LEX-TRA

Divers


Dénomination : LEX-TRA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.531.760

Publication

07/06/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa Be stat

III VI



" 118.855"

NEERGELEGD

2 5 MEI M1

1 .i l

" 'ï_ \3)iGI'iffitr : NT

Ondernemingsnr: Qg,-54 " 53j- ~6o

Benaming

(vo U;) : LEX-TRA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap (BV Comm. V.)

Zetel : Beekvijverdreef 2, 9880 Aalter

Onderwerp akte : Oprichting

Op 1 mei 2011

Werd tussen :

a) Stefan Traest, Jurist, wonende te Beekvijverdreef 2, 9880 Aalter

en

b) Dorine Aneca, Jurist, wonende te Bekvijverdreef 2, 9880 Aalter

Een burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap (BV Comm. V).

Haar naam luidt LEX-TRA. De zetel is gevestigd te Beekvijverdreef 2, 9880 Aalter

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbreng in speciën

rde comparant sub a) belooft en doet een inbreng in speciën van vijf honderd (500) Euro waarvoor hij

500/1000 van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

de comparant sub b) belooft en doet een inbreng in speciën van vijf honderd (500) Euro waar voor zij

500/1000 van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en bijeengebracht, duizend (1000) Euro.

De comparant sub a) is beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De comparant sub b) is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng, zoals hierboven werd vastgesteld.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van juridische adviesverlening uit te oefenen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Meer in het bijzonder mag de vennootschap bijstand verlening bij de oprichting en vereffening van vennootschap. Zij mag het mandaat van vereffenaar waarnemen.

Dp !afla se ;;z_ van L,;s"sis 5 vermeiden " ' recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag onroerende goederen en roerende goederen voor eigen beheer verwerven, beheren en vervreemden, dit met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap mag participaties verwerven en aanhouden in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of  ondernemingen,

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van belastingconsulent.

De vennootschap mag eveneens het mandaat van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in vennootschappen

Er zijn twee soorten vennoten : beherende vennoten en stille vennoten. De vennootschap dient slechts één beherende en één stille vennoot te hebben. Niemand kan vennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandidatuur door de algemene vergadering bij eenparigheid.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onderbewindstelling. De uittredende vennoot of zijn rechtverkrijgende(n) hebben het recht op terugbetaling van zijn inbreng.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

De beherende vennoot, de heer Stefan Traest voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

De zaakvoerder wordt belast met het bestuur van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel,

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De statutaire zaakvoerders vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van een zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel, en dit elke tweede zaterdag van de maand mei om 10 uur. De oproeping ter algemene vergadering geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten, minstens 15 dagen voor de vergadering.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt/maken de beherende venno(o)t(en) de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt/maken hij/zij de jaarrekening van het afgesloten boekjaar op.

De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening.

Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet.

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten bij meerderheid van de vennoten. Bij evenwicht van stemmen geldt de stem van de voorzitter als dubbel. Het positieve of negatieve saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst of nettoverlies van de vennootschap.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij meerderheid van de vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren.

Voor-

, Sri'n :,,c4n

2,G riet Slotbepalingen :

Beioisch

i Staatst31ad Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

AFJ BVBA, vertegenwoordigd door Dorine Aneca, met zetel te Sint-Gerolflaan 7 bus OA, 9880 Aalter, wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde om alle verrichtingen te doen, over te gaan tot publicatie in het Belgisch Staatsblad van de oprichting, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het register der burgerlijke vennootschappen en de toekenning van een BTW-nummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen en alle dienstige formaliteiten dienaangaande te verrichten

Voor ontledend uittreksel

Dorine Aneca.

Vennoot- Lasthebber

Op de laatste blz. van Ltl#k B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenfere.nde notaris, hetzij var de perso(o)níeni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
LEX-TRA

Adresse
BEEKVIJVERDREEF 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande