LEGIMA PL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEGIMA PL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.265.855

Publication

26/11/2013
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Benaming (voluit) : Legima PL

NEERGELEGD

1 h NOV, 2013

RECHTBÔ LAAN

KOOPHANDt? GENT

Ondernemingsnr : 0841.265.855

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwewandeling 25

9000 Gent

Onderwerp akte :Zetelwijziging

De zaakvoerder heeft op 30 oktober 2013 beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9000 Gent, Normaalschoolstraat 23, met onmiddellijke inwerkingtreding.

iouwagie Pascaline

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 24.06.2013 13198-0513-010
05/12/2011
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11182493*

V beh aa Be Star

Ondernemingsnr : -ge

Benaming

(voluit) : Legima PL

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelikheid

Zetel : Nieuwewandeling, 25 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 22 november 2011 en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 22 november 2011. Boek 187, blad 84, vak 4, vijf rollen, twee verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur ai., (getekend) L. MAESSCHALCK", dat er door Mevrouw LOUWAGIE, Pascaline Georgette Fernand Elisabeth, geboren te Gent op 25 maart 1983, wonende te 9000 Gent, Nieuwewandeling, 25, een een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Legima PL"

De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Nieuwewandeling, 25.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening door de vennoot van een advocatenpraktijk alsook het verstrekken door de vennoot van onderwijscursussen binnen het rechtsdomein, hetzij alleen, hetzij met anderen, alsook het vervullen door de vennoten voor haar rekening van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten of opdrachten die de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat op zich nemen of die hen in die: hoedanigheid toevertrouwd worden.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen mogen kopen.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in het binnen- als in het buitenland. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten; dele vergemakkelijken of bevorderen. Zij zal zich verder beperken tot het beheer van haar vennootschappelijk; vermogen, zij mag hiertoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen.

De vennootschap mag ten voordele van derden, bestuurders, zaakvoerders en/of aandeelhouders tevens` alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, alsmede hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan of ontvangen behoudens de wettelijke en deontologische beperkingen terzake.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de regels van behoorlijke: beroepsuitoefening, de deontologische regels en reglementen aangenomen door de bevoegde plaatselijke Orde van Advocaten en door de Orde van de Vlaamse Balies.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde. Op de: aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van twee derden, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door Mevrouw Pascaline Louwagie, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd; door de N.v. "Argenta Spaarbank", te 2018 Antwerpen.

Blijft er aldus nog te volstorten door de genoemde Mevrouw Pascaline Louwagie op 186 aandelen : een

bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). "

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben, advocaat dienen te zijn en opgenomen te zijn op het Tableau.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

leder vennoot vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden.

Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die de vennoot of zaakvoerder namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat, waarvoor hij ten volte en persoonlijk professioneel aansprakelijk is ten opzichte van de cliënt voor de in het kader van die opdracht door hem gestelde verrichtingen en afgelegde verklaringen.

Indien een dossier niet exclusief door één vennoot wordt behandeld, zijn voor die zaak, benevens de vennootschap zelf, alle behandelende vennoten onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de cliënt. Indien niet uitdrukkelijk en ondubbelzinnig blijkt welke vennoot of vennoten een bepaalde zaak exclusief behandelen, zijn voor die zaak alle vennoten hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de cliënt.

Het louter optreden als organiek vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap, en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijftiende (15de) dag van de maand juni, om vijftien (15) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 juni 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2012.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er door de oprichter beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel : zichzelf, de genoemde Mevrouw Pascaline Louwagie, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Haar opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEGIMA PL

Adresse
NIEUWE WANDELING 25 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande