LOSHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOSHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.794.839

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 13.08.2014, NGL 19.08.2014 14440-0297-011
26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.08.2013, NGL 20.08.2013 13443-0308-011
20/11/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.08.2012, NGL 17.09.2012 12566-0170-011
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.08.2012, NGL 03.09.2012 12546-0435-011
25/07/2011
ÿþ naod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na nAPrlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : p t r -1 " 'l e Benaming

(voluit) : LOSHOP

8 39

ItIMUS

E

St

NEERGE-LIGD

~ 2 -07- 20H

J

fi ~007 ~¢~~ ~ ~VAN

i

, ~; A i+! If~`ri~ G LE M';

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 301

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN- BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris

te Oostakker, Stad Gent, op 7 juli 2011, neergelegd voor registratie;

dat de naamloze vennootschap "HERON", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent

' (Ledeberg), Bellevue 5 bus 301, BTW BE 0471661.193 RPR Gent, volgende vennootschap

heeft opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "LOSHOP".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 Bus

301.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en bedraagt VIJFTIGDUIZEND euro (¬ 50.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vijftigduizend (50.000) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/ vijftigduizendste (1/50.000ste) van het kapitaal, vertegenwoordigen.

Op al de kapitaalaandelen werd in natura door de voornoemde oprichter ingeschreven.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgende kalenderjaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten,

eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de' zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste' voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit ééntiende van het, maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden. niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s). BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

VERTEGENW OORDIGINSBEV OEGDHEID

Iedere zaakvoerder is bevoegd om, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte door de zaakvoerder. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden alsmede in rechte, zowel als eiser en als verweerder. Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- De uitgifte van vastgoedcertificaten en alle gelijkaardige en/of gelijkwaardige instrumenten.

Hogervermelde activiteiten moeten worden begrepen in hun meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden. Zij zal onder meer slechts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van 6 september 1993 kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaaklhet volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Indien door de zaakvoerder(s) handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, op de tweede dinsdag van augustus om 18 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot. INBRENG BEDRIJFSTAK

A. De oprichter verklaart dat:

1. op 3 februari 2011 een voorstel tot inbreng van een bedrijfstak werd opgemaakt door de bestuurders van de te splitsen vennootschap "HERON", voornoemd.

2. voormeld voorstel tot inbreng van een bedrijfstak werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van inbrengende vennootschap, te weten te Gent, op 7 februari 2011.

3. de neerlegging van het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak per "mededeling" werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 februari 2011 onder nummer 11026642.

4. de stukken waarvan sprake in de artikels 761 van het Wetboek Vennootschappen werden minstens één (1) maand voorafgaandelijk dezer ter beschikking van de aandeelhouders gelegd op de zetel van de inbrengende vennootschap.

5. dat, overeenkomstig artikel 219 juncto artikels 761 Wetboek Vennootschappen, volgende verslagen werden opgemaakt:

a) het voorstel tot partiële splitsing opgesteld op 3 februari 2011 overeenkomstig artikel 760 Wetboek van Vennootschappen door de bestuurders van de inbrengende vennootschap.

b) het verslag van 5 juli 2011 opgesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JACQUES STEYAERT" met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 98, BE 0432.234.275 RPR Gent vertegenwoordigd door de heer

" STEYAERT Jacques, Bedrijfsrevisor/Vennoot, in toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "LOSHOP" ingevolge de inbreng van een bedrijfstak door de vennootschap "HERON".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge De conclusies van gemeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap BVBA "Loshop" bestaat uit de inbreng door de vennootschap NV "HERON" van de bedrijfstak "VASTGOEDPROJECT LOKEREN ZELEBAAN".

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van deze inbreng in natura;

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat: de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en

dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 50.000 aandelen van de BVBA "Loshop", zonder vermelding van een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/50.000ste van het kapitaal.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 05 juli 2011.

BVBA "JACQUES STEYAERT"

vertegenwoordigd door Jacques STEYAERT Bedrijfsrevisor

Poolse Winglaan 98 9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

c) het verslag van 1 mei 2011 opgesteld door de bestuurders van de inbrengende

vennootschap met betrekking de inbreng van een bedrijfstak, in toepassing van artikel 761 Wetboek van Vennootschappen.

d) het verslag van 5 juli 2011 opgesteld door de oprichter met betrekking tot de inbreng in natura, in toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennootschappen.

Een origineel van gemelde verslagen werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en een ander origineel wer in het vennootschapsdossier bewaard.

B. De oprichter van de op te richten vennootschap "LOSHOP", te weten de vennootschap "HERON" verklaart dat er zich sinds de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel tot op heden in de activa en passiva van het vermogen van de inbrengende vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Boekhoudkundige toerekening:

Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen ontstaan in hoofde van en uitgevoerd door de vennootschap "HERON" met betrekking tot de ingebrachte bedrijfstak, zoals omschreven in voormeld voorstel en verslagen van de bedrijfsrevisor, oprichters en bestuurders inzake van inbreng in natura worden vanaf 1 januari 2011, overeenkomstig hetgeen ter zake is bepaald in het splitsingsvoorstel, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "LOSHOP".

Beschrijving en waardering van de overgedragen vermogensbestanddelen

De ingebrachte bedrijfstak wordt omschreven in het op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent neergelegde afschrift van de oprichtingsakte.

Door de inbrenger, voornoemde oprichter, wordt inbreng gedaan van een bedrijfstak, met name het "Vastgoedproject Zelebaan Lokeren", met een totale netto inbrengwaarde van " vijftigduizend euro (¬ 50.000,00). In het op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent

" neergelegde afschrift van de oprichtingsakte, evenals in de neergelegde verslagen wordt verder

ingegaan op de waardering.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur en

met de machten voorzien in de voormelde statuten:

De naamloze vennootschap "HERON", voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger, de Heer GEERNAERT John, geboren te Gent op 1 augustus 1969,

wonende te 9800 Deinze, De Kogge 3, en de Heer GEERNAERT Francis, geboren te Gent

op 3 maart 1946, wonende te 9031 Baarle-Drongen, Baarleveer 28. Die aanvaardde.

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger:

De naamloze vennootschap "HERON", met als vaste vertegenwoordiger

GEERNAERT Francis en John, allen voornoemd.

Die aanvaardde,

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden

afgesloten op 31 maart 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichters gaven bijzondere volmacht aan de de burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAZARS TAX CONSULTANTS te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder de Heer VAN HEUVERSWYN Pierre, de Heer VEREECKEN Roeland en Mevrouw WAILLY Catherine om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder(s) zal (zullen) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, ?bis W. Reg.)

Geassocieerd notaris Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 7 juli 2011.

-verslag van de bedrijfsrevisor dd. 5 juli 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{oyn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behoyden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LOSHOP

Adresse
BELLEVUE 5, BUS 301 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande