LIEVENS EN PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEVENS EN PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.322.041

Publication

03/01/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL

27 12 LG1SCH S

Griffie

II IflI 1I II IIIII UII II

" 19005100*

Vo beha aan Belg Staat

u

BELGE Oudenaarde

'202

1 6 DEC. 2013

Ondernemingsnr: o S  3 . '1'1.-

Benaming

(Voluit) : LIEVENS EN PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Coomansgang 22 - 9520 Sint-Lievens-Houtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting door de partiële spiisting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONDERNEMINGEN LIEVENS"

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN.

Op tien december.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van :

-de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ONDERNEMINGEN LIEVENS", met zetel te

9520 Sint-Lievens-Houtem, De Coomansgang 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister met

ondememingsnummer 0400.228.334 en met BTW-nummer BE-0400.228.334.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Albert Raucq, destijds te Etterbeek op 21 april 1966,

bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 mei daarna onder nummer 13662, waarvan de:

statuten verschillende malen gewijzigd werden en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Pierre-Michel de,

Vuyst, destijds te Herzele, op 27 september 2005, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

26 oktober daarna, onder het nummer 05150986.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 19 uur onder het voorzitterschap van mevrouw Katrien Cartier,

nagenoemd, die beslist geen secretaris en stemopnemer aan te stellen gezien het beperkt aantal

aandeelhouders.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaar te zijn van het na hun,

identiteitsgegevens/verschijningsformule vermeld aantal aandelen:

1. De Heer LIEVENS Jan Etienne Noël Pierre Romain, geboren te Gent op tweeëntwintig februari'

negentienhonderd zesenzestig, wonende te 9520-Sint-Lievens-Houtem, De Coomansgang 22.

Houder van zesduizend (6.000) aandelen.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CORTILI, met zetel te 9520 Sint-Lievens-. Houtem, De Coomansgang 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0456.826.646, vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door 1 van haar zaakvoerders, te weten, mevrouw CORTIER Katrien Laurette André, geboren te Gent op drie september negentienhonderd zeventig, wonende te 9520-Sint-Lievens-Houtem, De Coomansgang 22.

Houdster van vierduizend (4.000) aandelen.

Totaal: tienduizend (10.000) aandelen, hetzij de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van tweehonderd. vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) vertegenwoordigende.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

-dat huidige algemene vergadering van genoemde vennootschap werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

1) Kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door het bestuursorgaan: van gencemde vennootschap "Ondernemingen Lievens" op 4 september laatst, overeenkomstig artikel 743 van, het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen.

2) Vaststelling dat de artikelen 745, 746, 747 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen niet van' toepassing zijn aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van; de gesplitste vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" evenredig aan hun rechten in het kapitaal van. laatstgenoemde venncotschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) Kennisneming en bespreking van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor Inge Saeys op 9 december 2013 met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS" ingevolge de partiële splitsing van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", overeenkomstig de artikelen 742 juncto 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

4) Kennisneming en bespreking van het verslag opgesteld door 1 van de zaakvoerders van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", genoemde heer Jan Lievens én mede-ondertekend door de toekomstige oprichters op 8 december 2013, met betrekking tot de. inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS" ingevolge de partiële splitsing van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", overeenkomstig de artikelen 742 juncto 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Besluit tot partiële splitsing waarbij de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", voornoemd, haar vermogen gedeeltelijk afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9520-Sint-Lievens-Houtem, De Coomansgang 22, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld hiervoor én de verslagen vermeld hierboven.

6) Oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS";

7) Benoeming zaakvoerders van de vennootschap "LIEVENS EN PARTNERS";

8) Statutenwijziging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONDERNEMINGEN LIEVENS"  inhoudende : aanpassing van het artikel in verband met het kapitaal na verwezenlijking partiële splitsing en vaststelling van nieuw bedrag kapitaal van dezelfde vennootschap enerzijds én doeiswijziging door volledige schrapping van de huidige tekst van het doel anderzijds en vervanging door volgende tekst in welk verband er een bijzonder verslag werd opgemaakt door de zaakvoerders van de vennootschap de dato 5 december 2013 waaraan werd toegevoegd een staat van actief en passief van 31 oktober 2013:

"Artikel 4 : Doel

a)De vennootschap heeft tot doel

1.Het aannemen, de uitvoering en de afwerking, hetzij voor rekening van private personen of ondernemingen en alle publieke instanties, hetzij voor eigen rekening van aile bouwwerken erin begrepen woonhuizen, afsluitingen, schermen, gebouwencomplexen en bruggen alsmede aile wegenis- en grondwerken,

2.Het toevallig aankopen, verkopen en verkavelen van alle bouwgronden met het oog op het oprichten van eender welke bouwwerken,

3.De aankoop, het verwerken en de gebeurlijke verkoop van alle grondstoffen, bouwmateriaal en ander materiaal alsmede de aankoop van alle werktuigen, voertuigen en dergelijke moetende dienen tot het uitoefenen van de hier hoger aangehaalde activiteit;

4.Het vervoer voor eigen rekening en toevallig voor rekening van derden van de hier voren aangehaalde grondstoffen en materialen;

5.Alle grond- en afbraakwerken;

6.Bodemsaneringswerken uit te voeren op gronden die aangetast zijn door bodemverontreiniging die de bodemsaneringsnormen overschrijdt of een ernstige bedreiging vormen;

7.Waterwerken in de ruimste zin van het woord; het uitvoeren van baggerwerken, het ruimen van waterlopen, sloten, enzovoort; de projectontwikkeling voor baggerwerken, de aanleg van havens (inclusief jachthavens) en dokken, de aanleg van dammen en dijken, de aanleg van kanalen en andere waterwegen, de bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoort, de bouw van bezinkbekkens, de projectontwikkeling voor de waterbouw, allerhande betonwerken in waterbouw in de ruimste zin van het woord.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel."

9) Volmacht voor de coördinatie van de statuten;

10) Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

Met betrekking tot de wettelijke formaliteiten die moeten vervuld worden, stelt de voorzitter vooraf het volgende vast:

1/ Het bestuursorgaan van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" heeft een splitsingsvoorstel opgesteld, hierna genoemd "het voorstel", dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, op 4 september laatst. Zelfde voorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Oudenaarde neergelegd op 17 september laatst, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering. De neerlegging van het voorstel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 september 2013, onder nummer 13146763.

2/ Er werd vastgesteld dat de artikelen 745, 746, 747 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van laatstgenoemde vennootschap. Voor zoveel als nodig bevestigen de verschijners akkoord te zijn met de niet toepassing van deze artikelen in de mate van mogelijke niet-toepasbaarheid.

t ~ f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3/ De bedrijfsrevisor heeft op 9 december 2013 een verslag opgesteld, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS", overeenkomstig de artikelen 742 juncto 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

4/ Het bestuursorgaan van genoemde vennootschap ONDERNEMINGEN LIEVENS (met name de heer Jan Lievens) en de aandeelhouders van zelfde vennootschap, voornoemd en al dan niet vertegenwoordigd als gemeld, hebben  al dan niet in hun hoedanigheid van oprichters van de vennootschap "LIEVENS EN PARTNERS" op 8 december 2013 een verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS", overeenkomstig de artikelen 742 juncto 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

5/ Het splitsingsvoorstel, de vrijstelling van de artikelen 745, 746, 747 en 748, en het verslag van het bestuursorgaan/oprichters en de bedrijfsrevisor ex artikel 219 Wetbcek van Vennootschappen werden vermeld in de agenda van onderhavige algemene vergadering (artikel 748, eerste paragraaf, van het Wetboek van Vennootschappen),

6/ Volgende stukken en documenten werden overeenkomstig artikel 748, tweede paragraaf, leden 1 en 6, van het Wetboek van Vennootschappen, uiterlijk één maand voor de datum van onderhavige vergadering in de zetel van genoemde vennootschap ONDERNEMINGEN LIEVENS met het oog op kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouders:

-het splitsingsvoorstel;

-de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de vennootschap;

-de verslagen over de laatste drie boekjaren.

Iedere aandeelhouder kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift bekomen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

VASTSTELLING DAT DE ALGEMENE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De voorzitter zet vervolgens uiteen :

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zoals gemeld;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden

genomen met de meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De voorzitter heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

Alle aandeelhouders, alhier desgevallend vertegenwoordigd ais gemeld, en de zaakvoerders, al dan niet vast vertegenwoordigd, zijn allen hier aanwezig en verklaren elk afzonderlijk te verzaken aan de normaal ten aanzien van hen te verrichten oproepingsformaliteiten.

De actueel benoemde en in functie zijnde zaakvoerders immers zijnde

-BVBA BAMA, vast vertegenwoordigd door genoemde mevrouw Cartier;

-Genoemde heer Lievens Jan.

Om deze redenen dient geen verdere verantwoording te worden gegeven over de bijeenroeping van

onderhavige vergadering.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid

van stemmen :

Beraadslaging en beslissingen.

De vergadering vat haar agenda aan en neemt volgende beslissingen:

Punt 1.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het

splitsingsvoorstel, ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap ONDERNEMINGEN LIEVENS. De vergadering verklaart met eenparigheid van stemmen kennis te hebben genomen van de inhoud van dit document en in te stemmen met de inhoud ervan.

Punt 2.

Met eenparig held van stemmen stelt de vergadering vast dat, overeenkomstig de artikelen 745, 746, 747 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, noch een omstandig schriftelijk verslag, opgesteld door het bestuursorgaan, noch een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel, opgesteld door een bedrijfsrevisor, hetzij een externe accountant, noch een verplichting tot inlichting omtrent belangrijke wijzigingen in het vermogen sedert de datum van het fusievoorstel, noch een verplichting tot opmaken en ter beschikking stellen van tussentijdse cijfers, wanneer de laatste jaarrekening van een bij de splitsing betrokken vennootschap betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten vereist zijn ingevolge de partiële splitsing van de genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van genoemde gesplitste vennootschap, evenredig aan hun huidige rechten in het kapitaal ervan.

Punt 3.

De vergadering neemt kennis van het in de agenda vermeld bedrijfsrevisoraal verslag de dato 9 december 2013, met navolgende conclusies:

CONCLUSIES

Ingevolge toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen onder toepassing van artikel 742 §1 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende door de oprichters van de BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ONDERNEMINGEN LIEVENS aangesteld een verslag op te maken naar aanleiding van de inbreng in natura bij

oprichting

Het betreft de inbreng van de onroerende goederen van de BVBA ONDENREMINGEN LIEVENS in de

BVBA Lievens en Partners naar aanleiding van een partiële splitsing.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de verkrijgende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.,

c, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en dat deze leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen reet het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 1.000 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA LIEVENS EN PARTNERS aan de aandeelhouders van de BVBA ONDERNEMINGEN LIEVENS, zijnde dhr. Jan Lievens en BVBA Cortili.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 9 december 2013,

Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co- Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA Inge Saeys -- bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, zaakvoerder,"

De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen, voormeld bedrijfsrevisoraal verslag goed zonder enige bemerking. Dit verslag wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Punt 4,

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van bovenvermeld verslag opgesteld door het bestuursorgaan, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS`, ingevolge de partiële splitsing van de genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS,

In zelfde verslag werd niet afgeweken van de conclusies van het verslag van de voomoemde bedrijfsrevisor. De vergadering verklaart met eenparigheid van stemmen kennis te hebben genomen van de inhoud van dit document en in te stemmen met de inhoud ervan,. Dit verslag wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Punt 5.

A) Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het splitsingsvoorstel te aanvaarden en bijgevolg te besluiten tot partiële splitsing van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" door gedeeltelijke overgang van het vermogen van zelfde vennootschap, zoals omschreven in gemeld splitsingsvoorstel, in de nieuw op te richten vennootschap "LIEVENS EN PARTNERS",

De gedeeltelijke overgang van het vermogen van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel en het verslag van het bestuursorgaan waarin de activa en passiva die overgaan uitvoerig worden beschreven en die beiden aan onderhavige akte toegevoegd blijven als 1 bijlage, doch niet worden aangehecht en dus niet mee worden geregistreerd noch mee worden overgeschreven, alles onder voorbehoud van hetgeen eventueel volgt.

B) Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen betreft aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en naar voormelde verslagen hierboven vermeld opgesteld met het oog op de inbreng in natura en waarin de overgedragen activa en passiva uitvoerig worden beschreven,

Onroerende goederen

In het over te dragen vermogen van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" zijn de hierna vermelde onroerende goederen begrepen, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddelen van het vermogen uitmaken

Beschrijving van de onroerende goederen:

GEMEENTE SINT-LIEVENS-HOUTEM, Eerste afdeling

1) Een perceel grond gelegen ter plaatse gekend `Dorp', gekadastreerd volgens recente kadastrale bescheiden, sectie C nummer 245 H, met een oppervlakte volgens zelfde van achtendertig aren zesendertig centiaren (38a 36ca).

2) Een werkplaats/berging op en niet grond en aanhorigheden (deels gekend als tuin), staande en gelegen aan de straat genaamd De Coomansgang nummer +22 en ter plaatse gekend 'Dorp', gekadastreerd volgens recente kadastrale bescheiden, sectie C delen van nummers 270 V 3, 270 E 4 en 246 V, met een oppervlakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

bij restant (na aftrok van het verkochte gemeten deel bij akte verleden voor ondergetekende notaris tiytterhaegen op 21 februari 2013) van negenendertig aren zes centiaren (39a 06ca).

3) Een weg gelegen ter plaatse gekend 'Polbroek', gekadastreerd volgens recente kadastrale bescheiden, sectie C nummer 245 K, met een oppervlakte volgens zelfde van tien aren zeventien centiaren (10a 17ca).

4) Een gebouw op en met grand en aanhorigheden, staande en gelegen aan de Kloosterstraat nummer +2, en een naastliggend perceel grond gelegen ter plaatse gekend 'Langeveld', gekadastreerd volgens recente kadastrale bescheiden, sectie C nummers 324 G en 325 G, met een gezamenlijke oppervlakte volgens zelfde van zesendertig aren zevenenzestig centiaren (36a 67ca).

5) Een perceel grond gelegen ter plaatse gekend 'Potbroek', gekadastreerd volgens recente kadastrale bescheiden sectie C nummer 232 N, met een oppervlakte volgens zelfde van zestien aren achtenvijftig centiaren (16a 58ca).

6) Een magazijn op en met grond en aanhorigheden, staande en gelegen aan de straat genaamd Bruisbeke nummer +80 en ter plaatse gekend 'Hauw Meerscherf, gekadastreerd volgens recente kadastrale bescheiden, sectie A nummers 1 E en 1 F, met een gezamenlijke oppervlakte volgens zelfde van één hectare één are zestien centiaren (01ha 01a 16ca).

Eigendomsoorsprong

Het voorschreven goed sub 1) hoort de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ondernemingen Lievens' toe ingevolge aankoop ervan door haar gedaan jegens de vereniging zonder winstoogmerk 'Liefdedochters van den Verrezen Zaligmaker', met zetel te Sint-Niklaas, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Edgard Bouckaert, destijds te Oosterzele, op 28 augustus 1971, behoorlijk overgeschreven.

Voorschreven goederen sub 2) en 3) horen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ondernemingen Lievens' toe om het samen met andere goederen en onder grotere oppervlakte verkregen te hebben ingevolge inbreng ervan gedaan door de echtgenoten Lievens Clement Michel  De Swaef Maria Margareta Sylvia, te Sint-Lievens-Houtem, bij de oprichting van voomoemde vennootschap, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Albert Raucq, destijds te Brussel, op 21 april 1966, behoorlijk overgeschreven,

Het voorschreven goed sub 4 hoort de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ondernemingen Lievens' voor de grond toe om het verkregen te hebben als volgt :

- deels ingevolge aankoop ervan door haar gedaan jegens de echtgenoten Lievens Wilfried Joseph Clement -- Van Zele Paula Emelia Camille, te Sint-Lievens-Houtem, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre-Michel de Vuyst, destijds te Borsbeke op 4 september 1978, behoorlijk overgeschreven, en

- deels ingevolge ruiling jegens de vereniging zonder winstoogmerk 'Vereniging der Parochiale Werken van Sint-Lievens-Houtem', zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre-Michel de Vuyst, destijds te 13orsbeke, op 23 oktober 2003, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op 27 november daarna, onder referte 69-T-2711112003-12858.

De gebouwen heeft zij er zelf laten oprichten.

Het voorschreven goed sub 5) hoort de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ondernemingen Lievens' toe ingevolge aankoop ervan door haar gedaan jegens de heren Govaert Marc Noël Victor en Govaert Cyriel Josef, beiden te Gijzenzele, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan De Smet te Wetteren, op 9 juli 2007, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op 4 september daarna, onder referte 69-T-04/09/2007-11226.

Het voorschreven goed sub 6) hoort de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ondernemingen Lievens' toe om het verkregen te hebben als volgt

- deels ingevolge inbreng - samen met andere goederen en onder grotere oppervlakte  ervan gedaan door de echtgenoten Lievens Clement Michel -- De Swaef Maria Margareta Sylvia, te Sint-Lievens-Houtem, bij de oprichting van voornoemde vennootschap, zoals blijkt uit gemelde akte verleden voor notaris Albert Raucq, destijds te Brussel, op 21 april 1966, behoorlijk overgeschreven, en

deels ingevolge ruiling jegens de heer Baele Maurice Georges Hector, te Wetteren, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Edgard Bouckaert, destijds te Oosterzele, op 9 juni 1971, behoorlijk overgeschreven, Voorwaarden:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat, ingevolge de partiële splitsing van de genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", de hiervoor beschreven onroerende goederen zullen worden overgedragen aan de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS", zoals voorgesteld in de agenda, onder de hiernavolgende voorwaarden: a) De onroerende goederen worden overgedragen op basis van de staat waarin voorschreven onroerende goederen zich thans bevinden, zonder waarborg voor gebreken en onvolkomenheden, ouderdom, slechte staat van de gebouwen, gebreken van de grond of de ondergrond, met alle actieve en passieve erfdienstbaarheden, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende waarmee het zou kunnen bevoordeligd of belast zijn, onder beding voor de nieuw opgerichte vennootschap om de ene in haar voordeel te exploiteren en zich te beveiligen tegen de andere, maar op haar kosten en risico, zonder tussenkomst van de overdragende vennootschappen en zonder verhaal op deze laatsten.

Aangaande erfdienstbaarheden wordt verwezen naar :

-voor wat de goederen betreft sub 2) en 3) en deel van 6)

In voormelde oprichtingsakte van de vennootschap 'Ondernemingen Lievens' verleden voor notaris Albert Raucq, destijds te Brussel, op 21 april 1966, staat vermeld hetgeen hierna volgt :

" "Bijzondere voorwaarden

1) De hierboven vermeld akten door notaris De Vuyst ontvangen den vijfde juni negentienhonderd

zevenendertig en de derde november negentienhonderd achtendertig bedingen wat volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

"het verkochte goed heeft te allen tijde eeuwigdurend en onvergeld, recht aan los, rede en dreve, langs de ontworpene voorbehoudende baan of straat van de verkopers naar de Dorpstraat op een breedte van minstens vier meters:"

2) De hierboven vermelde akte door notaris De Vuyst ontvangen de derde juli negentienhonderd vierenveertig bedingt de hierboven clausule en wat volgt

"6) De steenput voorbehouden door de verkopers en zich bevindende op de verkochte eigendom aan heer Charles Joseph Van de Sype-De Winne te Sint-Lievens-Houtem, bij akte aankoop verleden voor notaris Charles De Vuyst te Borsbeke in data van vierde mei negentienhonderd zesendertig, zal door de kopers van de voorschreven eigendommen mogen benuttigd worden, eeuwigdurend en onvergeld, om water te putten of te pompen, aan zelfden steenput, voor de noodwendigheden van huishouden en was, mits voor hun aandeel tussen te komen alhier van nu afbepaald op één twintigste deel in onderhoudse kosten en herstellingen kosten.

"Evenwel zullen de verkopers of hun erven in geen geval aansprakelijk wezen wegens gebrek aan water, slecht water of onbruikbaarheid van steenput en pomp en benoodigdheden ""

-voor wat het goed betreft sub 5) :

In voormelde akte verleden voor notaris Christiaan De Smet te Wetteren op 9 juli 2007, staat letterlijk vermeld hetgeen hierna volgt:

"Dat het hierbij verkochte deel achtergrond (thans dienstig aïs tuin) nooit uitweg mag nemen over de overblijvende eigendom van de verkoper, zijnde het woonhuis Polbroek 29".

Voor zover nog van toepassing treedt de verkrijgende vennootschap dienaangaande in de rechten en plichten van de huidige vennootschap-eigenares. Partijen verklaren dat gemelde akten naar dewelke werd verwezen 1 geheel vormen samen met onderhavige om samen als 1 authentieke akte te gelden.

b) De oppervlakte wordt niet gewaarborgd, waarbij het verschil in méér of min, dat één/twintigste overschrijdt, voordeel of verlies uitmaakt voor de op te richten vennootschap; de kadastrale inlichtingen alhier zijn slechts ten titel van eenvoudige inlichting opgegeven.

c) De nieuw op te richten vennootschap is, ten gevolge van de gedeeltelijke overdracht van het vermogen van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" zonder meer in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van genoemde vennootschap, en dit met betrekking tot de bijzondere bepalingen, voorwaarden en erfdienstbaarheden, die desgevallend beschreven staan in de gemelde eigendomstitel en/of desgevallend in de eigendomstitels der rechtsvoorgangers van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVERS". De nieuw op te richten vennootschap wordt geacht de voormelde eigendomstitels van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" en de eventuele overeenkomsten van bewoning en/of gebruik, die betrekking hebben op voorschreven onroerende goederen te hebben ontvangen.

d) De nieuw op te richten vennootschap is, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortkomen, in de plaats gesteld in alle rechten en vorderingen van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" die eventueel voortvloeien uit overeenkomsten van huur, onderhuur of overdracht van burgerlijke of handelshuur.

e) De meters, leidingen, kanalisaties, toestellen en andere installaties die over het algemeen willekeurig geplaatst zijn in voorschreven onroerende goederen door een publieke of private administratie, dewelke deze voorwerpen slechts in huur gegeven zou hebben, maken geen deel uit van de overdracht en worden voorbehouden ten gunste van hen die er recht op hebben. De nieuw op te richten vennootschap is verplicht om alle eventueel bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst, afgesloten op naam van de genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" en met betrekking tot voorschreven onroerende goederen over te nemen. De nieuw op te richten vennootschap zal de betrokken diensten op de hoogte brengen van de overdracht.

f) Betreffende de eventueel bestaande verzekeringspolissen is de nieuw op te richten vennootschap in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS; het verdient aanbeveling de maatschappij(en) van onderhavige akte op de hoogte te stellen.

Vlaamse codex ruimtelijke ordening:

a) Genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" heeft verklaard met betrekking tot

voorschreven onroerende goederen, geen kennis te hebben van:

-enig onteigeningsbesluit, onteigeningsplan, rooilijn plan;

-geschillen met om het even wie met betrekking tot één voorschreven onroerende goederen;

-enige klassering bij toepassing van de wet van zeven augustus negentienhonderd éénendertig, op het

behoud van monumenten en landschappen;

-enig bouwmisdrijf betreffende voorschreven eigendommen en verder dat alle door de genoemde

vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" uitgevoerde werkzaamheden, voor zover vergunningsplichtig,

voorafgegaan werden door de nodige vergunningen daartoe;

- enige planbatenheffing met betrekking tot voorschreven eigendom.

b) Voor alle wijzigingen aan de goederen en aan de bestemming ervan zal de nieuw op te richten vennootschap de toelating moeten vragen aan de bevoegde diensten van stedenbouw.

In geval van (ver-)bouwen zal zij zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk alle rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de dienst van stedenbouw, dit alles zonder enige tussenkomst van genoemde vennootschap ONDERNEMINGEN LIEVENS", noch verhaal tegen zelfde vennootschap.

c) De vergadering verklaart met eenparigheid van stemmen een volkomen kennis te hebben van de stedenbouwkundige toestand van voorschreven onroerende goederen,

d) Ondergetekende notaris verklaart dat hij partijen heeft verwezen naar artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening omvattende de lijst met vergunningsplichtige handelingen en geeft mee dat geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de in gemelde lijst vermelde handelingen mag worden uitgevoerd met betrekking tot voorschreven goederen zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

e) Ondergetekende notaris verklaart verder op grond van de hem medegedeelde info door de verschijners en de door de gemeente Sint-Lievens-Houtem met betrekking tot voorschreven goederen afgeleverde stedenbouwkundige uittreksels van minder dan 1 jaar oud én de afgeleverde hypothecaire getuigschriften :

- dat voor voorschreven goederen geen (al dan niet recente) bouw- en/of stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd andere dan diegene vermeld in de afgeleverde stedenbouwkundige uittreksels de dato 30 oktober laatst met betrekking tot voorschreven kadastraal perceel met nummer 1/E en 1/F en in de afgeleverde stedenbouwkundige uittreksels de dato 28 januari laatst met betrekking tot voorschreven goed sub 2 en in de afgeleverde stedenbouwkundige uittreksels van 9 december 2013 met betrekking tot voorschreven goed sub 1, 3,4 en 5;

- dat geen zekerheid kan worden gegeven aan de verkrijgende vennootschap over de mogelijkheid met betrekking tot de alhier overgedragen goederen een stedenbouwkundige vergunning te verkrijgen;

- dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van de overgedragen goederen volgens het gewestplan is : voor de kadastrale percelen met nummers 1/E en 11F ; deels natuurgebied en deels landschappelijk waardevol agrarisch gebied en voor voorschreven goed sub 2 : deels gebieden voor dagrecreatie en deels woongebied en voor voorschreven goed sub 4 : gebieden voor dagrecreatie en voor voorschreven goederen sub 1, 3 en 5 : deels woouitbreidingsgebied en deels gebieden voor dagrecreatie;

- dat voor de overgedragen goederen geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41. tot en met 6,1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

- dat de goederen niet het voorwerp uitmaken van een voorkooprecht zoals voorzien In artikel 2.4,1, van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

- dat voor de overgedragen goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

- dat voorschreven goederen niet gelegen zijn in :

-een risicozone voor overstromingen;

-een effectief overstromingsgevoetig gebied;

-een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone, doch WEL deels in een mogelijks ove rstromingsg evoelig gebied.

Bepalingen in verband met het bodemdecreet:

a) Genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar bestuursorgaan verklaart dat op de gronden die het voorwerp zijn van onderhavige akte voor wat betreft de kadastrale percelen met nummers 245/H, 2451K, 324/G, 3251G, 2321N en 270/E/4, bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, die opgenomen is op de lijst van risico-inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Vlaams decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

Genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", vertegenwoordigd als gemeld, verklaart dat er op voormelde percelen met nummers 270N/3, 246N, 1/E en 1/F een risico-inrichting/risico-inrichtingen gevestigd is/zijn of was/waren zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

Er wordt verklaard dat de verplichtingen opgelegd door de artikelen 102 en 103 van genoemd Decreet met betrekking tot dit perceel zijn nagekomen, Dit betekent dat:

-een oriënterend en/of beschrijven bodemonderzoek werd uitgevoerd zoals nagemeld waarvan de verslagen aan OVAM werden bezorgd;

-de bedoeling om tot overdracht over te gaan, aan de OVAM werd gemeld per aangetekende brieven.

b) Voorafgaandelijk het ondertekenen van onderhavige notariële akte zijn de verschijners op de hoogte gebracht van de inhoud van de 10 bodemattesten, allen afgeleverd door de OVAM voor voorschreven goederen op respectievelijk 3 november laatst, 14 oktober laatst, 28 november laatst en 25 oktober laatst, in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet

De inhoud van de afgeleverde attesten met betrekking tot de percelen met nummers 245/11, 245/K, 324/G, 325/G, 2321N en 2701E/4 luiden telkens letterlijk als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 23,01.2012"

De inhoud van de afgeleverde attesten met betrekking tot de percelen met nummers 270N13 en 246N

luiden telkens letterlijk als volgt :

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2,1.1 Extra informatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het verslag van oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek van

01.01.2013 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grand,

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 13.03.2002

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek te Sint-Lievens-Houtem 1 Afd/Sie C/270 V 3 + 246 P (02.01.030).

AUTEUR: Geolab BVBA

2.2.2, Extra informatie

DATUM: 01.10.2013

TYPE: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend en beschrijvend bodemonderzoek Ondernemingen Lievens bvba, De Coomansgang

+22 in 9520 Sint-Lievens-Houtem

AUTEUR: Geolab BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met de melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.ovam.be/grondverzet.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.bef grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

te Mechelen 28.11.2013"

De inhoud van de afgeleverde attesten met betrekking tot de percelen met de nummers 1/E en 1/F luiden

telkens letterlijk als volgt :

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister,

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 01.10.2013, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 01.10.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Ondernemingen Lievens bvba, Hauw Meerschen 1 Bruisbeke +80 te

9520 Sint-L.ievens-Houtem

AUTEUR: Geolab BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met de melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/ grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

te Mechelen 25.10.2013"

c) Genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" verklaart met betrekking tot voorschreven goederen geen kennis te hebben van andere bodemverontreiniging dan de eventueel voormelde die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen, desgevallend andere dan de voormelde.

d) De nieuw op te richten vennootschap verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en het overgedragen goed te aanvaarden in zijn huidige staat en de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" te ontslaan van elke verplichting tot vrijwaring uit hoofde van een eventuele bodemverontreiniging die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of tot andere maatregelen die door de overheid kunnen opgelegd worden en die haar onbekend zouden zijn.

e) Ondergetekende notaris, zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de hiervoor vermelde gegevens, bevestigt dat de bepalingen van "Hoofdstuk VIII : overdrachten" van gemeld bodemdecreet werden toegepast; dat de bodemattesten ten tijde van het splitsingsvoorstel nog niet voorhanden waren edoch dat de verschijn ers verklaren te verzaken aan de mogelijkheid om de nietigheid op grond daarvan te vorderen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de in onderhavige akte vervatte overdracht omdat zij voor heden in kennis gesteld waren van de inhoud zoals voormeld.

Hypothecaire staat van de onroerende goederen:

De hierboven beschreven onroerende goederen zijn vrij en onbelast van om het even welke inschrijving, te welken titel ook.

Postinterventiedossi e r:

Op vraag van ondergetekende notaris of er voor hoger beschreven onroerende goederen reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, werd ontkennend geantwoord en bevestigd dat er aan geen van voorschreven goederen sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meer aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

Ontslag van ambtshalve inschrijving:

De bevoegde Hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen, om welke reden ook, ter gelegenheid van de overschrijving dezer.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle kosten betreffende de splitsing ten laste zijn van de splitsende vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS".

Niet-toegekende bestanddelen

Met eenparigheid beslist de vergadering dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan gesteld worden aan de hand van de beschrijving in gemeld splitsingsvoorstel dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" zijn gebleven, in de partieel te splitsen vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" blijven.

Lasten en voorwaarden van de toekenning van de vermogensbestanddelen in het algemeen

De overgangen van het gedeeltelijk vermogen van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" op de nieuw op te richten vennootschap

geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden

-aile goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met aile eraan klevende voordelen en tasten;

-de nieuw op te richten vennootschap zal met ingang van de datum vanaf dewelke de handelingen aangaande het overgedragen vermogen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan;

-de schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen gaan over op de nieuw op te richten vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn; de nieuw op te richten vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten zowel zakelijke ais persoonlijke met betrekking tot het overgedragen vermogen van de gesplitste vennootschappen, op elle goederen en tegen om het even welke debiteuren;

-de inbreng omvat eveneens de bijhorende archieven en de boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap, op last voor de nieuw op te richten vennootschap deze te bewaren.

C) Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap -- ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de duizend aandelen van de nieuwe vennootschap "LIEVENS EN PARTNERS" worden toekomen aan de huidige aandeelhouders van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" als volgt :1 aandeel van de nieuwe vennootschap "LIEVENS EN PARTNERS" voor 10 aandelen van de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", zonder opleg.

Deelname in de winst

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennoctschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, voor rekening van de op te richten vennootschap: vanaf 1 juli 2013.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen uitgevoerd vanaf 1 juli 2013 door de vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS", voor wat het afgesplitste vermogen betreft zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Punt 6.

A) Vaststelling van het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing.

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de partiële splitsing als volgt is samengesteld en resulteert uit de toebedeling van volgende activa en passiva bestanddelen van de vennootschap 'ONDERNEMINGEN LIEVENS', zoals blijkend uit splitsingsvoorstel en voormelde verslagen opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de vennootschap 'LIEVENS EN PARTNERS'

-activa ten belope van tweehonderddertigduizend achthonderd éénenvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 230.851,32), bestaande uit :

-materiële vaste activa : terreinen en gebouwen;

-passiva ten belope van tweehonderddertigduizend achthonderd éénenvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 230.851,32), hetzij een maatschappelijk kapitaal ten belope van vierentwintigduizend negenhonderd éénenzestig euro zevenentwintig cent (¬ 24.961,27), een wettelijk reserve ten belope van tweeduizend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vierhonderd zesennegentig euro dertien cent (E 2.496,13), een onbeschikbare reserve ten belope van

negentienduizend achthonderd euro zesenzeventig cent (¬ 19.800,76), een belastingvrije reserve ten belope van

zeventienduizend zevenenveertig euro dertien cent (¬ 17.047,13) en een beschikbare reserve ten belope van

honderd zesenzestigduizend vijfhonderd zesenveertig euro drie cent (¬ 166.546,03).

B) Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van

de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS" met maatschappelijke zetel te 9520-Sint-Lievens-Houtem, De

Coomansgang 22, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen, met inbegrip van de

afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt:

Artikel één - naam.

Er wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming

"LIEVENS EN PARTNERS".

Artikel twee  maatschappelijke zetel.

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te Sint-Lievens-Houtem, De Coomansgang 22.

Hij mag worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder binnen het Nederlands- en

tweetalig Belgisch taalgebied.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bijkantoren en agentschappen vestigen.

Artikel drie - doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1) Voor eigen rekening:

a. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

c. Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

d. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening, projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, projectontwikkeling voor de bouw van de appartementsgebouwen, projectontwikkeling voor kantoorgebouwen, projectontwikkeling voor de bouw en aanleg van, commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enzovoort;

e. De handel in eigen onroerend goed, flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, gronden. De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen, de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, opslagplaatsen en loodsen enzovoort, de verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's, de verhuur van terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden, de verhuur voor standplaatsen voor caravans voor een periode van een jaar of meer;

2) Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

c. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het leveren van managementprestaties, het uitvoeren van opdrachten van bestuur van ondernemingen, verenigingen, instellingen zowel privé als openbaar;

e, Het ontwikkelen, kopen en verkopen, In licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

f. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g. De aan- en verkoop, in- en uitvoert commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h, Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

3) Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer onder de vomi van techno-consult, assistentie op het gebied van engineering en industrieel advies.

De vennootschap kan bovendien optreden als tussenpersoon, bemiddelaar, commissionair of agent inzake activiteiten begrepen in, noodzakelijk of nuttig voor het realiseren van het maatschappelijk doel,

4) Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtsreeks of onrechtstreeks met haar doet verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen en zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, groeperingen, ondernemingen of organisaties.

Zij mag om het patrimonium van de vennootschappen te behouden of uit te breiden alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar roerende goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen zowel van haarzelf als van derden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen aanschaffen of vervreemden, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen en dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

Artikel vier - duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel vijf - kapitaal.

Het kapitaal bedraagt vierentwintigduizend negenhonderd eenenzestig euro zevenentwintig cent (¬ 24.961,27) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/duizendste (1/1.000ste) in het kapitaal.

Artikel zes  aandelen op naam en register,

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Er wordt op de zetel een aandelenregister gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

Artikel zeven  onverdeeldheid  vruchtgebruik van aandelen,

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kunnen de zaakvoerder of het collage van zaakvoerders de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen.

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend,

Artikel acht  overdracht van aandelen.

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten, waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen of effecten worden afgestaan of overgedragen aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, voor zover er geen feitelijke scheiding bestaat en aan de bloedverwanten in de rechte lijn.

De prijs der aandelen bij overdracht zal vastgesteld worden door de algemene vergadering, samengeroepen door de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen, binnen de maand na de aanvraag.

Artikel negen - bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel tien - bevoegdheid van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel elf - bezoldiging van de zaakvoerders.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden.

De bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan ten allen tijde worden aangepast

Artikel twaalf - controle,

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Artikel dertien  Algemene vergadering.

1.Algemene beginselen,

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

2.Bijeenroeping.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen, Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die éénlvijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zj worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

3. Volmachten.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4. Bureau.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5, Verloop van de algemene vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6. Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel de laatste dinsdag van de maand juni van ieder jaar om 18 uur, zelfs indien deze dag een feestdag is.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7. Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (314) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap, Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel veertien - Boekjaar.

Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar zal/zullen de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijftien - winstverdeling.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden vcor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder vcorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel zestien - ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel zeventien - verwijzing.

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het wetboek van vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang vanaf de oprichting der vennootschap door neerlegging van een uittreksel van deze akte in het vennootschapsdossier en loopt tot en met 31 december 2014."

Punt 7.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap LIEVENS EN PARTNERS voor onbepaalde duur

-genoemde heer Jan Lievens,

-genoemde vennootschap BAMA (ondernemingsnummer : 0870.341.804) met zetel te 9520-Sint Lievens-Houtem, De Coomansgang 22, alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door genoemde mevrouw Cartier.

Genoemde vennootschap "BAMA", alhier vertegenwoordigd als voormeld, heeft benoemd tot haar vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van haar mandaat van zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVENS EN PARTNERS", genoemde mevrouw Cortier.

Genoemde heer Lievens en genoemde mevrouw Cortier, laatst genoemde sprekend voor zichzelf en voor genoemde vennootschap BAMA, hebben door hun mede-ondertekening van onderhavige akte verklaard, de mandaten van respectievelijk zaakvoerder en vast vertegenwoordiger te aanvaarden én niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegd mandaat verzet.

Punt 8.

-De algemene vergadering van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" beslist met eenparigheid van stemmen dat ingevolge de gedeeltelijke overdracht van haar vermogen, het kapitaal van de vennootschap is verminderd met vierentwintigduizend negenhonderd éénenzestig euro zevenentwintig cent (¬ 24.961,27) en dat het thans tweehonderd vijfentwintigduizend en achtendertig euro drieënzeventig cent (¬ 225.038,73) bedraagt.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling: schrapping van de bestaande tekst en vervanging door vclgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijfentwintigduizend en achtendertig euro drieënzeventig cent (¬ 225.038,73).

Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000,00) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/tienduizendste (1/10.000ste) in het kapitaal van de vennootschap."

-De algemene vergadering van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" beslist met eenparigheid van stemmen dat het verslag van de zaakvoerders, opgesteld door de zaakvoerders op datum van 5 december laatst, waaraan toegevoegd een staat van actief en passief van niet ouder dan 3 maanden op heden, door de voorzitter niet dient voorgelezen te worden, gezien alle aandeelhouders erkennen er een exemplaar van ontvangen te hebben voor heden en er kennis van genomen te hebben.

-De algemene vergadering van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS" beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om het doel te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda én bijgevolg de tekst van artikel 5 van de statuten van de vennootschap `ONDERNEMINGEN LIEVENS' te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda.

Financieel plan

Het bestuursorgaan van genoemde vennootschap "ONDERNEMINGEN LIEVENS"/de aandeelhouders van zelfde vennootschap overhandigen aan de ondergetekende notaris een financieel plan waarin zelfde orgaan optreedt als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op al het voorgaande is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Notariële verklaring

Vedr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Na onderzoek' bevestigt de ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Verklaring pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stelten dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18§3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde en artikel 211 en volgende , van het wetboek der inkomstenbelastingen.

Punt 9.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Uytterhaegen alle machten om de (gecoördineerde) tekst van de statuten van de vennootschappen op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Punt 10.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan PHILIPPE VAEREMANS, Gentse Steenweg 68, 9620 Zottegem, om de vervulling te verzekeren van alle administratieve formaliteiten.

Voor ontledend uittreksel, neergelegd voor registratie en enkel tot dat doel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 14.08.2015 15418-0444-011

Coordonnées
LIEVENS EN PARTNERS

Adresse
DE COOMANSGANG 22 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande