LADDERLAND R.A.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LADDERLAND R.A.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.978.887

Publication

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 31.07.2012 12368-0038-014
24/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300564*

Neergelegd

20-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Ladderland R.A.F.

0832978887

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9870 Zulte, Grote Steenweg 127

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 19/01/2011, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Ladderland R.A.F.", Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : "Ladderland R.A.F.".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9870 Zulte, Grote Steenweg 127.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in

het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder

zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het

buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur, vanaf de oprichtingsakte.

4. Vennoten - Oprichters.

1. De heer VANDERMEEREN Rudy, geboren te Waregem op twee september duizend

negenhonderdzevenenvijftig, wonende te 9870 Zulte, Kasteelstraat 18.

Voor 120 aandelen

2. Mevrouw VAN POUCKE Annabel, geboren te Waregem op eenentwintig november duizend

negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 9870 Zulte, Kasteelstraat 18.

Voor 120 aandelen

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierentwintigduizend euro (24.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 240 aandelen, ieder 1/240ste deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd dit maatschappelijk kapitaal volledig volstort.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van dat jaar. Het eerste boekjaar zal lopen van negentien januari tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend elf.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, daartoe aangesteld door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Alle akten die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders, geldig ondertekend door één zaakvoerder, met uitzondering van de daden waarvoor notariële tussenkomst noodzakelijk is, waarbij de beide zaakvoerders dienen op te treden.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming statutaire zaakvoerders.

Wordt thans als statutair zaakvoerder benoemd en dit zonder beperking van duur:

1. de heer VANDERMEEREN Rudy;

2. mevrouw VAN POUCKE Annabel,

beiden voornoemd, welke aanvaarden en dit zonder beperking van duur.

Hun mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden, tot een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Ï% Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, productie, herstellingen, leveren en plaatsen van allerhande klimmaterieel en toebehoren o.a. van: ladders, kooiladders, stellingmateriaal, trappen, allerhande transportmaterieel in de ruimste betekenis van het woord en het verrichten van al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Voorgaande opsomming is niet limitatief.

Ï% Het leveren en plaatsen van materialen inzake timmer- en schrijnwerk in gebouwen en het leveren van dienstprestaties allerhande die hiermede verband houden.

Ï% Het stellen van allerhande commerciële handelingen zoals aankopen, verkopen, invoeren, uitvoeren, het uitoefenen van agentuurovereenkomsten zowel aan aankoop- als verkoopszijde. Het werken met agenten en/of vertegenwoordigers. De uitvoering van engineering activiteiten, adviezen en expertises, het nemen van brevetten en het verlenen van logistieke dienstverlening en dergelijke welke verband houden met hetgeen hiervoor werd aangeduid.

Ï% De vennootschap mag tussenkomen en participeren of deelnemingen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomsten aan bestaande en/of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig en/of aanverwant is aan het hare.

Ï% De vennootschap kan, in het algemeen, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke al dan niet rechtstreeks of onrechtstreeks voor het geheel of een deel verband houden met haar doel.

Ï% Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Ï% Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

Ï% De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en volgens de modaliteiten welke haar het meest geschikt voorkomen

Ï% Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Ï% Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Ï% De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

11. Jaarvergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de derde zaterdag van juni om 11 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 16 juni 2012 om 11 uur.

Overgangsmaatregel.

Alle handelingen door de vennoten-oprichters gesteld vanaf 01/01/2011, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

VOLMACHT

Wordt verleend aan DKF Fiduciaire NV, te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29A, om, met recht van indeplaatsstelling, alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 19/01/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 30.07.2015 15367-0339-014

Coordonnées
LADDERLAND R.A.F.

Adresse
GROTE STEENWEG 127 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande