LIZE

Divers


Dénomination : LIZE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 632.850.666

Publication

09/07/2015
ÿþVoor-behoude[ aan het Belgisch Staatsbla

i III2

*15098

iiu

~`~,~ ~*~ '.~ :.:, L~ ~

3 9 ~i ~~~:~ i p~,.

,

f

1'tiECH~t i~~.~,~e,',;, ~',~.r~~

- K~:.'~~{i~`,~~ ~ _

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LIZE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vlasstraat 25, 9030 Mariakerke (Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Frits GUISSON te 9880 Aalter, op 25 juni 2015, nog te registreren, dat werd opgericht door dDe heer BEKAERT Bert Johan Jos Chris, geboren te Gent op 7 januari 1980, rijksregistemummer 80.01.07 237-76, en zijn echtgenote mevrouw PANNECOUCKE Barbara Edith Gerard, geboren te Gent op 3 november 1984, rijksregistemummer 84.11.03 040-62, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Vlasstraat 25,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "LIZE"

* ZETEL: Vlasstraat 25, 9030 Mariakerke (Gent)

* KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen, Gans het kapitaal is onderschreven en op alle aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld, als volgt:

" door de heer Bert BEKAERT op 93 aandelen, volstort ten belope van 1/3 of drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)

" door mevrouw Barbara PANNECOUCKE op 93 aandelen, volstort ten belope van 1/3 of drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)* duur. onbepaald.

* DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden:

" het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, juridisch-, financieel en managementadvies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt waaronder coaching.

" Het verstrekken van algemene dienstverlening aan- en het besturen en beheren van vennootschappen, ondernemingen, specifieke delen daarvan of organisaties, middels het voorzien in actief management, advies, opleiding en/of mentorschap.

" Het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden. Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is : de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en de verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van aile daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst;

" het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen, mede om hun bestuur te controleren of er dee! in te hebben.

.het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheden voor leningen of kredieten aangegaan door derden. 'alle verrichtingen betreffende financieringen, leningen, geldplaatsingen en alle andere financiële verrichtingen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die In rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat

* BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de

algemene vergadering _e.n is steeds door haar afzetbaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

G2, 85.0 -66

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit ailes conform het Wetboek van vennootschappen.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

In principe is de functie van zaakvoerder onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering een bezoldiging vaststellen, waarvan zij het bedrag bepaalt.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk kunnen optreden.

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht

* JAARVERGADERING:

Ieder jaar wordt op 15 mei om 10.00 uur een gewone algemene vergadering gehouden, ook jaarvergadering genoemd. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, Indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen.

Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de enige zaakvoerder of door de oudste zaakvoerder indien er meerdere zijn of, bij afwezigheid, door de oudste vennoot aanwezig.

De voorzitter van de vergadering duidt een secretaris aan en één of meerdere stem opnemers, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Beraadslaging  Besluiten - Deelneming op afstand  Stemrecht v66r de algemene vergadering - Schriftelijke vragen véér de algemene vergadering - Obligatiehouders

a) Quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen een aanwezigheidsquorum vereist.

b) Besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij het Wetboek van vennootschappen een bijzondere meerderheid voorziet, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

In de jaarvergaderingen worden de onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

De niet-statutaire zaakvoerders en de commissaris worden verkozen bij eenvoudige meerderheid. Is deze niet bereikt, dan wordt een herstemming gehouden over de 2 kandidaten die in de eerste stembeurt het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten verkozen.

c) Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1) De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden,

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd,

' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de aigemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2) Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

d) Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg véér de algemene vergadering

Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vóár de algemene vergadering, op de volgende wijze: elektronische mail (e-mail) en het internet. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen váár de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige leden te controleren en de geidigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

e) Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vóár de algemene vergadering

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het In de oproeping tot de vergadering vernielde adres, De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de 5de dag vóár de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

f) Algemene vergadering van obligatiehouders

De obligatiehouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering van obligatiehouders door

middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel onder de

voorwaarden die zijn bepaald in artikel .24)c) van deze statuten voor de algemene vergadering van vennoten-

aandeelhouders.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

a)Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan

de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c)ls het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving.

Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt.

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

* BOEKJAAR: Het boekjaar begint elk jaar op 1 januari en eindigt op 31 december.

* RESERVES, WINSTVERDELING en VERDELING VAN SALDO:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste 5 % voorafgenomen tot

vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve 10 % van

het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die

niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

 Voorbehouden aán het Belgisch Staatsblad



Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

SLOTBEPALINGEN- OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2017.

Overeenkomstig de mogelijkheid voorzien door artikel 16 van de statuten wordt er geen commissaris benoemd.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters hebben volgende beslissingen genomen ; a.Benoeming zaakvoerder:

Wordt als zaakvoerder aangesteld:

Mevrouw PANNECOUCKE Barbara Edith Gerard, geboren te Gent op 3 november 1984, rijksregistemummer 84.11.03 040-62, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Vlasstraat 25,

welke het mandaat aanvaardt, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

Comparanten verklaren inmiddels voormelde zaakvoerder als mandataris aan te stellen, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting.

b. Volmachten:

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan Accountantskantoor Bekaert NV, Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde en haar aangestelden, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijvng van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met maoht tot indeplaatsstelling.







e









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge







-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-



Frits GUISSON Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte dd. 25/06/2015











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIZE

Adresse
Zetel : Vlasstraat 25, 9030 Mariakerke (Gent)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande