LAMAST ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMAST ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.715.405

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 07.07.2014 14278-0362-011
17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 06.09.2013 13578-0503-012
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 28.06.2012 12250-0306-011
28/06/2011
ÿþ

Luik B



" 11096146

Anas 2,~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ûi !-i !~R=CLifB~

`,`pN :.`)C,Pl" ;ANC

1 6 JUN 2011

r GtrifflieUh

Ondernerningsnr : 0832.715.405

Benaming

(voluic) : Lamast Engineering

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Acacialaan 6, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Benoeming vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerders dd. 6 januari 2011:

1.Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om de heer Maes Stefan wonende te 9160 Lokeren, Acacialaan 6 te benoemen als vaste vertegenwoordiger van Lamast Engineering BVBA conform artikel 61 W. Venn. en dit vanaf de oprichtingsdatum zijnde 6 januari 2011. De heer Maes verklaart dit mandaat te aanvaarden."

Voor éénsluidend verklaard.

Maes Stefan

Zaakvoerder

Bijlagen-bij -het-Belgisch- Staatsblad - -2810612O11 --Aooex-esdu-Mo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300314*

Neergelegd

12-01-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Lamast Engineering

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9160 Lokeren, Acacialaan 6

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op zes januari tweeduizend en elf, blijkt dat de heer Maes Stefan, wonende te 9160 Lokeren, Acacialaan 6 en juffrouw Strybol Laurence, wonende te 9160 Lokeren, Acacialaan 6, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Lamast Engineering » hebben opgericht.

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam Lamast Engineering.

De vennootschap is van handelsrechtelijke aard.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De artikelen 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Acacialaan 6. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

De activiteit van elektrotechnisch installateur waaronder begrepen zijn:

De installatie van elektrische bedrading, bedrading voor telefooncentrales/computersystemen, hulpvoedingssystemen, elektrische verwarmingsinstallaties, antennes en bliksemafleiders, liften en roltrappen, lichtreclames en uithangborden, bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

De groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop, import en export, de herstelling en het onderhoud van elektrische installatiematerialen/huishoudapparaten.

Het plaatsen van ventilatiesystemen zowel voor industrieel als particulier gebruik.

Het plaatsen van isolatie, zowel thermisch als geluidsisolatie.

De studie, realisatie en handel in communicatie- en informatiesystemen, soft- en hardware, innoverende hoogtechnologische systemen ter ondersteuning van het beleid van organisaties en aanverwante producten. Plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, omvattende de installatie van bijkomende toestellen, voor het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering in industriële pijpleidingen, voor het plaatsen van gasverwarming en de kleinhandel in alle toebehoren voor centrale verwarming, sanitaire artikelen, verwarmingstoestellen en het leveren van zelfbouwpakketten.

Plaatsen en herstellen van sanitaire toestellen en installaties, kleinhandel in deze toestellen en toebehoren alsmede de loodgieterij.

Algemene aannemingswerken in de meest ruime zin.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën,verkoop, productie en algemeen bestuur.

0832715405

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen. De aan- en verkoop, huur, verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is nog niet volledig volstort; de niet-volstorte inbreng bedraagt negenduizend negenhonderd twintig euro (9.920 EUR) voor de heer Maes Stefan en tweeduizend vierhonderd tachtig euro (2.480 EUR) voor juffrouw Strybol Laurence.

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. OVERGANGSBEPALINGEN

A. BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS.

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: de heer Stefan MAES, en juffrouw

Laurence STRYBOL, beiden voornoemd.

Zij verklaren beiden hun opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen

deze benoeming verzet.

B. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni tweeduizend en

twaalf.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

eenendertig december tweeduizend elf.

C. BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, BVBA MVP Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 W7, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen en/of wijzigen van de inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LAMAST ENGINEERING

Adresse
ACACIALAAN 6 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande