KWPC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KWPC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.769.122

Publication

20/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303233*

Neergelegd

18-02-2015

Griffie

0598769122

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KWPC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 17 fabeurai 2015, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichter: De Heer WAUTERS Kris,wonende te 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Mosselbank 53.

2. Naam en rechtsvorm:  KWPC , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

a) Het doen van energiestudies en audits, het leveren van energieprestatiecertificaten betreffende onroerende goederen, het opmaken van EPB verslaggeving.

b) Het uitvoeren van plaatsbeschrijvingen van onroerende goederen.

c) Het verlenen van advies over een rationele aanwending van energie, alsook het ontwerpen en berekenen van energiebesparende maatregelen en systemen.

d) Het opmaken van ontwerpen en studies voor gebouwen, hun uitrustingen, inrichtingen en veiligheidsvoorschriften evenals alle bijhorende infrastructuren en collectieve voorzieningen.

e) Het uitwerken van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, geluidsoverlast, enzovoort.

f) Het verrichten van elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, het installeren van elektrische bedrading en toebehoren, het installeren van bedrading voor telefooninstallaties, computersystemen, bewakingssystemen en alarminstallaties, enzovoort.

g) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

h) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

i) De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

j) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

k) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

l) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kerkstraat (DEN) 2

9200 Dendermonde

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal haar doel mogen nastreven zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en ook als commissie-handel.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn om het bereiken ervan te vergemakkelijken. De vennootschap mag belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich tevens borg stellen voor derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België en in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/ honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit of achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 30 juni 2016.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de tweede woensdag van de maand december en voor de eerste maal in 2016.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De opdracht wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een vergoeding toekent of goedkeurt.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of gedienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden alsmede in rechte, zowel als eiser en als verweerder. Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de procedure van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Benoemingen: Werd tot zaakvoerder benoemd:

- De Heer WAUTERS Kris, 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Mosselbank 53.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

11. Volmachten: De oprichter heeft bijzondere volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VGD Accountants en Belastingconsulenten , met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerder, van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

12/05/2015
ÿþMod Word 11.1

RlFF1E RECHTBANK VAN

sulows

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

AFDELING DENDERMON!]E Griffie

N7'

2 9 APR. 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemïngsnr : 0598.769.122

Benaming

(voluit) : K1NPC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 4 maart 2015

Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheld van stemmen de zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar volgend adres vanaf 4 maart 2015:

Mosselbank 53, 9120 Vrasene

Voor eensluitend

Kris Wauters

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe?so(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KWPC

Adresse
KERKSTRAAT 2 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande