goederen teneinde aile verhandelingen!; ;i mogelijk te maken.

i; -De vennootschap mag tevens voor eigen rekening een roerend patrimonium opbouwen en beheren doori het beleggen in, het verwerven, beheren en verkopen van ondermeer waardepapieren, opties, kunstwerken,:: staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet-vastrentende effecten, vastgoedcertificaten,b certificaten van gemeenschappelijke beleggingsfondsen, orderbriefjes, promessen, termijnrekeningen,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, juwelen, antiek en ander materiële zowel als immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking komen.

-De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan aile verenigingen, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennootschap mag belangen hebben bij wijze ; van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een ; gelijkaardig, analoog of aanverwant doei nastreven.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel, het aannemen van bestuursmandaten en/of managementopdrachten en taken van leiding geven aan bedrijven.

-De verhuur van/handel in klassieke inrichtingen die voor de organisatie van feestelijkheden nodig zijn: springkastelen, ontspanningstoestellen, speeltuigen, go-carts, gezelschapsspelen, tenten, frigo's, tapinstallaties, tafels, stoelen."

Derde beslissing

De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertigduizend euro (30.000,00 E), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00) tot vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 E).

De vergadering besliste dat deze kapitaalverhoging zou verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, waarop onmiddellijk pro rata werd ingeschreven door alle aandeelhouders.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de onmiddellijke inbreng in geld van het voormeld netto bedrag, en zal niet gepaard gaan niet de uitgifte van nieuwe aandelen.

Vierde beslissing - Individuele afstand van het voorkeurrecht.

De aandeelhouders, de heer STEENBEKE Roger, mevrouw VAN DER PLAETSE Sylvie, de heer CLAEYS Kurt en mevrouw VAN DER PLAETSE Sofie, hebben elk individueel verklaard dat de voormelde inbreng in geld volledig door hen werd gedaan en door hen werd volstort en dit naar evenredigheid van hun aandelenverhouding.

Gezien deze kapitaalverhoging door inbreng in geld niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, is de te nemen beslissing betreffende het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, hier niet van toepassing.

Vijfde beslissing - Inschrijving en integrale volstorting op de kapitaalverhoging.

a. De aandeelhouders, de heer STEENBEKE Roger, mevrouw VAN DER PLAETSE Sylvie, de heer CLAEYS Kurt en mevrouw VAN DER PLAETSE Sofie, hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de onderhavige vennootschap "KUROSS", en in te schrijven op de kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit

b. De voorzitter verklaarde en alle aanwezigen op de vergadering erkenden dat op de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100%), zijnde dertigduizend euro (30.000,00 E).

c. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE36 0017 3808 3281 op naam van onderhavige vennootschap bij BNP PARIBAS FORTIS, kantoorhoudende te 9930 Zomergem, Kerkstraat 1A, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op vierentwintig september tweeduizend en veertien,

d. De inbrengen in geld in totaliteit ten belope van dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ), werden volstort, als volgt:

-Door de heer STEENBEKE Roger ten bedrage van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 E);

-Door mevrouw VAN DER PLAETSE Sylvie, ten bedrage van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 E). -Door de heer CLAEYS Kurt, ten bedrage van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 E);

-Door mevrouw VAN DER PLAETSE Sofie, ten bedrage van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 E). e.Voormeld bankattest werd aan ondergetekende notaris overhandigd, dewelke bevestigd heeft dat de inhoud van het bankattest overeenstemt met het bovenstaande en dat het attest wordt bewaard in het dossier,

Zesde beslissing - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelde vast en verzocht de notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van dertigduizend euro (30.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 E), vertegenwoordigd door negenhonderd (900) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

Zevende beslissing - Wijziging van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

besliste de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5 - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 E) en wordt

vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen, zonder nominale waarde."

mod11.1

Op de laatetd blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1



Achtste beslissing - Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleende aan de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "notaris Thibault Van Belle", met zetel te Zomergem, Dreef 68, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, notaris Thibault Van Belle, alle machten om de ! gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op ! de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing uitvoering van voorgaande besluiten.

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te

voeren

Tiende beslissing Bijzondere volmacht

Hierbij werd bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, Btw-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan DE MUYNCK & PARTNERS BVBA, met zetel te 9950 Waarschoot, Beke 185, en: elle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere; formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Gelijktijdige neerlegging: expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 10 oktober 2014, coördinatie van de statuten, verslag zaakvoerder en staat activa en passive.

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.06.2012, NGL 31.08.2012 12483-0176-017
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.06.2011, NGL 30.08.2011 11458-0420-017
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 05.09.2010, NGL 29.10.2010 10591-0561-014
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.06.2015, NGL 09.10.2015 15643-0406-017
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0576-017

Coordonnées
KUROSS

Adresse
STAATSBAAN 96, BUS 001 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande