LANDMETERSBUREAU PARYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDMETERSBUREAU PARYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.094.297

Publication

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13171-0403-010
02/10/2012
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsble

11

'12163132*



NEERGELEGD

2 1 SEP, 2012

RECHTBANK VAN

KOO HAa TE GENT

Ondernemingsnr : 0833,094.297

Benaming

(voluit) : Landmetersbureau Parys

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ottergemsesteenweg 230 - 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder wordt het adres van de maatschappelijke zetel gewijzigd van de Ottergemsesteenweg 230 te 9000 Gent naar Sparrestraat 49 bus 009 te 9000 Gent. en dit met ingang van 1 september 2012

Laurent Parys,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 07.06.2012 12156-0195-010
03/02/2011
ÿþ Med 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 § JAN. 2011

t2ECi l'i`1;.1Nf: VAN

KO()P." 1:1NIftTltfe CENT



I~~WI~I~Y~Y~I~II~YVW

*11018860*

be a Bi stz

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

LANDMETERSBUREAU PARYS

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 230

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats te Kruishoutem op vijf januari 2011, "neergelegd voor registratie", dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDMETERSBUREAU PARYS", opgericht is geworden met als :

1. Vennoten :

De heer PARYS Laurent André, geboren te Gent op acht juli negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 830708-043-54, en zijn echtgenote mevrouw DEBRUYNE Ellen Angela, geboren te Brugge op vijftien mei negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 840515-066-22, samen wonende te 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 230.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Liesbeth Matthys voormeld, notaris-plaatsvervanger wijlen notaris Tillo Deforce te Wannegem-Lede, op 16 juni 2010.

2. Naam :

De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "LANDMETERSBUREAU PARYS".

3. Zetel :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 230.

4. Doel :

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Het uitoefenen van het beroep van landmeter, de uitbating van één of meer landmeters- en expertisebureaus en het verrichten van alle activiteiten dienaangaande, zoals ondermeer het uitvoeren van topografische opmetingen en het afbakenen van percelen en eigendommen, het uitvoeren van studies en ontwerpen, berekeningen, meetverrichtingen en toezicht in verband met bouw, infrastructuur, milieu, ruimtelijke ordening, veiligheid, groen en verkeer, het uitvoeren van expertises, plaatsbeschrijvingen, het schatten, evalueren en vaststellen van verkoop- en huurwaardes en het verstrekken van adviezen inzake onroerende goederen, alle werkzaamheden inzake ruimtelijke ordening en verkavelingen.

Het uitoefenen van het beroep van energiedeskundige met erkenning en bevoegdheid voor het opmaken van energieprestatiecertificaten voor residentiële woningen.

Het uitoefenen van de taken van syndicus, het beheer van onroerend goed voor derden, het voeren van publiciteit.

De vennootschap heeft bovendien als doel zowel in als buiten Belgie voor eigen rekening of voor rekening van derden of als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, management-vennootschap, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen. Uitgezonderd activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer bepaald bij de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten en alle activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zover daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/ of bijsturen van ondernemingen. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

-Advies, bijstand en tussenkomst bij het tot stand brengen en afsluiten, als makelaar of agent van verzekeringscontracten en herverzekeringscontracten, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

-Alle verrichtingen die betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

" o Onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge o Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

-Handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

-Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van 1 maart 1967 tot reglementering van de beroepstitel en het KB van 6 september 1993, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, agent en/of makelaar in verzekeringen. Eveneens leasing, financiering en leningen verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin van het woord zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

De vennootschap zal in het algemeen alle roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken er van geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen, door deelneming, inbreng of andere of bestuursopdrachten aanvaarden in alle Belgische of buitenlandse vennootschappen.

De opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel als voorbeeld gegeven.

5. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf 05 januari 2011.

6. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD

(18.600,-) EURO vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt integraal geplaatst en in speciën volgestort als volgt:

1) door de heer Parys Laurent voornoemd wordt ingeschreven op negentig (90) aandelen of voor zestienduizend zevenhonderd veertig (16.740,-) euro;

2) door mevrouw Debruyne Ellen voornoemd wordt ingeschreven op tien (10) aandelen of voor duizend achthonderd zestig (1.860,-) euro.

Hetzij samen de honderd (100) aandelen of het volledig maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600,-) Euro.

De heer Parys Laurent heeft de negentig (90) door hem geplaatste aandelenvolgestort in speciën ten belope van vijfduizend vijfhonderd tachtig (5.580,-) euro, hetzij meer dan éénvijfde.

Mevrouw Debruyne Ellen heeft de tien (10) door haar geplaatste aandelen volgestort in speciën ten belope van zeshonderd twintig (620,-) Euro, hetzij meer dan één/vijfde.

Hetzij samen zesduizend tweehonderd (6.200,-) euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening bij KBC Bank te Oostakker op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 05 januari 2011 dat mij, notaris, overhandigd is, en in mijn dossier zal bewaard blijven.

Er werd dus vastgesteld dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en volgestort is in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd (6.200,-) Euro.

7. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door elke zaakvoerder afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van hun bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van hun keuze, waarvan zij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zullen vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) mag in de vennootschap gelijktijdig bekleed worden met een bediening beheerd door een dienst- of werkkontrakt, en deze werkzaamheid mag afzonderlijk bezoldigd worden.

Bij overlijden, ontslag of uitsluiting van een zaakvoerder, zal een buitengewone algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen over de aanstelling van een nieuwe zaakvoerder.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria voorzien bij artikel 15 en 141 van het wetboek vennootschappen is de benoeming van een commissaris niet verplicht en zal iedere vennoot beschikken over de rechten van onderzoek en toezicht die de commissaris bezit, overeenkomstig artikels 137 tot/met 139 van het Wetboek Vennootschappen.

Zodra de vennootschap niet meer voldoet aan zelfde criteria, zal de eerstvolgende algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een commissaris overeenkomstig artikels 130 tot/met 133 van het Wetboek Vennootschappen.

8. Algemene Vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de eerste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2012.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

ledere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

9. Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het

zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 05 januari 2011 om te eindigen op 31 december 2011.

10. Winstverdeling :

Bij het sluiten van elk boekjaar wordt er door de zorgen van de zaakvoerder(s) een inventaris opgemaakt samen met de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Deze boekhoudkundige documenten worden ter goedkeuring aan de jaarvergadering der vennoten voorgelegd. Binnen de dertig dagen na goedkeuring zal de jaarrekening neergelegd worden door de zorg van de zaakvoerder(s) op de wijze voorzien door de wet.

Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Ontbinding.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

OVERGANGSBEPALING:

Alle handelingen verricht op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDMETERSBUREAU PARYS" in oprichting sedert 1 november 2010, worden geacht gedaan ten zijn voor rekening van de vennootschap, die bij deze werd opgericht.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDMETERSBUREAU PARYS", die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door één zaakvoerder;

b) dat als zaakvoerder de heer Parys Laurent voormeld aangesteld wordt, die verklaart heeft het mandaat

te aanvaarden, en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling;

c} dat het mandaat van genoemde zaakvoerder van onbepaalde duur is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend) notaris Liesbeth Matthys

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte van oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- Vmor-behoudep aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LANDMETERSBUREAU PARYS

Adresse
SPARRESTRAAT 49, BUS 009 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande