LR4547

Société en commandite simple


Dénomination : LR4547
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.017.282

Publication

08/03/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II I1 I1II I I 1 I II I II u

+11036570*

(

be

a BI Sta

GRIFFIE RE. .3ANK

VAN KOOPt NEL

2.4. 02. zou

DENprp MONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) .bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

;; Ondernemingsnr : 23;,1 .dt . a g L

Benaming : LR4547

(voluit)

Rechtsvorm : GCLI

Zetel : Heidestraat 34

9250 Waasmunster

i Onderwerp akte :Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op li zestien februari tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te; Beveren-Waas,

BLIJKT DAT:

1. Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met de naam "LR4547";

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Waasmunster, Heidestraat 34;

3. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur;

4. De beherend vennoot die hoofdelijk aansprakelijk is, is de Heer LENSSENS Guido! Petrus Nathalie, wonende te Waasmunster, Heidestraat 34;

5. Er een inbreng gedaan werd van zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00); zodat het vermogen bij de oprichting zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00) bedraagt;

6. Het boekjaar van de vennootschap begint op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar;

7. De jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur op de zetel van de vennootschap;

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldoi na vereffening, de statuten de volgende bepalingen bevatten:

"De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene! vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde; verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt hetï nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog; niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen; de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort; totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden; volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van; kapitaal."

p

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

9. Omtrent de vertegenwoordigingsmacht van de zaakvoerder(s) bevatten de

statuten volgende bepalingen:

"...§ 1. Aantal  Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet

vennoten.

§ 2. Duur van de opdracht  Ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

§ 3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er meer dan twee zaakvoerders, dan handelen zij als een college en wordt er beslist bij gewone meerderheid binnen het college.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap

aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks

bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd....."

10. Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

`~b~hoden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien.

- Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, en dit sedert 010112011.

- De beherende vennoot werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote Mevrouw RAES Monique Florencia Augusta, wonende te Waasmunster, Heidestraat 34 van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur. Indien Mevrouw Raes Monique vooroverleden is of deze taak niet verlangt waar te nemen, of in geval van overlijden, ontslag op haar verzoek, of afzetting nadat zij zoals voormeld de functie van zaakvoerder had opgenomen, zal Mevrouw LENSSENS Christel Maria Theophiel, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Valk nummer 36 bus 2 van rechtswege in haar plaats treden zonder beperking van duur. Indien in dit laatste geval Mevrouw Lenssens Christel vooroverleden is of deze taak niet verlangt waar te nemen, of in geval van overlijden, ontslag op haar verzoek, of afzetting nadat zij zoals voormeld de functie van zaakvoerder had opgenomen, zal de Heer LENSSENS Patrick Johan Monique, wonende te 9180 Moerbeke waas, Molenstraat nummer 16 van rechtswege in haar plaats treden zonder beperking van duur.

- Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Dendermonde : uittreksel akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoiden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LR4547

Adresse
HEIDESTRAAT 34 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande