LIBRIUS ADVOCATENKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIBRIUS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.799.133

Publication

20/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR



ni~iuuurasui

9019288*

i







AN KOOPHANDEL

0 9 JAN. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.799.133.

Benaming

(voluit) : VERNIMMEN & SEGERS (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder Firma

Zetel : Emiel Van Winckellaan 60-62 9200 Dendermonde

(volledig adres)

i Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING BENAMING EN DOEL - OMVORMING - ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden op dertig december tweeduizend dertien voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder Firma «VERNIMMEN & SEGERS», gevestigd te 9200 Dendermonde, Emiel Van Winckellaan, 60-62, met ondememingsnummer 0876.799.133., volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

Eerste besluit -- Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achttienduizend driehonderd en tien euro (¬ 18.310,00), am het kapitaal van tweehonderdveertig euro (¬ 240,00) te brengen op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt warden

- enerzijds door incorporatie van een bedrag van elfduizend tweehonderdtweeënzeventig euro vierenzestigcent (¬ 11.272,64) euro van overgedragen winsten per dertig september tweeduizend dertien;

- anderzijds door inbreng in speciën, ten belope van zevenduizend en zevenendertig euro zesendertig cent, (7.037,36 ¬ ).

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Na deze verhoging van het kapitaal bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 ¬ ), vertegenwoordigd door tweehonderdveertig (240) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort.

Nadat de voormelde aandeelhouders sub 1 en 2, alhier aanwezig, verklaard hebben dat zij volledig op de hoogte zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging, hebben zij individueel, uitdrukkelijk en; onherroepelijk verklaard in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging in speciën in verhouding tot hun, aandelen in het bestaand kapitaal.

Op deze kapitaalverhoging in speciën werd ingeschreven door :

Mevrouw Katrien Vernimmen, voornoemd, tot beloop van drieduizend vijfhonderdachttien euro achtenzestig. cent (3.518,68 eur);

Mevrouw Sabrina Segers, voornoemd, tot beloop van drieduizend vijfhonderdachttien euro achtenzestig! cent (3.518,68 eur).

De inschrijvers verklaren dat bovenvermelde kapitaalverhoging in speciën volledig volstort is door een storting in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekening (...) op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen bij de ING Bank.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op datum van 23 december 2013.

Voormeld bankattest wordt aan ondergetekende notaris overhandigd dewelke bevestigt dat de inhoud overeenstemt met het bovenstaande.

Tweede besluit :

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde, kapitaalverhoging van achttienduizend driehonderd en tien euro (¬ 18.310,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd; en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00),. vertegenwoordigd door tweehonderdveertig kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Derde besluit :

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "LIBRIUS ADVOCATENKANTOOR". Vierde besluit :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) De vergadering ontslaat de notaris van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend dertien.

Alle vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en aan te passen met volgende tekst, welke zal toegevoegd worden achteraan de tekst van artikel drie van de statuten na schrapping van de laatste zin van de huidige tekst

"De vennootschap mag ten titel van belegging of investering zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven, beheren of overdragen, ongeacht de bestemming of het gebruik van zulk onroerend goed, dan wel zulke handelingen stellen in het kader van de terbeschikkingstelling (onder welke vorm ook) van een onroerend goed of een zakelijk recht daarop aan één of meerdere van haar zaakvoerders.

Bij de verwezenlijking van haar doel dient zij te allen tijde de reglementen van de Orde van Advocaten van het Gerechtelijk Arrondissement Dendermonde (of zulk arrondissement waarde vennootschap de activiteit van advocaat in hoofd- of nevenvestiging uitoefent) en van de OVB te respecteren."

Vijfde besluit : Statutenwijziging.

Ingevolge voormelde besluiten beslist de vergadering volgende artikels van de statuten aan te passen als volgt

a) De tekst van artikel 1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst :

"Artikel i  Benaming.

"De vennootschap heeft de vorm van een Vennootschap onder Firma en draagt de naam "Librius

Advocatenkantoor"

b) De eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen, tweehonderdveertig (240) in aantal, zonder aanduiding van nominale waarde. De fractiewaarde van ieder aandeel is één/tweehonderdveertigste (1 /240ste) van het kapitaal. "

c) De laatste zin van artikel drie van de statuten wordt geschrapt en volgende tekst wordt toegevoegd achteraan dit artikel :

"De vennootschap mag ten titel van belegging of investering zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven, beheren of overdragen, ongeacht de bestemming of het gebruik van zulk onroerend goed, dan wel zulke handelingen stellen in het kader van de terbeschikkingstelling (onder welke vorm ook) van een onroerend goed of een zakelijk recht daarop aan één of meerdere van haar zaakvoerders.

Bij de verwezenlijking van haar doel dient zij te allen tijde de reglementen van de Orde van Advocaten van het Gerechtelijk Arrondissement Dendermonde (of zulk arrondissement waarde vennootschap de activiteit van advocaat in hoofd- of nevenvestiging uitoefent) en van de OVB te respecteren"

Zesde en zevende besluit VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DE NEEF EN PARTNERS", met kantoor te 9100 Sint-Niklaas, August de Boeckstraat, 1 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor-vennoot, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor worden aan ondergetekende notaris overhandigd met het oog op de neerlegging ervan op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de BV BVBA ""BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DE NEEF EN PARTNERS", voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, luiden als volgt: "5. Besluit.

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren gevestigd te August de Boekstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 777M1. Venn. bij omzetting van de Vennootschap onder firma "VERNIMMEN & SEGERS" in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, verklaart :

- het nazicht te hebben uitgevoerd conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij omzetting van de Vennootschap onder Firma "VERNIMMEN & SEGERS" in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

- dat de in onderhavig verslag opgenomen staat van activa en passiva per 30 september 2013, met een balanstotaal van tweehonderd zevenenzeventig duizend driehonderd vijfenzestig euro en drieënvijftig cent (277,365,53 ¬ ), de toestand van de vennootschap op volledige wijze weergeeft met uitzondering van de geraamde belastingen voor het lopende boekjaar;

- dat uit deze controlewerkzaamheden een overwaardering blijkt van het netto-actief m.b.t. de geraamde belasting van het lopende boekjaar welke wij ramen op 7.710,00 E;

~t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- dat het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2013, na aftrek van bovenvermelde overwaardering, vierentwintig duizend dertig euro en achtenzestig cent (24.030,68 ¬ ) bedraagt en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van tweehonderd veertig euro (240,00 ¬ ),

Hot netto-actief zevenduizend zevenendertig euro en zesendertig cent (7.037,36 ¬ ) kleiner is dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buitenuit.

Sint-Niklaas, 9 december 2013. (Getekend) : W. De Neef. "

Achtste besluit  OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Hot kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer BE 0876.799.133. waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Elke vennoot zal een gelijk aantal aandelen bekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in verhouding tot zijn huidige participatie in het kapitaal, en wel als volgt:

1. Mevrouw Katrien VERNIMMEN, voornoemd ; honderdtwintig (120) aandelen;

2. Mevrouw Sabrina SEGERS, voornoemd: honderdtwintig (120) aandelen;

Totaal: tweehonderdveertig (240) aandelen.

Negende Besluit AANNEMINGVAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

STATUTEN.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "LIBRIUS ADVOCATENKANTOOR". Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Emiel Van Winckellaan, 60-62. (...) Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening voor rekening van de vennootschap van het beroep van advocaat, scheidsrechter, jurisconsult, gerechtelijk mandataris, alsmede van alle activiteiten die niet deontologisch onverenigbaar zijn met het beroep van advocaat.

De vennootschap mag alleen of met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden.

De vennootschap mag ten titel van belegging of investering zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven, beheren of overdragen, ongeacht de bestemming of het gebruik van zulk onroerend goed, dan wel zulke handelingen stellen in het kader van de terbeschikkingstelling (onder welke vorm ook) van een onroerend goed of een zakelijk recht daarop aan een of meerdere van haar zaakvoerders.

Bij de verwezenlijking van haar doel dient zij te allen tijde de reglementen van de Orde van Advocaten van het Gerechtelijk Arrondissement Dendermonde (of zulk arrondissement waar de vennootschap de activiteit van advocaat in hoofd- of nevenvestiging uitoefent) en van de OVB te respecteren.

Artikel 4.- DUUR,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts om wettige redenen of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben, behoudens wanneer de wet of de statuten dit voorschrijven, niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550,00) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdveertigste (11240ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

L " Boven het bedrag waartoe de vennoot zich door onderschrijving van aandelen verbonden heeft, is deze vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap. (...)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. (...)

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN

20.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die advocaat moeten zijn, hetzij benoemd in deze statuten, hetzij benoemd door de algemene vergadering van de vennootschap voor een door haar te bepalen periode. Bij gebreke aan vermelding van één bepaalde periode zal de benoeming worden geacht voor onbepaalde tijd te zijn gebeurd.

20.2 Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd zullen zij collegiaal handelend in overeenstemming met deze statuten de vennootschap besturen.

20.3 Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, zal de vennootschap de permanente vertegenwoordiger die wordt aangeduid door zulke rechtspersoon, evenals enige latere wijziging van dergelijke permanente vertegenwoordiger door de rechtspersoon, voorafgaandelijk dienen goed te keuren. Deze permanente vertegenwoordiger dient eveneens een advocaat te zijn.

20.4 Mevrouw Sabrina Segers, voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap. Zij kan, behoudens de in de wet voorziene gevallen, slechts worden ontslagen mits unanieme goedkeuring van alle aandeelhouders, genomen ter algemene vergadering, waarop twee derde van de aandelen is vertegenwoordigd. Wanneer de statutaire zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen, tenzij de statutaire zaakvoerder ontslag neemt en het bestuur van de vennootschap verder wordt waargenomen door één of meerdere zaakvoerders die de hoedanigheid van advocaat hebben. De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen. (...)

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

22.1 De vennootschap wordt vertegenwoordigd door hetzij de statutaire zaakvoerder, alleen handelend, hetzij de meerderheid der zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

22.2 In afwijking van het bepaalde in artikel 22.1, zal de vennootschap voor de hiemavolgende zaken evenwel slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door alle zaakvoerders, gezamenlijk handelend:

a) Het aangaan van leningen, kredietopeningen of hieraan gelijkaardige transacties;

b) De aankoop, verkoop, huur of verhuur van of enige andere transactie met betrekking tot onroerende goederen;

c) De aankoop, verkoop, ruit, inbreng, splitsing, fusie of overdracht anderszins van een bedrijfstak van de Vennootschap of activa waarvan de waarde meer dan tienduizend euro (10.000,00 Eur) bedraagt;

d) Een wijziging van de boekhoudkundige regels die worden toegepast door de Vennootschap; en

e) Enige andere transactie met een waarde van meer dan tienduizend euro (10.000,00 Eur).

Artikel 22bis.- DEONTOLOGIE

Elke vennoot verplicht zich door zijn toetreding niet alleen tot strikte naleving van het wetboek van

vennootschappen, de statuten en de interne reglementen van de vennootschap, doch tevens en daarnaast tot

de naleving van de deontologie en plichtenleer, opgelegd door de Orde van de Vlaamse Balies en desgevallend

door de plaatselijke Orden.

Meer in het bijzonder en behoudens latere wijzigingen van dit reglement:

a) Zal de vennoot die door de Raad van de Orde aangemaand werd zich terug te trekken uit de vennootschap van rechtswege ophouden ervan deel uit te maken;

b) zal de vennoot die het voorwerp uitmaakt van een schorsing slechts vervangen mogen worden door één van zijn vennoten mits de voorafgaandelijke toestemming van de Stadhouder en zonder dat de geschorste vennoot, rechtstreeks of onrechtstreeks, een gedeelte zou mogen ontvangen van door hem uitgevoerde handelingen gedurende de duur van de schorsing;

c) zal de vennoot die het voorwerp uitmaakt van een voorlopig tuchtrechtelijke maatregel in de zin van de voorschriften voorzien door het voormelde reglement van inwendige orde of van een grotere tuchtstraf, zelfs niet definitief, de andere vennoten op de hoogte brengen alsmede de advocaten die met de vennootschap gegroepeerd zijn;

d) moeten de vennoten de beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap verzekeren zoals deze van de vennoten zelf.

Alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s), eventuele commissaris(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zullen verplichtend geregeld worden bij wijze van arbitrage, voor zover dit niet strijdig is met dwingende wetsbepalingen die voorzien in de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken.

In geval van arbitrage wordt, op verzoek van de meest gerede partij, door de stafhouders van de Ordes van Advocaten waarvan de vennoten deel van uitmaken een arbiter aangesteld, en bij gebreke van akkoord onder hen, door de stathouder van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde.

AFDELING 3 : Controle.

Artikel 23.- CONTROLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en mits goedkeuring van de stafhouder. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2E1 van het Wetboek van vennootschappen (kleine vennootschap overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen), heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Indien volgens wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris niet vereist is, zal het bestuursorgaan toch een verificatietaak met betrekking tot de jaarrekening opdragen aan een accountant die lid i5 van het Instituut van Accountants, een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

HOOFDSTUK IV,- BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDE-'LING.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar, (...)

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK VI.- BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 28.- ALGEMENE BEPALING.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

(-)

Artikel 31.- ZAAKVOERDER - BENOEMING.

De zaakvoerder dient noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het

beroep van advocaat uitoefenen.

Artikel 32.- ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 33.- CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald In artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap.

Tiende besluit - ONTSLAG

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders van de vennootschap onder firma, te weten mevrouw Katrien Vernimmen en mevrouw Sabrina Segers er wordt hen tevens kwijting over hun mandaat verleend.

Elfde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Twaalfde Besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DECKER-HERMANS", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer, 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Krulspuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

uI

- Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

- Verslag van het college van zaakvoerders inzake de uitbreiding van het maatschappelijk doel met staat

van activa an passiva.

- Bijzonder verslag van het bestuursorgaan inzake de omvorming van de vennootschap.

- Verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omvorming van de vennootschap.

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.09.2015 15624-0381-014

Coordonnées
LIBRIUS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
EMIEL VAN WINCKELLAAN 60-62 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande