LOKAFIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LOKAFIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 898.360.550

Publication

14/05/2014
ÿþOndernemingsnr 0898.360,550

:1

Benaming (voluit) : Lokafin

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Biezestraat 59

9220 Hamme

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging door inbreng in geldspeciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen - Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen - Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissingen - Ontslag en (her)benoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) en voorzitter raad van bestuur - machtiging bestuursorgaan - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, Notaris met standplaats te Hamme, op 25 april 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "LOKAFIN" met zetel te 9220 Hamme, Biezestraat 59, ondernemingsnummer 0898.360.550 - RPR Dendermonde, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Voorafgaandeliike uiteenzetting:

q Op de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 10 april 2014, werd beslist aan de aandeelhouders een tussentijds dividend uit te keren afkomstig uit de belaste reserves van de vennootschap zoals deze voorkomen op de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering van de aandeelhouders op 12 december 2012. Het uitgekeerde bruto dividend bedroeg twee miljoen euro (¬ 2.000,000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde tweehonderdduizend euro (E 200.000,00), totaal één miljoen achthonderdduizend euro (E 1.800.000,00) netto-dividend. Afhandeling agenda:

Punt 1: Kapitaalverhoging door inbreng in speciën:

A) Beslissing om, niet toepassing van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met één miljoen achthonderdduizend euro (¬ 1.800.000,00) om het te brengen van honderdvierentwintigduizend achthonderdentwaalf euro zes cent (E 124.812,06) op één miljoen negenhonderdvierentwintigduizend achthonderdentwaalf euro zes cent (¬ 1.924.812,06), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, waarop zal worden ingetekend door de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, die ze voor de totaliteit zullen afbetalen met gelden verkregen uit de voormelde dividenduitkering waartoe werd beslist op voormelde algemene vergadering van aandeelhouders de dato 10 april 2014,

B) Verklaring door de bestaande aandeelhouders op deze kapitaalverhoging in te tekenen in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, en deze voor de totaliteit in geld af te betalen.

Aangaande de dividendenpolitiek in de toekomst, erkende de vergadering volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Als vergoeding voor de gedane inbreng werden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch werd de fractiewaarde van de bestaande aandelen gewijzigd, daar de inbreng gebeurde door alle aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

C) Bankattest: Tot bewijs van deze betaling hebben de aandeelhouders aan ondergetekende notaris een bankattest de dato 24 april 2014 overgelegd, uitgaande van Société Générale Private Bankin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod lii

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

..... ...... .......

na neertegging ter griffie van de akte

G

CHTEIANX VMN KOOPHANDEL GENT

02 ME! 2014AFDELING DENDERMONDE

MOI

be a

Bst

II

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-trehoucten 'aan bet Belgisch Staatsblad

waaruit blijkt dat de som van en miljoen achthonderdduizend euro (¬ 1.800.000,00) gestort vire-r-d 6i} de speciale rekening geopend ten name van de vennootschap. Dit attest zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris Michel ide.

D) Realisatie kabitaalverhooing:

Vaststelling en vraag aan de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën daadwerkelijk werd gerealiseerd. De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën over een maatschappelijk kapitaal van één miljoen negenhonderdvierentwintigduizend achthonderdentwaalf euro zes cent (E 1.924.812,06) vertegenwoordigd door negentig (90) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/negentigste (1/90ste). Dienovereenkomstig aanpassing van de statuten, zoals hierna vermeld.

Punt 2: Kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves:

-Vervolgens beslissing om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfenzeventigduizend honderdzevenentachtig euro vierennegentig cent (¬ 75.187,94) om het te brengen van één miljoen negenhonderdvierentwintigduizend achthonderdentwaalf euro zes cent (E 1.924,812,06) tot twee miljoen euro (E 2.000.000,00) en dit door incorporatie van beschikbare reserves van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

-Vaststelling en vraag aan de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves daadwerkelijk werd gerealiseerd,

-De vennootschap beschikt derhalve voortaan over een geplaatst kapitaal van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) vertegenwoordigd door negentig (90) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/negentigste (1/90ste).

Dienovereenkomstig aanpassing van de statuten, zoals hierna vermeld.

Punt 3: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en): Beslissing om artikel 6 van de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt: "ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AARD VAN DE AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen euro (E 2.000.000,00) en wordt vertegenwoordigd door negentig (90) aandelen op naam, met een fractiewaarde per aandeel van één/negentigste (1/90ste) deel van het kapitaal.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gerzlematerlaliseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling." Punt 4 : Ontslag en (her)benoeming van bestuurders  qedelegeerd bestuurder(s) en voorzitter van de raad van bestuur:

A) Aanvaarding van het ontslag van de hierna vermelde personen, in hun navermelde hoedanigheden, met ingang vanaf 25 april 2014 en kwijtingverlening over hun beheer, eveneens te rekenen tot 25 april 2014, met name van:

- de heer BOUTENS Dirk Frans Jeanne Albert Marie, geboren te Temse op 6 augustus 1948, rijksregisternummer 480806-057-51, echtgenoot van nagenoemde mevrouw VAN FUYENBROECK Greta, wonende te 9220 Hamme, Biezestraat 59, als (gedelegeerd) bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur,

- mevrouw VAN PUYENBROECK Greta Josephine, geboren te Hamme op 12 november 1947, rijksregisternummer 471112-058-64, echtgenote van voornoemde heer BOUTENS Dirk, wonende te 9220 Hamme, Biezestraat 59, als (gedelegeerd) bestuurder,

B) Vervolgens beslissing om de hierna vermelde personen ais bestuurder van de vennootschap te (her)benoemen, voor een duur van zes (6) jaar, met ingang vanaf 25 april 2014, met name:

-de heer Boutens Dirk, voornoemd.

-mevrouw Van Puyenbroeck Greta, voornoemd.

-de heer Boutens Tom Albert Julia, geboren te Lokeren op 20 april 1972, rijksregisternummer 72 04 20 083 81, echtgenoot van mevrouw Berebrouckx Sigrid, wonende te 2950 Kapellen, Fortsteenweg 52.

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van dé aandeelhouders.

C)Vervolgens zijn voormelde (her)benoemde bestuurders, in aparte vergadering samengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

-(her)benoeming als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap, voor een duur van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 25 april 2014: de heer Dirk Boutens, voornoemd,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

DM 11.1

..

-(her)bertoeming als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, voor een duur van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 25 april 2014: mevrouw Greta Van Puyenbroeck, voornoemd.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur.

Punt 5: Volmacht coördinatie statuten

Verlening aan ondergetekende notaris, van alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 6: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen-, beslissingen en aanpassing van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan het kantoor Moore Stephens & Verscheiden, te Schaliënstraat 3, 2000 Antwerpen en diens medewerkers en aangestelden en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd - Uitgifte akte wijziging statuten. - Coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

riehoucten ean het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 11.12.2013 13682-0472-010
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 21.11.2014, NGL 26.11.2014 14678-0012-010
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 17.12.2012 12671-0560-010
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 19.12.2011 11646-0407-011
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.12.2010, NGL 13.12.2010 10630-0278-010
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 03.12.2009 09878-0265-010
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 13.01.2009 09011-0265-010
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.12.2015, NGL 15.12.2015 15691-0118-010

Coordonnées
LOKAFIN

Adresse
BIEZESTRAAT 59 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande