LOGIVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGIVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.327.977

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 16.06.2014, NGL 26.06.2014 14212-0142-009
30/04/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Warande 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Manuel Van Hoof, te Zwijnaarde thans Gent dedato 16/04/2012, neergelegd ter griffie vóór registratie, dat tussen:

1/ De Heer VERVAET Piet Alex, geboren te Turnhout op drieëntwintig maart negentienhonderd zeventig, wonende te 9270 Laame, Warande 54. (Verschijner sub 1/);

2/ Mevrouw HAESEBEYT Nathalie Alma, geboren te Gent op zevenentwintig maart negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 9270 Laarne, Warande 54. (Verschijnster sub 2/);

- een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "LOGIVER"

- zij haar maatschappelijke zetel heeft te 9270 Laarne, Warande 54;

- De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

-De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam, voor eigen rekening of voor derden:

Het verstrekken van advies aan bedrijven met betrekking tot sales, marketing en communicatie.

Het organiseren van verkooptrainingen.

Het verlenen van adviezen in algemene zin van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de meest ruime zin, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks, op bet vlak van het bestuur, expertises, studies uitvoeren en verslagen afleveren.

Het uitvoeren van diverse onderwijsopdrachten.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten. Het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand hou-'den van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen ' vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handels-'zaak.

Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buiteland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en5 bevoegd de rechts; e+spon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1III HII IIi IllI I I1I I1I I II

" iaoa~o~a"

Ondernemingsnr: 3ys 4c3-î

IBenaming

(voluit) : LOGIVER

(verkort)

GRr r-IE ; ~~:i';

VAN I~C1 C;);'-' F4 f"; îzr D E~ ~

1 8 APR, 2012

Q'L-NDE %if ONDr-~_- -Gritfie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden

- Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 euro.

Het is verdeeld in 120 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/120ste ieder en is

onderschreven in speciën als volgt:

1) de verschijner sub 1: honderd negentien (119) aandelen, zegge voor achttien duizend vierhonderd vijfenveertig (18.445,00) Euro;

2) de verschijnster sub 2: één (1) aandeel, zegge voor honderd vijfenvijftig (155,00) Euro.

- Aile aandelen zijn voor één derde volgestort.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot.

-De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

-Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste van de maand september om negentien uur, ook indien zaterdag, zondag of feestdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

-Elk aandeel geeft recht op één stem.

-Het boekjaar van de venncotschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 maart 2014.

-Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

-Voor de duur van de vennootschap is benoemd tot gewone zaakvoerder:

de Heer VERVAET Piet wonende te 9270 Laarne, Warande 54.

-Bijzondere volmacht wordt verleend aan:

GHYSEL en DE LOMBAERDE Accountancy en fiscaliteit Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1099, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

inschrijving en alle latere wijzigingen van de vennootschap in de kruispuntbank der ondernemingen; inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van de akte.

- Met toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Manuel Van Hoof, te Zwijnaarde thans Gent.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte ;

bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ni n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 22.09.2015 15591-0586-009

Coordonnées
LOGIVER

Adresse
WARANDE 54 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande