LIVAN MAINTENANCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIVAN MAINTENANCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.239.943

Publication

09/07/2014
ÿþ(es mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111t11J1119 It

beix

aar

Belt Staat

III

III

" " " " " " " " 1" 1" 1" "

NEERGELEGD

30 JUN1 2014

RECHOUnle VAN

KOOPHANDEL TE GENT

J

Ondernemingsnr : 0537.239.943

Benaming (voluit) : LI VAN MAINTENANCE

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Deinsesteenweg 110

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Wijziging maatschappelijke zetel

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "LIVAN MAINTENANCE" met zetel te 9031 Gent, Drongen, Deinsesteenweg 110, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent onder nummer 0537.239.943, gehouden op 30/04/2014, dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft om met ingang van 01.05.2014 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Industrieweg 124, B-9032 Wondelgem

VOF Master@Solutions Van Wassenhove J.

bestuurder bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Van den Broeck Wim

Geltmeyer B.

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013
ÿþ Mod word li.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



13 26752*

NEERGELEGD

U I Mill. 2013

itECIaI'l'ItANK VAN

KOOPHANUEIG iSENT

NdN

Ondernemingsnr : Q 5. j - ,, 3 J LI 3

Benaming

(voluit) : LIVAN MAINTENANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9031 Drongen, Deinsesteenweg 110

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 11 juli 2013, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1. De Naamloze Vennootschap "NV DENYS ", met maatschappelijke zetel te 9032 Gent (Wondelgem), Industrieweg 124. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0.416.585.801, en

2; De Naamloze Vennootschap "NV IMTECH TRAFFIC & INFRA", met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 110. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0414.560.677 en met B.T.W.-nummer 6E0414.560.677, de Naamloze Vennootschap "LIVAN MAINTENANCE' opgericht hebben door inbreng in geld ¬ 62.500,00 (tweeënzestig duizend vijfhonderd euro), volstort, ten belope van 100 (honderd) aandelen.

Artikel 1.- Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de naam "LIVAN MAI NTENANCE".

Artikel 2 Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het uitvoeren van het onderhoud (Maintenance) met betrekking tot het DBFM (Design, Build, Maintenance, Finance) infrastructuurproject "Livan 1" van De Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn (hierna genoemd "het Project"), dat het in dienst stellen beoogt van de oostelijke premetrokoker onder de Turnhoutsebaan en de tramuitbreiding tussen N116a Herentalsebaan en N12 Turnhoutsebaan via Florent Pauwelslei en Ruggeveldlaan, alsook de ontsluiting van de P&R Wommelgem/rondpunt;

- De overname en uitoefening van alle rechten en plichten van de NV Maintenance Co in oprichting en haar vertegenwoordigers, voortvloeiende uit de overeenkomst van 18 December 2012 gesloten tussen de NV Maintenance Co en de NV Livan Infrastructure;

Project-, proces-, onderhouds- en facilitymanagement in de ruime zin van het woord met betrekking tot het Project;

Het beheer van contracten en technieken betreffende het onderhoudsonderdeel van het Project.

in het algemeen alle nijverheids-, handels-, financië-le, roerende en onroerende operaties met betrekking tot het onderhoudsonderdeel van het Project.

De vennootschap kan alle brevetten en licenties nemen, aankopen en uitbaten, en alle handels-, nijverheids- en financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel; deelnemen door middel van inbreng, gehele of gedeeltelijke fusie, intekening of op iedere andere wijze, in alle ondernemingen die de verwezenlijking van haar doe! vergemakkelijken of bevorderen.

Artikel 3.- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 110.

Hij kan naar gelijk welke andere plaats in België overgebracht worden door een eenvoudig besluit van de raad van bestuur mits inachtneming van de taalwetgeving, die eveneens administratieve zetels, bijhuizen, fabrieken, magazijnen, agentschappen en handelshuizen mag oprichten zowel in België als in het buitenland.Artikel 5.- Kapitaal

Net maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waaronder vijftig (50) aandelen van de categorie A en vijftig(5_0)_aandeler .vande categ ode ,B..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijzigingen in de statuten, mits inachtneming van de formaliteiten en voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen,

Indien de effectieve totstandkoming van de kapitaalverhoging niet wordt vastgesteld ter gelegenheid van het daartoe aangenomen besluit, dient de latere vaststelling, op verzoek van de raad van bestuur of van de daarvoor speciaal gemachtigde bestuurders bij authentieke akte te gebeuren.

Tot de uitgifte van aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen van dezelfde soort, kan slechts door de algemene vergadering worden besloten, mits toepassing van de formaliteiten voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de houders van kapitaalaandelen, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd en aldus gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving; die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

Bij niet-uitoefening door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht in verhouding met hun aandeel in het kapitaal, zullen de beschikbare inschrijvingsrechten ten herleidbare titel aangeboden worden aan de aandeelhouders die reeds ingeschreven hebben, en zulks onder de voorwaarden bepaald door de raad van bestuur.

Het voorkeurrecht kan beperkt of opgeheven worden op een voorstel van de raad van bestuur, toegelicht in een in de agenda aangekondigd bijzonder verslag, waarin uiteengezet wordt waarom de beperking op opheffing vereist is in het belang van de vennootschap en waarin de voorgestelde koers van de uitgifte verantwoord wordt. Het verslag van de commissaris of van een bedrijfsrevisor wordt er tevens aangekondigd.

Over dit voorstel wordt beraadslaagd en besloten door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de voorwaarden bepaald voor de wijzigingen in de statuten.

De raad van bestuur kan, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire beschikkingen, onder de bedingen en voorwaarden die hij zelf bepaalt, overeenkomsten afsluiten om de inschrijving van het geheel of een gedeelte van de nieuwe uit te geven aandelen te verzekeren.

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering beraadslagend en stemmend volgens de regels die voor wijzigingen in de statuten zijn gesteld en mits vervulling van de voorwaarden en voorschriften bepaald door het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 6.- Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam, Ze zijn ondeelbaar,

BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 7.- Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit vier, al of niet aandeelhouders, natuurlijke personen of rechtspersonen, De aandeelhouders van de categorieën A en B mogen ieder twee bestuurders voordragen.

De raad van bestuur mag evenwel uit slechts twee leden bestaan in het geval voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Een rechtspersoon kan bestuurder zijn op last voor hem een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die hij slechts kan ontslaan mits terzelfdertijd zijn opvolger aan te duiden.

De algemene vergadering bepaalt hun aantal,

De raad van bestuur zal onder zijn leden een voorzitter verkiezen, afwisselend om de drie jaar onder de kandidaten die voorgedragen werden door de aandeelhouders van de categorie A en onder de kandidaten die voorgedragen werden door de aandeelhouders van de categorie B.

Artikel B.- Duur bestuursmandaat

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Artikel 12,- Bevoegdheden en vertegenwoordiging

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De raad van bestuur mag lasthebbers aanstellen en bijzondere volmachten verlenen. Hij bepaalt de vergoedingen van diegene aan wie hij volmacht of delegatie verleend heeft.

Bij ontstentenis van een bij besluit van de raad van bestuur gegeven machtiging of volmacht en onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht voor het dagelijks bestuur hierna toegekend, zijn "twee" bestuurders gezamenlijk handelend, waarvan elke bestuurder een andere categorie AIB vertegenwoordigt, bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

Onverminderd de machten toebeho-'rend aan de raad van bestuur en de vertegenwoordigingsmacht aan twee bestuurders hierboven toegekend, mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegen-'woordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opgedragen worden aan één of meer personen alsook aan een directiecomité, samengesteld uit personen aangeduid door de raad van bestuur.

De personen, gelast met het dagelijks bestuur ingevolge onderhavig artikel, mogen alleen optreden.

Artikel 18.-

De gewone algemene vergadering heeft ieder jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand mei te elf uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

4 ~ ~ e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 25, Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

ArtiKel26: Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reserve.

De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de reserve éénttiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft,

Het saldo zal op gelijke wijze verdeeld worden onder al de aandelen.

Nochtans kan de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur voor iedere verdeling van

voormeld saldo, besluiten dat geheel dit saldo of een deel ervan bestemd zal worden tot uitkering van

dividenden, tot vorming van reserves of voorzieningen of voor overdracht op het volgend boekjaar.

Voor het bepalen van de nettowinst, alsook voor het bepalen van het bedrag vatbaar voor de uitkering van

dividenden en tantièmes zal rekening gehouden worden met de beschikkingen en beperkingen bepaald bij het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot

eerste bestuurders benoemd:

Op voordracht van de aandeelhouders van de categorie A:

1.0e heer VAN WASSENHOVE Johan, voornoemd, wonende te 9840 De Pinte, Blijpoel 19.

2.De heer GELTMEYER Bruno, geboren te Gent op 5 juli 1961, wonende te 9030 Mariakerke, Rodonkstraat

19_

Op voordracht van de aandeelhouders van categorie B:

1. De heer KNOOP Armand, wonende te 4207 RD Gorinchem, A. Verweijestraat 17, Nederland

2,VOF Masters@Solutions, vertegenwoordigd door VAN dEN BROECK Wim, wonende te 8470 Gistel, Veenstraat 24. De eerste voorzitter van de raad van bestuur wordt aangeduid: de heer KNOOP Armand, voornoemd.

De eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Alle benoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en negentien,

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet, Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoeming ook na de neerlegging zal blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De comparanten verklaren dat de ondergetekende Notaris hun aandacht gevestigd heeft op

a) de beschikkingen van de wet van negentien februari negentienhonderd vijfenzestig met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van tien januari negentienhonderd zevenenzeventig.

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, zoals gewijzigd door de wetten van veertien maart negentienhonderd tweeënzestig en vier augustus negentienhonderd achtenzeventig op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen.

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vci r de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De vergadering besluit te benoemen als commissaris: de Burgerlijke Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KPMG & Partners", met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, BE0462.846.188, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim HEYNDRICKX, bedrijfsrevisor, voor een periode van drie jaar. Het mandaat zal verstrijken onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in tweeduizend zestien.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van verwerving van de rechtspersoonlijkheid, en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING,

De eerste jaarvergade-'ring zal gehouden worden in het jaar 2015.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT

-"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

De comparanten stellen bijzondere gevolmachtigden aan, met name de heer Piet Arnauts, woonstkiezende te Drongen, Deinsesteenweg 110, elk alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, het ondernemingsloket, de B.T,W.-administratie en het sociaal verzekeringsfonds.

Voor eensluidend afschrift, notaris Joost Beman te Gent, mede-neergelegd: expeditie.

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIVAN MAINTENANCE

Adresse
DEINSESTEENWEG 110 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande