LINXES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINXES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.815.282

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 31.07.2014 14369-0158-013
31/12/2013
ÿþo

Ondernemingsnr : 0885.815.282

Benaming

(voluit): LINXES

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Sint-Ursmarusstraat 180 te 9200 Dendermonde-Baasrode

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 11 december 2013, dragende de melding "Geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 13 december 2013 boek 126 bled 94 vak 8 ontvangen: vijftig euro (¬ 50) getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LINXES" met zetel te 9200 Dendermonde  Baasrode, Sint-Ursmarusstraat 180, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op vijftien december tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari daarna onder nummer 20070102000589, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op twintig december tweeduizend en tien, bekengemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie januari daarna onder nummer 11000303. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0885.815.282, waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Eerste Besluit

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de buitengewone algemene vergadering van zevenentwintig november laatstleden houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vijfhonderd zesenvijftigduizend euro (556.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijfenvijftigduizend zeshonderd euro (55.600,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd toegekend aan de vennoten.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De vennoten hebben verklaard dit dividend overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk en volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten: bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

2. Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Auditas DBW", bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 9 december tweeduizend dertien opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Auditas DBW", met kantoor te 9300 Aalst,; Keizersplein 40 A bus 4, vertegenwoordigd door de heer Bossuyt Wim, luidt letterlijk als volgt:

Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging in de BVBA LINXES met zetel te 9200 Baasrode,

Sint-

Ursmarusstraat 180, RPR Dendermonde 0885.815.282,

bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 556.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek vani Inkomstenbelastingen.

Indien aile vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 500.400,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 620 aandelen van de BVBA LINXES zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan ais volgt worden toegekend:

________ ...................

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

mou In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II 11 II

*13197284*

GRIFFIE RECH TbANK

VAN KOOPHANDEL

1 7 BEC. 2013

DENDEVONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ode heer Bruno DE MAESSCHALCK _ 250.200,00 EUR 310 aandelen;

ode heer Kurt DE- WIT 250.200,00ÉÛR 310 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 524.400,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 424 620 = 1.044 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet voor het voile bedrag wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Cdat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Cdat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Odet de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Aalst, 9 december 2013.

(getekend)

BVBA AUDITAS - DBW

vertegenwoordigd door

WIM BOSSUYT

Bedrijfsrevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Auditas DBW", zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

3. verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag de dato 27 november laatstleden opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

4. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot 'verhoging van het

kapitaal door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfhonderdduizend

vierhonderd euro 500.400,00), waarvan vijfendertigduizend vierennegentig euro vierendertig cent (¬

35.094,34) voor de inschrijving op het kapitaal en vierhonderd vijfenzestigduizend driehonderd en vijf euro zesenzestig cent (¬ 465.305,66) voor de uitgiftepremie, om aldus het kapitaal te brengen van vierentwintigduizend euro (E 24.000,00) op vijfhonderd vierentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 524.400,00), door uitgifte van zeshonderd twintig (620) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten faste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

5. Uitgifte van nieuwe aandelen

De algemene vergadering besluit tot uitgifte van zeshonderd twintig (620) aandelen zonder nominale

waarde, met toekenning van deze aandelen aan de inbrengers.

6. Boeking van de uitgiftepremie

De aigemene vergadering besluit de uitgiftepremie van vierhonderd vijfenzestigduizend driehonderd en vijf

euro zesenzestig cent (¬ 465.305,66) te boeken op een onbeschikbare reserverekening.

7. Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De algemene vergadering besluit om het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie van vierhonderd vijfenzestigduizend driehonderd en vijf euro zesenzestig cent (¬ 465.305,66) om het te brengen op vijfhonderd vierentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 524.400,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

8. Vastatelling kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen van in totaal vijfhonderdduizend vierhonderd euro (¬ 500.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd vierentwintigduizend

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vierhonderd euro (¬ 524.400,00), vertegenwoordigd door duizend vierenveertig (1.044) aandelen zonder': -vemielding van waarde.

9. Wijziging van artikel vijf van de statuten.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing en dienaangaande artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd vierentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 524.400,00). Het is verdeeld in duizend vierenveertig (1.044) gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde." 10, Coördinatie van de statuten.

De vergadering besluit met éénparigheld van stemmen om de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

-verslag van de zaakvoerders

-verslag van de bedrilfsrevisor

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 29.07.2013 13369-0428-013
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 30.07.2012 12349-0069-013
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 28.07.2011 11339-0593-013
03/01/2011
ÿþ Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*11000303"

Vo beho aan Belg Staat)

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2j. 11 2010

nnFsfí`ierimUN;nF,

Ondernemingsnr : 0885.815.282

Benaming

(voluit) : LINXES

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Sint Ursmarusstraat 180 te 9200 Dendermonde-Baasrode

Onderwerp akte : VERMINDERING VAN HET KAPITAAL DOOR TERUGBETALING AAN DE VENNOTEN  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, Notaris met: standplaats te Dendermonde, de twintigste december tweeduizend en tien, dragende de melding "Geregistreerd; twee bladen één verzending te Dendermonde I op 22 december 2010. Boek 5/115 blad 88 vak 5. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend E.A.tnspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene' vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `LINXES', met zetel; te 9200 Dendermonde (Baasrode), Sint Ursmarusstràat 180, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende: notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op vijftien december tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlage: tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari daarna onder nummer 20070102000589, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van: Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0885.815.282,: blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. KAPITAALVERMINDERING.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) om het te brengen van vierhonderd vierentwintigduizend euro (¬ 424.000,00) naar vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00).

De vergadering beslist dat dé vermindering van het kapitaal zal worden aangerekend op het volgestorte kapitaal, gevormd door externe inbrengen, voor een waarde van vierhonderdduizend euro.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder; vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening: gedurende een termijn van minstens twee maand ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de, kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerders opdracht nadien met gezegde rekening te handelen ais naar recht.

2. WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel vijf van de statuten aan te:

passen aan de hierboven genomen beslissing en dienvolgens artikel vijf van de statuten te vervangen door de;

volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00), en wordt vertegenwoordigd door'.

vierhonderd vierentwintig (424) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

3. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten:

van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 27.08.2010 10463-0406-014
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.07.2009 09507-0022-014
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.07.2008 08465-0315-013
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 29.07.2015 15365-0331-011

Coordonnées
LINXES

Adresse
SINT URSMARUSSTRAAT 180 9200 BAASRODE

Code postal : 9200
Localité : Baasrode
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande