LA.FA.MI, ZORG OP MUZIEK

Association sans but lucratif


Dénomination : LA.FA.MI, ZORG OP MUZIEK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 898.647.887

Publication

11/08/2014
ÿþ

MIT31



*14153216*

il

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging van de akte ter g iffelerÈRE-drifig-KI-C. VAN

eulDHANDEL GENS '

31

.1111.1 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(vole) :

(verkort):

Rechtsvorm:

Zetel:

Onderwerp akte:

0898.647.887

LA.FA.MI, zorg op muziek

vereniging zonder winstoogmerk Drie Sleutelsstraat 74, 9300 Aalst statutenwijziging

1

Op de Algemene Vergadering van 15 februari 2014 werden volgende beslissingen genomen:

1.Statutenwijziging

Met éénparigheid van stemmen werden de hiernavolgende nieuwe statuten van de organsiatie goedgekeurd.

Naam  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1 :De naam van de vereniging zonder winstoogmerkl.A.FA.MI." wordt omgevormd tot "INFirmiers MOteurs pour la SAnté, afgekort "INFIMOSA".

Artikel 2 :De vereniging heeft een driedelig dreiledig? doel:

«Ondersteuning van opleidingsinstituten "verpleegkunde" in de derde wereld, met speciale aandacht voor de regio van Noord-Congo, en, daar waar mogelijk, initiatieven te faciliteren rond samenwerking met de Belgische opleidingsinstellingen voor verpleegkundigen en zorgkundigen.

" Deze ondersteuning kan van multipele aard zijn, maar vooral gericht op de ondersteuning van de infrastructuur en de opleiding en omkaderingvan de opleiders.

" Binnen het kader van de wettelijke vereisten van de betrokken landen kunnen eveneens experimenten worden opgezet ter ondersteuning en implementatie van nieuwe zorgorganisatiemodellen.

Artikel 3 :De doelstellingen en activiteiten zijn erop gericht om zorgverbeteringt zorgvernieuwing te realiseren ter optimalisatie van de bestaande zorginfrastructuur. Eveneens zullen initiatieven worden genomen ter promotie op ruime schaal en ln het bijzonder naar Belgische opleidingsinstellingen voor verpleegkundigen en zorgkundigen.

Artikel 4 :De vzw mag aile rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vzw en dit onbeperkt en zonder tijds- of frequentielimiet. Zij mag tevens hiertoe alle roerende goederen of onroerende goederen verwerven, behouden, van de hand doen, in welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, gebruik te bede, bruikleen, bezit, ...).

De vzw kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal naar de realisatie van het statutair doel gaat.

Artikel 5 :De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en stelt zich politiek neutraal op. Leden

Artikel 6 :De vereniging omvat minstens vier leden en het maximaal aantal leden is onbeperkt.

Kunnen lid zijn: alle rechts- en fysieke personen die door hun medewerking of omwille van hun

deskundigheid, financiële of morele steun, een positieve bijdrage kunnen leveren in de verwezenlijking van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

doel van de vereniging. Het lidmaatschap wordt toegekend door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur. De leden hebben stemrecht in de algemene vergadering.

De kandidaat-leden richten hun verzoek tot toetreding schriftelijk aan de Raad van Bestuur onder vermelding van naam, voorna(a)m(en) en adres (rechtsvorm en adres van zetel als het mn een rechtspersoon gaat) met de vermelding van de motivatie van de verzoeker tot toetreding.

Aile leden fysieke personen hebben één stem. Het aantal stemgerechtigde leden voor rechtspersonen wordt vastgelegd door de Algemene vergadering op voordracht van de Raad van Bestuur.

Leden kunnen inbreng doen in natura of in geld die terugvorderbaar zijn onder omstandigheden en/of voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met het betrokken lid.

Het bedrag van het lidmaatschap wordt vastgesteld op maximaal 100¬ ,

Artikel 7 :De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering beslist warden indien twee derde van de aanwezige en vertegenwoordigde leden het voorstel van de raad van bestuur goedkeuren. De beslissing moet niet gemotiveerd worden.

Artikel 8 :Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring.

Elk lid kan uit de vereniging treden bij eenvoudige kennisgeving bij de voorzitter van de vereniging. Een mandaat van een vertegenwoordiger van een rechtspersoon wordt ambtshalve beëindigd bij het intrekken van vertegenwoordigersfunctie door betreffende rechtsperoon.

Algernene vergaderIng

Artikel 9 :De algemene vergadering bestaat enkel uit leden, en beraadslaagt onder het voorzitterschap van de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 10 :De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vereniging het vergt, maar ten minste éénmaal per jaar en binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

Artikel 11: Wanneer minstens één derde van de leden er schriftelijk om verzoekt, is de raad van bestuur verplicht om een bijzondere algemene vergadering samen te roepen. Dit verzoek bevat het agendapunt, dat het voorwerp moet uitmaken van de agenda van de algemene vergadering..

Artikel 12 :De oproepingsbrief met de agenda, plaats, datum en uur wordt aan ieder lid ten laatste acht kalenderdagen voordien per brief of electranisch toegezonden.

Artikel 13 :Om op een gerdige manier te beraadslagen moet minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, De leden zijn aanwezig in eigen persoon of bij geschreven volmacht geldend voor één vergadering als vertegenwoordiger van een ander lid. Elk lid in persoon aanwezig mag tot twee personen vertegenwoordigen.

Artikel 14: De wijziging van de statuten vereist dat de wijzigingen uitdrukkelijk in de oproeping zijn

vermeld en vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van twee derde van de leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen kan aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Raad van bestuur

Artikel 16 :De raad van bestuur is samengesteld uit tenminste drie leden, door de algemene vergadering voor een periode van vier jaar benoemd onder haar leden. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Indien een mandaat open valt, duidt de organisatie waaruit de bestuurder komt een plaatsvervanger aan wiens mandaat door de eerstvolgende algemene vergadering dient bekrachtigd. De plaatsvervanger doet de termijn uit van wie hij vervangt De raad van bestuur kan elk huishoudelijk reglement uitvaardigen dat hij nuttig oordeelt.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 16 :Het mandaat eindigt automatisch bij het niet meer voldoen aan de voorwaarden voor het invullen van het mandaat (zie art. 9), bij overlijden, bij afzetting door de algemene vergadering die dit ten allen tijde kan beslissen en bij wettelijke redenen.

MOD 2,2

Voorbehouden Luik B - Vervolg

aan het Artikel 17 :De raad van bestuur vergadert tenminste drie maal per jaar en komt samen op uitnodiging van de voorzitter of op aanvraag van één derde van zijn leden. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Een bestuurder kan bij afwezigheid een volmacht aan een andere bestuurder bezorgen.

Belgisch StaatsbIad Elke bestuurder kan slechts drager zijn van één volmacht.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verdaagd naar een volgende vergadering. Bij herhaling ervan

wordt het voorstel afgevoerd.

De uitnodiging voor de raad van bestuur wordt per gewone post of erectronisch overgemaakt

Artikel 13 ..De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de beschikkingsdaden, voor alles wat niet tot de uitsluitende bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

Artikel 19 :De keuze van de voorzitter gebeurt uit een kandidatenlijst van bestuurders.. De raad van bestuur kan een afgevaardigd bestuurder aanstellen of een meerkoppig orgaan van dagelijks bestuur kiezen, waarvan de bevoegdheden het dagelijks bestuur inhouden. De voorwaarden waaraan deze moeten voldoen, worden bepaald door de raad zelf. De raad kan ze ten allen tijde ook afzetten als orgaan, individueel of collectief.

Artikel 20 :Twee bestuurders, wie ze ook zijn, kunnen na beslisisng van de Raad van Bestuur met hun gezamenlijke handtekening de vzw verbinden en vertegenwoordigen in aile materies; het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor.





Bijla_gen bilketlielgis_ch_Staat&hladell/08/1014,- AnnexmciaMoniteur_belge Artikel 21 :Jaarlijks moet ter gelegenheid van de algemene vergadering, de raad van bestuur rekenschap geven over zijn beleid In het afgelopen jaar en de begroting voor het komende jaar ter goedkeuring voorleggen.

Looptijden, periodes en ontbinding van de vzw

Artikel 22 :Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december, De boekhouding gebeurt conform de wetgeving.

Artikel 23 :In geval van ontbinding en vereffening, beslist de raad van bestuur over de concrete bestemming van het vermogen van de vereniging dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een verwant doel, werkzaam in Beigië.

Commissaris

Artikel 24:De commissaris wordt benoemd, zijn vergoeding wordt bepaald en zijn ambt wordt beeindigd docr de algemene Vergadering in de gevallen voorzien in de wet bij gewone meerderheid van aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

2.Aanvaarding nieuw lid:

Als nieuw lid werd aanvaard:

Merjem Quelhadj, Erasmushogeschool Brussel, Departement Gezondheidzorg en landschaparchitectuur,

Laarbeekiaan 121 B-1090 Brussel

3.Benoeming bestuurders:

Als bestuurders werden benoemd:

Herman Van Loon,

Willy Vertongen,

Merjem Ouelhadj

Getekend;

Hetman Van Loon,

bestuurder



Op de laatste bIz, van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

31/07/2013
ÿþ Moo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : F. Pelletierstraat 95, 1030 Brussel

Onderwerp akte : onstlag! benoeming - wijziging maatschappelijke zetel

Op de Algemene Vergadering van 9 juli 2013 werden volgende beslissingen genomen: A. Het ontslag van volgende leden werd aanvaard:

- Landelijke Thuiszorg vzw, erkende dienst voor gezinszorg, met maatschappelijke zetel te 3018 Wijgmaal

Remylaen 4b en ondernemingsnummer 0410.877.152

Familiehulp vzw, erkende dienst voor gezinszorg, met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel

Koningsstraat 306 en ondernemingsnummer 0409.533.604

- Glorieux Marc Gabriel Emile, wonende te 1700 Dilbeek, Boslaan3 en RRN 621201-201.88

- Swinnen Monique Maria, wonende te 3202 Rillaar, Oude Baan 59 en RRN 540204-236.16

- Dedry Marie Anne, wonende te 3010 Kessel-Lo, Kerkstraat 40 en RRn 561230-312.48

- Bode Agnes Marie, wonende te 314 Keerberegen, Koekoesdreef 10 en RRn 500508064-05

- Vochten Mure, wonende te 3300 Tienen, Hannuitsesteenweg 193 en RRn 590207-314.50

B. Volgende nieuwe leden zijn aanvaard

- WNSy Vertongen, wonende te 9900 Eeklo, Tuinbouwstraat 1 en RRN 620217-261.60

- Peter Persyn, wonende te 3061 Bertem, Tervuursesteenweg 441 een RRN 621202-187.72

C. Het ontslag van volgende bestuurders is aanvaard:

- Glorieux Marc Gabriel Emile, wonende te 1700 Dilbeek, Boslaan3 en RRN 621201-201.88 - Swinnen Monique Maria, wonende te 3202 Rillaar, Oude Baan 59 en RRN 540204-236.16 - Dedry Marie Anne, wonende te 3010 Kessel-Lo, Kerkstraat 40 en RRn 561230-312.48 - Bode Agnes Marie, wonende te 314 Keerberegen, Koekoesdreef 10 en RRn 500508064-05 - Vochten Mure, wonende te 3300 Tienen, Hannuitsesteenweg 193 en RRn 590207-314.50

D. De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 9300 Aalst, Drie Sleutelsstraat 74

Getekend

Herman Van Loon

Bestuurder

Lr1.,'L: "

Gr.t: 2 2 JUL. 2013

Ondernemingsnr : 0898.647.887

Benaming

tvotutt} : LA.FA.M,i , ZORG OP MUZIEK

Voor-

behoude aan het Belgfsc)

Staatsba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LA.FA.MI, ZORG OP MUZIEK

Adresse
DRIE SLEUTELSSTRAAT 74 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande