KVP CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KVP CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.352.224

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 02.07.2014 14259-0367-010
09/01/2014
ÿþMod Word 11.1

[Le

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N E t,L  %

3 ~ DEC, 2013

RECHTBANK VAN KCOPHANDieGENT

Ondernemingsnr : 0867352224

Benaming

(voluit) : KVP CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Binnenslag 28, 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KVP CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 9920 Lovendegem, Binnenslag 28, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ais ondernemingsnummer 0821.838.834, op 17 december 2013, geregistreerd vier bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 664 blad 47 vak 15 op 20 december 2013, ontvangen: vijftig euro. (getekend) De eerstaanwezend inspecteur, adviseur ai., T. GAILLEZ, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging hebben alle vennoten bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de financiële gevolgen die de verrichting voor hen en voor de vennootschap heeft. Zij erkennen voldoende voorgelicht te zijn na kennisname van de hen door de zaakvoerder verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering heeft beslist dat de vennoten hun voorkeurrecht zullen uitoefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten in de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van tweeënzeventig duizend zevenhonderd en zestien euro (¬ 72.716,00) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op eenennegentig duizend tweehonderd zesenzestig euro (¬ 91.266,00) door de creatie van tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving.

De vergadering heeft beslist dat op deze tweehonderd tweeënnegentig (292) nieuwe aandelen dient te worden ingeschreven tegen een prijs van zevenhonderd en acht euro negentig cent (E 708,90), hetzij tegen een totale (afgeronde) prijs van tweehonderd en zeven duizend euro. (¬ 207.000,00).

Van deze onderschrijving zal:

-tweeënzeventig duizend zevenhonderd en zestien euro (¬ 72.716,00) geboekt worden als kapitaal. -honderd vierendertig duizend tweehonderd vierentachtig euro (¬ 134.284,00) euro geboekt worden als een uitgiftepremie

leder nieuw onderschreven aandeel en elke daarbij horende uitgiftepremie dient volledig volgestort te zijn.

De vergadering heef zich akkoord verklaard met de uitgifteprijs van de nieuwe aandelen en met het vormen', van een uitgiftepremie zoals voormeld.

De vergadering heeft de notaris ontslagen van elke verantwoordelijkheid in dit verband.

INSCHRIJVING

En onmiddellijk werd op de voorgestelde kapitaalverhoging ingeschreven ais volgt:

1/Door de heer VAN PETEGEM Koen Albert Yvonne, geboren te Gent, Sint-Amandsberg, op 10 juni 1974,, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd met mevrouw; Putman Anouk hierna genoemd, wonend te 9920 Lovendegem, Binnenslag 28 werd een bedrag gestort van (afgerond) tweehonderd en vier duizend achthonderd tweeënzeventig euro. (¬ 204.872,00).

Van deze inschrijving zal:

-eenenzeventig duizend negenhonderd negenenzestig euro (¬ 71.969,00) geboekt worden als kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~  i -honderd tweeëndertig duizend negenhonderd en drie euro (¬ 132.903,00) geboekt worden als een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge uitgiftepremie

In ruit voor deze inbreng worden aan de heer Van Petegem Koen, voornoemd, tweehonderd negenentachtig

(289) volledig volgestorte nieuwe aandelen toegekend.

2/Door mevrouw PUTMAN Anouk, geboren te Gent op 25 maart 1974, ongehuwd en verklarende een

verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd met de heer Van Petegem Koen voornoemd,

wonend te 9920 Lovendegem, Binnenslag 28 werd een bedrag gestort van (afgerond) tweeduizend honderd

achtentwintig euro. (¬ 2.128,00).

Van deze inschrijving zal:

-zevenhonderd zevenenveertig euro (¬ 747,00) geboekt worden als kapitaal.

-duizend driehonderd eenentachtig euro (¬ 1.381,00) geboekt worden als een uitgiftepremie.

In ruil voor deze inbreng werden aan mevrouw Putman Anouk, voornoemd, drie (3) volledig volgestorte

nieuwe aandelen toegekend,

Tot bewijs van deze betalingen hebben de comparanten mij, notaris, een bankattest overhandigd uitgaande

van de BNP PARIBAS FORTIS te Lovendegem, gedateerd op 17 december 2013, waaruit blijkt dat op

voormelde datum de som van tweehonderd en zeven duizend euro (¬ 207.000,00) werd gestort op de speciale

rekening van de vennootschap geopend onder nummer BE95 0017 1291 9158.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit:

-dat op alle nieuwe aandelen werd ingeschreven door een inbreng in speciën.

-dat aile nieuw uitgegeven aandelen volledig werden volgestort,

-dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd en dat het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd tot eenennegentig duizend tweehonderd zesenzestig euro (¬ 91.266,00).

-dat het kapitaal van de vennootschap, bedragend eenennegentig duizend tweehonderd zesenzestig euro (¬ 91.266,00) wordt vertegenwoordigd door driehonderd tweeënnegentig (392) gelijke aandelen die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-dat door de inschrijvers een uitgiftepremie werd gestort van in totaal honderd vierendertig duizend tweehonderd vierentachtig euro (¬ 134.284,00) euro,

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het totaal bedrag van de uitgiftepremie, bedragend honderd vierendertig duizend tweehonderd vierentachtig euro (¬ 134.284,00) euro te plaatsen op een onbeschikbare rekening genaamd: "uitgiftepremies".

Deze rekening strekt tot waarborg van derden en kan slechts verminderd of opgeheven worden op de wijze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van honderd vierendertig duizend tweehonderd vierentachtig euro (¬ 134.284,00) euro, om het te brengen van eenennegentig duizend tweehonderd zesenzestig euro (¬ 91.266,00) op tweehonderd vijfentwintig duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 225.550,00),

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie voor een totaal bedrag van honderd vierendertig duizend tweehonderd vierentachtig euro (¬ 134.284,00),

De vergadering heeft beslist dat deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met een evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht bij akte vast te stellen:

-dat de tweede kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat naar aanleiding van de tweede kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven, maar dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen werd aangepast,

-dat na de realisatie van deze tweede kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap tweehonderd vijfentwintig duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 225.550,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door driehonderd tweeënnegentig (392) gelijke aandelen die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door het vervangen van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 225.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd tweeënnegentig (392) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen." ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder aile machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door deze vergadering genomen besluiten.

ACHTSTE BESLUIT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het

Wetboek van Vennootschappen.

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92.

De vergadering heeft beslist dat onderhavige kapitaalverhoging werd doorgevoerd in toepassing van de

bepalingen van het artikel 537 W1B92.

ln dit verband hebben de vennoten verklaard, hetgeen door de notaris wordt bevestigd.

1/dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op negentien november

tweeduizend en dertien beslist heeft over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van tweehonderd

dertig duizend euro. (¬ 230.000,00).

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend

in totaal drieëntwintig duizend euro (¬ 23.000,00) bedraagt, zijnde tien ten honderd van het totale bruto

dividend.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing door de vennootschap werd betaald binnen de door de wet

voorziene termijnen.

4/dat het netto' dividend, bedragend tweehonderd en zeven duizend euro (¬ 207.000,00) toegekend werd

aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootchap.

5/dat het inteérale toegekende tussentijds netto dividend bedragend tweehonderd en zeven duizend euro (¬

207,000,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhogingen.

6/dat deze kapitaalverhogingen werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

7/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend tweehonderd en zeven duizend euro (¬ 207.000,00)

bij de inschrijving volledig werd volgestort door inbrengen in speciën.

Bidet de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit vddr 1 oktober 2014.

9/dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na de toekenning van

het tussentijds dividend.

10/dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte kapitaalverhoging

-coördinatie van de statuten

-volmacht

De Raedt Frank

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 02.07.2013 13262-0161-010
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 11.07.2012 12285-0592-010
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 01.07.2011 11252-0254-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 29.06.2010 10244-0579-010
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 03.07.2009 09358-0363-010
14/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 08.08.2008 08553-0251-010
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 02.07.2007 07340-0399-010
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 03.07.2006 06393-1734-011

Coordonnées
KVP CONSULTING

Adresse
BINNENSLAG 28 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande