LILA IN THE SKY CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LILA IN THE SKY CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.862.912

Publication

14/10/2014
ÿþehtul Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de a

Ondernemingsnr : 0829662912

Benaming

(voluit) : LILA IN THE SKY CO

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Scheldestraat 14 - 9290 Berlare (Uitbergen)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vrijwillige ontbinding en vereffening volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDU1ZEND VEERTIEN.

Op negenentwintig september,

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van "LILA IN THE SKY CO", Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9290 Berlare (Uitbergen), ScheIdestraat 14,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondememingsnummer 0829.862.912 en

met als BTW-nummer 3E0829.862.912, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris

UYTTERHAEGEN op 30 september 2010, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 13

oktober erna onder nummer 2010-10-13/0149985. De statuten werden tot op heden niet gewijzigd bij notariële»

akte..

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 14 uur onder Voorzitterschap van de heer VERBAERE Alex Valère

Clara Leon Cornelis, nagenoemd.

Gezien de beperkte samenstelling wordt geen verder bureau gevormd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, of vertegenwoordigd als nagemeld, de volgende aandeelhouders van de

vennootschap, die verklaren samen het totaal aantal aandelen te bezitten van de vennootschap, te weten'

samen eigenaar van alle honderd (100) aandelen van de vennootschap, de totaliteit van het maatschappelijk

. kapitaal van de vennootschap groot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend, te:

weten

1.De Heer ,VERBAERE Alex Valère Clara Leon Cornelis, geboren te VVetteren op 21 augustus 1957,:

wonende te 9290 Berlare (Uitbergen), Scheldestraat nummer 14.

Houder van negenennegentig (99) aandeIen

2) De Heer MICHIELS Luc Georges René, geboren te Aalst op 3 april 1959, wonende te 9900 Eeklo,

Vrombautstraat nummer 74.

Houder van één (1) aandeel.

Alhier vertegenwoordigd door genoemde heer VERBAERE Alex Valère Clara Leon Cornelis, ingevolge

volmacht hem daartoe verleend waarvan het origineel in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal

blijven.

HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Benoemd tot enige zaakvoerder van de vennootschap is genoemde aandeelhouder, de heer VERBAERE

Alex Valère Clara Leon Cornes.

"DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap van 15 juli 2014, met staat van actief en passief afgesloten per 15 september 2014.

2) Bespreking van het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, de dato 26 september 2014, en dit in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luirç B .e« e:den : ilaam en hoedanigheid van de Inatfurnentserende rotaris. netmj van de per5o(z..:41(en)

bevcegd de cac'nksparsoon ten aanzien .ran daec:e.r,;:e yarragerwec.-cligst' Vea:i-raam en handtetsenind.

1111111111*1,1.111,11,11,11,11.JIJI

Vc beh( aa Baij Staa

II

GRIFFIE

KOOPHA NDEL. GENT

03 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) Vaststelling van de vereffening "de facto" van de vennootschap  goedkeuring van de vereffeningsverrichtingen, uitgevoerd door de zaakvoerder van de vennootschap.

4) Kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap, voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

5) Definitieve sluiting van de vereffening en verzaking termijn van 1 maand voorzien in artikel 194 wetboek vennootschappen.

6) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap » consignatiemaatregelen.

7) Volmacht(en).

B) Verzaking:

Voornoemde aandeelhouders en de zaakvoerder van de vennootschap, alhier aanwezig of vertegenwoordigd als gemeld, hebben voor zoveel ais nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheldsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek..

C) De Voorzitter verklaart voor zoveel als nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, dat er geen commissaris in functie is, en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

D) Bijkomende verklaringen door de Voorzitter en bespreking:

De Voorzitter verklaart en de vergadering stelt na bespreking van a) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, mals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, en b) het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, en overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, vervolgens vast:

-Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LILA IN THE SKY CO" , voormeld, niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

-Dat de ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

-Pat de vereffening van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LILA IN THE SKY CO", voormeld, "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder van de vennootschap, en dat de vennootschap thans als volledig vereffend moet beschouwd worden.

-Dat de genoemde zaakvoerder de volgende documenten en/of stukken nog heeft voorgelegd:

- een overzicht van de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbij horende stavingsstukken, en:

- een verslag, door hem opgesteld, waarin toelichting wordt gegeven omtrent de toestand van de vennootschap, met aangehechte boekhoudkundige staat van actief en passief, toestand per 15 september laatst.

-Dat deze boekhoudkundige staat van actief en passief, per 15 september 2014 opgesteld, een balanstotaal opgeeft van E 1.471.069,86 en een boekhoudkundig netto-actief oplevert van E 1.403.79323, rekening houdende met door de zaakvoerder aangelegde voorziening voor vereffenings kosten s.l. doch onder voorbehoud van de asynchrone verrekening van kosten en uitgaven voor een netto-bedrag van E 86.151,83.

-Dat geen belastingen of sociale bijdragen meer verschuldigd zijn en/of dat hiervoor een voorziening is aangelegd en dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening en/of dat die reeds werden voldaan,

-Dat aan de genoemde zaakvoerder voor zover als nodig kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsverrichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Dat er alhier akte genomen wordt van de conclusies van het verslag, opgemaakt op 26 september 2014, door de aangestelde bedrijfsrevisor, te weten de heer Paul BEGHIN, optredend namens de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "Revisorenkantoor VGD-Boes & Co", zijnde de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passive, toestand per 15 september 2014, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

"7. BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181, § 1 W.Venn. heeft de heer Alex Verbaere, houder van ID-kaart met nummer 591-2746889-48, niet-statutaire zaak-voerder van de vennootschap BVBA "LILA IN THE SKY CO", met een inschrijving in het RPR onder nummer 0878.278.184 en met maatschappelijke zetel te 9290 Berlare (Uitbergen), Scheldestraat 14, een boekhoudkundige staat per 15 september 2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van E 1.471.069,86 en een boekhoudkundig netto-actief oplevert van E 1.403.793,23, rekening houdende met door de zaakvoerder àangelegde voorziening voor vereffeningskosten s.l. doch onder voorbehoud van de asynchrone verrekening van kosten en uitgaven voor een netto-bedrag van ¬ 86.151,83.

Het boekhoudkundig netto-actief is hoger dan het geplaatst maatschappelijk kapitaal van E 18.600,0, rekening houdende met voormelde opmerking. Op datum van dit verslag is de betrokken staat van actief en passief minder dan drie maanden oud; hij vormt de basis waarop de ontbinding wordt voorgesteld.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de bijzondere controlenorm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaak-voerder gerealiseerd zullen worden door de

CF Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge zaakvoerders en onder voorbehoud van mogelijks niet medegedeelde latente claims en van het niet aanleggen van een voorziening voor mogelijks latente vereffeningskosten lastens de vennootschap.

Uit een verstrekt verantwoordingsstuk kan worden afgeleid dat de voorziene kosten voor het globaal bedrag van E 59.990,64 betaald zijn op datum van onderhavig verslag en dat de vennootschap derhalve geen schulden meer heeft aan derden.

Er werden ons geen gebeurtenissen of verrichtingen ter kennis gebracht, die zijn opgetreden na datum van

het opstellen van de staat van activa en passiva per 15 september 2014, en die van die aard zouden zijn dat:

-ze de volledige en getrouwe aard van de beschrijving of van de waardering rechtstreeks zouden hebben beïnvloed en ais zodanig zouden dienen verwerkt te warden door de zaakvoerder, indien ze hem gekend waren geweest;

-ze een aanzienlijke invloed zouden kunnen hebben op de latere ontwikkeling van het netto-actief van de vennootschap.

Blijkens verstrekte informatie is het handelsfonds van de vennootschap niet in pend gegeven en bestaan er geen hypothecaire inschrijvingen of mandaten op activa van de vennootschap. Aangezien er geen overdracht is van een handelsfonds en er geen personeel is zijn de certificaten in het kader van artikel 442bis VVIB, van artikel 93undecies B. VVBTW. respectievelijk van artikel 41 quinquies W. 27/06/0969 inzake RSZ niet aangevraagd.

Tot slot werd geen melding gemaakt van borgstellingen en zekerheden, van welke aard ook, die de vennootschap heeft gesteld of onherroepelijk heeft beloofd op zijn activa, noch van het bestaan van latente claims noch van nrét-uitgedrukte schulden lastens de vennootschap.

Gedaan ter goeder trouw te Kortrijk op 26/09/2014,

De aangestelde bedrijfsrevisor

Paul Beghin

Bedrijfsrevisor

Vennoot VGD-Boes & Co BV 0W BVBA"

-Dat een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passive, en voorzegd overzicht van de vereffeningsverrichtingen met de daarbij horende stavingsstukken voorafgaandelijk werden overgemaakt aan de leden van de vergadering, die dit verklaren ontvangen te hebben, bijgevolg verklaren volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben.

E) Bevestiging door de notaris:

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel '181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 gehouden is.

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan van de vennootschap, met staat van actief en passief, en de aangestelde bedrijfsrevisor zullen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

F) Aangezien de leden van deze vergadering, alhier aanwezig of vertegenwoordigd als gemeld, de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de zaakvoerder van de vennootschap hier eveneens aanwezig is, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over voorzegde agendapunten, zonder dat hieryoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Eerste beslissing:

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door de zaakvoerder van de vennootschap, hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermelde stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en aile vennoten, alhier aanwezig of vertegenwoordigd als gemeld, bevestigen voldoende kennis te hebben van aile stukken en documenten, voorgelegd door de voornoemde zaakvoerder van de vennootschap, en dit in verband met de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren. Tweede beslissing:

De aandeelhouders verklaren dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door henzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan genoemde zaakvoerder, volledige kwijting voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

Derde beslissing:

De vergadering beslist vervolgens dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LILA IN THE SKY CO", wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld, om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verzaken aan de termijn van 1 maand ais voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek registratierechten.

Dit besluit tot sluiting die daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de aandeelhouders van de

e

vennootschap, zo actief als passief. Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de aandeelhouders ten laste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen. Vierde beslissing:

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden te 9290 Berlare (Uitbergen), Scheldestraat 14, en dit door de heer VERBAERE Alex Vaière Clara Leon Cornelis, voornoemd.

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOLMACHT(EN):

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, niet mogelijkheid Ici indeplaatsstelling, aan mevrouw , VANLERBERGHE Hilde Rachel, geboren te Terneuzen (Nederland), nationaal nummer 76.05.14-380.55, wonende te 9000 Gent, Peerstraat, 30/0001 om voor zoveel ais nodig namens en voor rekening van de E vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

: Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan de heer VERBAERE Alex Valère Clara Leon Cornelis,

' voornoemd, op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te ; doene betalingen/afsluitingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Christiaan UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergeiegd :

-uitgifte akte

-versfag van de zeakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'11:cr-

t

aan 'cet

Isch

,S

_

r..1.11..,.../k vermsidan " Ra" n-.., e.1 rer sielfp.umenseands ncaris. hetzli ver. de

" :p.n ds" rd-..t.n lutaaanwoordir2.,an

N1." (-Ze; e,eeir

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 27.08.2012 12463-0171-011

Coordonnées
LILA IN THE SKY CO

Adresse
SCHELDESTRAAT 14 9290 UITBERGEN

Code postal : 9290
Localité : Uitbergen
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande