LIGHTPLATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIGHTPLATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 632.720.013

Publication

26/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310628*

Neergelegd

24-06-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0632720013

Benaming (voluit) : LightPlate

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hendrikslaar 15 Bus A

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris N. Moyersoen te Aalst op 23 juni 2015, ter registratie, dat door nagenoemde oprichters de naamloze vennootschap " LightPlate" met zetel te 9080 Lochristi, Hendrikslaar 15A met een maatschappelijk kapitaal van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, werd opgericht: 1° De heer LEYS Tom Alfons, geboren te Sint-Amandsberg op vijf november negentienhonderdzestig (IK 591-6889287-61), echtgenoot van Mevrouw Van Coppenolle Lieve Maria Jan, wonend te 9300 Aalst, Marktweg 29.

2. De heer LAUWERS Gino Edwig Matthieu, echtgescheiden, geboren te Zottegem op drieëntwintig september negentienhonderdeenenzeventig, (IK 592-0087896-95), wonend te 9250 Waasmunster, Belselestraat 37.

De aandelen werden als volgt in speciën onderschreven en volgestort: 1. De Heer LEYS Tom voornoemd schrijft in op vijfhonderd (500) aandelen, hetzij een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), volstort voor de totaliteit. 2. De Heer LAUWERS Gino voornoemd schrijft in op vijfhonderd (500) aandelen, hetzij een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), volstort voor de totaliteit. Hetzij in totaal: duizend (1.000) aandelen of een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) euro, volstort voor de totaliteit, zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest. UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

ARTIKEL EEN: RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt  LightPlate .

ARTIKEL TWEE: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9080 Lochristi, Hendrikslaar 15A.

ARTIKEL DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in participatie met derden, in de meest ruime zin: - het ontwerpen en het vervaardigen van lichtreclame, alsook de handel daarin;

- de klein- en groothandel in verlichtingsapparatuur;

- de handelsbemiddeling in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor

industrieel gebruik;

- de aan- en verkoop, de fabricatie, de huur en verhuur van kantooruitrusting, kantoormachines,

computers, software, telecommunicatie, internet, multimedia, allerhande voertuigen, materiaal voor

bouw- en metaalverwerkende sector en andere industriële sectoren, producten verbonden met

gezondheid, schoonheid, voeding en fotografie;

- het ontwikkelen van toepassingssoftware, verlenen van diensten op administratief gebied en ter

beschikking stellen van personeel;

- het organiseren van cursussen, seminaries, workshops, fittings, castings en wedstrijden;

- het ter beschikking stellen van services via telecommunicatie;

- de verkoop van publiciteit en het optreden als tussenpersoon dienaangaande;

- het optreden als consultant, reclamebureau, grafisch bureau en multimediatoepassingen;

- het optreden als tussenpersoon in de handel;

9080 Lochristi

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het beheer, in de ruimste zin van het woord, van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur of onderhuur, de uitbating, herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede te gelijker tijd de aankoop, de oprichtingen elke andere verwerving van onroerende goederen om ze ter uitbreiding en ter uitoefening van genoemde beroepsactiviteiten verder blijvend te gebruiken;

- het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten die verband houden met het doel;

- het plaatsen van drijfkracht, verlichting en telefooninstallaties;

- de klein- en groothandel in elektrisch materiaal;

- het aankopen en verkopen, in klein- en groothandel, van alle kledingartikelen met inbegrip van schoenen en allerhande accessoires;

Alsmede telkens alle ermee aanverwante activiteiten en diensten, dit alles in de ruimste zin van het woord.

De onderneming kan tevens alle roerende- en onroerende verrichtingen uitoefenen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden. Zij kan dit doel verwezenlijken waar ook en volgens modaliteiten die daartoe het best geschikt blijven. Zij kan namelijk alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee betrekking hebben met haar voornaamste doel, of de verwezenlijking vergemakkelijken. Zij kan participeren, fuseren met, inbrengen verrichten in vennootschappen met soortgelijke doelstellingen of in ondernemingen van die aard dat deze transacties de uitbreiding gunstig beïnvloeden.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, vereffenaar e.d. in andere vennootschappen. Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

ARTIKEL NEGEN : SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 13 van deze statuten, krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

ARTIKEL ZESTIEN: MACHTEN VAN DE RAAD.

De Raad van Bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig, voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL ZEVENTIEN: OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN - DAGELIJKS BESTUUR-DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, aan één of meer bestuurders, directeurs en andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden, opdragen.

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldigingen verbonden aan de opgedragen functies.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur mogen binnen de grenzen van dit bestuur bijzondere volmachten verlenen aan bepaalde personen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is gelast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden daarvan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen in acht genomen worden.

ARTIKEL ACHTTIEN: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar of ministeriële ambtenaar, geldig vertegenwoordigd als volgt, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college:

- door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur;

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

ARTIKEL EENENTWINTIG: BIJEENKOMST.

De jaarvergadering van de aandeelhouders wordt gehouden de derde vrijdag van december om 16.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG: TOELATING

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen dat de eigenaars van aandelen (op naam), ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG: VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die op zijn beurt aandeelhouder moet zijn.

De minderjarigen, de onbekwaam-verklaarden en de rechtspersonen, kunnen door een lasthebber die geen aandeelhouder is, vertegenwoordigd worden. De echtgenoten mogen elkaar steeds vertegenwoordigen. De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen. In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

ARTIKEL ZESENTWINTIG: STEMRECHT

Elk aandeel heeft recht op één stem.

ARTIKEL EENENDERTIG: BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL TWEEENDERTIG: BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

ARTIKEL NEGENENDERTIG: WIJZE VAN VEREFFENING.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening en consignatie van alle daartoe nodig geachte bedragen, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars voor de verdeling rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvraging van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt eveneens onder de houders van alle kapitaalaandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN/VERKLARINGEN

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij de oprichting en bij wijze van uitzondering zal worden afgesloten op 30 september 2016.De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal dan ook plaats hebben in het jaar 2016. 2. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2015 onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid in hoofde van de vennootschap. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING BESTUURDERS.

De voornoemde oprichters beslissen met eenparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te stellen op twee (2). Tot deze functie worden benoemd :

1. De Heer Leys Tom voornoemd.

2. De Heer Lauwers Gino voornoemd.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Zij worden benoemd voor een duur van zes jaar vanaf heden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Raad van bestuur.

De bestuurders komen onmiddellijk in raad bijeen en nemen met eenparigheid van stemmen volgende besluiten :

Worden benoemd :

- als voorzitter van de raad van bestuur: Lauwers Gino;

- als gedelegeerd-bestuurder : Leys Tom en Lauwers Gino, beiden voornoemd, die aanvaarden. De gedelegeerd-bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, alsook met de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap overeenkomstig artikel 18 van de statuten. BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters verlenen bij deze volmacht aan Leys Tom voornoemd vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en/of aangestelde en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, alsook om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingadministraties (waaronder de B.T.W) en sociale kassen. Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte akte dd. 23.06.2015

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 16.03.2017, NGL 02.05.2017 17109-0459-012
09/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LIGHTPLATE

Adresse
NIEUWE BAAN 24 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande