LOCAL SYNDIC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LOCAL SYNDIC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 807.954.273

Publication

25/02/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

snif ric ; T 3AN

VAN KOOPHANDEL

1 5. trz. Z01~

DENDER MONDE

Grffrle

" 11~31~~4"

Ondememingsnr: 0807.954.273

Benaming

(voluit) : LOCAL SYNDIC

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KLOOSTERSTRAAT 34 TE 9310 MOORSEL-AALST

Onderwerp akte : Ontbinding van de vennootschap / beëindiging activiteiten

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerders. De zaakvoerders geven toelichting bij de staat van activa afgesloten op 30 november 2010. Het verslag geeft geen aanleiding tot opmerkingen, ook de staat van activa en passiva niet.

Wegens gebrek aan activiteiten en gebrek aan interesse om de vennootschap over te nemen beslist de vergadering met unanimiteit van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap. In toepassing van de bepalingen van Omzendbrief nr. 7/CH/3100/A/004 van 14/11/2006 van de Minister van Justitie, wordt beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die daarvoor opgelegd worden, vervuld zijn en besluit dan ook onmiddellijk over te gaan tot de sluiting van de vereffening. De vergadering is volledig op de hoogte van de inhoud en gevolgen var art. 185 van het Wetboek van Vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van een VOF ten overstaan ver derden: wordt beschouwd als vereffenaar, en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zullen dragen. De. vergadering stelt vast dat de vennootschap VOF Local Syndic definitief heeft opgehouden te bestaan.

De zaakvoerders krijgen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat. "

Alle boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard te 9310 Moorsel-Aalst, Kloosterstraat 34. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Lommens Frederik, Kloosterstraat 34 te 9310 Moorsel-Aalst, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,; de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LOCAL SYNDIC

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 34 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande