LAMMENS J CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMMENS J CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.571.874

Publication

10/10/2014
ÿþr Mod 11.1

IT" e3, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--- -_ _ .~-

Voor.

behoud

aan he

Belgisc

Staatsbt



----t Ondernemingsnr :0542.571.874

Benaming (voluit) :LAMMENS J CONSULTING (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :9120 Melsele, Burggravenstraat 34

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 24 september 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "LAMMENS J CONSULTING" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9120 Melsele, Burggravenstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer BE 0542.571.874, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

I. VERSLAGGEVING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 14 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

2. BIJKOMENDE INFORMATIE DOOR HET BESTUURSORGAAN

Het bestuursorgaan van de Vennootschap, te weten de voornoemde heer LAMMENS Jan, voornoemd, tot deze functie benoemd bij de oprichting, hier vertegenwoordigd zoals gemeld:

- verklaart dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van huidige algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen;

- verklaart i) dat geen andere schulden aan derden bestaan dan deze die opgenomen zijn in de staat van activa en passiva volgens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen of dan die blijken uit de bijkomende informatie meegedeeld aan de bedrijfsrevisor en ii) dat er geen andere, nieuwe schulden aan derden bestaan die zijn opgedoken na de opmaak van het verslag van de bedrijfsrevisor;

- wijst de algemene vergadering erop dat bij gebreke aan benoeming van vereffenaars (bij toepassing van artikel 184, § 5, eerste lid, 1° Wetboek van vennootschappen), het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen.

3. ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de

vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184§5 van het Wetboek van

vennootschappen,

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen worden geconsigneerd;

3. Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

Na vastgesteld te hebben dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen worden geconsigneerd, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

 I OKT. 2014

AFDELIN ïii IDERMONDE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ir a

s

Voor-

4 behottdon

aan het

Belgisc ltl

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering beslist dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

4. SLUITING VAN DE VEREFFENING

De enige venoot, hier aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, besluit, gezien het voorgaande, de

vereffening onmiddellijk te sluiten,

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

5. BEWARING VAN BOEKEN EN BESCHEIDEN

De vergadering besluit dat de boeken en de documenten van de ontbonden en vereffende Vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op volgend adres: 9120 Melsele, Burggravenstraat 34.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

S. VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw HENDRICKX Nathalie, woonstkeuze gedaan hebbende te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Verslag van de zaakvoerder

Verslagvan de bedrijfsrevisor

11/12/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : * S42 S S ati

Benaming (voluit) :LAMMENS J CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Burggravenstraat 34, 9120 Beveren-Melsele

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 26 november 2013, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "LAMMENS J CONSULTING" werd opgericht als volgt:

VENNOOT

De heer LAMMENS Jan Antoon Herman, geboren te Gent op negen september negentienhonderd

negenenvijftig, nationaal nummer 59.09.09 381-69, wonende te 9120 Beveren, Burggravenstraat 34

RECHTSVORM EN NAAM

Een besloten vennootschap met beperkte a.nsprakelijkheid werd opgericht onder de naam "LAMMENS J

CONSULTING".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren (Melsele), Burggravenstraat 34.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, sales, personeelszaken, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software, hardware evenals andere producten en diensten, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden. De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de groot- en kleinhandel, import, export en distributie van artikelen in de ruime zin van het woord.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening enfof voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in eliik welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111M11,1111111111111

1

VAN KOOPHANDÉLK

29 NOV. 2013

DENDERMONDE

ri !

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/zeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door

1. De heer LAAMMENS Jan, wonende te 9120 Beveren, Burggravenstraat 34, titularis van zeshonderd twintig

(620) aandelen

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over éen bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E

18.600,00).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE48 7310

3573 0327, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap. Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van mei om veertien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar;

II), l'Ir

Luik B - vervolg

WINST

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN EN TISDELIJKE BEPALINGEN

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

De oprichter verklaart dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vàdr haar oprichting werden gesteld, en dit vanaf vijftien mei tweeduizend dertien, door de voornoemde oprichter, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaart voornoemde comparant zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichter, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter: de heer LAMMENS Jan, voornoemd, zichzelf als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, en aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder, de heer LAMMENS Jan, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende notaris Paul Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

VOLMACHT

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingad ii inistratïes, bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten. Dit teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad. In het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

~eTiscFï

Staatsblad

Coordonnées
LAMMENS J CONSULTING

Adresse
BURGGRAVENSTRAAT 34 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande