LIKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.371.603

Publication

23/10/2013
ÿþ Hod Word I l i

+à "' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i UIfl I Illlllllq II i

*13161131*

Ondernemtngsnr 0449371603

Benaming

(voluit) : LIKA in vereffening

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Keppestraat, 115

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - SLUITING VEREFFENING met AFGIFTE ONROEREND GOED

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aarst-Erembodegem, op zevenentwintig september tweeduizend en dertien ; Geregistreerd te AALST I, de 2 oktober 2013 ; vijf bladen, geen verzending, ; Boek 940 Blad 92 Vak 2 ; Ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR) (getekend) De Ontvanger a.i., Myriam Redent,' adj. financ. assistent" en Bijheffing : Geregistreerd vijf bladen, twee verzendingen ; te Aalst I, op 07/10/2013 ; Boek 5/930 Blad 93 Vak 09 Ontvangen : elfduizend achthonderd vijfentwintig euro (11.825,00 EUR) ;' (getekend) De Ontvanger : K. Danau.", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "L1KA" in vereffening, met vennootschapszetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Keppestraat, 115, RPR 0449371603.

Welke vennootschap in vereffening werd gesteld bij buitengewone algemene vergadering gehouden ten' overstaan van Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op acht juli tweeduizend en dertien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien augustus nadien, onder referte 13127760.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige aandeelhouder, die eigenaar is van alle honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal, alsook de enige vereffenaar van de vennootschap, en er werd beslist niet eenparigheid van stemmen wat volgt :

Eerste resolutie : Neerlegging verslagen)

De vereffenaar heeft neergelegd op de buitengewone algemene vergadering, om aan de notulen aangehecht te blijven en ermee geregistreerd te worden

a. Het eenzijdig verzoekschrift de dato zesentwintig augustus tweeduizend en dertien, met aangehecht de verdeelstaat door de vereffenaar opgesteld ;

b. De uitgifte van het vonnis op rekwest van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, de dato

zestien september tweeduizend en dertien, houdende de goedkeuring van het verdelingsplan.

De vergadering keurt deze documenten goed.

Tweede resolutie : Afgifte van het onroerend goed  voorwaarden

De BVBA LIKA in vereffening, hier vertegenwoordigd door zijn vereffenaar, verklaart in het kader van de

ontbinding en vereffening van de ven-nootschap, het enige onroerend goed dat de vennootschap in vereffening

nog bezit, hierna nader omschreven, af te geven aan de enige aandeelhouder, die voormeld onroerende;

goederen indertijd zelf heeft ingebracht in de vennootschap.

En dit aldus aan en in het voordeel van :

Mevrouw VAN IMPE lise, geboren te Aalst op achtentwintig september negentienhonderd negenenvijftig,

echtgenote van de heer DE MOOR Marc, wonende te 8430 Middelkerke, Jonckhofiaan, 4.

Die verklaart dit te aanvaarden.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

41342 STAD AALST 12e Afdeling/EREMBODEGEM 2E Afdeling

Een woonhuis met gerieven en erve, op en met grond, staande en verleden te 9320 Aalst-Erembodegem,

Keppestraat, 115 (voorheen met politienummers 97/99), gekend ten kadaster onder Aalst 12e

Afdeling/Erembodegem 2e Afdeling, Sectie B nummer 799/C, groot volgens kadaster twaalf aren

zevenennegentig centiaren (12a 97ca).

VOORWAARDEN VAN DE AFGIFTE

AFGEGEVEN GOED  FISCALE VERKLARINGEN

Waarde van het afgegeven goed

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Partijen verklaren dat deze afgifte van de onroerende goederen wordt gedaan op ba-sis van een waarde bepaald op : VIERHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (475.000,00 EUR).

Fiscale verklaringen

10 De partijen verklaren dat deze afgifte van de onroerende goederen geschiedt met toepassing van het artikel 129 §3, 1 van het Registratiewetboek, en dat derhalve de heffing zal geschieden à rato van het tarief van twee komma vijftig ten honderd (2,50%) registratierechten op de hierboven vermelde waarde van vierhonderd vijfenzeventig duizend euro (475.000,00 EUR).

20 De werkende Notaris verklaart en partijen bevestigen dat er hen ter verlijden dezer lezing is gegeven geweest van :

1/ Artikel tweehonderd en drie, eerste alinea van het Wetboek der Registratierechten."

2/ De partijen erkennen dat de instrumenterende notaris hen lezing heeft gegeven van de bepalingen van de artikelen 62 paragraaf 2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Hierop heeft elk van de comparanten individueel verklaard niet de hoedanigheid van BTW belastingplichtige te hebben en evenmin binnen vijf jaar voorafgaandelijk aan deze ak-te een gebouw met toepassing van de BTW te hebben vervreemd overeenkomstig artikel 8 BTW-Wetboek noch deel uit te maken van een BTW-belastingplichtige feitelijke vereniging of tijdelijke vereniging.

Derde resolutie : Sluiting vereffening - decharge vereffenaar

De algemene vergadering beslist, dat door de goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel van de verdelingsstaat, bij deze wordt beslist om de vereffening te sluiten, en dat derhalve de vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang van heden.

De vergadering verleent dan ook algehele decharge aan de vereffenaar voor het ge-voerde mandaat.

Vierde resolutie : Bewaring maatschappelijke bescheiden

Verder verklaart de algemene vergadering dat de boeken en geschriften zullen be-waard worden gedurende vijf jaar te 9320 Aalst-Erembodegem, Keppestraat, 115.

Vijfde resolutie : Bijzondere machtiging afkondiging

1/ Afkondiging

De vergadering verleent volmacht aan de Notaris Alexandre PEÊRS, om over te gaan tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2/ Administratieve afhandeling

De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de NV DOOMS-VANDER EECKEN Accountancy, te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat, 40, vertegenwoordigd door zijn bestuurders en/of medewerkers en/of aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstel-ling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, de wijziging of de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank On-dernemingen, alle formaliteiten te vervullen, alsook voor de inschrijving, wijziging of doorha; ling als B.T.W.-plichtige, alsook voor de aanvraag van welke registratie- en/of erkennings-nummer ook.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, door-halingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Verklaring vanwege de Notaris

Ondergetekende Notaris heeft verklaard overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, na onderzoek, dat de vennootschap met het oog op de vervroegde ontbinding en de sluiting van de vereffening heeft voldaan aan alle rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens gemeld artikel 181 van het Wetboek van Venncotschappen, en ondergetekende Notaris bevestigt daarenboven het bestaan en de externe wettigheid ervan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken : Uitgifte ; eenzijdig verzoekschrift met verdeelstaat ; vonnis op rekwest.

Alexandre PEI=NS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/08/2013
ÿþMod Word 1 t,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemtngsnr 044937'1603

Benaming

(voluit) _ LIKA

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9320 Aalst-Erembodegem, Keppestraat, 115

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 5 AUG. 2013

DEiVDERWAIVDE

Op de laatste blz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEÊRS, te Aalst-Erembodegem, op acht juli tweeduizend en dertien ; "Geboekt te AALST I ; 16 juli 2013 ; drie bladen, geen verzending ; Boek 940 Blad 23 Vak 20 ; Ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR) ; (getekend) De Ontvanger a.i.,", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIKA, met vennootschapszetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Keppestraat, 115, RPR 0449371603.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige aandeelhouder, eigenaar van alle 125 aandelen, die tevens de enige niet-statutaire zaakvoerder is, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt : Eerste resolutie : Vervroegde ontbinding - verslagen

De vergadering beslist om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LIKA, vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde werden neergelegd :

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder, de dato zeventien juni tweeduizend en dertien, met aangehecht een tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per dertig april twee duizend en dertien, waarin o.m. naar verluid van de artikels 181 § 1, 191 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen verantwoording en/of toelichting wordt verstrekt aan de algemene vergadering.

b. Het Bijzonder Verslag, opgemaakt door de Burgerlijke BVBA Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor, met zetel te 1730 Asse, Hoogstraat, 2/d, vertegenwoordigd door mevrouw Saskia LUTEIJN, Bedrijfsrevisor, welke conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aangesteld.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op zesentwintig juni tweeduizend en dertien, luiden letterlijk als volgt

"VI. BESLUITEN

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA LIKA een boekhoudkundige staat, afgesloten per 30 april 2013, opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, sluit niet een balanstotaal van 268.193,46 euro en een netto-actief van 78.531,54 euro.

"Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet geboekte voorziening voor de kosten in het kader van de ontbinding van de vennootschap, zoals ereloon revisor, ereloon accountant ereloon notaris, publicatiekosten en andere kosten, die kunnen geraamd worden op 2.500,00 euro. Na het boeken van deze voorziening bedraagt het netto-actief 76.031,54 euro.

"Ondergetekende dient een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele kosten voortvloeiend uit bodemverontreiniging daar ons onvoldoende gegevens ter zake bekend zijn.

"Ondergetekende maakt een voorbehoud voor de volledigheid van de fiscale schulden, rekening houdend met eventuele bijkomende kosten die zouden kunnen ontstaan uit toekomstige fiscale controles over de afgelopen en huidige periodes.

"Ons verslag kon niet binnen de termijnen van het Wetboek van Vennootschappen worden neergelegd. De vennoot werd hiervan in kennis gesteld.

"Voormelde staat geeft dan ook, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

"Opgesteld te Asse, 26juni 2013.

"Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA

van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

"(getekend) Saskia Luteijn."

Welke beide verslagen aan de akte werden gehecht om ermee geregistreerd te worden.

Kennisname van de documenten

De partijen, zo zij handelen, hebben verklaard voldoende en voorafgaandelijk, conform de termijnen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kennis te hebben gekregen van deze beide verslagen met de tussentijdse staat van activa en passiva.

Tweede resolutie : Aanstelling vereffenaar

De vergadering beslist om aan te stellen als vereffenaar : de heer DE MOOR Marc Alfons, geboren te Oombergen op dertien juli negentienhonderd vierenveertig, wonende te 8430 Middelkerke, Jonckhoflaan, 4, Machten

De vergadering beslist aan de vereffenaar, bijgestaan als voormeld, de meest uitgebreide bevoegdheid, voorzien in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, te verlenen.

De vereffenaar mag eveneens de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde handelingen stellen, zonder de toestemming van de algemene vergadering, en in het bijzonder overgaan tot afgifte van vermogensgoederen, zo onroerende- als roerende.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving ; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere bekendmakingen.

De vereffenaar mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid bijzondere machten aan één of meerdere personen van zijn keuze opdragen.

De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken.

Wat betreft de verantwoordelijkheid met betrekking tot de vereffening, bevestigt de vergadering met eenparigheid van de stemmen  gezien hetgeen vermeld in de besluiten van de Bedrijfsrevisor  dat de aandeelhouders en de zaakvoerder alle verantwoordelijkheid op zich nemen, zonder enige beperking of uitzondering.

Bezoldiging

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Tussenkomst

De vereffenaar, voornoemd, is tussengekomen en heeft deze aanstelling uitdrukkelijk aanvaard.

Derde resolutie : Bevestiging benoeming

De algemene vergadering verleent bijzondere machtiging aan het orgaan van de vennootschap om in toepassing van het artikel '184 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel, te vragen de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, met ingang van heden

Vierde resolutie : Bijzondere volmacht inzake administratieve afhandeling

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de NV DOOMS-VANDER EECKEN Accountancy, te 9255 Buggenhout, Hauwerstraat, 40, vertegenwoordigd door zijn bestuurders en/of medewerkers en/of aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, de wijziging of de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen, alsook voor de inschrijving, wijziging of doorhaling als B.T.W.-plichtige, alsook voor de aanvraag van welke registratie- en/of erkenningsnummer ook.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Bewaring maatschappelijke bescheiden

Verder verklaart de algemene vergadering dat de boeken en geschriften zullen bewaard worden gedurende vijf jaar te 9320 Aalst-Erembodegem, Keppestraat, 115.

Verklaring vanwege de Notaris

Ondergetekende Notaris verklaart overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, na onderzoek, dat de vennootschap met het oog op de vervroegde ontbinding heeft voldaan aan alle rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens gemeld artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en ondergetekende Notaris bevestigt daarenboven het bestaan en de externe wettigheid ervan.

GOEDKEURING AANSTELLING VEREFFENAAR - Art. 184 Wetboek van Vennootschappen

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde de dato 18 juli 2013, werd de aanstelling van de vereffenaar bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, AFGELEVERD OM INGELAST TE WORDEN IN HET BELGiSCH STAATSBLAD.

Aangehecht stukken : Uitgifte - Verslag zaakvoerder met tussentijdse balans - Bijzonder Verslag bedrijfsrevisor - Kopie vonnis Rechtbank van Koophandel.

Alexandre PEERS,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken : Uitgifte ; Verslag zaakvoerder met tussentijdse balans ; Revisoraal verslag.

Alexandre PEERS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Voor-

befa4nuden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/06/2013
ÿþ Mod Word 77.7

{ ? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V7

beha

aai

Bel!

Staa





GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 JUNI 2013

DE[j,I;i4RMQNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449371603

Benaming

(voluit) : L1KA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Keppestraat, 115

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op 29 mei 2013 "Geboekt te AALST I ; 30 mei 2013 ; twee bladen, geen verzending ; Boek 933 Blad 48 Vak 8 ; Ontvangen :, vijfentwintig euro (25,00 EUR) ; (getekend) De Ontvanger ai., K. DANAU", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LIKA", met vennootschapszetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Keppestraat, 115, RPR 0449371603.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd ; mevrouw VAN IMPE Ilse, die eigenaar is van alle honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal, en ook de enige niet-statutaire; zaakvoerder is, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt :

EERSTE RESOLUTIE : Bevestiging onbezoldiging mandaat zaakvoerder

De vergadering bevestigt dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is, zonder mogelijkheid via beslissing van de algemene vergadering enige vergoeding toe te ken-nen.

TWEEDE RESOLUTIE : Wijziging statuten

De vergadering beslist om het artikel twaalf (12) van de statuten te wijzigen teneinde het in, overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, en het te vervangen door de volgende tekst : Artikel twaalf : Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, zonder mogelijkheid voor de algemene vergadering om in afwijking hiervan enige vergoeding toe te kennen.

DERDE RESOLUTIE : volmachten

Coördinatie en afkondiging

De vergadering geeft volmacht aan Notaris Alexandre PEERS, om over te gaan tot de coördinatie der' statuten en tot afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Administratieve afhandeling

Daarenboven geeft de vergadering volmacht aan de zaakvoerder van de BVBA, Mevrouw VAN IMPE Ilse,' aan wie alle machten worden verleend - met recht van in-de-plaatsstelling - teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij de registratiecommissie.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken : Uitgifte ; Coördinatie der statuten.

Alexandre PEERS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13146-0490-009
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 22.06.2012 12207-0574-009
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 14.06.2011 11178-0492-012
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 15.07.2009 09416-0363-011
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 16.06.2008 08229-0341-011
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 11.06.2007 07206-0241-013
16/06/2005 : AA061615
01/07/2004 : AA061615
25/08/2003 : AA061615
04/07/2001 : AA061615
17/06/1999 : AA061615

Coordonnées
LIKA

Adresse
KEPPESTRAAT 115 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande