LEVEL 3 BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEVEL 3 BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.867.509

Publication

23/09/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/09/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ,

2 9" 04. 2011

DENQ.ÇeVIONDE

Vo

beho

aan

Belg

staat'

1111

" 1100988*

"

Ondernemingsnr : 2 35 $G1-. So3

Benaming

(voluit) ; Level 3 Belgium

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - 51A

Zetel : Guido Gezellestraat 82 bus 1 9470 Denderleeuw

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hubert Van de Steene met standplaats te Denderleeuw op 26- april 2011, nog te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. met de volgende kenmerken.

1. OPRICHTERS

1.1. De heer DE BRABANTER, Jürgen, geboren te Ninove op 12 december 1973 (nummer rijksregister 73.12.12-395.86, nummer identiteitskaart 591-2806897-13), ongehuwd, wonende te 9470 Denderleeuw, Guido; Gezellestraat 82 bus 32.

2. RECHTSVORM EN NAAM

2.1. De rechtsvorm van de vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2.2. De naam van de vennootschap is 'Level 3 Belgium'.

2.3. De handelsbenamingen van de vennootschap zijn 'Next Hairstyle', 'Pure Models' en 'Copy Studio'.

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9470 Denderleeuw, Guido Gezellestraat 82 bus 1.

4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

5. DOEL

5.1. De vennootschap heeft lot doel:

- het wassen, knippen, verven, onduleren, enzovoort van haar bij mannen, vrouwen en kinderen, schoonheidszorg, het verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het aanbrengen van make-up, enzovoort, huidverzorging en epileren; manicure en pedicure.

- Het uitbaten van haarkap- en schoonheidssalons, en alle nevenactiviteiten op het gebied van het: kappersvak en totale lichaamsverzorging, inclusief de nagelverzorging voor zowel dames als heren, en de: uitbating van gezondheids-, relaxatie en lichaamsverzorginginstituten, massage- en schoonheidssalons, zonnebank- en fitnesscentra.

- de import en export, groot- en kleinhandel in I van alle reukwaren, schoonheidsverzorgingsartikelen (zoals shampoo, gel, parfums, cosmetica), alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, geschenkartikelen, verven, onderhouds-producten, toilet- en drogisterijartikelen, artikelen van edele metalen, horloges en sieraden.

- het ontwerpen en inrichten van haarkap- en schoonheidssalons, en lichaamsverzorgingszaken; het geven: van instructies en lessen en demonstratie-evenementen op het gebied van het kappersvak en de totale lichaamsverzorging; organiseren/houden van beurzen en modeshows en aanverwante evenementen.

- het uitbaten van een agentschap voor fotomodellen, mannequins, hostessen en dergelijke, artiesten, hosten hostessenservice.

- het maken van mediarepresentaties, het maken en uitgeven van grafische reportages en design,

fotoreportagés en fotoshoots, het maken en uitgevén van auditieve en of aûdióvisuele reportages.

- alle activiteiten betreffende het organiseren van reclame in het algemeen.

- activiteiten van copycenter.

- activiteiten betreffende de beoefening van uitvoerende kunsten, de promotie en organisatie van

uitvoerende kunstevenementen, ontwerp en bouw van podia, gespecialiseerde beeld-; verlichtings- en

geluidstechnieken, en alle ondersteunende activiteiten.

Op de Iaelste blz van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insrrumenierende notaris, hetzij van de. perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

16,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de organisatie van congressen en beurzen, het management van personaliteiten en andere vormen van arbeidsbemiddeling.

5.2. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

5.3. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met, of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van de aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

6. KAPITAAL

6.1. Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op EEN EURO (¬ 1,00).

6.2. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door één (1) aandelen met stemrecht, zonder

vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal.

6.3. Het maatschappelijk kapitaal is bij oprichting volstort in speciën ten belopen van een totaal bedrag van

EEN EURO (¬ 1,00) en a rato van EEN EURO (¬ 1,00) per aandeel en werd ais volgt onderschreven:

1. door de Heer DE BRABANTER Jürgen, voor 100 %, hetzij voor EEN EURO (¬ 1,00), hij ontvangt hiervoor

één (1) aandeel.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet door

storting in speciën.

6. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

7. WINST - RESERVES

7.1. Bestemming van de winst-reserves

7.1.1. Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

7.1.2. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar hef voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

7.1.3 In afwijking van de bepalingen van het eerste lid van onderhavig artikel wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijfentwintig ten honderd (25 %) vooraf genomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, en het geplaatst kapitaal van de vennootschap; deze afwijkende bepaling geldt zolang de vennootschap bestaat onder de rechtsvorm "starter' zoals bepaald door artikel 211 bis en artikel 214 § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

7.2. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

8. ALGEMENE VERGADERING

8.1. Zitting en bijeenroeping

8.1.1. leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde (3e) juni van ieder jaar, om twintig uur (20.00 u.). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, eveneens om twintig uur (20.00 u.).

8.1.2. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring

---ondertekenen.  

8.1.3. Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten" minste vijftien dagen na de aanvraag.

8.1.4. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

8.1.5 Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

8.2. Beraadslagingen

8.2.1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door aile middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

8.2.2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen ov er de voorstellen die zijn'opgenomeri in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

8.2.3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

8.2.4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

9. BESTUUR

9.1. Bestuur

9.1.1. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

9.1.2. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

9.1.3. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

9.1.4. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

9.1.5. Zolang de vennootschap kwalificeert als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter" kunnen uitsluitend natuurlijke personen zaakvoerder zijn van de vennootschap.

9.2. Bevoegdheden

9.2.1. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

9.2.2. Deze bevoegdheidsbeperkingen zullen niet kunnen worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

9.2.3. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

9.2.4. De zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

10. COMMISSARISSEN

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie (3) jaar.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

11.1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Hel eerste boekjaar gaat in vanaf datum van neerlegging van het voor ontledend uittreksel uit de

oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde woensdag van de maand juni van het jaar 2013

om twintig uur (20.00 u.).

11.2. Benoeming van zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1). Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur :

1.1. De heer DE BRABANTER, Jürgen, geboren te Ninove op 12 december 1973 (nummer rijksregister 73.12.12-395.86, nummer identiteitskaart 591-2806897-13), ongehuwd, wonende te 9470 Denderleeuw, Guido Gezellestraat 82 bus 32..

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. 11.3.Commissaris

Voor-.behouden

aan het ''Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

11.4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één

oktober 2010 door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden

, overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking

zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

11.5. Volmachten

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" "ROFISKA", met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Nijverheidszone Begijnenmeers 6 en ondernemingsnummer 0429.720.193, of elke andere door haar aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de BTW en met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hubert Van de Steene, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd in tweevoud:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van LUIK B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de rnsliurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
LEVEL 3 BELGIUM

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 82, BUS 1 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande