LE FUMOIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE FUMOIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.880.076

Publication

14/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-07-2014

Griffie

*14306386*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0555880076

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

LE FUMOIR

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, ondergetekend op negen juli tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door: 1/ de heer VANDERMARLIERE Frederik Maurits Michel Paul Marc, geboren te Kortrijk op 17 december 1981, (rijksregisternummer 81.12.17-259.46), wonend te Gent, De Pintelaan 335; 2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EIGEN KWEEK", met zetel te Gent, De Pintelaan 335, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder nummer 0552.956.814 en BTW-plichtig onder nummer BE0552.956.814.

Opgericht blijkens akte verleden voor Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk op 23 mei 2014, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2014-0528/0304872.

Alhier vertegenwoordigd krachtens artikel 11 van de statuten door haar statutair zaakvoerder, de heer Frederik Vandermarliere, voornoemd.

A. STATUTEN.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN. - De vennootschap heeft de vorm van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "LE FUMOIR".

ARTIKEL TWEE. - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder(s), of de algemene vergade¬ring.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). Deze zorgt/zorgen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechterlijk statuut;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden

Onderwerp akte :

De Pintelaan 335 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voorvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, onroerende leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en in het algemeen, alle operaties die rechstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, onder meer op het vlak van het management, marketing, productie, ontwikkeling, processing en besturen van vennootschappen in de meest ruime zin;

Het verlenen van diensten aan bedrijven, privépersonen en instellingen, onder meer maar geenszins beperkt tot diensten op het vlak van het management, IT, boekhouding, ...

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van merken, octrooien,

brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door 186 aandelen met een gelijke fractiewaar¬de.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, kunnen alle rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoer¬der. Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Wanneer de eigendom van een aandeel is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het recht op uitkering van dividenden komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar.

ARTIKEL ACHT. - De erfgenamen of legatarissen van een overleden vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennoot¬schap alsook op de besluiten van de algemene vergadering. De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is.

ARTIKEL NEGEN - De vennoten hebben het recht hun aandelen aan derden over te dragen mits toelating van de helft der vennoten, eigenaars van tenminste drie/vierden der aandelen, de tot overdracht voorgedragen aandelen niet meegerekend.

Deze toestemming zal eveneens vereist zijn bij overdracht van de aandelen onder levenden of bij overlijden, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan bloedverwanten in opgaande of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

dalende lijn, of aan medeven¬noten.

Alle overdrachten worden in het register der aandelen ingeschreven naar de wettelijke voorschriften. Wanneer overdracht onder levenden of overlating bij sterfgeval gewei¬gerd wordt, wordt verwezen naar de artikelen 251 en 252 van het Wetboek van vennootschappen .

BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd of onbezoldigd worden uitgeoefend, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bij deze wordt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eigen Kweek, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Frederik Vandermarliere, voornoemd, als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap.

ARTIKEL ELF. - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die hande¬lingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de alge¬mene vergade¬ring bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot¬schap jegens derden in en buiten rechte. ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegen¬woordigen, in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtig¬den op voorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN. - Een commissaris zal aange¬steld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen.

ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergade¬ring vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN. - De jaarvergadering wordt van rechts¬wege gehouden de eerste vrijdag van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

juni om veertien uur, op de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgen¬de werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan. Deze duidt een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien een secretaris of stemopnemers te kiezen. Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening. JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december. ARTIKEL NEGENTIEN. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en jaarre¬kening moeten opmaken overeenkomstig de wet. In de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, decharge gegeven worden aan de zaakvoerders.

ARTIKEL TWINTIG. - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het over¬schot van de winst besloten door de jaarver¬gadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedra¬gen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algeme¬ne vergade¬ring de meeste machten hebben voorzien door de wet en onder meer deze voorzien door artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen .

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal uitein¬delijk onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun weder¬zijds aantal aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal beheerst worden door het wetboek van vennootschappen.

B. OVERGANGSBEPALINGEN.

2. Inschrijving. - Op de honderd zes en tachtig aandelen wordt als volgt ingeschreven:

1. door de heer Frederik Vandermarliere, voornoemd, op honderd vijf en tachtig aandelen 185

2. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eigen Kweek", voornoemd, op

één aandeel 1

Samen als aandelen : honderd zes en tachtig aandelen 186

De tegenwaarde hiervan zij achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigt

geheel het kapitaal, dat aldus geheel onderschreven is.

3. Afbetaling. - De intekenaars hebben elk aandeel volgestort, zodat de vennootschap heden

beschikt over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Deze som werd geplaatst op een bijzondere rekening op naam van de vennoot-schap in oprichting

bij de BNP Paribas Fortis te Kortrijk.

Het attest van deze storting wordt aan de notaris ter bewaring overhandigd.

4. Vennootschapszetel. - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9000 Gent, De Pintelaan 335.

5. Sluiting van het eerste boekjaar - De sluiting van het eerste boek¬jaar wordt vastgesteld op 31

december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

9. Ondernemersloket - Belastingsadministraties. - Ter voldoening van alle verplichtin¬gen tegenover

het ondernemersloket en de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting,

wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan Fibo Consult Fiduciaire te Kortrijk,

Engelse Wandeling 2K11G..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte oprichting de dato negen juli tweeduizend veertien.

09/01/2015
ÿþt

Moaword 1r.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIiiiia~uiiiui~uu ui0i

NEERGELEGD

2 9 DEC. 20%

RECHTB*1 A

KOOPHANL~r~!

l~ ti.NT

Onderriemingsnr : 0555.880.076

Benaming

(voluit) : LE FUMOIR

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : De Pintelaan 335, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging  wijziging statuten -- benoeming niet-statutair zaakvoerder

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op

negentien december tweeduizend veertien

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LE FUMOIR", met zetel te Gent, De Pintelaan 335,

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondememingsnummer 0555.880.076, BTW plichtig

met nummer BE0555.880.076

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

a)De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

Agenda

1. Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met TIEN MILJOEN EURO (¬ 10.000.000,00), om het te verhogen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) naar TIEN MILJOEN ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 10.018.600,00), door inbreng in speciën, en door het creëren van 100.000 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande, en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

2. Inschrijving en volstorting van de nieuwe aandelen.

3. Vervanging van artikel vijf van de statuten,

4. Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

b) Dat alle aandeelhouders die samen de totaliteit van de aandelen vertegenwoordigen, alhier aanwezig zijn

c) dat de zaakvoerders hetzij aanwezig zijn, hetzij geldig opgeroepen werden, hetzij schriftelijk verzaakt hebben aan de oproepingsformaliteiten voorzien door het wetboek van vennootschappen

d) Dat de vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft.

e) Dat de vennootschap geen commissaris heeft aangesteld.

fj Dat deze vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de

agenda.

Na deze vaststellingen die juist worden bevonden door de vergadering, wordt overgegaan tot het

afhandelen van de agenda en worden volgende besluiten genomen:

Eerste besluit.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals voorgesteld in punt 1. van de

agenda.

Tweede besluit,

En terstond heeft de heer Frederik Vandermarliere verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en

de financiële toestand van onderhavige vennootschap, en de voorgestelde kapitaalverhoging te onderschrijving

voor het geheel, hetzij 10.000.000,00, en deze inbreng te volstorten in speciën als volgt:

Inbreng door de heer Frederik Vandermarliere:

De heer Frederik Vandermarliere verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging voor een bedrag van

10.000.000,00 euro en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in speciën.

Als vergoeding voor deze inbreng worden 100.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde

toegekend.

De inschrijver stelt vast dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven, volledig afbetaald is door een storting

ingel ,op geblokkeerde reken(ng,opfnaatn_yari de vennootschap_ bij 13 NE. PeilbasFortis, _________________

____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

s

r ` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

u p. Derde besluit,_.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging, het kapitaal vastgesteld is op 10.018.600,00

euro vertegenwoordigd door 100.186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit artikel 5 der statuten te vervangen door hiernavolgende tekst:

"Het kapitaal is vastgesteld op 10.018.600,00 euro vertegenwoordigd door 100,186 aandelen met een

gelijke fractiewaarde.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal van de vennootschap 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 186

aandelen met een gelijke fractiewaarde.

De algemene vergadering van 19 december 2014 verhoogde het kapitaal met 10.000.000,00 euro om het te

brengen van 18.600,00 euro op 10.018.600,00 euro door inbreng in speciën en mits creatie van 100.000 nieuwe

aandelen,"...

Vierde besluit

De vergadering besluit te benoemen als niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur;

de heer VANDERMARLIERE Guido Raphael Antoon Maria Joseph, geboren te Heestert op 25 juli 1941,

(rijksregisternum mer 41.07.25-337.17).

Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

De vergadering stelt vast dat alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOLMACHT.

Met het oog op de bewerkingen in het ondememersloket en de BTW, verklaart verschijner volmacht met

mogelijkheid tot substitutie te geven aan Fibo Consult Fiduciaire te Kortrijk, Engelse Wandeling 2K11 G.







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge "getekend door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte kapitaalverhoging 

wijziging statuten de dato negentien december

tweeduizend veertien;

- gecoordineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 23.08.2016 16483-0145-019

Coordonnées
LE FUMOIR

Adresse
DE PINTELAAN 335 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande