LOICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.111.755

Publication

19/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 13.11.2013 13660-0189-015
09/04/2013
ÿþ4

Mod Werd 11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N

n 1111.M19011 I

tà lit-i-1ft RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

28 MRT 2013

DENDUIMONDE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0441.111.755

Benaming

(voluit) : Remico

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Hoogkamerstraat 290

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura - wijziging van de statuten

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 27 maart 2013, nog niet geregistreerd, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Remico, volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist :

EERSTE BESLISSING De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met zeven euro één cent (¬ 7,01) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één cent (¬ 18.592,01) naar achttienduizend vijfhonderd vijfentachtig euro (¬ 18.585,00).

Deze vermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid, van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Deze kapitaalvermindering gebeurt ter aanzuivering van geleden verliezen en zonder enige terugbetaling, aan de vennoten.

Ais gevolg van deze kapitaalvermindering bedraagt het kapitaal van de vennootschap voortaan: achttienduizend vijthonderdvijfentachtig euro (¬ 18.585,00) en wordt het vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal; vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de zaakvoerder en van de, bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA MOORE STEPHENS, VERSCHELDEN, BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, Buro & Design Center (met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 119), ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0453.925.059, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest.

Deze verslagen werden opgemaakt conform artikel 313 van het wetboek van vennootschappen en iedere; vennoot erkent van deze verslagen kennis te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura bij kapitaalsverhoging in Remico BVBA door de heer Louis Van Goethem, zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 313 3e lid van het! Wetboek van Vennootschappen bestaat uit 99% van een onroerend goed voor een waarde van 158.393,76 EUR,

Dit onroerend gced is gelegente 9140 Temse, Kapelstraat 74 en is gekend ten kadaster, sectie C, perceel 193P4 (deel), met een grondoppervlakte van 77,75m2.

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

b)Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

c)De beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d)De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch' verantwoord en de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt komt tenminste overeen met:

Op de laatste blz. van l.uikrtB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.392 aandelen van de BVBA Remico, Hoogkamerstraat 290 te 9140 Temse. Bijgevolg zal de inbrenger, de heer Louis Van Goethem, als tegenprestatie voor zijn inbreng ten bedrage van 158.393,76 EUR een vergoeding in de vorm van aandelen van de BVBA Remico ontvangen bestaande uit 6.392 aandelen, met een eigenvermogenswaarde na inbreng van 14,88 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat de inbrenger verantwoordelijk is voor de waardering van het over te dragen bestanddeel en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag omvat geen'faimess opinion'.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 313 2e lid van -het Wetboek van Vennootschappen op specifiek verzoek van de inbrenger en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Drongen 26 maart 2013

Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met honderd achtenvijftigduizend driehonderd drie en negentig euro zesenzeventig cent (¬ 158.393,76) te verhogen om het van achttienduizend vijfhonderd vijfentachtig euro ¬ 18.585,00 ) op honderdzesenzeventigduizend negenhonderdachtenzeventig euro zesenzeventig cent (¬ 176.978,76 EUR) te brengen, door inbreng in natura door de heer Louis Van Goethem, voornoemd, van het hiernavermelde onroerend goed.

Deze inbreng gebeurt met creatie van zesduizend driehonderd tweeënnegentig (6.392) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, maar met dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen, te weten vierentwintig euro achtenzeventig cent (¬ 24,78) per aandeel,

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen en zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf de kapitaalverhoging.

Vervolgens verklaart de heer VAN GOETHEM Louis Philippe Fiorimond Marie Hélène, voornoemd, VOLGENDE EIGENDOM IN TE BRENGEN VOOR NEGEN EN NEGENTIG PROCENT (99%) IN VOLLE

EIGENDOM, voor een conventionele inbrengwaarde van honderdachtenvijitigduizend

driehonderddrieënnegentig euro zesenzeventig cent (¬ 158.393,76).

Voor zichzelf één procent (1%) in volle eigendom voorbehouden:

BESCHRIJVING ONROERENDE GOEDEREN:

GEMEENTE TEMSE  DERDE AFDELING

In het appartementsgebouw met aanhorigheden, op en met grond, gestaan en gelegen te Temse, derde

afdeling, Steendorp, Residentie 'Diana', Sterstraat 1, ten kadaster bekend sectie C nummer 193 P 4, groot

volgens kadaster twaalf are zesendertig centiare (12a 36ca), zijnde:

Een winkel op het gelijkvloers, Kapelstraat 74 (kadastraal bekend Sterstraat 15), genummerd G7,

bevattende:

In privatieve eigendom: winkelplaats, trappen naar eerste verdiep, berging en twee inkomdeuren.

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Achttien/duizendste (18l1000ste) delen in de gemene delen van de gebouwen en de grond.

Alsmede de kelder genummerd K7, bevattende:

In privatieve eigendom: de kelder K7 zelf, met trap naar gelijkvloers.

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vier/duizendste (411000ste in de gemene dele van de

gebouwen en de grond.

Bewijs van de eigendom:

Oorspronkelijk en meer dan dertig jaar voor heden, behoorde voorschreven goed toe aan de heer Van Goethem Louis René Petrus Perpetuus Maria, in leven te Steendorp, om deze verkregen te hebben als volgt: De gebouwen om deze zelf te hebben doen oprichten en de gronden:

Deels of vijf honder zevenentwintig vierkante meter grond met oude gebcuwen uit de nalatenschap van wijlen zijn tante mevrouw Van Goethem Marie Lydie Augusta, weduwe van de heer Jules Pilaet, overleden te Antwerpen op negen juni negentienhonderd vijfenzestig, ingevolge de beschikkingen in haar eigenhandig testament in dato van één december negentienhonderd vierenzestig, waarvan legaatsaflevering werd gedaan bij akte verleden voor notaris Misonne te Temse op veertien juli negentienhonderd zesenzestig, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Dendermonde op acht augustus nadien, boek 2475 nummer 4.

En deels of driehonderd vijf en tachtig vierkante meter acht en zeventig vierkante decumeter grond met oude gebouwen, cm deze verkregen te hebben ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Misonne te Temse op twee en twintig maart negentienhonderd zevenenzestig, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Dendermonde op tien april nadien, boek 2550 nummer 22.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

En deels of honderd vierkante mter grond, bij akte aankoop verleden voor notaris Misonne te Temse op vijfentwintig oktober negentienhonderd achtenzestig, regelmatig overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor,

Beide laatste aankopen werden gedaan op zijn persoonlijke naam als wederbelegging van eigen penningen.

De heer Van Goethem Louis René Petrus Perpetuus Marie is overleden op één juli negentienhonderd vijfenzeventig en zijn echtgenote mevrouw Van Goey Helene Marie Josephine Fidelia is overleden op twintig februari negentienhonderd vijfennegentig, nalatende als enige voorbehouden erfgenamen hun twee kinderen, de heer Van Goethem Louis en de heer Van Goethem Philippe, beiden voornoemd, elk ter helft.

Voorschreven goed behoort toe aan de heer Van Goethem Louis, voornoemd, om het verkregen te hebben op zijn persoonlijke naam, ingevolge akte-verdeling verleden voor notaris André Depuyd te Rupelmonde op tien december tweeduizend en één, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Dendermonde op eenentwintig januari tweeduizend en twee, onder nummer 00590.

Jegens zijn medegerechtigde: de heer Van Goethem Philippe voornoemd.

Ten aanzien van de registratie worden de onroerende goederen geschat op HONDERD

ACHTENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD DRIE EN NEGENTIG EURO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 158.393,76).

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De inbrenger, de heer Van Goethem Louis, voornoemd, verklaart dat het door hem ingebrachte onroerend

goed vrij en zuiver is en niet belast met enige bevoorrechte op hypothecaire inschrijvingen.

VOORWAARDEN INBRENG

1. Staat en ligging,

Voorschreven eigendom wordt ingebracht in de staat en de gelegenheid waarin hij zich thans bevindt en met alle voor- en nadelige, zicht- en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende, heersende en lijdende gerechtigheden, gemeenschappen en verplichtingen, vrij aan de kopers de ene in hun voordeel te doen gelden en zich van de andere te bevrijden en er zich tègen te beveiligen, doch het alles op hun kost last en gevaar en zonder enige tussenkomst, noch verantwoordelijkheid vanwege de verkopers of werkende notaris. Het wordt bijgevolg overgedragen zonder verhaal van de vennootschap tegen de inbrengers, wegens gesteldheid van de bodem, toestand van de gebouwen en mogelijke burenhinder.

Ook zonder waarborg der uitgedrukte oppervlakte welkdanig ook het verschil met de werkelijkheid zoude wezen blijvende dit alles in voor- of nadeel van de vennootschap, al overtrof het verschil meer dan één/twintigste.

2. Stedenbouw.

De vennootschap zal zich moeten schikken naar alle wetten en besluiten van de bevoegde overheden met het oog op gebeurlijke onteigening, rooilijn, urbanisatie of bouwvergunning, zonder voor verlies of onbruikbaarheid van grond, voor weigering van bouwtoelating of anderzins enig verhaal tegen inbrengers te kunnen uitoefenen of hun tussenkomst of waarborg te kunnen Inroepen.

3. Eigendomsoverdracht,

De vennootschap heeft het bezit en het genot van het ingebrachte goed vanaf heden, mits van heden ook te

dragen alle lasten eropslaande.

4. Genot,

De vennootschap bekomt het genot en het vrij gebruik ervan vanaf heden.

5. Klassering.

De inbrengers verklaren geen weet te hebben van enige voorlopige of definitieve beschermingsmaatregel, getroffen in het kader van de wetgeving inzake ruimtelijke ordening en stedebouw, bescherming als monument, stads- en dorpsgezicht of als landschap, met betrekking tot het bij deze verkochte goed.

6. Géén onteigening.

De inbrengers verklaren dat er hen voor het hierboven beschreven goed geen onteigeningsbesluit werd

betekend, en dat zij geen weet hebben van een geplande onteigening.

7. Bodemattest.

a) De inbrenger verklaren dat er op de grond voorwerp van onderhavige akte bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 3, § 1 van het Bodemsaneringsdecreet,

b) Met betrekking tot het ingebrachte goed werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd op vier februari

tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 36, § 1 van voormeld Decreet.

De inhoud van dit attest luidt:

"Voor dit kadastraal perceel zijn geen gegevens beschikbaar in het register van verontreinigde gronden

omdat er geen gegevens beschikbaar zijn bij de OVAM.

Opmerking :

Gronden waarop een inrichting gevestigd is of was of een activiteit wordt of werd uitgeoefend die

opgenomen is in de lijst bedoeld in artikel 3 § 1 van het bodemsaneringsdecreet kunnen vanaf één oktober

negentien honderd zes en negentig slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend onderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

Dit attest vervangt alle vorige attesten."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bevestigt dat zij ervan op de hoogte is dat zij de nietigheid kunnen vorderen van een

k overdracht die plaatsvond zonder dat alle bepalingen uit het bedoelde artikel 36 werden nageleefd. Zij verklaren

zo nodig de vroeger afgesloten overeenkomst te bevestigen en te verzaken aan elke vordering tot nietigheid die door hen zou kunnen ingesteld warden op grond van artikel 36, § 4 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige inbreng.

c) De inbrengers verklaren met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door /de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaren zij dat de inbrengers hiervoor tot geen vrijwaring zullen gehouden zijn.

RUIMTELIJKE ORDENING

A. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel waarvan de koper erkent een exemplaar te hebben ontvangen:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van: a)Bouwen appartementsblok met garages, beslissing de dato 20/01/1968 (dossiernr. 46025/11392/8/1967ST/35)

b)Regularisatie dakverdieping, beslissing de dato 29/04/1980 (dossiernr. 46025/7481/B/1980/81) c)Lichtreclame, beslissing de dato 29/06/1988 (dossiemr. 46025/3618/B/1988/00181);

d)Antennes + technische ruimtes, beslissing de dato 29/06/1999 (dossiernr. 46025/2344/B/1999/00253); e)Antenne + technische ruimte, beslissing de dato 14/09/1999 (dossiernr.46025/2375/B/1999/00282); f)Berging, beslissing de dato 12/10/1999 (dossiernr. 46025/2442/B/1999/00346);

g)Verbouwen handelshuis naar woonst, beslissing de dato 24/11/2003 (dossiernr. 46025/13998/B/2003/00346).

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het plannenregister [en volgens de brief van de Gemeente Temse de dato vier februari tweeduizend dertien is woongebied;

3° Dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift [en de verklaring van de verkoperj, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid ais een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° De verkrijger verklaart dat hij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato vier februari tweeduizend dertien heeft ontvangen.

7° De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

B. De verkopers verklaren geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

C. Voorkooprecht

Het goed is niet gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als

een zone met voorkooprecht.

Als vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng worden aan de heer VAN GOETHEM Louis Philippe Florimond Marie Hélène, voornoemd, zesduizend driehonderdtweeënnegentig (6.392) volgestorte aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend, hetgeen de inbrenger verklaart te aanvaarden.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat op alle nieuwe aandelen werd ingeschreven en dat alle nieuwe aandelen volledig werden volgestort. Zij verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan honderdzesenzeventigduizend negenhonderdachtenzeventig euro zesenzeventig cent (¬ 176.978,76) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenduizend honderdtweeënveertig (7.142) aandelen,

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist hieropvolgend artikel 5 van de statuten aan de voormelde beslissingen aan te passen, zodat dit thans als volgt luidt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ZESENZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERDACHTENZEVENTIG EURO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 176.978,76) en wordt vertegenwoordigd door ZEVENDUIZEND HONDERDTWEEËNVEERTIG (7.142) aandelen, zonder nominale waarde."

Deze beslissing en artikelwijziging wordt goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist tot aanneming van volledig nieuwe statuten in overeenstemming met te nemen besluiten en actualisering met onder meer schrapping van de overbodige bepalingen en verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Deze beslissing wordt goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Deze statuten luiden als volgt:

Statuten

Hoofdstuk I

Rechtsvorm  naam  zetel  doel  duur

Artikel 1 Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "REMICO".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 290.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen die verband houden met de fabrikatie, handel, in- en uitvoer en commissiehandel met betrekking tot de textielsector.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: het optreden ais dienstencentrum inzake administratieve, financiële, commerciële, sociale, personeels- en andere aangelegenheden ten dienste van derden en in het algemeen, tegen vergoeding, het waarnemen van het bestuur van andere vennootschappen en dit in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft tevens tot doel het behouden en in de ruimste zin van het woord besturen en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen, het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en alle beleggingsvormen, de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze alsook de vervreemding door verkoop, ruil of elke andere wijze van roerende waarden van aile aard, het bestuur, de controle over en de tegeldemaking van deze participaties. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, oktrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het bestuur van alle vennootschappen.

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

Zij kan de opdracht van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

Zij kan leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar oval verlenen.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il

Kapitaal en aandelen

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ZESENZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERD ACHTENZEVENTIG EURO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 176.978,76) en wordt vertegenwoordigd door ZEVENDUIZEND HONDERD TWEE EN VEERTIG (7.142) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6  Winstbewijzen, warrants of converteerbare obligaties

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

Artikel 7  Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

41,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel acht zal, in geval van vruchtgebruik, de blote eigendom van het effect tegenover de venncotschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.Artikel 8  Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel negen van de statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 9  Overdracht of overgang van de aandelen

§ 1. Behcudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens

drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld of indien er slechts

twee vennoten zijn, met de tcestemming van de medevennoot.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1)aan een vennoot

2)aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3)aan de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.

§ 2. Overdracht onder de levenden

De vennoten zijn gehouden zich uit te spreken over de aanvaarding.

Die aanvaarding zal aangevraagd worden als volgt : de overdrager zal een aangetekend schrijven richten

aan de vennootschap vermeldende :

1. het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt aangevraagd ;

2. de juiste aanduiding van de overdrager en de overnemer ;

3. indien het een overdracht ten bezwarende titel betreft, de prijs die voor de aandelen geboden wordt ;

4. de wens van door de andere vennoten als vennoot aanvaard te worden.

Binnen de acht dagen van de ontvangst van dit schrijven zullen de zaakvoerders onder aangetekende omslag er de inhoud van aan ieder van de vennoten kenbaar maken, met de vraag binnen de vijftien dagen, een schriftelijk bevestigend of ontkennend antwoord te laten geworden.

Bij gebrek zich uitgesproken te hebben binnen de vastgestelde termijn, worden zij geacht hun toestemming gegeven te hebben.

Binnen de acht dagen die volgen op het verstrijken van dit laatste tijdsverloop wordt de beslissing van de vennoten door de zaakvoerders betekend aan de overdrager.

Het niet aanvaarden van een overdracht onder levenden is niet vatbaar voor verhaal.

In geval van niet aanvaarding van een voorgestelde overdracht onder levenden kan de vennoot, die al cf een deel van zijn aandelen wenste cver te dragen, de afkoop daarvan vragen bij per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerders van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezenden aan de onderscheiden vennoten.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

De prijs en de voorwaarden worden, behoudens andersluidende minnelijke schikking, vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij benoemd wordt. Ingeval één der partijen in gebreke blijft haar deskundige te benoemen binnen de vijftien dagen van de ingebrekestelling door de andere partij, zal deze laatste de benoeming van een deskundige mogen vragen door eenvoudig verzoekschrift of dagvaarding, gericht aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap gevestigd is.

De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheid van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

Is de afkoop niet volledig geschied binnen de maand nadat de deskundigen de prijs en de voorwaarden volgens de hierboven uiteengezette procedure vastgesteld hebben, dan zijn de vennoten verplicht hun verzet op te heffen.

§ 3. Overgang bij overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven, gericht aan de vennootschap, nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

Binnen de acht dagen van de ontvangst van dit schrijven zullen de zaakvoerders onder aangetekende omslag er de inhoud van aan ieder van de vennoten kenbaar maken, met de vraag binnen de vijftien dagen zich schriftelijk uit te spreken over de aanvaarding.

Bij gebrek aan antwoord binnen de vastgestelde termijn, worden zij geacht hun toestemming gegeven te hebben,

Binnen de acht dagen die volgen op het verstrijken van dit laatste tijdsverloop wordt de beslissing van de vennoten door de zaakvoerders betekend aan de belanghebbenden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij de aanvaarding niet hebben bekomen, hebben recht op de waarde van de aandelen die wegens overlijden zijn overgegaan. Te dien einde mogen zij de afkoop daarvan vragen bij per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerders van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezenden aan de onderscheiden vennoten.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

De prijs en de voorwaarden worden, behoudens andersluidende minnelijke schikking, vastgesteld zoals voorzien onder § 2. in geval van overdracht onder levenden.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

Is de afkoop niet volledig geschied binnen de maand nadat de deskundigen de prijs en de voorwaarden volgens de hierboven uiteengezette procedure vastgesteld hebben, dan zullen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen.

Artikel 10 -- Aard van de aandelen - Register van aandelen

De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en

dat bevat :

10 de nauwkeurige gegevens van betreffende van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de

hen toebehorende aandelen; 2e de gedane stortingen; 3o de overdrachten en de overgangen van aandelen met

hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder

levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het reg ister van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten eh de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van

derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Hoofdstuk III

Organen van de vennootschap

Afdeling 1

Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11 -- Jaarvergadering -- buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden wcrden op de laatste zaterdag van de maand september om elf uur (11u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis

van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen váár de

datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens

ais het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel

van tele-of videoconferentie.

rw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12  Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13  Ter besohikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijid en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14  Stemrecht -- vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering,

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Artikel 15  Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) of de maatschappelijke benaming van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 16 -- Samenstelling van het bureau -- notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. indien het aantal aanwezige personen hef toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter, De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn, worden de afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering aan derde personen af te leveren, ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 17  Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tof de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 18  Beraadslaging  aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 19  Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 19bis  Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die ais laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen,

Afdeling 2

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersocn tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten. Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Afdeling 3

Controle

Artikel 23  Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd vcor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen,

Zolang de vennoctschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Hoofdstuk IV

Boekjaar  jaarrekeningen  winstverdeling

Artikel 24 Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één april en eindigt op één en dertig maart.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet cpgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het ocg op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en- 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Hoofdstuk V

Ontbinding en vereffening

Artikel 26 -- Ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatsohappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten wcrden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27  Ontbinding en vereffening

§1. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend..

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

e.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien

voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Hoofdstuk VI

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Artikel 28  Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 29  Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 30  Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetbcek van Vennootschappen

toegepast.

Artikel 31 -- Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige

vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 32  Kapitaalverhoging -- voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepassing.

Artikel 33  Zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 34  Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging,

Artikel 35  Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennóot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap.

Artikel 36  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Hoofdstuk VII

Algemene bepalingen

Artikel 37  Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België,

bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Artikel 38 - Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap

anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004

betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke

zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van

samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-1' van het wetboek van

registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel

Voor uittreksel

Notaris André Depuydt

gelijktijdig neergelegd:

1.1

+4

- afschrift van de akte - verslag zaakvoerder verslag bedrijfsrevisor

Voor-

behouden un het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 26.10.2012 12617-0369-015
31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 24.09.2011, NGL 28.10.2011 11588-0249-015
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.07.2010, NGL 30.07.2010 10359-0477-015
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 29.09.2009 09777-0050-014
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 27.09.2008, NGL 20.10.2008 08786-0068-014
31/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 29.09.2007, NGL 26.10.2007 07781-0346-012
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 30.09.2006, NGL 02.10.2006 06814-1596-014
13/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 24.09.2005, NGL 11.10.2005 05818-2853-014
07/10/2004 : SN054535
02/10/2003 : SN054535
15/10/2002 : SN054535
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 09.09.2015 15583-0368-013
06/10/2001 : SN054535
24/06/1995 : SN54535
17/01/1995 : SN54535
17/01/1995 : SN54535
01/01/1995 : SN54535
01/01/1993 : BG71926
01/01/1992 : BG71926
20/07/1990 : BG71926
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 24.09.2016, NGL 29.09.2016 16641-0495-013

Coordonnées
LOICO

Adresse
HOOGKAMERSTRAAT 290 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande