LIC. KINE VERMEIREN STEPHAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIC. KINE VERMEIREN STEPHAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.801.418

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.06.2014 14210-0504-013
03/01/2014
ÿþVoor-behoudi aan he Balgist 5taatsbl

Mod Word I I I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 0 BEC. 2013

DENDE

"C º% DL DE



1111101

*14003278*

Ondernemingsnr : Benaming 0444801418

(voluit) : Lic. KINE VERMEIREN Stephan

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder der rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Heuvel, 46/C

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - OMZETTING KAPITAAL IN EURO  KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op twaalf december tweeduizend en dertien ; ter registratie op het Registratiekantoor AALST I, dat werd gehouden de Buitengewone. Algemene Vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder der rechtsvorm van een Besloten Vennootschap: met Beperkte Aansprakelijkheid "Lic. KINE VERMEIREN Stephan", met vennootschapszetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Heuvel, 46/C, RPR 0444801418.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige aandeelhouder die alle zevenhonderd vijftig (750) aandelen bezit, hetzij de totaliteit van de aandelen, en die tevens de enige statutaire zaakvoerder is, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt :

EERSTE RESOLUTIE : Afschaffing nominale waarde der aandelen

De vergadering beslist om de nominale waarde der aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd is door zeven honderd vijftig aandelen (750) op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het één/zevenhonderd vijftigste (1/750e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

TWEEDE RESOLUTIE : Omzetting kapitaal in euro

De vergadering beslist om het kapitaal voortaan uit te drukken in euro, zodat het ac-tueei bedraagt : achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

DERDE RESOLUTIE : Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van negenendertig duizend vierhonderd vierentachtig euro zesennegentig cent (39.484,96 EUR) om het te bren-gen van achttien duizend vijf honderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op achtenvijftig duizend zesenzeventig euro zevenennegentig cent (58.076,97 EUR) door in-breng in geldspeciën door de enige aandeelhouder en zonder creatie van nieuwe aandelen.

Onderschrijving - Volstorting

Op deze kapitaalsverhoging wordt ingeschreven door de enige aandeelhouder, heer VERMEIREN Stephan Marie François, voornoemd, die ter voldoening dezer een totale storting heeft gedaan in geldspeciën van negenendertig duizend vierhonderd vierentachtig euro zesennegentig cent (39.484,96 EUR).

Toelichting  aanhechting notulen

De vergadering neemt nota van- en keurt goed de notulen de Bijzondere Algemene Vergadering van achtentwintig november tweeduizend en dertien, waaruit blijkt dat onder-havige onderschrijving en volstorting van deze kapitaalsverhoging door de enige aandeel-houder gebeurt met fondsen die hij krachtens de beslissing van gemelde Bijzondere Alge-mene Vergadering hebben verkregen uit hoofde van de uitkering en uitbetaling van dividen-den ten bedrage van bruto drieënveertig duizend achthonderd tweeënzeventig euro achttien cent (43.872,18 EUR), onder aftrok van tien ten honderd (10%) Roerende Voorheffing, en dit in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en welk voormeld net-to bedrag door de enige aandeelhouder op onderhavige bankrekening "Lic- KINE VERMEI-REN Stephan - kapitaalsverhoging" werd gedeponeerd.

Een afschrift van de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van achten-twintig november tweeduizend en dertien werd aan de akte gehecht om ermee ge-registreerd te worden.

Bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r y Het volledig volgestorte bedrag van deze kapitaalsverhoging werd voorafgaandelijk door de enige aandeelhouder gedeponeerd op de bijzondere bankrekening op naam van "Lic. KINE VERMEIREN Stephan - kapitaalsverhoging", geopend bij de BNP Paribas Fortis, Agentschap Aalst-Erembodegem, onder rekening nummer BE26 0017 1331 3929.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Zoals blijkt uit het bijzonder bankattest te dien einde afgeleverd en hetwelke de akte zal gehecht blijven om ermee geregistreerd te worden.

VIERDE RESOLUTIE : Vaststelling realisatie kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast dat deze kapitaalsverhoging werd gerealiseerd en dat het geplaatst kapitaal derhalve actueel bedraagt : achtenvijftig duizend zesenzeventig euro ze-venennegentig cent (58.076,97 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het éénzevenhonderd vijftigste (1/750e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordi-gen.

VIJFDE RESOLUTIE : Wijziging statuten

De vergadering beslist om de tekst van de statuten volledig te herwerken, te herformu-leren en te hernummeren, bepaalde aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren zonder evenwel te raken aan de essentiële bepalingen en een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, onder meer teneinde ze in overeenstemming brengen met de voor-melde agendapunten en met de Codificatie van het Wetboek van Vennootschappen.

En dat ze statuten derhalve voortaan o.m. zullen bevatten wat volgt :

De vennootschap werd opgericht als een Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, en draagt de naam Lic. KINE VERMEIREN Stephan.

De vennootschap moet steeds de familienaam dragen van de zaakvoeder, voorafge-gaan of gevolgd door zijn voornaam of initiaal ervan, met uitzondering van de omstandighe-den die zich kunnen voordoen zoals vermeld in artikel negen van de statuten.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam altijd voorafgegaan of gevolg worden door de woorden 'Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid' of de afkorting 'B.V. als B.V.B.A.'. Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, gevolgd door de vermelding van het nummer van inschrijving in de Registers van de Burgerlijke Vennootschappen en de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd op de plaats waar de praktijk is gevestigd.

De vennootschap heeft haar zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Heuvel, 46/C.

In de omstandigheden bedoeld in artikel negen van deze statuten kan de zetel van de vennootschap naar om het even welke andere plaats in het Nederlandstalig landsgedeelte van België of het tweetalig gebied van Brussel-Hoofdstad worden overgebracht bij eenvou-dige beslissing van de zaakvoerder, en dit rekening houdende met de vigerende taalwetge-ving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, agentschappen, administratieve of bedrijfszetels, filialen of kantoren, en/of dochtervennootschappen vesti-gen, op iedere andere plaats in België of in het Buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

De beoefening en bevordering van de kinesitherapie, zomede al het geen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk is.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met, of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit.

Zij zal in het algemeen alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen terzake, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap werd opgericht met een geplaatst kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000 BEF), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen van elk duizend Belgische frank (1.000 BEF) nominaal.

Bij Buitengewone Algemene Vergadering de dato twaalf december tweeduizend der-tien, werd de nominale waarde afgeschaft, het kapitaal omgezet in euro, en werd een kapi-taalsverhoging gerealiseerd voor een bedrag van negenendertig duizend vierhonderd vie-rentachtig euro zesennegentig cent (39.484,96 EUR) om het te brengen van achttien duizend vijf honderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op achtenvijftig duizend zesenzeventig euro zevenennegentig cent (58.076,97 EUR) door inbreng in geldspeciën door de enige aandeelhouder en zonder creatie van nieuwe aandelen, en dit met fondsen die de aandeelhouder krachtens een beslissing van een Bijzondere Algemene Vergadering heeft verkregen uit hoofde van de uitkering en uitbetaling van dividenden, en dit in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vennootschap beschikt derhalve thans over een geplaatst maatschappelijk kapitaal van achtenvijftig duizend zesenzeventig euro zevenennegentig cent (58.076,97 EUR), verte-genwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het één/zevenhonderd vijftigste (1/750e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelf-standig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

r t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te vol-storten ; in dat geval bepaalt hij/bepalen zij de eventuele voorwaarden waaronder deze ver-vroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedu-rende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven ven-noot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan over-eenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij, waarbij alle procedure- en expertise-kosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overne-mers zijn, evenredig aan het door ieder aantal verworven aandelen indien er meerdere overnemers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot ; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot.

De overdracht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeel-houders door de in gebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoer-ders binnen acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Met uitzondering van het bepaalde in artikel negen hierna, kan de vennootschap slechts één vennoot hebben.

Deze is automatisch zaakvoerder.

De zaakvoerder-vennoot moet het beroep van kinesitherapeut uitoefenen.

De zaakvoerder-vennoot is aansprakelijk tot beloop van zijn inbreng. Evenwel is de zaakvoerder-vennoot persoonlijk burgerrechterlijk, strafrechterlijk en tuchtrechterlijk aan-sprakelijk voor zijn professionele fouten, en voor inbreuken op deze statuten.

Bij kapitaalsverhoging door inbreng in geld heeft de enige vennoot een vcorkeurrecht.

Iedere kapitaalsverhoging die zou worden ingeschreven door een ander persoon dan de zaakvoerder-vennoot vormt een inbreuk op artikel zes, eerste lid, van deze statuten.

Geen aandeel mag worden overgedragen onder levenden dan aan een persoon die het beroep van kinesitherapeut uitoefent.

Het overlijden van de enige zaakvoerder-vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennoot-schap wordt ontbonden.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent krachtens het Wetboek van Vennootschappen de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Bij het overlijden van de enige zaakvoerder-vennoot zullen de activiteiten van de ven-nootschap uitsluitend beperkt blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betaling van de schulden en het beheer van het vennootschappelijk patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door de overdracht van alle aandelen aan een zaakvoerder-vennoot die het beroep van kinesitherapeut uitoefent, of door de systematische wijziging van de statuten en inzonderheid van artikel drie erven, zodat de beoefening en be-vordering van de kinsetherapie statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of on-rechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder-vennoot, die het beroep van ki-nesitherapeut uitoefent en dit voor de duur van zijn beroep.

De algemene vergadering kan enkel een zaakvoerder aanduiden die geen kinesthera-peut is in de omstandigheden als bedoeld in artikel negen van deze statuten.

Indien aldus de vennootschap meer dan één vennoot telt, kan de zaakvoerder ten al-len tijde ontslagen worden bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meer-derheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Dit ontslag heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-dering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be-voegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in- en buiten rechte.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Het bedrag van de bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene vergadering.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt ver-klaarde staat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bezoldiging en de kosten waarvan hiervoor sprake worden begrepen onder de al-gemene kosten.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen wordt uitgeoefend zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste vrijdag der maand mei, om negentien uur, op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeen-roeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zaterdag, zondag of op een wettelijke feest-dag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De buitengewone algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, handelende als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen, door niemand anders dan een ander vennoot.

Wanneer de vennootschap slechts één persoon telt, kan deze vennoot zich niet laten vertegenwoordigen. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Deze duidt de secretaris en de stemopnemer aan.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en de aanwezige vennoten die zulks verlangen.

Afschriften of uittreksels daarvan worden ondertekend door de zaakvoerder.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alleen vocrmelde func-ties van Voorzitter, secretaris en stemopnemer uit.

De aandelen zijn steeds op naam.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de omstandigheden bedoeld in artikel negen van deze statuten wordt het stemrecht uitgeoefend zoals vermeld in voornoemd artikel.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda zijn geplaatst.

Met uitzondering van de gevallen voorzien door de wet, worden de beslissingen ge-nomen met een absolute meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen gemaakt.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden ver-leden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het randschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de ven-nootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhcuders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoeder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wet-boek van Vennootschappen.

Het bestuur zal in voorkomend geval deze documenten eerst laten geworden aan de commissaris - benoemd van zodra dit door de wet wordt vereist - die erover verslag zal uit-brengen.

De balans zal neergelegd worden binnen de maand na haar goedkeuring op de griffie van de rechtbank van koophandel binnen wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en waar elke belangstellende er inzage kan van krijgen.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de so-ciale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve ; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk re-servefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

Op het batig saldo van het voorbije boekjaar wordt  ingeval van bestaan van aande-len zonder stemrecht - bij voorrang een bevoorrecht dividend voorafgenomen, al of niet ver-hoogd met de uitgiftepremies, en toegekend aan deze aandelen zonder stemrecht. De hoe-grootheid van dit bevoorrecht dividend wordt jaarlijks bepaald door de algemene vergade-ring.

Is de te verdelen winst van het boekjaar onvoldoende, dan wordt het recht op bevoor-recht dividend overgedragen naar de volgende boekjaren.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeel (met of zonder stemrecht) recht op een gelijk dividend.

\Poor-

pehouden

aan liet

# Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens in het geval van de gerechtelijke ontbinding, zoals geregeld bij het Wet-boek van Vennootschappen, zal bij een vrijwillige ontbinding van de vennootschap, de zaakvoerder die op dat ogenblik in functie is, van rechtswege vereffenaar zijn, tenzij de al-gemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars be-noemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden ver-goeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overge-gaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene verga-dering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot cntbinding haar zetel heeft.

Na betaling van alle schulden lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestcrt, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, het evenwicht herstellen dcor alle aandelen op voet van gelijkheid te brengen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door vooraf-gaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding ge-storte aandelen.

Het netto actief zal bij voorrang dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng van het kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen zonder stemrecht.

Vervolgens zal het saldo dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng in kapi-taal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen met stemrecht.

De liquidatiebonus zal gelijk worden verdeeld tussen de aandeelhouders der beide ca-tegorieën, niet of zonder stemrecht, verhoudingsgewijs met hun aandeel In het maatschap-pelijk kapitaal.

De aandeelhouders willen zich volkomen schikken naar het Wetboek van Vennoot-schappen, en derhalve zullen de bepalingen van die wet waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, worden beschouwd als niet zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van het Wetboek van Vennoot-schappen moeten als ongeschreven worden geacht.

Niettemin zullen statutaire clausules die de wetsbepalingen geheel of gedeeltelijk overnemen, al dan niet in identieke bewoordingen, ophouden van kracht te zijn wanneer de wetsbepalingen, waarvan zij de inhoud overnemen, worden opgeheven of versoepeld.

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsge-bied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan ver-zaakt.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buiten-land hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betref-fende de zaak van de vennootschap.

ZEVENDE RESOLUTIE : Bijzondere machten

1/ Codrdinatie - Afkondiging

De vergadering verleent machtiging aan Notaris Alexandre PEERS, om over te gaan tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2f Administratieve afhandeling

Er wordt een bijzondere volmacht gegeven aan de heer VERMOESEN Guido, Mijlbeke-laan, 19, te 9300 Aalst  niet recht van indeplaatsstelling - om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke Administratie en/of instel-ling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken : Uitgifte ; Bankattest ; Verslag zaakvoerder.

Alexandre PEERS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : DET000137
07/06/2012 : DET000137
06/06/2011 : DET000137
02/06/2010 : DET000137
11/06/2009 : DET000137
06/06/2008 : DET000137
11/06/2007 : DET000137
16/06/2005 : AAT000137
10/06/2004 : AAT000137
25/06/2003 : AAT000137
25/07/2000 : AAT000137

Coordonnées
LIC. KINE VERMEIREN STEPHAN

Adresse
HEUVEL - C 46 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande