LOSSENDEIRDEVEIRDEIRDEIR, AFGEKORT : LDVD

Association sans but lucratif


Dénomination : LOSSENDEIRDEVEIRDEIRDEIR, AFGEKORT : LDVD
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 542.924.242

Publication

16/12/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

statuten van de vereniging zonder winstoogmerk (vzw)

VZW LossendeirDeVeirdeirDeir (afgekort VZW LDVD)

I. De vereniging

Artikel 1 | RECHTSVORM

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging

zonder winstoogmerk (hierna VZW LDVD genoemd) op de grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de

verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 (hierna VZW-wet genoemd).

Artikel 2 | NAAM

De VZW draagt de naam  VZW LossendeirDeVeirdeirDeir , afgekort  VZW LDVD .

Artikel 3 | MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd in de Oude Gentbaan 231 te Aalst, behorend tot het gerechtelijk

arrondissement Dendermonde. De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen

binnen iedere plaats in Vlaanderen.

Artikel 4 | DUUR

De VZW LDVD is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 | LOOPTIJD BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 1 april van ieder jaar tot en met 31 maart van het volgende jaar.

II. Doel

Artikel 6 | DOEL

VZW LDVD heeft als doel het deelnemen aan, en het stimuleren en bevorderen van het carnavalgebeuren in en rond de stad Aalst (Oost-Vlaanderen, België).

De vereniging mag eveneens alle activiteiten ondernemen die haar doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar hierboven gedefinieerd doel. Ze kan haar medewerking verlenen aan, zich onder eender welke vorm verbinden met en zich aansluiten bij elke organisatie die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig doel nastreeft.

III. Lidmaatschap & bijdrage(n)

Artikel 7 | LIDMAATSCHAP VAN DE VZW LDVD

De VZW LDVD bestaat uit de volgende categorieën van leden:

" de Effectieve Leden

" de Toegetreden Leden

" de Tijdelijke Leden

De VZW LDVD telt ten minste 4 Effectieve Leden.

De Stichtende Leden zijn de eerste Effectieve Leden. Op de maatschappelijke zetel zal steeds een correcte en

actuele ledenlijst bijgehouden worden. Deze ledenlijst zal bijgevoegd worden aan het verslag van de Algemene

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : vzw LossendeirDeVeirdeirDeir

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13307729*

(afgekort) : vzw LDVD

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Oude Gentbaan 231

0542924242

9300

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Aalst

Griffie

Neergelegd

12-12-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Vergadering.

Uitgetreden of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers, hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbreng vorderen.

Artikel 8 | JAARLIJKSE BIJDRAGE

Effectieve en Toegetreden leden zijn een jaarlijkse bijdrage verschuldigd. Deze jaarlijkse bijdrage kan maximaal EUR 750 (zevenhonderdvijftig Euro) bedragen. Het exacte bedrag van de jaarlijkse bijdrage, alsook de uiterste betaaldatum ervan wordt bepaald door de Raad van Bestuur.

Elk Effectief of Toegetreden Lid dient, om zijn lidmaatschap te verlengen, het volledig lidgeld te storten op de zichtrekening van VZW LDVD, en dit voor de uiterste betaaldatum door de Raad van Bestuur.

Artikel 9 | EFFECTIEVE LEDEN

Enkel Toegetreden Leden die minstens één jaar lid zijn van de VZW LDVD kunnen in aanmerking komen om Effectief Lid te worden. Ze sturen hiervoor hun aanvraag schriftelijk of via elektronische post naar de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Op de eerstvolgende Algemene Vergadering zal vervolgens over deze aanvraag tot lidmaatschap worden gestemd.

Elk Effectief Lid heeft één stem in de Algemene Vergadering. Effectieve Leden zijn een jaarlijkse bijdrage verschuldigd.

Artikel 10 | TOEGETREDEN LEDEN

Enkel natuurlijke personen komen in aanmerking om Toegetreden Lid te worden van de VZW LDVD. Zij dienen hiervoor hun aanvraag schriftelijk of via elektronische post in bij de voorzitter van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur zal bij gewone stemming oordelen over deze aanvraag. De beslissing van de Raad van Bestuur zal opgetekend worden in een proces-verbaal. Indien de aanvraag aanvaard wordt zal de ledenlijst binnen de 10 werkdagen, volgend op de beslissing, aangepast worden.

Toegetreden leden hebben geen stem in de Algemene Vergadering, ze mogen deze echter wel bijwonen. Ze zijn, net als de Effectieve Leden, een jaarlijkse bijdrage verschuldigd.

Artikel 11 | TIJDELIJKE LEDEN

Voor specifieke behoeften kan de VZW LDVD beroep doen op Tijdelijke Leden. Zij vervullen een ondersteunende rol in de VZW LDVD en ontvangen hiervoor geen vergoeding. Er is geen aanvraagprocedure voorzien voor Tijdelijke Leden. De Raad van Bestuur zal ieder Tijdelijk Lid inschrijven in de ledenlijst, en dit vooraleer het Tijdelijk Lid deelneemt aan de eerste activiteit.

Het lidmaatschap van een Tijdelijk Lid eindigt automatisch één kalendermaand na het eerstvolgende carnavalsfeest in Aalst (Oost-Vlaanderen).

Tijdelijke leden heb geen stem in de Algemene Vergadering, en kunnen deze ook niet bijwonen. Zij zijn ook geen jaarlijkse bijdrage verschuldigd.

Artikel 12 | VRIJWILLIGE UITTREDING

Ieder Effectief, Toegetreden of Tijdelijk lid kan te allen tijde uit de VZW LDVD treden. De vrijwillige uittreding moet schriftelijk of via elektronische post aan de voorzitter van de Raad van Bestuur overgemaakt worden. De voorzitter van de Raad van Bestuur zal per kerende de ontvangst van het ontslag bevestigen. Binnen de 10 werkdagen, volgend op de ontvangst van het ontslag, zal de ledenlijst overeenkomstig worden aangepast. Artikel 13 | UITSLUITING VAN LEDEN

Het uitsluiten van leden is een bevoegdheid van de Algemene Vergadering. Het voorstel voor uitsluiting van een lid kan enkel door een Effectief Lid gebeuren en moet schriftelijk of via elektronische post aan de voorzitter van de Raad van Bestuur gemeld worden. Het voorstel tot uitsluiting en het resultaat van de stemming hierover op de Algemene Vergadering dient expliciet vermeld te worden in de notulen.

Ieder voorstel tot uitsluiting zal vermeld worden in de oproepingsbrief van de Algemene Vergadering (als apart agendapunt in de dagorde). Het betrokken lid, voor wie een voorstel tot uitsluiting ingediend werd, heeft het recht om gehoord te worden vooraleer er overgegaan wordt tot de stemming. Indien het betrokken lid niet aanwezig kan zijn, kan hij zijn eventuele verdediging schriftelijk meedelen aan de voorzitter van de Raad van Bestuur die deze zal voorlezen op de Algemene Vergadering.

Bij positieve stemming over het voorstel tot uitsluiting, zal de ledenlijst binnen de 10 werkdagen, volgend op de stemming, aangepast worden.

Artikel 14 | RECHTEN EN PLICHTEN VAN DE LEDEN

De rechten en plichten van de leden worden als volgt bepaald:

1) Rechten en plichten van toepassing voor alle Effectieve, Toegetreden en Tijdelijke Leden:

a. het recht om deel te nemen aan alle activiteiten die de VZW LDVD organiseert;

b. het recht om gehoord te worden door de Raad van Bestuur;

c. het recht om de Algemene Vergadering bij te wonen zonder daarom te kunnen deelnemen aan de besprekingen en te kunnen stemmen;

d. de plicht om de VZW LDVD alle informatie te bezorgen die nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

e. de plicht om de beslissingen van de organen van de vereniging na te leven en alles in het werk te stellen deze te doen naleven;

f. de plicht om zich te onthouden van elke daad of elke nalatigheid, die nadelig zou kunnen zijn voor het maatschappelijk doel of die van aard zou kunnen zijn, hetzij zijn eer of zijn persoonlijke achting, hetzij de achting of de eer van de vereniging of van de leden te schenden;

g. het recht om inzage te hebben in alle documenten van de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering van de VZW LDVD.

2) Bijkomende rechten en plichten, specifiek voor Effectieve Leden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

a. de verplichting tot betalen van de jaarlijkse bijdrage;

b. het recht om deel te nemen aan de stemmingen van de Algemene Vergadering;

c. het recht om een voorstel tot uitsluiting in te dienen voor een lid van de VZW LDVD;

d. het recht om een voorstel tot afzetting van een bestuurder in te dienen.

3) Bijkomende rechten en plichten, specifiek voor Toegetreden Leden:

a. de verplichting tot betalen van de jaarlijkse bijdrage;

b. het recht om, na één jaar Toegetreden Lid te zijn geweest, een aanvraag in te dienen om Effectief Lid te worden.

IV. Algemene Vergadering

Artikel 15 | STRUCTUUR

De Algemene Vergadering wordt samengesteld uit de Effectieve Leden. Deze kunnen zich niet laten

vertegenwoordigen door een ander lid.

De voorzitter van de Raad van Bestuur zit de Algemene Vergadering voor.

Artikel 16 | BEVOEGDHEDEN

Enkel de Algemene Vergadering is bevoegd voor:

- het wijzigen van de statuten;

- benoemen en ontslaan van bestuurders;

- kwijting geven aan de bestuurders;

- goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

- ontbinden van de vereniging;

- uitsluiten van een lid;

- bepalen/veranderen van de maatschappelijke zetel van de VZW LDVD;

- omzetting van de vereniging naar een andere rechtsvorm.

De Algemene Vergadering is tevens wettelijk bevoegd voor alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 17 | VERGADERINGEN

De Algemene Vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen door de Raad van Bestuur op de laatste zondag van de

maand april om 19u30 op de plaats vermeld in de oproepingsbrief. Uiterlijk 15 kalenderdagen voorafgaand aan

de Algemene Vergadering, wordt, via elektronische post, de oproepingsbrief aan iedere Effectief Lid toegestuurd.

Telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist of op verzoek van tenminste 1/5 van de Effectieve

Leden, kan een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen. De oproepingsprocedure is

identiek aan deze van de gewone Algemene Vergadering.

De oproepingsbrief bevat de agendapunten. Na het kenbaar maken van de dagorde kunnen punten worden

toegevoegd indien deze minimaal 7 kalenderdagen op voorhand ingediend werden bij de voorzitter en mits de

aanwezigheid van de indiener op de vergadering.

De notulen van de Algemene Vergadering zullen via elektronische post aan de Effectieve en Toegetreden Leden

worden opgestuurd te kennisname. De Effectieve Leden hebben vervolgens 10 kalenderdagen de tijd om

eventueel opmerkingen te formuleren op de notulen. Deze opmerkingen moeten schriftelijk of via elektronische

post aan de voorzitter van de Raad van Bestuur worden overgemaakt. De notulen worden opgenomen in het

dossier dat op de zetel ter inzage zal liggen voor alle leden en alle derde belanghebbenden.

Artikel 18 | QUORUM & STEMMING

Opdat de Algemene Vergadering geldig kan stemmen dient minimaal de helft (1/2) van de Effectieve Leden

aanwezig te zijn. Indien op de eerste vergadering minder dan de helft (1/2) van de Effectieve Leden aanwezig is,

wordt een tweede vergadering bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige

Effectieve Leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering

gehouden worden.

Het is de leden niet toegestaan zich te laten vertegenwoordigen door iemand anders (zelfs niet door een ander

Effectief Lid). Bij een eerste staking van stemmen wordt er een nieuwe stemming georganiseerd. Na een tweede

staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger doorslaggevend.

Enkel voor de wijziging van de statuten of de uitsluiting van een Effectief Lid is een meerderheid van drievierden

(3/4) van de aanwezige Effectieve Leden vereist.

Alle andere beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen (1/2) van de aanwezige

Effectieve Leden.

V. Bestuur

Artikel 19 | STRUCTUUR & SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie personen die Effectief Lid zijn van

de vereniging en aangeduid worden door de Algemene Vergadering.

Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds kleiner zijn dan het aantal personen dat Effectief Lid is van de

vereniging.

De Raad van Bestuur stelt in zijn schoot, ten minste, één voorzitter, één secretaris en één penningmeester aan.

Het aanduiden van deze functies is een bevoegdheid van de Raad van Bestuur die dit doet bij gewone

meerderheid van stemmen.

Bij tijdelijk belet van de voorzitter neemt de secretaris zijn functie ad interim waar.

Enkel de Algemene Vergadering is gemachtigd om nieuwe bestuurders aan te duiden. Indien er geen nieuwe

kandidaat-bestuurders zijn, wordt het mandaat van de huidige bestuurders automatisch verlengd.

Ieder ontslag van een bestuurder zal worden gemeld aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal

vervolgens worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 20 | VRIJWILLIG ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER

Een bestuurder die vrijwillig ontslag wil nemen kan dit te allen tijde doen. Hij zal zijn ontslag schriftelijk of via

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

elektronische post aan de voorzitter van de Raad van Bestuur meedelen. Op de eerstvolgende vergadering van

de Raad van Bestuur zal dit ontslag formeel vermeld worden in de notulen.

Artikel 21 | AFZETTING VAN EEN BESTUURDER

Enkel Effectieve Leden kunnen een voorstel tot afzetting van een bestuurder indienen. Dit voorstel tot afzetting

moet schriftelijk of via elektronische post aan de voorzitter van de Raad van Bestuur gestuurd worden. Op de

eerstvolgende Algemene Vergadering zal dit als een apart agendapunt op de dagorde geplaatst worden. Enkel

de Algemene Vergadering is bevoegd om over een voorstel tot afzetting te beslissen.

Artikel 22 | VERGADERINGEN, BERAADSLAGING, BESLISSING RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheden uit als college. Ze kan slechts geldig beslissen indien de

meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van

stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt

doorslaggevend.

De Raad van Bestuur komt minimaal één keer per jaar samen en telkens het belang van de VZW LDVD dit

vereist. Alle bestuurders hebben het recht om een agendapunt op de dagorde te plaatsen.

Van elke vergadering van de Raad van Bestuur zullen notulen worden opgesteld.

Artikel 23 | BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten. De Raad van Bestuur mag onder meer, zonder dat

deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvloeiend uit de wet of de

statuten alle daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten, roerende

en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met een hypotheek

bezwaren, leningen afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden.

De bestuurders zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en

dergelijke, gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen.

Artikel 24 | VERTEGENWOORDIGING RAAD VAN BESTUUR

De vereniging wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door een bestuurder die elk de macht heeft

afzonderlijk te handelen. De Raad van Bestuur kan een gevolmachtigde van de VZW LDVD aanstellen. De

gevolmachtigden verbinden de VZW LDVD binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 25 | FINANCIËLE BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

Elke bestuurder afzonderlijk is bevoegd een verbintenis ten aanzien van de vereniging aan te gaan en dit voor

een bedrag van maximum EUR 5.000 (vijfduizend Euro).

Voor verbintenissen boven dit bedrag is steeds de goedkeuring van de Algemene Vergadering vereist.

Artikel 26 | DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van Bestuur is gemachtigd om een Dagelijks Bestuur aan te stellen. Enkel Effectieve Leden kunnen

deel uitmaken van het Dagelijks Bestuur. Iedere wijziging van dit Dagelijks Bestuur moet worden vermeld in de

notulen van de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur.

Artikel 27 | HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Alle punten waarin bij de wet of bij deze statuten niet is voorzien, kunnen worden geregeld in een huishoudelijk

reglement, dat wordt opgesteld door de Raad van Bestuur.

Artikel 28 | BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Bij de oprichting van de VZW LDVD worden onderstaande Stichtende Leden benoemd als de eerste bestuurders:

Backaert, Guy, 63.08.02-079.76, Volksverheffingstraat 58A, 9300 Aalst

Meert, Stefan, 65.06.15-191.87, Kerrebroekstraat 66, 9300 Aalst

Van Goethem, Jan, 66.03.04-117.06, Boekveldbaan 53, 9310 Moorsel

Van Hecke, Dimitri, 68.12.19-233.30, De Kavee 10, 1790 Hekelgem

Van Vaerenbergh, Filip, 63.04.17-463.87, Oude Gentbaan 231, 9300 Aalst

VI. Ontbinding, vereffening van de VZW LDVD

Artikel 29 | ONTBINDING

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één

of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsook de wijze van vereffening.

Artikel 30 | VEREFFENING

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan  MENSEN

HELPEN MENSEN vzw (ondernemingsnummer 0475.879.921).

VII. Slotbepalingen

Artikel 31 | VERWIJZING NAAR DE WET

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijven de wet van 2 mei 2002 en de daaraan

toegevoegde besluiten van toepassing.

Artikel 32 | EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting van de VZW LDVD tot en met 31 maart 2014.

VIII. Lijst der stichtende leden en ondertekening

De personen vermeld in de onderstaande lijst zijn de stichtende leden en aldus ook de eerste Effectieve Leden

van de VZW LDVD:

Backaert, Guy, 63.08.02-079.76, Volksverheffingstraat 58A, 9300 Aalst

Beeckman, Pieter, 83.01.12-087.42, Stationsstraat 95, 9550 Herzele

Blomme, Kenny, 83.03.16-057.63, Gijzegem Dorp 7, 9308 Gijzegem

Braeckman, Joeri, 80.05.22-127.55, Eikstraat 38, 9300 Aalst

Capiau, Joris, 80.11.03-119.93, Naarstigheidstraat 50, 9300 Aalst

De Boeck, Wendy, 75.05.19-002.68, Kortseveld 1, 9520 Sint-Lievens-Houtem

De Bolle, Steven, 83.07.28-303.67, Beekveldstraat 21, 9300 Aalst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De Coster, Tom, 82.04.28-379.46, Grotstraat 1, 9300 Aalst

De Man, Joris, 71.11.27-315.55, Laarstraat 26, 9320 Nieuwerkerken

De Roo, Ruth, 83.03.22-286.42, Stationsstraat 95, 9550 Herzele

D'Haeseleer, Dorothee, 80.12.13-016.97, Naarstigheidstraat 50, 9300 Aalst

Everaert, Bo, 84.06.23-072.74, Reusweg 3, 1790 Affligem

Guns, Bart, 81.03.20-141-11, Steenweg op Aalst 46/21, 9308 Hofstade

Hoebeeck, Peter, 72.03.03-053.32, Cyriel Prieëlsstraat 247, 9404 Aspelare

Huylebroeck, Serge, 73.01.24-361.71, Kortseveld 1, 9520 Sint-Lievens-Houtem

Meert, Stefan, 65.06.15-191.87, Kerrebroekstraat 66, 9300 Aalst

Muylaert, Gunther, 67.09.15-389.49, Ankerstraat 17a, 9320 Nieuwerkerken

Rottiers, Dieter, 88.10.19-179.05, Lusstraat 1, 9420 Erpe-Mere

Van Den Abbeele, Inne, 87.02.13-192.95, Lindenstraat 108, 9300 Aalst

Van der Heyden, Stijn, 82.03.02-051.80, Geraardbergsestraat 184, 9300 Aalst

Van Goethem, Jan, 66.03.04-117.06, Boekveldbaan 53, 9310 Moorsel

Van Hecke, Dimitri, 68.12.19-233.30, De Kavee 10, 1790 Hekelgem

Van Lysebeth, Kristof, 83.07.01-231-76, Meuleschettestraat 72/6, 9300 Aalst

Van Neck, Nathalie, 77.02.27-170.69, Ankerstraat 15, 9320 Nieuwerkerken

Van Vaerenbergh, Filip, 63.04.17-463.87, Oude Gentbaan 231, 9300 Aalst

Verhoeve, Lander, 90.03.03-245.24, Capucienenlaan 66, 9300 Aalst

Wisbecq, Benjamin, 94.08.20-211.55, Schonegem 54, 9420 Erpe-Mere

Opgemaakt te Aalst op 1 december 2013 in twee originele exemplaren.

Coordonnées
LOSSENDEIRDEVEIRDEIRDEIR, AFGEKORT : LDVD

Adresse
OUDE GENTBAAN 231 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande