LES SOEURS LOUISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LES SOEURS LOUISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.345.518

Publication

04/11/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 3 OKT. 2013

Griffie

Ondememingsnr : 05-4A 34 5 SA?

Benaming (voluit) : LES SOEURS LOUISE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louise-Mariestraat 17

9680 Maarkedal

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke

(Sint-Maria-Horebeke) op 18 oktober 2013

Dat nagenoemden:

1. Mevrouw VANDENHEULEN Katrien Madeleine Leonce, geboren te Oudenaarde op 26 augustus 1960, wonende te 9600 Ronse, Broeke 229.

2. Mevrouw VANDENHEULEN Ann Maria Jeanne, geboren te Oudenaarde op 26

augustus 1960, wonende te 9700 Oudenaarde, Graaf van Landaststraat 44.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten

`: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM

De naam luidt : "LES SOEURS LOUISE".

ZETEL

" r De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9680 Maarkedal, Louise-Mariestraat

17.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Zowel voor haar rekening als voor rekening van derden:

a) Organiseren en ondersteunen van culturele en ontspanningsactiviteiten.

b) Organisatie en ondersteuning van vertoningen, optredens, theater- en sportevenementen, tentoonstellingen, informatiesessies en debatten en alle manifestaties in die omschreven zin

c) Synchronisatie, muzikale decors, montage en realisatie magneetbanden.

d) Het bouwen van decors en installatiebouw.

e) Het verzorgen van recreatie en randanimatie.

f) Uitbaten van een drankgelegenheid, verbruiksalon, eventueel in combinatie: met enigerlei vorm van amusement.

g) Uitbaten van alle spijshuizen, eethuizen, restaurants of alle soortgelijke instellingen.

h) Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en: bereide schotels.

i) Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt; worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

id

*13166665"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants,

cafetaria's,, tearooms, ijssalons en dergelijke. . .

j) De organisatie en ondersteuning van evenementen, opleidingen, cursussen en seminaries in de ruimste zin van het woord en alle ondersteunende diensten die hiermee gepaard gaan. Alsook de loutere verhuur of terbeschikkingstelling van accommodatie voor evenementen, opleidingen, cursussen en seminaries in de ruimste zin van het woord en alle ondersteunende diensten die hiermee gepaard gaan.

k) De uitbating van een bed- en breakfast, uitbating van hoevetoerisme, hotels en feestzalen

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met,haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

2. Het verlenen van managementadviezen. Het adviseren, het begeleiden, het bijstaan van aile soorten bedrijven en ondernemingen voor marketing en management in de meest ruime zin.

3. De vennootschap heeft eveneens tot doel:

a) het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

b) het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder en dochterondernemingen.

c) het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of ,z commerciële eigendom.

4. De vennootschap heeft eveneens tot doel : het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

5. Het is de vennootschap toegestaan onroerende goederen te verwerven.

6. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkings-verbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch ,..

Staatsblad'

cs

" _

mot' 11.1

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan; :alle roerende goederen verpanden, alle_ -onroerende goederen. met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake,

7. Het verlenen van alle diensten, die ook maar enigszins verband houden met het bovenstaande.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN -- VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/1005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat op de 100 aandelen werd ingeschreven door comparanten tegen de prijs van ¬ 186,00 per aandeel, als volgt:

1. door mevrouw Katrien VANDENHEULEN, de comparante sub 1 voornoemd, voor ¬ 9.300,00, waarvoor haar 50 aandelen worden toegekend;

2. door mevrouw Ann VANDENHEULEN, de comparante sub 2 voornoemd, voor ¬ 9.300,00, waarvoor haar 50 aandelen worden toegekend.

Op voormelde aandelen werd door de oprichters een storting gedaan ten bedrage van ¬ 6.200,00, hetzij:

" door mevrouw Katrien VANDENHEULEN: een storting ten bedrage van ¬ 3.100,00

" door mevrouw Ann VANDENHEULEN: een storting ten bedrage van ¬ 3.100,00 Deze gedeeltelijke volstorting ten bedrage van ¬ 6.200,00 werd door de oprichters uitgevoerd op een speciale rekening nummer 001-7099395-41 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis derwijze dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van ¬ 6.200,00.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd waargenomen, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

~ r Voorbehouden aan het Belgisch Sta'àtable'd











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik Il vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.: .. ..

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op laatste zaterdag van de maand maart

om 1.0 u., in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende

werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bij-

eengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

A. Deelneming in aanwezigheid van de vennoot of door een gevolmachtigde

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmacht-

dragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

B. Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waarde algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van de het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2.Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3.De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

%/oc>behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

Uitoefening van het stemrecht vôôr de algemene vergadering -§-t Elke vennoot. heeft .het- recht op afstand te stemmen vaar de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te oefenen

de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen

de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 14 dagen vôôr de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste drie werkdagen vôôr de algemene vergadering bij aangetekend schrijven worden betekend aan de zaakvoerder of aan één van de zaakvoerders als er meerdere zijn.

§4. Er kan elektronisch gestemd worden tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van een vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement, opgesteld door de zaakvoerder(s).

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat

alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behouden

aan het Belgisçh,-' Staat blad`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn- benoeming, door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Zaakvoerder

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en vobr haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 oktober 2013.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Worden als niet-statutaire zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap: de voornoemde oprichters, mevrouw Katrien VANDENHEULEN en mevrouw Ann VANDENHEULEN, elk met de individuele bevoegdheden voorzien in de statuten.

De zaakvoerders zullen hun ambt bezoldigd waarnemen, tenzij de algemene vergadering daar anders zou over beslissen.

3. Commissaris-revisor

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde criteria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'/oor-behouden

aan het )Belgisch, Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

" .+ °Y.

A .*

' Voorbehouden aan het Belgisch_ Sta"atsbTad

mod 11.1

4. Begin en afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste-boekjaar-begintop heden en zai_worden,afgesloten op .30 september

2015.

5. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

6. Volmacht voor administratieve formaliteiten

Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel . van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, toegekend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Accountantskantoor Bekaert", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50 (ondernemingsnummer 0879.961.828, RPR Oudenaarde), of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om . afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij iedere andere administratie, waaronder dezé van de BTW, Directe Belastingen, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: de expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LES SOEURS LOUISE

Adresse
LOUISE-MARIESTRAAT 17 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande