LANDBOUWVENNOOTSCHAP GASTON DE SMET, AFGEKORT : L.V. GASTON DE SMET

Divers


Dénomination : LANDBOUWVENNOOTSCHAP GASTON DE SMET, AFGEKORT : L.V. GASTON DE SMET
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 424.097.361

Publication

24/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en). bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

" 14227 O1

Ondernemingsnr Benaming 0424.097.361

(voluit) : (verkort) : LANDBOUWVENNOOTSCHAP GASTON DE SMET L.V. GASTON DE SMET



Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel : 9981 Sint-Laureins, Sint-Margriete, Hontseindestraat 129

(volledig adres)

Onderwer. akte ; Ontbinding en vereffening in een akte

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geasoccieerd notaris Jean-Paul DE JAEGER, te Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 5 december 2014 , neergelegd voor registratie, dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING :

De vergadering stelt vast dat de enige beherende vennoot, zijnde de heer Gaston De Smet, landbouwer, laatst wo-inende te 9981 Sint-Laureins, Sint-Margriete, Hontsein-'destraat 129, overleden is op 22 maart 2013.

De stille vennoten zijn niet in de mogelijkheid om de landbouwuitbating verder te zetten zodat sedert het over-iLijden van de beherende vennoot de vennootschap geen landbouwuitbating meer kan voeren.

Bijgevolg kan de vennootschap niet langer voldoen aan de voorwaarde gesteld in artikel 789 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist dan ook tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening vanaf heden.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat, gezien de vennootschap de rechtsvorm van een landbouwvennootschap heeft, de bepalin-'gen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen niet van toepassing zijn.

De vergadering verklaart verder dat de vennootschap geen boekhouding voerde en er geen balans en jaarrekening werden opgemaakt en neergelegd. De vennootschap is niet onderworpen aan de toepassing van de vennootschapsbelasting. De gewezen beherende vennoot, wijlen de heer Gaston De Smet, laatst wonende te 9981 Sint-Laureins, Sint-Margriete, Hontseitr"destraat 129 werd belast in de personenbelasting.

De vergadering bevestigt vol-doende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De vergadering bevestigt dat er geen schulden jegens derden meer zijn.

Gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de vergadering dat zij toepassing maakt van de procedure van ontbinding en vereffening in één akte zoals voorzien in artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen en verklaart dat aan alle voorwaarden in voormeld artikel werd voldaan, namelijk :

- er wordt geen vereffenaar aangeduid

- alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd

- alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op on-derhavige algemene vergadering en besluiten met eenpa-righeid van stemmen.

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering beslist dat het resterend actief van de vennootschap dat enkel bestaat uit het hierna beschreven onroerend goed, door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Voor zoveel als nodig bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om aile eventuele toekomstige rechten en verplichtingen te vervullen die pas zouden tot uiting komen na de sluiting van de vereffening.

De vergadering stelt diensvolgens vast dat de ver-ef-ifening is afgesloten en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van haar ver-=effening, onder voorbehoud evenwel van het passief voort-'bestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Mevrouw Denise De Smet, voornoemd, is bevoegd voor alle hande-ilingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden gedaan ingevolge de sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard ten huize van mevrouw Denise De Smet, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

,

1, Voorn behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering bevestigt dat er geen gelden en waarden zijn die dienen gedeponeerd worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

getekend geassocieerd notaris Jean-Paul De Jaeger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 5 december 2014



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LANDBOUWVENNOOTSCHAP GASTON DE SMET, AFGEKOR…

Adresse
HONTSEINDESTRAAT 129 9981 ST-MARGRIETE

Code postal : 9981
Localité : Sint-Margriete
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande