LIEKENS PEDIATRIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEKENS PEDIATRIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.092.540

Publication

22/11/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11175459"

Ondernemingsnr : 0464.092.540

Benaming

(voluit) : LIEKENS PEDIATRIE - IN VEREFFENING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burrelstraat 34, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 30 september 2011.

1° Beslissing tot goedkeuring van het verslag van de vereffenaar, mevr. Sabina Liekens, en tot algehele kwijting zonder uitzondering noch voorbehoud aan de vereffenaar, voor haar bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat BVBA Liekens Pediatrie definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar bij mevr. Sabina Liekens, Burrelstraat 34, 9100 Sint-Niklaas.

Voor ontledend uittreksel,

Sabina Liekens

Vereffenaar

GRIFFIE KtCrt I tsAlçltc

VAN KOOPHANDEL

0 9 NOV 2011

DENDEReelDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011
ÿþ read 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.(1.í~.

Ondernerningsnr : 0464.092.540

Benaming

(voluit) : LIEKENS PEDIATRIE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Burrelstraat 34

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING, HOUDENDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap' onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEKENS PEDIATRIE", met zetel te, 9100 Sint-Niklaas, Burrelstraat 34 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer' 0464.092.540, opgemaakt door notaris Wim Verstraeten te Vrasene, Gemeente Beveren, op 16 juni 2011,: geregistreerd vier bladen, geen verzendingen te Beveren, Registratie, de 20e juni 2011, boek 450, blad 41, vak 1, ontvangen: vijfentwintig euro, voor de ontvanger (g et) Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige; dat de volgende beslissingen werden genomen:

E. EERSTE BESLISSING  VERSLAGGEVING

a) Goedkeuring van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, op 20 mei 2011, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 30 april 2011.

b) Goedkeuring van het verslag opgemaakt op 31 mei 2011 door de bedrijfsrevisor "Ernst & Young & Partners", kantoorhoudend te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure van het voorstel tot de voorgenomen ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Liekens Pediatrie, een tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva op 30 april 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 44.829,53, een. boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 33.156,38 en een aangepast boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ ' 33.156,38 +1- P.M.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde verificatieopdracht is na te gaan of de tussentijdse: boekhoudkundige staat van activa en passiva de enige vennoot een inzicht verschaft in de werkelijkheid van: hef netto-vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van de verificatiewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitge-woerd overeenkomstig de. toepasselijke professionele normen, heeft ondergetekende de saldi opgenomen in de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 30 april 2011 gecontroleerd. Voor wat de volledigheid van de betreffende tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 30.

april 2011 betreft, maakt ondergetekende een voorbehoud voor een herziening inzake de

vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controle-,boekjaren, zijnde de

boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties werden gecontroleerd.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud kan gesteld worden dat de tussentijdse

boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 30 april 2011, de toestand van de

vennoot-'schap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het huidig verificatieverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het,

Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA Liekens Pediatrie

en het huidig verificatieverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het huidig verificatieverslag werd opgesteld te Sint-Niklaas, op 31 mei 2011 door de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm  Ernst & Young & Partners,`

bedrijfsre-'visorenkantoor, met man-daatdrager (w.g.) Marleen Hoste, Bedrijfsrevisor'

Il. TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld vanaf 16 juni 2011.

III. DERDE BESLISSING -- KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11110593"

VAN FmGC;':".-,Lti' .

e 7 JUL

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: Mevrouw Sabine LIEKENS voornoemd.

IV. VIERDE BESLISSING  BENOEMING VEREFFENAAR - BEZOLDIGING

Benoeming van één vereffenaar.

Werd benoemd als vereffenaar, Mevrouw Sabine LIEKENS, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Burrelstraat 34. De vergadering heeft beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris heeft erop gewezen dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering heeft alle machten verleend aan de hiervoor benoemde vereffenaar, Mevrouw Sabina LIEKENS, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering heeft beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

V. VIJFDE BESLISSING  MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

De machten van de vereffenaar werden vastgesteld als volgt:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten verdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

VI. ZESDE BESLISSING - STATUTENWIJZIGINGEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap heeft de vergadering besloten de statuten ais volgt aan te

passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich

bevindt en de hiervoren vermelde statutenwijziging.

- Vervanging van "Artikel 1:" door de volgende tekst:

"Artikel 1: De vennootschap, opgericht als burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening, haar benaming luidt "LIEKENS PEDIATRIE" , in vereffening"."

- Vervanging van "Artikel 2:" door de volgende tekst:

"Artikel 2: De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht te rekenen vanaf 1 september 1998. Met

ingang van 16 juni 2011, bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening."

- Vervanging van "Artikel 9:" door de volgende tekst:

"Artikel 9: De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- Vervanging van "Artikel 10:" door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

"

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Externe vertegenwoordigingsmacht: Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- Schrapping van "Artikel 11:".

VII. ZEVENDE BESLISSING  VOLMACHT COORDINATIE

Er werd opdracht gegeven tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. .

VII I. ACHTSTE BESLISSING  VOLMACHT FORMALITEITEN

Volmacht werd gegeven aan Ernst & Young Fiduciaire te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- uittreksel

- coördinatie der statuten

- eenzijdig verzoekschrift

Notaris Wim Verstraeten

Burg. Venn. o.v.v. BVBA

Kerkstraat 78

9120 Vrasene (Beveren)

RPR 471.567.577

Tel. 03 750 97 50 - Fax 03 755 15 53



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.04.2011, NGL 20.05.2011 11119-0135-011
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 25.06.2009 09303-0311-011
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08277-0124-010
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 25.06.2007 07307-0064-010
20/12/2005 : SNT000462
31/01/2005 : SNT000462
06/02/2004 : SNT000462
18/02/2003 : SNT000462
21/01/2000 : SNT000462

Coordonnées
LIEKENS PEDIATRIE

Adresse
BURRELSTRAAT 34 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande