LEYSSENS JAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEYSSENS JAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.801.981

Publication

22/07/2014
ÿþMod por 11.i

g In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 JULI 2014

AFDELlierteilDERMONDE

Ondernemingsnr : 0458.801.981

Benaming (voluit} : Jan Leyssens

(verkort) -

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselbaan 130, 9320 Erembodegem, België

(volledig adres)

Onclerwerp(en) akte :Sluiting vereffening

Tekst :

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2 juni 2014 blijkt:

1. de vennootschap op 17 januari 2014 werd ontbonden en in vereffening gesteld;

2. de heer Leyssens Jan werd benoemd tot onbezoldigd vereffenaar en dat het mandaat werd

bekrachtigd via de beslissing

van de rechtbank van Koophandel op 30 januari 2014;

3. de vereffening op basis van de staat van activa en passiva van 31 maart 2014 werd gesloten, de vereffeningrekeningen

unaniem werden goedgekeurd en dat de vennootschap vanaf 2 juni 2014 definitief opgehouden heeft te bestaan;

De heer Leyssens Jan verkreeg volledige en algehele décharge, zonder enig voorbehoud

noch enige beperking voor zijn

mandaat als vereffenaar.

Voorafgaandelijk werd de rechtbank van koophandel van Dendermonde om goedkeuring

verzocht omttrent de verdeling van

de activa aan de schuldeisers. De rechtbank van koophandel verklaart zich akkoord met de

voorgestelde verdeling in zitting

per 28 april 2014.

4. de boeken en bescheiden zullen gedurende ten minste 5 jaar bewaard blijven te Brusselbaan 130, 9320 Erembodegem.

Voor eensluidend uittreksel

Erembodegem, 3 juni 2014

Leyssens Jan

Vereffenaar

Op de laatste bij ven LùilcS'ii rrnéldën-:-'- F2ëctóï ÎVár iii'èrr'hóèdënighëid vàn dë-i nstrûmdrïlërëndë nótáris, fiàlej van êlpérsi3(6)ri(éri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagenbij-het Belgisch-Staatsblad, 22lS ll2414 Aunexes-du-Mouiteur- belge

25/02/2014
ÿþI

Me! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 it FEB. 201k

DENDERMRODE

Ondernemingsnr : 0458.801.981.

Benaming

(voluit) : JAN LEYSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan 130

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING-BENOEMING - VEREFFENAAR-COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 17 januari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN LEYSSENS", met zetel te 9820 Aalst-Erembcdegem, Brusselbaan 130, volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 november 2013.

Met eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap o.v.v, een BVBA PARMENTIER GUY, niet kantoor te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JAN LEYSSENS" kan ik verklaren dat

-Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van de fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 november 2013.

-De staat van activa en passive, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 november 2013 van genoemde vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van 300.800,97 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 26 december 2013.

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor,"

De vennoot erkent kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar Van dit verslag blijft hieraangehecht.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij-liet Wëlgiscïi Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

6 ro. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder opschonende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel te Dendermonde, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en met 5) van onderhavige vergadering, besiissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Derde besluit Benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan als vereffenaar:

De heer Jan LEYSSENS, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Brusselbaan 130.

Hier aanwezig en aanvaardend.

De heer Jan Leyssens bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: Bevoegdheden en emolumenten

der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: Ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Jan LEYSSENS, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel)..

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Zesde besluit: Aanpassing statuten

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1-De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is In vereffening. Haar benaming luidt "JAN LEYSSENS".

Artikel 2-De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening..

Artikel 3- De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het beleggen ln, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, dit te bevorderen door ondermeer het onderhoud, de verhuring, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing, het verlenen van erfpacht en opstal, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen beheer en boekhouding. Alsook fiskaal, juridisch, sociaalrechtelijk advies aan particulieren, zelfstandigen en vennootschappen. Begeleiding bij het opstarten van bedrijven, overnames, fusies en splitsingen van bedrijven.

Onderneming voor marketing, hierin onder andere begrepen het advizeren en begeleiden van ondernemingen en het geven van opleidingen.

es I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen b j het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De studie, de realisatie in communicatie- en informatieverwerkende systemen, soft- en hardware en aanverwante produkten4

De vennootschap zal mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen voor zover een dergelijke deelname of lidmaatschap het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks dient.

Deze deelneming Kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich borg stellen, pend verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

Zij heeft tevens tot doel alle verrichtingen van onroerende of roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijze en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan 130 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehonnologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 6-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro 18,600,00) en is

verdeeld in zevenhonderd vijftig q50) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 ten volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7-Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 8-De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op één juni om tien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9-Er warden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10-De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschritten.

Artikel 11-In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden,

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12-Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten warden gecontroleerd door de commissaris. Bil ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Volmacht

Bij deze worden alle machten toegekend aan Boekhoudkantoor "Fiducie' Accountancy", met kantoor te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 761, vertegenwoordigd door al haar medewerkers, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige administratieve en fiscale regelingen te treffen betreffende huidige vereffeningsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk neergelegd uitgifte, verslag van de zaakvoerder, bedrierevisoraal verslag, staat van actief en

Frederiç CReifiFIONe Tim HERZEEL

geasocieerde Notarissen

aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ovoegcl de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

aam en handtekening

M8dgeenbiZ.MI2MtgifflegPireagt

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 M5,3

e-mail: info@notariscaudron.be

07/10/2013 : DET000263
03/10/2012 : DET000263
24/11/2011 : DET000263
03/11/2010 : DET000263
30/12/2009 : DET000263
03/10/2008 : DET000263
02/10/2007 : DET000263
22/08/2006 : DET000263
03/10/2005 : DET000263
12/08/2005 : DET000263
05/07/2004 : AAT000263
09/07/2003 : AAT000263
31/07/2002 : AAT000263
19/06/2002 : AAT000263
26/06/2001 : AAT000263

Coordonnées
LEYSSENS JAN

Adresse
BRUSSELBAAN130 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande