LOFINCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOFINCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.951.567

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14263-0550-011
28/10/2014
ÿþRechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Lokouter, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING  ONTSLAG ZAAKVOERDERS - SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit proces-verbaal gestoten door notaris Frits GUISSON, te 9880 Aalter, op 3 september 2014, geregistreerd 2 blad(en), geen verz. - 1° registratiekantoor Gent 2 op 4 september 2014, boek 454, folie 16, vak 8 - ontvangen: E 50,00 - de e.a. inspecteur: (getek.) R. DE VUYST, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering gehouden van de enige vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOFINCO", met zetel te 9880 Aalter, Lokouter, 1, R.P.R. (Gent) nummer 0843.951.567 opgericht krachtens akte verleden door ondergetekende notaris op 17 februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 8 maart erna, onder nummer 2012-03-08/0052188, waarop aanwezig alle aandelen zodat rechtsgeldig werd besloten:

-de vennootschap te ontbinden;

-Mevrouw Griet DECONINCK te 9880 Aalter, lokouter, 1 als zaakvoerder te ontslaan en haar kwijting te geven over het gevoerde bestuur;

-geen vereffenaar te benoemen;

-de vereffening te sluiten;

-de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard blijven bij Mevrouw Griet DECONINCK te 9880 Aalter, Lokouter,

-FIDUCIAL te 8000 Brugge, Baron Ruzettelaan, 1, alsmede al haar medewerkers, te gelasten met het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits GUISSON

Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift P-V en de verslagen

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wosd 11.1

11111,1111M11

Ondernemingsnr : 0843.951.567

Benaming

(voluit) : LOFINCO

(verkort) :

11

11

NEERGELEGD

1? OKT, 2014

RECHTBANK VAN KOOPHACtiliffleE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Lui vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

08/03/2012
ÿþ Mat 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4 FEB. 2012

RECW'l'l3 ~. VAN

KOOPHANDD, C GENT

III1J111.111,11111,1111,! IA

b1

E St

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LOFINCO

Bijlagen bij-iet Belgisel Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelojkheid

Zetel : Lokouter 1, 9880 Aalter

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Frits GUISSON te 9880 Aalter, op 17 februari 2012, dat werd opgericht door;

- OPRICHTER : Mevrouw DECONINCK Griet Fabiola, geboren te Zwevegem op 14 februari 1969, wonende te 9880 Aalter, Lokouter 1

- RECHTSVORM EN NAAM : een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "LOFINCO";

- ZETEL : te 9880 Aalter, Lokouter 1;

- KAPITAAL : ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Gans het kapitaal is onderschreven middels inbreng in geld door de oprichter. Het kapitaal is volstort ten belope van ¬ 12.400,00.

- DUUR : onbepaald vanaf oprichting;

- DOEL : De vennootschap heeft als doel:

-Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen en systemen voor gegevensverwerking, en aile technieken in verband met het technisch, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam, in naam van derden.

-Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, ook in handels, industriële en financiële ondernemingen.

-Het beheer, evenals te gelde maken van deze participaties,

-De verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

-Het beheer en toezicht voeren over andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatiecndernemingen.

-Het geven van opleidingen i.v.m. financieel en administratief beheer.

-Het onderzoeken en ontwikkelen, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in licentie nemen en geven en het ondersteunen van producten, diensten en knowhow met betrekking tot het internet, intranet, software, hardware, telecommunicatie, audio, video en automatisatie.

-Het uitoefenen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen.

-Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende, of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is' bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- JAARVERGADERING : De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om 11.00 uur; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping,

- BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

- RESERVES, WINSfVERDELIN EN VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFNING : Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt 5% voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die éénftiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Het nettoprovenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

- SLOTBEPALINGEN- OVERGANGSBEPALINGEN :

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014,

* Overeenkomstig de mogelijkheid voorzien door artikel 16 van de statuten wordt er geen commissaris benoemd,

* Onmiddellijk na de oprichting is de vennoot-oprichter In buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en heeft zij volgende beslissingen genomen:

a. Benoeming van de eerste zaakvoerder:

Wordt als zaakvoerder aangesteld, voornoemde mevrouw Griet DECONINCK, welke het mandaat aanvaardt, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De enige comparant verklaart inmiddels voormelde zaakvoerder als mandataris aan te stellen, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting.

b. Retroactiviteit:

Alle handelingen en daden van de oprichter in deze welke werden verricht vanaf 1 februari 2012 in het kader van het doel van de op heden opgerichte vennootschap, worden hierbij, voor zoveel als nodig, bekrachtigd en zullen worden geacht te zijn gesteld voor rekening en in naam van deze vennootschap, dit in overeenstemming met de wettelijke bepalingen inzake "verbintenissen voor een vennootschap in oprichting" van het Wetboek van Vennootschappen,

c, Machten:

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan FIDUCIAL ACCOUNTANCY, Baron Ruzettelaan 29, 8310 Brugge, en haar aangestelden, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijvng van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frits CUISSON

Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd:

afschrift oprichtingsakte

Voor-bº%houden aan het 'Belgisch Staatsblad

Annexes du 1Gfónitëü"r tttttt

Blllxgen-bi-j -kët-B"élgisctï`Staaslilffd- = os>037ZOrTZ

Coordonnées
LOFINCO

Adresse
LOKOUTER 1 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande