L & F

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L & F
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.938.316

Publication

16/06/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie maas -de-aktakteGRIFFB RECHTBANK

ECBTBA KVAN

? c PFtaivuEL GtN

O tt jilN1 2014

Ai"aELiNG DENDERMONDE

Griffie

~

1111j1

1

*14116978*

VU

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0540.938.316

Benaming

(voluit) : L 8c F

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninovesteenweg 190 b 1, 9320 Aalst (Erembodegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel en administratieve zetel + Benoeming zaakvoerder

De zaakvoerder heeft beslist om zowel de maatschappelijke zetel als de administratieve zetel vanaf 01105/2014 te verplaatsen naar volgend adres:

Gravenbosstraat 87 te 1770 Liedekerke.

Tevens wordt er een tweede zaakvoerder aangesteld, met name mevrouw Saïda Janani en dit met ingang vanaf 01/05/2014.

Frederik Vandebome

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/10/2013
ÿþ~.;

Mot! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 'dtffllE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL_

Ondernemingsnr : s 4 a 31t7,

3 t

Benaming

(voluit) : L & F

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem), Ninovesteenweg 190/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondememingsnummer 888.130317, op vijftien oktober tweeduizend dertien, blijkt dat de heer VANDEBORNE Frederik Maurice, geboren te Tienen op twaalf oktober negentienhonderd vijfenzeventig en zijn echtgenote, mevrouw JANANI Saida, geboren te Casablanca (Marokko) op vijftien maart negentienhonderd vijfenzeventig, beiden wonende te 9400 Ninove, Okegembaan 197, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "L & F".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst (Erembodegem), Ninovesteenweg 190/1.

De vennootschap heeft tof doel, zowel in België als in het buitenland:

'Alle activiteiten van import, export, verkoop, holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij,. managementvennootschap, adviseur op aile markten waarvoor zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

" Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en, betreffende ondermeer:

'Alle verrichtingen van import, export, aan- en verkoop van roerende goederen in de ruimste zin van het' woord, in eigen naam en voor rekening van derden.

«Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, uitbreiding,. verfraaiing en transformatie van eigen roerend en onroerend patrimonium.

" Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementsbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen, gespecialiseerd in het adviseren en' bijsturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

" Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, advies en bijstand.

" De dienstverlening met betrekking tot de informatica, management, opleiding personeel en zo verder in de meest ruime zin.

«De coördinatie van aile aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemingen, alle studiewerk en alle inrichtingen.

'De organisatie van business meetings, professionele contacten en alles wat daarmee verband houdt.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, groeperingen bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend en/of soortgelijk doel nastreven en die van aard zijn ontwikkelingen van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten: ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en. administratie.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerders zijn ertoe_gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van, het doel te interpreteren.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

If

Vi beha aar Bel Staa

1$ OKl', 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beetklen aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volstort ten belope van zesduizend vijfhonderd euro_

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Iedere zaakvoerder Kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde zaterdag van de maand juni, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

l3ij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De heer Frederik Vandeborne, voornoemd, wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerders aangesteld.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Overname van de verbintenissen, namens de vennootschap in oprichting, vanaf één oktober tweeduizend dertien.

Bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Moore-Stephens-Verschelden, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Baeyens, kantoor houdend te 9320 Aalst (Erembodegem), Ninovesteenweg 190 / bus 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket alsook voor de vervulling van alle andere mogelijke administratieve formaliteiten die met deze oprichting gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie oprichtingsakte.

2. Bankattest.

BAUWENS FREDERIC.

NOTARIS.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
L & F

Adresse
NINOVESTEENWEG 190, BUS 1 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande