LIMPENS-ROUX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIMPENS-ROUX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.084.253

Publication

08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

4" " ,i;_.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111118111171),1111

Salle."12L(

27 IICC, 2413

DENDL#~~ONpE

"

Bijlagen bij fiét Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0461.084.253

Benaming

(voluit) : LIMPENS-ROUX

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove, Alberilaan 137

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Ingrid Evenepoel te Ninove, op 12 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `LIMPENS-ROUX', met zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 137 de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de revisor omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor:

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 6 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit:

" De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 4 december 2013 van de heer Geert LIMPENS ad ¬ 396.000,00

" De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 4 december 2013 van Mevrouw Anne

ROUX ad ¬ 396.000,00.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op zevenhonderd tweeënnegentigduizend euro (¬ 792.000,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen, De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 18.592,01 en creatie van een uitgiftepremie van ¬ 773.407,99. De inbreng wordt vergoed met 750 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met E 773.407,99 door incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder

creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Eveneens zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 4.407,99 door

incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 6 december 2013

BV o.v.v.e. BVBA"BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT' vertegenwoordigd door Jacky

GODEFROIDT'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van bovengenoemd revisoraal verslag zal met deze akte ondertekend en geregis-itreerd worden, en nadien met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura en kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Een exemplaar van bovengenoemd bijzonder verslag van de zaakvoerder zal met deze akte ondertekend en geregis-'treerd worden, en nadien met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde beslissing:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde zevenhonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 792.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op zevenendertigduizend honderdvierentachtig euro

twee cent (¬ 37.184,02), met een uitgiftepremie van zevenhonderddrieënzeventigduizend

vierhonderdenzeven euro negenennegentig cent (¬ 773.407,99) door uitgifte van zevenhonderdvijftig (750) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde. Deze aandelen hebben dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, met name voor een totaal bedrag van zevenhonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 792.000,00) die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat In het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist tot incorporatie van voormelde uitgiftepremie van

zevenhonderddrieënzeventigduizend vierhonderdenzeven euro negenennegentig cent (¬ 773.407,99), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het kapitaal te brengen van zevenendertigduizend honderdvierentachtig euro twee cent (E 37.184,02) op achthonderdentienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 810.592,01).

Tussenkomst -- inschrijving op en volstorting van de eerste kapitaalverhoging:

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van zevenhonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 792.000,00) in de vennootschap in te brengen onder de voorwaarden omstandig omschreven in voormeld revisoraal verslag, bij wijze van kapitaalverhoging, met incorporatie van de uitgiftepremie zoals hiervoor vermeld, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng:

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de aandeelhouders, die aanvaarden, zevenhonderdvijftig (750) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend als volgt:

- aan de heer Limpens Geert, comparant sub 1: driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen.

- aan mevrouw Roux Anne, comparante sub 2: driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen.

De heer Limpens Geert en mevrouw Roux Anne bevestigen dat de intekening ge-'schiedt met gelden toebehorend aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hen. Zij verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel blijkens akte huwelijkscontract verleden voor notaris Gaston Van Rossom, destijds te Sint-Lievens-Esse, op 17 september 1982, gewijzigd bij akten verleden voor ondergetekende notaris op 11 maart 1999 en op 2 mei 2002, gehomologeerd bij vonnis van de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde op 23 juli 2002, welk stelsel tot op heden niet is gewij 'zigd. Zij bedingen dat de vermo-'genswaar'de verbonden aan voormelde aandelen toekomt aan de gemeenschap en dat de lidmaat-'schapsrech-'ten verbonden aan zelfde aandelen eigen zijn aan elk van hen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vaststelling van de kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van zevenhonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 792.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderdentienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 810.592,01), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing:

De vergadering beslist het kapitaalvan de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierduizend

vierhonderdenzeven euro negenennegentig cent (¬ 4.407,99) om het kapitaal te brengen van achthonderd en

tienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 810.592,01) op achthonderd vijftienduizend euro (¬

815.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe

aandelen- en kapitaaltoestand. Voortaan luidt artikel 5 als volgt;

"Artikel 5. Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op achthonderdvijftienduizend euro (¬ 815.000,00), vertegenwoordigd door

duizend vijfhonderd (1.500) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

Zevende beslissing:

Als gevolg van deze wijzigingen, beslist de vergadering dat de statuten zullen worden aangepast aan de

genomen beslissingen en dat een volledige coördinatie zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van

koophandel.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten

overeenkomstig de vigerende wetgeving.

Achtste beslissing:

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien (10%) procent van het tussentijds

dividend waarvan hiervoor sprake.

Stemming:

Alle beslissingen worden met eenparigheid van stemmen aangenomen.

Voor beknopt uittreksel

Samen neergeregd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte, bevattende het verslag van de revisor omtrent de kapitaalverhoging door

inbreng in natura en het bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Magen bij liëf lièlgisch Staats rad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

4behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.09.2012 12565-0530-012
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.08.2011 11464-0144-012
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.08.2009 09695-0351-012
01/09/2008 : DET000286
26/07/2007 : DET000286
07/09/2006 : DET000286
26/07/2005 : AAT000286
27/09/2004 : AAT000286
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 12.08.2015 15413-0403-012
29/07/2003 : AAT000286
20/09/2002 : AAT000286
06/07/2001 : AAT000286
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 11.08.2016 16417-0594-013

Coordonnées
LIMPENS-ROUX

Adresse
ALBERTLAAN 137 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande