LEOPARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEOPARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.431.563

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0231-012
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.09.2013, NGL 30.09.2013 13615-0175-012
08/02/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh

aa

Bel StaE

~

MUUR

VAN KOOPI-lAN?:~~

2 9 yA11. 2013 1, !DENDElakifr~~ ~,~.T.._

Ondernemingsnr : 0462.431.563

Benaming (voluit) : LEOPARD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Villalaan 21

9320 Aalst (Erembodegem)

Onderwerp akte :AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN  UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO- UITBREIDING DOEL - WIJZIGING STATUUT ZAAKVOERDER EN BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - GOEDKEURING NIEUWE TEKST

STATUTEN - VOLMACHTBVBA: wijziging ;s

{ Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris N.Moyersoen te Aalst op 27.12.2012 dat de navolgende;

beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders:

Eerste besluit.- Afschaffing nominale waarde aandelen-kapitaal-euro.

De vergadering beslist unaniem tot:

; a) afschaffing van de nominale waarde van de bestaande aandelen zodat deze voortaan een fractiewaarde

zullen hebben van één/zevenhonderdvijftigste (1i750ste) van het kapitaal.

b) uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro zodat het thans achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) bedraagt.

c) aanpassing van artikel 5 van de statuten aan het voorgaande, zoals hierna blijkt uit de nieuwe tekst van de

statuten.

Tweede besluit: Uitbreiding doel.

a) De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk;: doel; bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten de dato 31 oktober; 2012

b) De vergadering beslist unaniem tot uitbreiding van het maatschappelijk doel door toevoeging van een nieuwe; :I tekst na de eerste alinea van artikel 3 (met schrapping van de tweede en derde alinea wegens dubbel gebruik),;. als volgt:

"Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, ;! sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor'; rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin,' dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks

verband houdt.

;, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met: betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Z1 mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met,; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk'; welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het?= beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door dèelneming, inschrijving,!! aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens; rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in allen vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen,;, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven;, of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-behoriden aan het Belgisch Staatsblad

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen, Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan."

c) De vergadering beslist verder tot aanpassing van artikel 3 van de statuten aan het voorgaande, zoals hierna blijkt uit de nieuwe tekst van de statuten.

Derde besluit: Benoeming zaakvoerder.

a) De vergadering beslist unaniem het statuut van de huidige (statutaire) zaakvoerder, de Heer Luypaert Jo, wonend te 9320 Aalst (Erembodegem), Villalaan 21, te wijzigen zodat die voortaan zal optreden als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

De vergadering beslist verder tot aanpassing van de statuten dienaangaande.

b) De vergadering beslist unaniem tot de benoeming van een nieuwe, niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap met ingang van heden, met name mevrouw VAN DER BIEST Kristine Jeannine Maximiliaan (NN 681017-314.92) wonend te 9320 Aalst (Erembodegem), Villalaan 21, die aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vierde besluit  Wijziging modaliteit inzake overdracht van aandelen

De vergadering beslist unaniem tot toevoeging van navolgende nieuwe alinea na de enige alinea van artikel 10, luidende als volgt

"Deze toestemming is echter niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen onder de levenden of ï overgaan wegens overlijden aan:

a) een vennoot;

b) de echtgenoot van de overdrager of erflater,

c) de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater." Vijfde besluit.- Goedkeuring nieuwe tekst statuten.

' a) De vergadering beslist unaniem tot afschaffing van de bestaande tekst van de statuten en goedkeuring van een nieuwe, herwerkte tekst van de statuten, met schrapping van alle achterhaalde en tijdelijke bepalingen, doch met behoud van de wezenlijke kenmerken van de vennootschap, in overeenstemming met de thans geldende vennootschapswetgeving (o.a.nieuwe Wetboek van Vennootschappen, Wet Corporate Governance enz.) en hoger gemelde wijzigingen.

Uittreksel uit de nieuwe statuten:

Artikel één : Rechtsvorm-Benaming.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt ais naam ." LEOPARD"

Artikel twee : Zetel.

; De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Villalaan 21.

Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

de handel in weegschalen en machines, zowel elektrische en elektronische als mechanische, onderdelen ervan en materialen voor nijverheid en industrie, hier inbegrepen de aan- en verkoop, het herstellen, het onderhouden, het stockeren, het verwerken en het monteren, door groot- en kleinhandel, zowel in binnen- als in buitenland, met inbegrip van in- en uitvoer, als hoofdhandelaar, commissionair, vertegenwoordiger of tussenpersoon.,

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor' rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks

verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-behotrden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of

om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de [ meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

i Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan,

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken af uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan,

Artikel vier : Duur.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur,

Artikel vijf : Kapitaal-aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 98.592,01) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste (11750sta) van het kapitaal.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en de opbrengsten van de vereffening. Artikel zestien : Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel zeventien : Bestuursbevoegdheid - Externe vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder (indien er meerdere zijn aangeduid) heeft de meest uitgebreide macht om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend (indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid), vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De zaakvoerder kan tevens bijzondere en tijdelijke volmachten verlenen aan één of meer personen.

Artikel éénentwintiq : Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, Zij zal plaats hebben in het arrondissement van de zetel, ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats, in het bericht tot bijeenroeping vermeld.

Artikel tweeëntwintig : Bijeenroeping - Toelating.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel drieëntwintig : Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

! e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 71.1

Voor-

 hehoiden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris gekozen tussen de vennoten of hun stem schriftelijk uitbrengen, Te dien einde zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resolutie vermelden, dewelke de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen,

Arti el zevenentwintig : Boeklaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel achtentwintig : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt op de nettowinst, na aftrek van de algemene onkosten, vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Na voormelde afhouding beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van de netto-winst,

Artikel eenendertig: Ontbinding en vereffening.

De vennootschap mag ten alle tijde worden ontbonden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door één of meer vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd, Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan evenwel één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Indien de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in de wet omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door de wet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars,

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling herste)d door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee,

Het eventueel verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat een vennoot nochtans verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Zesde besluit  Uitkering tussentiids dividend.

De vergadering beslist unaniem tot uitkering van een tussentijds dividend uit de beschikbare reserves aan de aandeelhouder, de Heer Luypaert Jo, ten bedrage van honderdveertigduizend euro (¬ 140.000,00), dit in overeenstemming met de bepalingen van artikel 320 W.Ven.

Zevende besluit: Volmacht (formaliteiten).

De vergadering geeft hierbij bijzondere volmacht aan de CVBA De Decker-Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en/of aangestelden en lasthebbers, evenals aan haar bedienden of aangestelden, met het recht van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondememingsloketten teneinde daar alle noodzakelijke verrichtingen en formaliteiten te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

Voor ontleden uittreksel

Notaris N.Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 27,12.2012; verslag zaakvoerder met balans per 31.10.2012; coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2012 : DE067009
02/12/2011 : DE067009
02/09/2010 : DE067009
18/08/2009 : DE067009
01/09/2008 : DE067009
28/02/2008 : DE067009
06/11/2006 : DE067009
14/11/2005 : AA067009
07/10/2004 : AA067009
30/09/2003 : AA067009
07/08/2002 : AA067009
23/08/2001 : AA067009
15/07/2000 : AAA005683
13/02/1998 : AA67009

Coordonnées
LEOPARD

Adresse
VILLALAAN 21 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande