LIEVEN DEPRINCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEVEN DEPRINCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.012.515

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.04.2014, NGL 08.04.2014 14089-0185-011
23/04/2013
ÿþ111\111191

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 2 APR. 2013

Griffie

rrod,s.1

Annexes du Moniteur belge

23/04/2013

Ondernemingsnr : 0879.012.515

Benaming (voluit) : LIEVEN DEPRINCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire Vennootschap

Zetel : Fockaertshof 24

9770 Kruishoutem

Onderwerp akte :Statutenwijziging: omvorming

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Liesbeth Matthys te Kruishoutem op 27 maart 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

"EERSTE BESLUIT

Lezing, kennisname en goedkeuring van volgende verslagen:

* verslag opgemaakt in datum van 15 februari 2013 overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de vennootschap betreffende het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

* verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 777, eerste en tweede alinea van het Wetboek van vennootschappen door de heer Christian Van Praet voormeld, bedrijfsrevisor, in datum van 20 maart 2013, betreffende het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"9. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het. verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 47.188,57 EURO is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 19.000,00 EURO.

Kortrijk, 20 maart 2013

EICVBA HLB DODEMONT--VAN!MPE & C"

Vertegenwoordigd door Christian Van Praet

Eledrijfsrevisor(getekend) Christian Van Praet"

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan aile aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan ontvangen te hebben.

tie vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen geen enkele opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Ren origineel van het verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, zal, tegelijk met een expeditie van de akte, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

`ÇWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van het maatschappelijk doel, zoals dit voortaan zal luiden zoals vermeld in artikel 3 van de hierna vermelde statuten.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De zetel blijft ongewijzigd, onverminderd voormelde voorafgaandelijke doelwijziging. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de burgerlijke vennootschap ander de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Iedere aandeelhouder verklaart zich akkoord met de zopas gemelde toekenning der aandelen in voormelde verhouding.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de Gewone Commanditaire Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

Gezegde omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend euro (19.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigd één vijfentwintigste (1125ste) van het maatschappelijk kapitaal.

ledere aandeelhouder zal voor één (1) aandeel in de gewone commanditaire vennootschap, één (1) aandeel in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid . ontvangen, zodat diensvolgens de aandelen van de omgezette burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toekomen als volgt:

- de heer Deprince Lieven Frans Urbain, geboren te Oudenaarde op 8 november 1971, nationaal nummer 711108 40352, wonende te 9770 Kruishoutem, Fockaertstraat 24: vierentwintig (24) aandelen.

- mevrouw Desmet Ingrid Magda, geboren te Zwevegem op 9 oktober 1971, nationaal nummer 71009 26061, wonende te 9770 Kruishoutem, Fockaertstraat 24: één (1) aandeel.

Iedere aandeelhouder verklaart zich akkoord met de zopas gemelde toekenning der aandelen in voormelde verhouding.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag van de statutaire zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, te weten de heer Deprince Lieven, voormeld, die verklaart zijn ontslag te aanvaarden. Op de eerstvolgende jaarvergadering zal hem ontlasting worden verleend voor het door hem uitgeoefende mandaat.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen te benoemen tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

- de heer Deprince Lieven voormeld, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

- mevrouw Desmet Ingrid voormeld, die verklaart haar mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

ZESDE BESLUIT

De vergadering keurt, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan, de nieuwe tekst van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed, zodat de statuten zullen luiden als volgt:

"1. De vennootschap draagt de maatschappelijke benaming "LIEVEN DEPRINCE". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "bv BVBA".

2.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Fockaertshof 24.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams Gewest alsmede naar en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, door eenvoudig besluit van de zaakvoerder, regelmatig in het vennootschapsdossier neergelegd en in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het Waals Gewest, maakt een statutenwijziging uit.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland. 3.De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

1. De verpleging rechtstreeks of in onderaanneming, van personen en dit in de ruimste zin van het woord;

2. Het aanbieden van verpleegkundige verzorging aan patiënten en hulpbehoevenden, zowel aan huis, op het kabinet van de verpleegkundige, in ziekenhuizen, in verzorgings-, rust- en opvanginstellingen en op andere ambulante plaatsen.Het verlenen van verpleegkundige medische, paramedische, sanitaire en hygiënische

zorgen in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van aile aanverwante activiteiten, de palliatieve verpleging,

de ouderenzorg, de mantelzorg en specialistische zorg;

3. Verpleging en verzorging op consultatie en aan huis van patiënten die permanente en tijdelijke verzorging behoeven;

4. De levering van alle prestaties van lichaamsverzorging;

5. Het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici;

6, De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproducten,

randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector;

7. Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers, alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang, permanente dagopvang;

8. Het inrichten en uitbaten van een medisch secretariaat en raadgevend bureau binnen de domeinen van de gezondheidszorg;

9. Het organiseren en geven van opleidingen en voordrachten aan verpleegkundigen en andere paramedici;

10. Overige activiteiten in verband met de gezondheidszorg en lichaamsverzorging;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

$ijlagénhij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vaor-hebouden

aan het

Belgisch Staatsblad

troc 11.1

11. Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de aankoop, verkoop, verbouwing, restauratie en verhuring ervan; kortom, aile verrichtingen te doen van Onroerende aard in de meest uitgebreide zin van het woord, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven;

12. Het beheer, de instandhouding en valorisatie van het roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud en da verhuring ervan;

Dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig doel.

De Vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Zij kan in het algemeen alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en te bevorderen, steeds met inachtneming van het burgertijk karakter van de vennootschap.

4.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf heden.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek ais voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5.1-let maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van negentienduizend euro (19.000,00 euro) vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) aandelen zonder nominale waarde die elk één/v jfentwintigste (1/25ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de invordering van de fondsen op de aandelen die niet volledig volgestort werden.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zuilen volgende regels van toepassing zijn:

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen die niet volledig volgestort werden, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde volstorting van de aandelen toelaten, Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest gelijk aan de wettelijke rentevoet moeten betalen aan de vennootschap, vanaf de dag van de eisbaarheid tot die van de werkelijke betaling.

indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot over te nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon,

Het maatschappelijk kapitaal zal kunnen verhoogd worden of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend in de vormen en voorwaarden zoals voorzien voor het wijzigen van de statuten. Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal met inbreng van speciën zal rekening dienen gehouden te worden met het voorkeurecht tot onderschrijving voorzien bij artikels 309 en 310 van het wetboek Vennootschappen.

7.0e overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend dool de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De Overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vandf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

De vennootschap kan haar eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen door aankoop of ruil, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap mits naleving van artikels 321 tot/met 327 van het Wetboek Vennootschappen.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de overdracht van aandelen.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De vennoten zullen hun aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs aan een medevennoot niet mogen afstaan, zonder voorafgaandelijk de terugkoop aan al hun medevennoten aangeboden te hebben.

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, zal de zaakvoerders} van de vennootschap per aangetekend schrijven dienen in te lichten omtrent de naam en woonplaats van de verkrijgers alsmede van het aantal betrokken aandelen.

Op de laatste blz. var? Luijk vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De zaakvoerder(s) zijn dan verplicht het voorstel aan de dagorde te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de maand na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk.

Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden die, behoudens minnelijke schikking zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen wordt benoemd. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de delen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalsverhoging.

De vastgestelde afkoopprijs zal in afkortingen mogen betaald worden zonder dat op die wijze een termijn kan verleend worden die loopt over meer dan vijf jaar van het lichten der optie af.

De in dit geval verkregen maatschappelijke aandelen kunnen niet worden overgedragen voor de prijs volledig afbetaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden.

$.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

Het mandaat van de zaakvoerder Is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zijn aangeduid tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

- De heerDeprince Lieven voormeld, die aanvaard heeft.

- Mevrouw Desmet Ingrid voormeld, die aanvaard heeft

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene , vergadering zijn voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en ais verweerder: De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door elke zaakvoerder afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

9.De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de laatste maandag van de maand juni om negentien uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

10.Hef maatschappelijk boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

11.Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

12.De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

iedere zaakvoerder, vennoot en gebeurtijk commissaris, zal geacht worden woonst te kiezen ter maatschappelijke zetel, vooral wat de uitvoering van deze statuten betreft."

REVENDE BESLUIT

De statutaire zaakvoerders worden gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte tot wijziging statuten

-gecoordineerde tekst van de statuten

-verslag raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persololn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

beliouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

=à 11.1

-verslag bedrijfsrevisor -staat van activa en passiva

yoor-beeouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/01/2013
ÿþ~ N MoOWorOtt I

,~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

~

~ J~ ~

Oudenaarde

2 8 BEC, 2012

Griffie

III IIIIIIIIIIIIII11

" 13006536*

Vi behc aac Bel! Staa

u i

Ondernemingsar : 0879.012.515

Benaming

(voluit) : LIEVEN DEPRINCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Fockaertshof 24 - 9770 KRUISHOUTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMVORMING AANDELEN - KAPITAALVERHOGING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 30 november 2012 blijkt dat:

1. De bestaande aandelen met uitdrukking van nominale waarde omgezet werden naar aandelen zonder nominale waarde.

2. Het kapitaal werd verhoogd met 16.500,00 EUR om het te brengen van 2.500,00 naar 19.000,00 EUR. Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door incorporatie van een deel van de overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalsaandelen.

3. De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging van 16.500,00 EUR daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 19.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 25 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

4. De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen besluiten tot kapitaalverhoging door vervanging van de volledige tekst van dit artikel door de volgende tekst:

5. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend (19.000,00) euro. Het is verdeeld in vijfentwintig aandelen (25) zonder nominale waarde met een breukwaarde van 1125st ieder.

6. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan HLB SEF1CO, met kantoren te KORTRIJK, Hendrik Consciencestraat 4, evenals aan haar bediende, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, het ondernemingsloket, de sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor echt verklaard,

Kruishoutem, 30 november 2012

LIEVEN DEPRINCE

ZAAKVOERDER

Tegelijk hiermee neergelegd : Coórdinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2012
ÿþa Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i11I i1 1I I'II I1 1'i III

*iaissise*

Oudenaarde

3.0 AUG. 2012

Griffie

Ondernemingsar : 0879012515

Benaming

(voluit) : LIEVEN DEPRINCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Winkelkouter 1, 9770 KRUISHOUTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij toepassing van artikel 3 van de statuten heeft de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel over te brengen van de Winkelkouter 1 te 9770 Kruishoutem naar Fockaertshof 24 te 9770 Kruishoutem.

Kruishoutem, 13 augustus 2012

Lieven DEPRINCE

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LIEVEN DEPRINCE

Adresse
FOCKAERTSHOF 24 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande