LIPPENS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIPPENS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.338.957

Publication

09/04/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla





>3A0768 7<

VAN KOOPHANDEL.

2 8 t1,0 2014

DENDERMONDE

Ondememingsnr : 835.338.957

Benaming

(voluit) : LIPPENS CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : HAZELEERSTRAAT 80 te 9400 NINOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van vereffening

Uittreksel van het verslag van de buitengewone algemene vergadering op 16 december 2013

1)De vereffenaar brengt schriftelijk verslag uit aan de algemene vergadering over hun vereffeningswerkzaamheden.

De vereffenaar deelt mee dat er zieh geen belangrijke gebeurtenissen hebben voorgedaan vanaf de datum van het sluiten van het boekjaar tot op heden.

De algemene vergadering aanhoort de lezing van het verslag, inclusief de vereffeningsrekening afgesloten per 1111212013.

2) Goedkeuring van de vereffeningsrekening

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekening, inclusief de resultatenrekening, die haar door de

vereffenaar wordt voorgelegd en keurt deze goed.

De algemene vergadering neemt akte van het feit dat aan de vereffenaar geen vergoeding werd toegekend.

3) Kwijting aan de vereffenaar

De algemene vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor het uitoefenen van zijn mandaat.

4) Afsluiting van de vereffening

De algemene vergadering verklaart de vereffening gesloten.

5) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren in de woonplaats van de vereffenaar Lippens André, Hazeleerstraat 80, 9400 Ninove.

Lippens André

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2014
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisc Staatsbi. iluteselo

AN KOOPHANDEL

13 JAN. 2014

DENDERMONDE

Griffie"

Ondernemingsnr : 0835.338.957

Benaming

(voluit) : LIPPENS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove, Hazeleerstraat 80

(volledig adres)

Onderwerp akte : lnvereffeningsstelling

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Pieters met standplaats te Ninove op 13 november 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIPPENS CONSULTING", met zetel te 9400 Ninove, Hazeleerstraat 80, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op zeven april tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 april daarna, onder nummer 11060476. sindsdien hebben geen statutenwijzigingen meer plaatsgevonden.

Alle aandeelhouders aanwezig volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING

Ontslag 'en décharge vanaf heden aan de zaakvoerder, de Heer André Lippens voormeld, RR 50.04.21307.44

DERDE BESLISSING

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIPPENS CONSULTING wordt ontbonden vanaf heden,

VIERDE EN LAATSTE BESLISSING

Aanstelling van vereffenaar: De Heer André Lippens voormeld,

De aangestelde vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan iedere vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar mag alle derden-lasthebbers aanstellen en hun de macht toekennen die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden haar machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar,

vij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde in datum van 23 december 2013 werd: de aanstelling van de Heer André Lippens als vereffenaar bevestigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Notaris Michaël Pieters te Ninove



bijlage : expeditie akte

41"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 18.07.2013 13326-0385-009
20/04/2011
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN 1'00-11

Voor-

behouden

aan het ---

Belgisch ._

Staatsblad

" iiosoaH+







0 8, 04. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 835 33 8 s

Benaming

(voluit) : LIPPENS CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove, Hazeleerstraat, 80

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Pieters te Ninove op 7 april 2011 blijkt dat de Heer LIPPENS; André Daniël Julia, geboren te Waregem op één en twintig april negentienhonderd vijftig, RR 50.04.21.307.44, en zijn echtgenote, Mevrouw PHILIPS Ghislaine Maria Emma, geboren te Ninove op tweeëntwintig augustus', negentienhonderd zesenveertig, RR 46.08.22.200.65, samenwonende te 9400 Ninove (Okegem),'S, `. Hazeleerstraat, 80.

Bevestigend thans gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge; huwelijkscontract, verleden voor notaris Jozef Van den Berghe te Ninove op drie juli negentienhonderd; éénennegentig

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die de naam zal dragen "LIPPENS: CONSULTING", met zetel te 9400 Ninove, Hazeleerstraat, 80 hebben opgericht.

" De comparanten verklaren dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,- Eur), volledig` werd geplaatst, doch slechts werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (6.200.- Eur)

en wel als volgt :

- de Heer André Lippens en Mevrouw Ghislaine Philips schrijven in op honderd aandelen, elk voor de onverdeelde helft, waarvan in totaal volstort ten belope van zesduizend tweehonderd (6.200.-) euro ; de Heer André Lippens en Mevrouw Ghislaine Philips zijn dus twaalf duizend vierhonderd (12.4004 euro verschuldigd'. aan de vennootschap.

De storting of overschrijving in geld van het kapitaal werd door de inschrijvers gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd op naam van de vennootschap in oprichting bij Bank van de Post onder nummer', ' 000-3259727-42 blijkens attest afgeleverd op één april tweeduizend en tien.

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notarisoverhandigd om definitief aan onderhavige akte gehecht te blijven.

Na attest van de notaris dat de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennootschap vrij over die rekening beschikken.

Overgang bij overlijden :

De verschijners komen overeen dat, bij het overlijden van de eerststervende onder hen en zonder: terugwerkende kracht, de volle eigendom van de onverdeelde delen in bovenvermelde aandelen van de! eerststervende zal aanwassen bij het deel van de overlevende. Aldus staat elk van de onverdeelde: aandeelhouders de volle eigendom van zijn of haar deel af aan de andere onder de opschortende voorwaarde! van zijn of haar vooroverlijden; als tegenprestatie voor deze afstand verkrijgt de overdrager een kans om de volle eigendom van het deel van de andere te verkrijgen, indien hij het langst leeft. De verschijners verklaren! uitdrukkelijk dat hun overlevingskansen gelijk zijn.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen.

Zij draagt de naam: " LIPPENS CONSULTING".

De zetel van de vennootschap is gelegen te 9400 Ninove, Hazeleerstraat, 80.

De zetel mag verplaatst worden binnen het nederlandstalige deel van België of het tweetalig Brussels; Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke:

" beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels,

bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,:

voor eigen rekening of voor rekening van derden :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

a) Verlenen van diensten met betrekking tot computersoftware, multi-media en intemettoepassingen, informatieverwerking en telecommunicatie, waaronder (niet beperkend) het schrijven en aanpassen van software, het maken van analyses van informaticasystemen, het geven van advies hieromtrent.

b) Ontwerp, productie en verkoop van computer soft- en hardware, internet-marketing gerelateerde onderzoeken, consultancy en applicaties.

c) Het maken van studies en publicaties, het verstrekken van advies en het geven van opleidingen inzake alle aspecten van informatieverwerking en telecommunicatie.

d) Groot- en kleinhandel, import en export van hardware, software en randapparatuur.

e) Installatie en onderhoud van computers en netwerken

f) Het leveren van alle goederen en diensten die rechstreeks of onrechstreeks op de hiervoor opgesomde

activiteiten betrekking hebben :

- desktopsupport

- desktopinstallation (standalone, network)

- Server and network installation

- Server and network support and monitoring

- Home installation and support

- Helpdesk service with on site support

- Hardware and software vendor

- Services provider

g) De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

71".e'

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te

worden geïnterpreteerd.

Zij streeft haar doel na volgens de eisen van een zorgvuldig en actief bedrijfbeheer, maar tevens volgens de

e beginselen en het ideaal van de vennootschap, teneinde de professionele, sociale en zedelijke belangen van haar klanten te behartigen.

Zij mag onder meer samenwerken met, deelnemen in en mandaten uitoefenen, andere professionele vennootschappen met een aanvullend karakter van haar doel.

e De duur van de vennootschap is bepaald en zal ingaan vanaf heden tot dertig juni tweeduizend zestien.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (18.600: Eur) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, die echter geen rechtspersonen mogen zijn.

Bij de oprichting wordt voor bepaalde duur als statutaire zaakvoeder benoemd : de Heer André Lippens

r, voormeld.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vermoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ri) Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

" ~ De jaarvergadering van de vennootschap worden ieder jaar gehouden op dertig juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering worden de jaarrekening en de resultatenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het Wetboek van Vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, : zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in funktie bij de ontbinding, van rechtswege vereffenaars.

Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT

Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhouding en Fiscaliteit V.A. & Partners BVBA" met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 378, hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van den Eynde Frederic, woonachtig Aalstersesteenweg 378, 9400 Ninove

"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel voor registratie, enkel ten behoeve van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijgevoegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIPPENS CONSULTING

Adresse
HAZELEERSTRAAT 80 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande