LEOFLOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEOFLOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.523.736

Publication

19/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-06-2015

Griffie

*15310181*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0632523736

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Leoflor

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, de dato 15 juni 2015,

blijkt:

1/ Dat tussen:

A. De heer VAN HAMME Christian Daniel, geboren te Goegnies-Chaussée op 12 september 1957, echtgenoot van mevrouw Denis Marleen Nadine Julia, wonende te 9400 Ninove (Denderwindeke), Volckaert 1 B, en

B. Mevrouw DENIS Marleen Nadine Julia, geboren te Ninove op 20 februari 1960, echtgenote van de heer Van Hamme Christian Daniel, wonende te 9400 Ninove (Denderwindeke), Volckaert 1 B. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam LEOFLOR, en met zetel te 9402 Ninove (Meerbeke), Brusselsesteenweg 440.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:  De vennootschap heeft tot doel:

- Verlenen van diensten en advies in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica, en dergelijke;

- Het waarnemen van de functies van bestuurder, manager, gemandateerden in ondernemingen en vennootschappen; mede om hun bestuur te controleren of er aan deel te nemen

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen; mede om hun bestuur te controleren of er aan deel te nemen;

- Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en / of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van 4 december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd één en negentig.

- Het beheer van onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheers- en beschikkingsdaden. Het verwerven, vervreemden en beheren , de exploitatie of uitbating, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, huren en verhuren van zowel roerende als onroerende goederen zonder dat opsomming beperkend is.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan bovendien persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door

Onderwerp akte :

Brusselsesteenweg 440 9402 Ninove

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming, en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. 3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 350.000 euro, vertegenwoordigd door 350 aandelen, zonder nominale waarde, volstort door inbreng in natura, en bestaande uit het handelsgelijkvloers gelegen te Ninove (Meerbeke), Brusselsesteenweg 440/442.

De conclusies van het verslag opgesteld door mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor in Saska Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA, te 1730 Asse, Hoogstraat 2d, de dato 11 juni 2015, luiden als volgt:

 5. BESLUITEN

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van een commerciële ruimte op het gelijkvloers van het onroerend goed gelegen te 9400 Ninove, Brusselsesteenweg 440/442, gekadastreerd volgens titel sectie A deel van nummer 97T en thans gekadastreerd sectie A nummer 97/Y. Dit onroerend goed is in volle eigendom van de heer Christian Van Hamme (NN57.09.12-239.79) en mevrouw Marleen Denis (NN60.02.20-216.70), wonende te 9400 Denderwindeke, Volckaert 1b.

De inbreng bedraagt ¬ 693.000,00 en kan als volgt samengevat worden weergegeven: Netto inbreng in natura 693.000,00

Inbreng in kapitaal 350.000,00

Opname in rekening courant 343.000,00

693.000,00

Volgens verklaring van de inbrengers zijn de in te brengen bestanddelen met geen enkele inschrijving, borgstelling of inpandgeving bezwaard.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractie waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 350 aandelen van de op te richten vennootschap BVBA LEOFLOR zonder nominale waarde toch elk 1/350ste deel van het kapitaal vertegenwoordigend en een inboeking op lopende rekening van de heer Christian Van Hamme en mevrouw Marleen Denis, voor een bedrag van ¬ 343.000,00 (schuld van de vennootschap aan de inbrengers).

Er kan niet voldaan worden aan de termijnen voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken. De oprichters werden hiervan in kennis gesteld.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Opgesteld te Asse, 11 juni 2015.

Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor Burg. BVBA

Saskia Luteijn

Bedrijfsrevisor.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Van Hamme Christian, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden en bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bij ontslag of overlijden van de zaakvoerder zal hij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door mevrouw Marleen Denis, voornoemd, heden benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder, hier aanwezig, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegde organen in het vennootschapsdossier.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 april tot 31 maart van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 maart 2016.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand augustus om 16.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Dat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: Brysse J. Accountantskantoor BVBA, 9401 Ninove (Pollare), Nekkersput 15, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte, bevattende verslag van de oprichters en verslag van de bedrijfsrevisor.

Coordonnées
LEOFLOR

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 440 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande