LANDMETER REUNES DIRK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDMETER REUNES DIRK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.861.605

Publication

28/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

moi! 11,1

..... .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aAte

NEERGELEGD

Vo( behoi

aan Belg' Staate.

1J1j 1,11LIM II

ONITELJR BELGE

21 -02- 2014 G1SCH STAATSBLAD

I i FEB. 2014

.Iem....,...dmmia." " " " " " " " " " " ." ."1....elaadm..18" 11." " " " " " " " "

RECHTBANK VAN

KOOPHAN DEL TE GENT

teinte

-----------

Ondernemingsnr : 0454.861.605

Benaming (voluit): Landmeter Reunes Dirk

(verkort) ;

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte

:t aansprakelijkheid

Zetel: Kraasbulkstraat 4

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE

DIVIDENDGERECHTIGDE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op vijf februari tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Landmeter Reunes Dirk volgende beslissingen heeft genomen:

A.de vergadering stelt vast dat het kapitaal is omgezet in euro en aIdus, rekening houdend met de vastgestelde onvekeningskoers, thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) bedraagt. De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen op te heffen, zodat het kapitaal en bezit van de vennootschap vanaf hedeni vertegenwoordigd wordt door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder vermelding van waarde.

B.In aansluiting met de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013, beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderdtweeërweertigduizend vijfhonderdetig euro (E 242.550,00);1 on het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01), op!i :1 tweehonderdeenenzestigduizend honderdtweeënveertig euro één cent (E 261.142,01) door de uitgifte van tweeduizendli tweeënveertig (2.042) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst van het lopend boekjaar, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaaIverrninderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in nature, van de nettobedrageë der dividenden, toegekend aan de enige vennoot, en gestort op zijn rekeningen-courant.

Cl-let bestuursorgaan van de vennootschap gaf op datum van 06 december 2013 de schriftelijke opdracht aan de bedrijfsrevisor tot het opmaken van een verslag met betrekking tot inbreng in natura, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing door de algemene vergadering van de uitkering van dividenden in het kader van artikel 537 WIB92.

D.Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslaggeving

:i De vergadering stelt vast dat ingevolge de vorige genomen beslissingen het verslag der bedrijfsrevisor definitief iSj

geworden.

Kennisname

 De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het:: belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de: bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze j.

tL

verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

l; Conclusies van de beddifsrevisor

De conolusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteid door mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor:: houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, de dato 24 januari 2014, luiden letterlijk als volgt:

4. BESLUITEN

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op december 2013 aangesteld door de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LANDMETER REUNES DIRK om verslag uit te brengen in toepassing van: artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van een: schuldvordering ten faste van de vennootschap van 242.550,00 Euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrerevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders1 -- ------------------------------------------- -  .-. .van LANDME.TER REUNES DIRK B,V,ouv-,B-VBA-Nerantwoorclelijk-2ijn ,voor_-de

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mad 11,1

....... _____

waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door ; de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking lot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

ª% de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in nature door cie partijen weerhouden methoden van waardering bedieseconomisch verantwoord zijn;

" de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde vermeerderd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 2.042 nieuwe aandelen LANDMETER REUNES DIRK BV ovv BVBA op naam van de inbrengers, pro rata hun huidige deelneming in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verstag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking lol de inbreng in nature. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omirent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarcle op 24 januari 2014,

Martine Buysse

Bedresrevisor

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde

tweehonderdtweeënveertigduizend vijf honderdvijftig euro 242.550,00) om het te brengen van achttienduizend viyhonderdiweennegentig euro één cent (E 18.592,01) op tweehonderd eenenzestigduizend honderdtweeënveertig euro één cent (E 261.142,01) door uitgifte van tweeduizend tweeënveertig (2.042) nieuwe aandelen die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en zullen delen in de winst van het lopend boekjaar, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt deep inbreng door de vennoten van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten leste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

E.Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

Ziin vervolgens tussengekomen, aile vennoten; die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten leste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van tweehonderdtweeënveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 242.550,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Eerste verhoging Kapitaal

Verschijners verklaren in eerste instantie, in hun gemelde hoedanigheid, om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdeenenvijftigduizend achthonderddrieënzestig euro vierenvijftig cent (E 151.863,54) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) op honderdzeventigduizend vierhonderdvijfenvijftig euro vijfenvijftig cent (E 170.455,55).

Vergoeding voor d_e inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan elle vennoten, die aanvaarden, de tweeduizend tweeënveertig (2.042) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt: - aan de heer REUNES Dirk, vennoot sub 1: duizend eenentwintig (1.021) aandelen;

- aan mevrouw HENDRICKX Isabelle, vennoot sub 2: duizend eenentwintig (1.021) aandelen;

Uiteifteoremte

De vergadering stelt vase

dat de nieuwe aandelen uitgegeven werden aan een uitgifteprijs van honderdachttien euro vierenzeventig cent (E 118,74) per aandeel. Zij stellen eveneens vast dat het verschil tussen gemelde uitgifteprijs en de fractiewaarde van de bestaande en de nieuw uitgegeven aandelen een bedrag beloopt van negentigduizend zeshonderdzesentachtig euro zesenveertig cent (E 90.686,46) in totaal. Zij besluit het verschil tussen de totale uitgifteprijs van tweehonderdtweeënveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 242.550,00), en het bedrag van de kapitaalverhoging, welk verschil uiteindelijk in totaal een bedrag van negentigduizend zeshonderdzesentachtig euro zesenveertig cent (E 90.686,46) bedraagt, te boeken op een onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremie", die evenals het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt.

Tweede deel kapitaalverhoging

De verschijners besluiten in hun gemelde hoedanigheid;

het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag negentigduizend zeshonderdzesentachtig euro zesenveertig cent (E 90.686,46). om het te brengen van honderdzeventigduizend vierhonderdvijfenvijftig euro vijfenvijftig cent (E 170.455,55), op tweehondercleenenzestigduizend honderdtweeënveertig euro één cent (E 261.142,01), door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie; dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

F. Vaststelling van de kapitaalverhoging

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behduden aan het Belgisch Staatsbfact

mod 11.1

Do vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van

tweehonderdtweenveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 242.550,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal

aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd eenenzestigduizend honderdtweeënveertig euro één cent (E 261.142,01)

vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdtweeënnegentig (2.292) aandelen zonder vermelding van waarde.

G.Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing en het huidige Wetboek van Vennootschappen,

beslist de vergadering de statuten te vervangen ondermeer door de volgende tekst:

Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd eenenzestigduizend honderdtweeënveertig euro één cent (E

261.142,01)

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdtweeënnegentig (2.292) aandelen op naam, zonder

vermelding van waarde, die ieder één/tweeduizend tweehonderdtweeënnegentigste (1/2.292ee) deel van het kapitaal

vertegenwoordigen.

H. Coördinatie statuten

De vergadering keurt de hierboven vastgestelde gecoördineerde tekst van de statuten artikelsgewijs goed.

illilachten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren en voor het

aanvullen van het register van aandelen..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

"*- behdiuden aan het Belgisch Staatsblad

Tegellik hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten Notaris

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerders

verslag van de bedrerevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 31.08.2012 12551-0006-015
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 19.07.2011 11300-0451-015
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 22.07.2009 09441-0026-015
05/08/2008 : GET000739
01/07/2008 : GET000739
25/07/2007 : GET000739
11/08/2006 : GET000739
27/06/2005 : GET000739
21/12/2004 : GET000739
15/07/2004 : GET000739
10/07/2003 : GET000739
15/08/2001 : GET000739
25/07/2000 : GET000739
29/07/1999 : GET000739
19/04/1995 : GET739

Coordonnées
LANDMETER REUNES DIRK

Adresse
KLAASBULKSTRAAT 4 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande