LANDMARK PROPERTIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LANDMARK PROPERTIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.343.293

Publication

11/03/2014
ÿþASod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 -02- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANg e E GENT

Ondernemingsnr : 0837.343.293

Benaming

(voluit) : LANDMARK PROPERTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 62 - 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders, wijziging vaste vertegenwoordiger, verlenging mandaat bestuurders, ontslag en benoeming voorzitter van de raad van bestuur, verlenging mandaat gedelegeerd-bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 17/01/2014, blijkt dat:

- de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als bestuurder aangeboden door de NV LININVEST, met zetel te 1160 Oudergem, Vorstlaan 292, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0465.717.289, Bijgevolg komt er tevens een einde aan het mandaat van mevrouw Katelijne Stallaert, wonende te 8300 Knokke-Heist, 't Molentje 1, als vaste vertegenwoordiger van de NV LININVEST voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de NV LININVEST in de NV LANDMARK PROPERTIES. - de vergadering heeft beslist om in haar vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe bestuurders, en dit met ingang vanaf 17/01/014, voor een hernieuwbare termijn tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019;

* op voordracht van de houders van de aandelen categorie B: de BVBA SCHUTTE INVEST, met zetel te 9850 Merendree (Nevele), Broekstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0885.926.239. De zaakvoerder van de BVBA SCHUTTE INVEST, nl, de heer Charly Schutte, heeft zichzelf aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de BVBA SCHUTTE INVEST voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de BVBA SCHUTTE INVEST in de NV LANDMARK PROPERTIES.

* op voordracht van de houders van de aandelen categorie A: de heer Kristof Van Speybroeck, wonende te 9000 Gent, Holstraat 99.

- de vergadering kennis heeft genomen van de beslissing van de zaakvoerders van de BVBA ACASA GROUP d.d. 17/01/2014 inzake de wijziging van de vaste vertegenwoordiger van de BVBA ACASA GROUP voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de BVBA ACASA GROUP in de NV LANDMARK PROPEFtTIES. De BVBA SCHUTTE INVEST, voornoemd (op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Charly Schutte), wordt voor het mandaat van vaste vertegenwoordiger vervangen door de heer Charly Schutte, wonende te 9850 Merendree (Nevele), Broekstraat 13, en dit met ingang vanaf 17/01/2014. - de vergadering heeft beslist om het mandaat als bestuurder van de volgende (rechts)personen te verlengen en dit tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

* de BVBA ACASA GROUP, met zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0886.199.918, voor wie de heer Charly Schutte zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

* de NVWAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0414.642.534, voor wie de heer Kristof Van Speybroeck nog steeds zal optreden ais vaste vertegenwoordiger.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur, gehouden op 17/01/2014, blijkt dat:

- de vergadering heeft vastgesteld dat, als gevolg van het einde van het mandaat als bestuurder van de NV LININVEST, voornoemd, er bijgevolg met ingang vanaf 17/01/2014 ook een einde is gekomen aan haar mandaat als voorzitter van de raad van bestuur.

- de vergadering heeft beslist om de BVBA ACASA GROUP, voornoemd, met ingang vanaf 17/01/2014 te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur.

- de vergadering heeft beslist om het mandaat als gedelegeerd-bestuurder van de BVBA ACASA GROUP,

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

voornoemd, te verlengen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 16)

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend, waarvan telkens één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie A, en één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie B.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aansteling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Gedaan te Sint-Martens-Latem, op 17/0112014.

Getekend:

De heer Kristof Van Speybroeck

Bestuurder categorie A

De heer Charly Schutte, vaste vertegenwoordiger van de BVBA SCHUTTE INVEST Bestuurder oategorie B

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

.tadhoueerr

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 08.07.2013 13266-0048-030
26/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





III I QIIII nl IIIQI

13 97223*

i i

I

NEERGELEGD

17 JUNI 2013

RECHTB ~AN KOOPHAND~~GENT

Ondernemingsnr : 0837.343.293

Benaming

(voluit) : LANDMARK PROPERTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 62 - 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger

Als gevolg van het einde van het mandaat als bestuurder van de heer Johan Hansen in de vennootschap LININVEST NV, met zetel te 1160 Oudergem, Vorstlaan 292, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0465.717.289, niet ingang vanaf 18/03/2013,1s er per 18/03/2013 eveneens een einde gekomen aan zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger van de NV LININVEST voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de NV LININVEST in de NV LANDMARK PROPERTIES.

Uit de beslissing van de vennootschap LININVEST NV, voornoemd, blijkt dat mevrouw Katelijne Stallaert, wonende te 8300 Knokke-Heist, 't Molentje 1, met ingang vanaf 24/05/2013 werd benoemd als vaste vertegenwoordiger van de NV LININVEST voor de uitoefening van het mandaat ais bestuurder van de NV LININVEST in de NV LANDMARK PROPERTIES.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 16)

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend, waarvan telkens één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie A, en één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie B.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling,

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de beperken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,

Gedaan te Sint Martens-Latem, op 2410512013.

Getekend:

De BVBA ACASA GROUP, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de BVBA SCHUTTE INVEST, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Charly Schutte Bestuurder categorie A

De NV LININVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Katelijne Stallaert Bestuurder categorie B

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0 i V\ eb4 Benaming

(voluit) : LANDMARK Properties

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman, te Gent, op 23 juni 2011, nog te registreren, blijkt het volgende:

dat volgende personen een naamloze vennootschap hebben opgericht, welke ingeschreven hebben op de volgende aandelen:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACASA GROUP", met maatschappelijke. zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0886.199.918.

Hier overeenkomstig artikel 22 der statuten vertegenwoordigd door twee van haar zaakvoerders:

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SCHUTTE INVEST", met maatschappelijke` zetel te 9850 Nevele (Merendree), Broekstraat 13.

Hier op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer SCHUTTE Charly Lester Valère Denise Paula, bestuurder van vennootschappen, geboren te Gent op twee december negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 9850 Nevele (Merendree), Broekstraat 13, daartoe benoemd in de oprichtingsakte van de BVBA Acasa Group.

- de Naamloze Vennootschap "WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR", afgekort 'W.I.K.", met: maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62,

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN SPEYBROECK Kristof Paula Jozef Erik, geboren te Gent op negentien juni negentienhonderd vierenzeventig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent,_ Holstraat 99, daartoe benoemd ingevolge algemene vergadering de dato negenentwintig december tweeduizend en negen gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 juli 2010, onder nummer 0105358 .

2. de Naamloze Vennootschap "LININVEST', met maatschappelijke zetel te 1160 Oudergem, Vorstfaan 292,E

ondernemingsnummer 0.465 717 289;

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 19 van haar statuten door haar gedelegeerd bestuurder: de,

heer Johan David Joris HANSEN, wonende te 9521 Sint-Lievens-Houtem, Klein Zottegem 44, daartoe

herbenoemd bij besluit van de Raad van bestuur van 17 maart 2011, nog te publiceren.

2.1. Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACASA GROUP", voornoemd en

vertegenwoordigd als voormeld, schrijft in op 400 (vierhonderd) aandelen van categorie A, uitgegeven aan de

prijs van ¬ 105,00 per aandeel, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van ¬ 105,00 per.

aandeel, hetzij door inbreng van een bedrag van in totaal tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00);

2/ De Naamloze Vennootschap "LININVEST' voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, schrijft in op.

200 (tweehonderd) aandelen van categorie B, uitgegeven aan de prijs van 105,00 euro per aandeel, dewelke zij

volledig volstort door inbreng van een bedrag van 105,00 euro, hetzij door inbreng van een bedrag van in totaal

van 21.000 (éénentwintigduizend) euro;

Hetzij totaal: 600 (zeshonderd) aandelen

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt,

de naam "LANDMARK Properties".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

111111J111.11111tijii91111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RE iiIi;11itiVAN KOOPHANOt:l. TE CENT

Mai 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

- Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vemieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

- Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van onroerende goederen.

- Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

- Het verlenen of aangaan van erfpachten, opstalrechten en zakelijke rechten en het vestigen of afsluiten van huurovereenkomsten van alle aard op alle mogelijke onroerende goederen.

- Alle werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort. De vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort.

- De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

- Het verlenen van advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van de voormelde gebieden.

- Het geven van advies, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op alle voormelde gebieden.

- Het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- Het deelnemen aan beurzen, evenementen, vakanties, reizen en incentives in binnen- en buitenland en het analyseren van vastgoedopportuniteiten in het buitenland.

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Il. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die werkelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Il. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, onroerende of roerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven en toekennen, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL ViJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 63.000,00 (drieënzestigduizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 600 (zeshonderd) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, te weten vierhonderd aandelen van de categorie A, genummerd van 1 (één) tot en met 400 (vierhonderd) en met tweehonderd aandelen van de categorie B, genummerd van 401 (vierhonderd en één) tot en met 600 (zeshonderd).

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL ACHT  VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan warden herroepen.

De raad van bestuur zal steeds samengesteld zijn uit twee bestuurders voorgesteld door de meerderheid van de houders van de aandelen categorie A enerzijds, en één bestuurder voorgesteld door de meerderheid van de houders van de aandelen categorie B anderzijds.

Er dienen steeds minimum twee kandidaten per mandaat voorgedragen te worden.

Bij gebrek aan voordracht van kandidaten voor een bepaalde groep voor de hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden, met dien verstande dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde groep te vertegenwoordigen.

Over elk in te vullen bestuursmandaat wordt afzonderlijk gestemd. Telkens wanneer overgegaan wordt tot de verkiezing van een bestuurder ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht een einde nam, behoort het recht om kandidaten voor deze opdracht voor te dragen toe aan de houders van deze categorie van aandelen, die de uittredende bestuurder hadden voorgesteld.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De duur van de opdracht van de bestuurders mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Evenwel blijft de bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. Evenwel dienen zij een bestuurder te benoemen onder de initiële kandidaten die voorgesteld werden door de meerderheid van de betreffende categorie van aandeelhouders waartoe de ontslagnemende bestuurder behoorde.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 12 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Indien de raad van Bestuur uit meer dan 3 leden zou bestaat, zal er altijd minstens één bestuurder meer worden benoemd door de meerderheid van de houders van de aandelen categorie A

ARTIKEL ELF  VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

ARTIKEL TWAALF  VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeid in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Hierbij dienen steeds minimaal twee bestuurders aanwezig te zijn op de vergadering met dien verstande dat minstens één bestuurder voorgesteld door elk van de onderscheiden categorieën van aandelen aanwezig dient te zijn.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders, namelijk één voorgedragen door elk van de onderscheiden categorieën van aandelen, tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

De uitnodigingen tot de vergadering kunnen geschieden bij brief, telefax of e-mail of enige andere informatiedrager.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen met dien verstande dat steeds het akkoord vereist is van minstens één bestuurder van elke categorie van aandelen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN  OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan om, mits eenparigheid van stemmen, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meer van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, of aan één of meer directeurs of andere lasthebbers, die alleen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Warden uitdrukkelijk niet als daden van dagelijks bestuur beschouwd, zonder dat deze opsomming ais limitatief kan beschouwd worden: het afsluiten van investeringsprojecten, de aan- en verkoop of overdracht van onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen, de aan- of verkoop van aandelenparticipaties, het aangaan of toestaan van leningen. Voor deze opdrachten en hun vertegenwoordiging wordt verwezen naar artikel 16.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend, waarvan telkens één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie A, en één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie B.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand april om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5%) ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interim-dividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interim-dividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interim-dividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vôôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interim-dividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interim-dividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

4.2. Eerste boekjaar en jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand april van het jaar tweeduizend en dertien.

4.3. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sinds 1 januari 2011 inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4.4. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte verklaren de verschijners keuze van woonplaats te doen op hun respectieve zetel of woonplaats.

V. BENOEMINGEN

5.1. Bestuurders

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

A/ op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

- de bvba "ACASA GROUP", met als vaste vertegenwoordiger, de BVBA Schutte Invest , met op haar beurt als vaste vertegenwoordiger de heer Charly Schutte, allen voornoemd.

- de Naamloze Vennootschap "WAREGEMS IMMOBILIËN KANTOOR", afgekort "W.I.K.", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VAN SPEYBROECK Kristof, voornoemd.

BI op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

- de Naamloze Vennootschap "LININVEST", met als vaste vertegenwoordiger, de heer Johan HANSEN, voornoemd.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De benoemde bestuurders verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering gehouden over het boekjaar eindigend in 2016.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

5.2. Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VI. BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR  BENOEMINGEN  MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ tot voorzitter van de raad van bestuur, voor een termijn ingaand van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallend onmiddellijk na de jaarvergadering gehouden over het boekjaar eindigend in 2016.

- de NV LININVEST, vertegenwoordigd als voormeld.

2/ tot gedelegeerd bestuurder voor een termijn ingaand van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallend onmiddellijk na de jaarvergadering gehouden over het boekjaar eindigend in 2016.

- de BVBA ACASA GROUP, vertegenwoordigd als voormeld.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt:

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen optredend, waarvan telkens één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie A, en één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie B.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon gelast met het dagelijks bestuur zal in deze hoedanigheid elk afzonderlijk beschikken over alle machten van dit dagelijks bestuur.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van aile rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geópende of te openen rekeningen

. _ .

"

ale 'verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening,

" aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, dit alles onder de beperkingen door de statuten

opgelegd.

VII. VOLMACHTEN  SLOTVERKLARING EN BEVESTIGING IDENTITEIT

7.1. VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

. koophandel, aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid

" tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de

" Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle

benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten: BVBA

Vandelanotte Accountancy, te 8500 Kortrijk, President Kenneydpark la, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost Eemanf. Mede neergelegd: expeditie

' " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 29.05.2015 15139-0486-024

Coordonnées
LANDMARK PROPERTIES

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 62 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande