LESS IS MORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LESS IS MORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.447.967

Publication

08/10/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ I

II li1I liii I I 1 INIIVII~I~I

*12165959"

NEERGELEGD

2 7 SEP. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN14fiffiVE GENT

Ondernemingsnr : 0896,447.967

Benaming (voluit) : LESS IS MORE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jef Vandermeulenstraat 55, 9050 Gentbrugge, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

Uit het Bijz.versrag van de zaakvoerder dd. 14/09/2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel werd verplaatst, met onmiddellijke ingang, naar Meirbroekstraat 10, 9500 Geraardsbergen.

Vandermerken Davy

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris, héizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12489-0409-014
20/07/2011
ÿþ moa 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste bSz. van Luik B varrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrunenteienrie notaris hetzij van Je perso(otnten: bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derd£n te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ 8 MU 2011

Griffie

Benaming : EUROPART SHOP BRUGGE

(voluit)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meirbroekstraat 10

9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte :Wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Thierry VAN SINAY, geassocieerd notaris bij;, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Frederic Convent, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402;: Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op dertig juni tweeduizend en elf, neergelegd ter publicatie,;; vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROPART SHOP BRUGGE", met maatschappelijke zetel te 9500i' Geraardsbergen, Meirbroekstraat I0, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met' als ondememingsnummer 0896.447.967 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 896.447.967 is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de:: volgende besluiten werden genomen:

1) De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het bijzondere verslag van de zaakvoerder van 27 juni 2011 met staat van actief en passief per 30 april 2011. De enige aandeelhouder bevestigt en erkent reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

2) Er wordt besloten tot wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap. Artikel één'. van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Less is more".

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "Rechtspersonenregister" of afgekort "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer", gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde."

3) Er wordt besloten tot wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Artikel drie van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

" ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

- de handel in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import, doorvoer en export van elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting; radio-elektrische toestellen en materieel; elektrische machines, toestellen, materieel en onderdelen; materieel en onderdelen voor het plaatsen van verlichting en drijfkracht, dit als hoofdhandelaar, makelaar, agent,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge





"





`11111869*

11111

Onclernemingsnr : 896.447.967

VOO behou

aan I

Belgi: Staats

mai 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

bemiddelaar of tussenpersoon en het verlenen van diensten inzake management en bestuur aan andere vennootschappen en ondernemingen.

- alle verrichtingen die betrekking hebben op de huur en verhuur, koop en verkoop, ontwikkeling, installatie, verdeling, commercialisatie en advies, zowel voor import als voor export van multimedia, telecommunicatie en aanverwanten, computers en onderdelen hiervan, hard- en software,

randapparatuur, computerprogramma's, netwerken en andere aanverwanten in de meest ruime zin van het woord en dit zowel voor de klein- als voor de groothandel.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschappen of ondernemingen nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze"

4) Er wordt besloten tot de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Artikel twee van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL TWEE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Jef Vandermeulentraat 55.

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerder(s) naar iedere plaats in Vlaanderen en het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden. Iedere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland, agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s)."

" 5) De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van voornoemde mevrouw Linda

" Pletinekx, als statutair zaakvoerder van de vennootschap en dit met terugwerkende kracht vanaf 24 juni 2011. De algemene vergadering verleent haar ontslag en décharge over haar mandaat.

. Ingevolge het ontslag van mevrouw PIetinckx Linda wordt de heer Vandermercken Davy, wonende . te 9050 Gentbrugge, Jef Vandermeulenstraat 55 benoemd tot de enige zaakvoerder van de vennootschap en dit met terugwerkende kracht vanaf 24 juni 2011.

6) Er wordt besloten de bestuursregeling en bevoegdheidsregeling van de zaakvoerder aan te passen aan de afwezigheid van statutair zaakvoerder.

a) Bijgevolg wordt artikel twaalf van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "ARTIKEL TWAALF - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

b) Bijgevolg wordt artikel dertien van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+nod 2.1

"ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek der Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte."

7) De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de huidige situatie van de vennootschap. Bijgevolg wordt er beslist om de titel van artikel 15 van de statuten aan te passen als volgt:

ARTIKEL VIJFTIEN- BEEINDIGING MANDAAT VAN EEN ZAAKVOERDER BIJ AANWEZIGHEID VAN MEERDERE ZAAKVOERDERS - GEVOLGEN

; De vergadering beslist tevens de tweede paragraaf van artikel 8 -- Aandelenoverdrachten onder levenden  goedkeuringsregeling, hierna vermeld, te schrappen:

"Deze procedure is evenwel niet van toepassing wanneer de aandelen onder levende worden overgedragen door Mevrouw Linda Pletinckx aan haar echtgenoot, of één of meerdere van haar afstammelingen."

De vergadering beslist eveneens in zelfde artikel 8 als laatste paragraaf het volgende toe te voegen: "D. Regeling voor het geval de vennootschap slechts één vennoot telt.

De enige vennoot kan al zijn aandelen of slechts een gedeelte ervan vrij overdragen."

De vergadering beslist vervolgens de derde paragraaf van artikel 9 -- Overgang van aandelen ten gevolge van overlijden, hierna vermeld, te schrappen:

"Deze goedkeuring is evenwel niet vereist wanneer de aandelen ten gevolge van het overlijden van Mevrouw Linda Pletinckx overgaan aan haar echtgenoot, of één of meerdere van haar afstammelingen."

8) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de '

voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR. ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

Frederic CONVENT, geassocieerd notaris.

r

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en ) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 04.07.2011 11255-0252-011
07/06/2011
ÿþra. Motl 2.1

A

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*iioeacss NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op 2 5 MEI 2011

Griffe r re-i?r,



Ondernemingsnr : 0896.447.967

Benaming EUROPART SHOP BRUGGE

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noordzandstraat 92, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder; Zetelverplaatsing

De Bijzondere Algemene Vergadering dd. 31/03/2011 beslist het aangeboden ontslag van de heer Seynhaeve Marc, nationaal nummer 58.07.14-051.20, wonende te 8800 Roeselare, Verbrandhofstraat 203, te aanvaarden met ingang van heden en bedankt hem voor zijn toegewijde inzet.

Dezelfde Vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Noordzandstraat 92, 8000 Brugge naar Meirbroekstraat 10, 9500 Geraardsbergen vanaf heden.

Pletinckx Linda

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 05.08.2010 10392-0060-008
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 19.08.2009 09600-0376-008
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 18.07.2016 16334-0095-013

Coordonnées
LESS IS MORE

Adresse
MEIRBROEKSTRAAT 10 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande