LEEN VAN DAMME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEEN VAN DAMME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.465.919

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.04.2014, NGL 22.04.2014 14095-0115-013
08/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

1 S fl I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0849.465.919

Benaming

(vo¬ uit) : LEEN VAN DAMME

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: HILLARESTRAAT 308 - 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de zaakvoerder van 30 september 2013 blijkt dat de zaakvoerder beslist heeft om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Hillarestraat 308 te 9160 Lokeren naar Hillarestraat 310 A te 9160 Lokeren en dit vanaf 1 oktober 2013.

Van Damme Leen

Zaakvoerder

r CEtIFFfF Rº%=r:ta r,au r, .4, --I

VAN KOOPHANDEL

2 9 01i1', 2013

DENDER MONDE

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2012
ÿþOndernemingsnr :

e19 46S g.1.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12173033

1lkmc i1L..J1 f&

VAN KOOPHANLEL

10 OKT. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Benaming (voluit) :LEEN VAN DAMME

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I Zetel :Hillarestraat 308 te 9160 Lokeren

1 (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

;Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren op 1 1oktober 2012, geregistreerd te Lokeren op 5 oktober 2012, boek 626, blad 166, vak 15, ontvangen: vijfentwintig euro (e 25,00), getekend R.Roose (de

Ontvanger), blijkt dat Mevrouw VAN DAME, Leen, geboren te Lokeren op

drieéntwintig september negentienhonderd vierentachtig, wonende te 9160 1Lokeren, Hillarestraat 308, de besloten vennootschap met beperkte laansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam LEEN VAN DAMNE.

Het kapitaal bedraagt VIJFTIG DUIZEND EURO (E 50.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Verslagen

Via. De heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de 1Burgerlijke BVBA A&F bedrijfsrevisoren met zetel te 9100 Sint-Niklaas, lPlezantstraat 8, aangesteld door de oprichters, heeft op 26 september 2012 leen verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek

van Vennootschappen. Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"Ondergetekende, Geert van Hemelryck, bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigend de Burgerlijke BVBA A&F bedrijfsrevisoren te 9100 (Sint-Niklaas, Plezantstraat 8, verklaart

inzake de hogervermelde verrichting van inbreng in natura en quasi Iinbreng overeenkomstig artikel 219 en 220 van het Wetboek van ;vennootschappen in de BVBA Leen Van Damme, waarbij de waardering zowel #van de in te brengen bestanddelen als van de tegenprestatie werd uitgevoerd op verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, dat :

- de intentie geuit is om een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de maatschappelijke naam "Leen Van Damme" BVBA;

= de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de

ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

i - de voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

methoden van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat deze leiden tot een waardebepaling van honderd en tien duizend euro (e 110.000,00). De weerhouden waardering is slechts verantwoord op voorwaarde dat mevrouw Van Damme Leen persoonlijk bij de exploitatie van de vennootschap betrokken blijft of dat de nodige maatregelen worden genomen om het behoud van het ingebrachte cliënteel voor de vennootschap te vrijwaren indien aan deze voorwaarde niet meer voldaan is;

de volgende vergoeding als tegenprestatie voor deze inbreng in natura zal ontvangen worden door mevrouw Van Damme Leen voor een totaal bedrag van honderd en tien duizend euro (£ 110.000,00);

- honderd (100) aandelen van de nieuw op te richten vennootschap "Leen Van Damme" BVBA, zonder aanduiding van nominale waarde en elk ëën/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, samen voor een waarde van vijftigduizend euro (£ 50.000,00);

een vordering in rekening-cour ant op de vennootschap "Leen Van Damme" BVBA voor een bedrag van zestigduizend euro (e 60.000,00);

- de waarde van de vergoeding minstens overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding."

b. De oprichters hebben op 01 oktober 2012 een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 vierde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Inbreng van handelszaak

Mevrouw Leen VAN DAMME, comparant in deze, verklaart in de vennootschap in te brengen:

de eenmanszaak met als voorwerp kinesitherapie, gekend onder het ondernemingsnummer 0831.304.153, door haar uitgebaat te 9160 Lokeren, Hillarestraat 308, en bestaande uit volgende bestanddelen:

- het cliënteel;

- de materiële vaste activa bestaande uit diverse toestellen voor

behandeling alsook een Volkwagen Golf.

Vaststelling van de waarde

Partijen verklaren dat de overdracht van de handelszaak toegestaan en

aanvaard wordt op basis van een waarde van honderd en tien duizend

euro (e 110.000,00).

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng wordt aan mevrouw Leen Van

Damme, die aanvaardt, toegekend:

- honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort;

" alsmede een vordering in rekening-courant op de vennootschap "Leen Van

Damme" BVBA voor een bedrag van zestigduizend euro (£

60.000,00) op de vennootschap dewelke zal ingeschreven worden op het credit van de lopende rekening van de inbrenger in de vennootschap;

C. QUASI-INBRENG

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over de verplichting om een verslag op te stellen bij elke inbreng die niet in speciën wordt gedaan of voor elke verkrijging binnen een periode van twee jaar vanaf de oprichting van een goed dat toebehoort aan een oprichter, een vennoot of een zaakvoerder.

D. OPRICHTINGSKOSTEN

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm

ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens

i Voor-

behouden aan het

ÉW~elgis~ Staatsblad

19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het r PrgISCh Staatsblad Luik B - vervolg

haar oprichting, bedragen bij benadering duizend tweehonderd vijftig euro 1(e 1.250,00).

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt LEEN VAN DAMS.

,De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

De zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Hillarestraat 308.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- Kinesitherapie en manuele therapie.

- Revalidatietraining.

Sportbegeleiding; lesgever.

Handel in voedingsproducten en -supplementen.

Het verrichten van managementdiensten in het algemeen en het geven

van beleidsondersteunend advies aan bedrijven in de ruimste zin van

het woord.

- Het geven van advies aan bedrijven aangaande administratieve, financiële, fiscale, juridische en audittechnische aangelegenheden.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

- Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle onroerende goederen.

De vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

- De vennootschap kan ook worden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (e 50.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit. gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld. Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand maart om eenentwintig uur (21 u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

e gist

Staatsblad

Luik B - vervolg

over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig september tweeduizend en dertien.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien, overeenkomstig de statuten.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand

Voor-

behouden aan het e gist

Staatsblad

Luik B - vervolg

zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig

artikel 60 van het Wetboek de vennootschap binnen rechtspersoonlijkheid heeft SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw VAN DAMME op 23 september 1984, wonende te 9160 Lokeren, verklaart te aanvaarden en bevestigt dat besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te

d. het mandaat van de zaakvoerder andersluidende beslissing van de algemene

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere

van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de twee maanden nadat de vennootschap verkregen.

hij niet

Leen, geboren te Lokeren

gevolmachtigden met macht

stellen voor onbepaalde duur.

zal onbezoldigd zijn tenzij

vergadering.

van indeplaatsstelling, DE KEGEL, VERVLIET & PARTNERS BVBA te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 48A, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, alsmede voor fiscale aangelegenheden zoals BTW aanvraag en andere fiscale besturen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean MATTHYS.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte, verslag revisor, verslag oprichter.

308,

Hillarestraat

is

door

die een

getroffen

Coordonnées
LEEN VAN DAMME

Adresse
HILLARESTRAAT 310 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande